No lõpuks ometi, eks ole. Sorry kui liiga kiire osa või midagi sellist. Midagi on viltu, sest ma ei tunne end enam nii hästi, kui varem kirjutades. Aga ma loodan, et teile siiski meeldib! Ma soovisin selle osa kenasti lõpetada ja loodetavasti meeldib teile see lõpp
VI"Quinn?
Istusin kiirabiautos ja kirtsutasin nina, kui arst mu vigastada saanud silmaümbrust uuris, mis lillakassiniseks muutunud oli. Samuti oli see ka korralikult paistes. Ausalt öeldes jäi mulje nagu oleksin mina ka peksa saanud, mitte kogemata obaduse saanud.
"Quinn?" kuulsin jälle tema ülimurelikku häält.
"Kao minema, Rafe," sosistasin tema poole vaatamata.
"Noormees, me peame teid läbi vaatama, palun tulge..," proovis üks punasesse riietatud naine teda pingile istuma saada, et talle kiire kontrolliv pilk peale heita. Rafe ei teinud temast väljagi, vaid seisis kiirabiauto juures edasi ning proovis endiselt vabandust paluda. Aga Rafe oli terve, ta ei vajanud kontrolli.
Meist tükk maad eemal turgutasid arstid Jake'i.
"Quinn, palun..."
Tõstsin pisut pead: "Lihtsalt mine minema, eks? Sa oled niigi paraja jama kokku keeranud."
"Quinn?" Ta hääl murdus, kuid ma ei hoolinud sellest. Ta oli mulle haiget teinud ja mind ei huvitanud, kas see juhtus kogemata või mitte. Ta oleks pidanud piisavalt ettevaatlik olema, et seda vältida. "Palun?"
Keerasin pea kõrvale, kuni kuulsin Elly tigedat häält.
"Mida sa mu vennale tegid!?"
"Võta vaiksemalt, Elly," kuulsin Sarat teda maha rahustamas.
"See oleks vist kõik," lausus minuga tegelenud arst. "Paistetus ja sinikas kaovad mõne päevaga."
"Okei, aitäh teile," hüppasin autost välja ja marssisin kiirelt Rafe'ist mööda. Ma pidin teada saama, kuidas Jake'il on.
Sara ja Elly tulid minu juurde ja oiatasid valju, kui mu nägu nägid.
"Issand, mis sul juhtus?" küsis Sara ja katsus õrnalt mu sinikat.
"Ma katsusin neid lahutada ja sain Rafe'ilt löögi..."
"Sa oled ikka täielik värdjas!" kisas Elly nuuksudes Rafe'ile, kes eemalt meid vaatas ja jalaga kivi eemale lõi.
"Jäta," ütlesin talle vaikselt.
"Jah, Elly. Lähme ära koju."
"Ei, ma jään siia. Jake viiakse haiglasse... Ma lähen kaasa."
"Oh, olgu..."
Elly kallistas meid Saraga ning kadus siis kiirabiauto juurde, kuhu Jake'i viidi.
Sara võttis toetavalt mu õlgade ümbert kinni.
"Siis lähme meie koos koju. Huvitav kus Alyson on?"
"Pole aimugi," vastasin. Otsisin teda silmadega Rafe'i lähedusest, kuid ei näinud teda.
Jõudsime auto juurde ning Sara helistas Alysonile. Kui ta telefoni kitsasse teksapükste taskusse surus jäi ta mind vaatama. "Kas sa räägid mulle, mis tegelikult juhtus?"
"Sara..."
"Ma kujutan ette, et midagi pidi lihtsalt juhtuma, et Rafe niimoodi reageeris."
"No ta... ee..," kogelesin ja lõin pilgu maha. "Ta sattus meile peale, kui Jake mind suudelda üritas."
"Mida!?" vajus Sara suu lahti. "Uskumatu!"
"Me jõudsime isegi suudelda... Natukene."
"Ei, ei või olla!" naeris Sara ja plaksutas käsi. Hetke pärast ta tõsines: "Ma ei saa aru, miks te üldse lahku läksite? Tema käitumisest võib välja lugeda vaid üht..."
"Jah, seda, et ta on värdjas," segasin vahele.
Sara pööritas silmi: "Ei, Quinn. See tüüp on su järele hull. Ja see, et ta Jake'i selle pisikese musi pärast oimetuks peksis vaid tõestab seda."
Raputasin väsinult pead.
Õnneks jõudis Alyson kohale ning torutas imestunult huuli, kui mu nägu nägi.
Terve tee ei rääkinud me kolmekesi sõnakestki. Viisime kõigepealt Sara koju ja siis võttis Alyson suuna linnast välja.
"Kahju, et see pidu sellise lõpu leidis. Mulle meeldis Crave'is."
Vaatasin Alysoni, kes omaette naeratas.
"Okei, ma vist ei taha teada..."
"Tahad küll. Ma lihtsalt tundsin end ülihästi ja oli peotujus, kui kuulsin, mis teil õues juhtus. Kui ma tulin kuulasid politseinikud Rafe'i üle. Ma ei tea, mille pärast te lahku läksite aga Rafe elab seda igatahes raskelt üle..."
Me läksime lahku Thalia pärast, lootes, et ehk see hoiab teda vaos... Aga ma ei saanud seda Alysonile öelda. Me peame kõigile mulje jätma, nagu läksime me tõesti mingite erimeelsuste pärast tülli...
Sel hetkel ei osanud ma mitte kuidagi oma tundeid Rafe'i vastu kokku võtta... Ma ei teadnud, kas ma hoolisin temast endiselt. Muidugi hoolisin, kuid ma olin solvunud ja pettunud, et ta nii matslikult käituda võis. Nii minu kui ka Jake'iga.
Me ei rääkinud Alysoniga palju ning kui ma lõpuks koju jõudsin, tundsin kergendust, et majja varju pääsen. Soovisin pesema minna, ööriided selga tõmmata ja voodisse pugeda, et unustada kõik, mis juhtus.
"Esmaspäeval näeme," naeratas Alyson mulle ja ma noogutasin talle enen kui autost väljusin.
Lükkasin ukse lahti ja olin seda juba kinni lükkamas, kui Alyson mind hüüdis.
Pöördusin: "Jah?"
"Palun ära ole Rafe'i vastu liiga karm, eks?"
"Al..," ohkasin niheledes.
"Ta ju armastab sind," lausus Alyson, nagu vabandaks see Rafe'i teguviisi.
"Paljugi mis," pomisesin ja viipasin Alysonile, enne kui autoukse kinni lõin ja maja poole lippasin.
Ma teadsin seda nagunii, et Rafe armastab mind. Jah, ma lubasin teda oodata aga ma ei teadnud kas ma suudan kaua oodata...
Jõudsin pimedasse majja, ema arvatavasti oli juba magama jäänud.
Võtsin jaki seljast ja panin selle nagisse ning liikusin teisele korrusele, et pesema minna. Viis minutit hiljem läksin kööki, tegin omale tassitäie teed ning hiilisin üles oma tuppa. Asetasin tassi öökapile, kui tajusin, et midagi on viltu. Pöördusin ja samal ajal kui Thalia ukse pauguga kinni lajatas, kukkusin ma hirmunult oma voodile, riivates öökappi. Lamp kukkus klirina saatel põrandale ning selle järgnes teetass. Kuum teevesi imbus läbi riide ja põletas mu jalga.
"Tere, Quinn."
"Thalia," laususin hirmu alla surudes ja ajasin ennast teiselepoole voodit püsti.
"Mina ise, kullake. Kuidas läheb?" Ta naeratas õelalt.
"Mida sa tahad?"
"Mida ma tahan? Minu meelest sa tead suurepäraselt mida ma tahan."
Ta astus sammukese voodi poole ja täiesti ootamatul paiskas mu voodi vastu toa teist seina. Mürtsatus oli nii tugev, et ma olin kindel, et kui ema magas, siis ta ärkas selle peale kindlasti üles.
"Kao minema!"
"Ei kao," ta liikus aeglaselt minu poole ning ma taganesin seni, kuni olin seinani jõudnud.
"Ma ütlesin- kao minema," kordasin kogu oma viha kokku võttes.
"Mis teil Rafe'iga juhtus?" küsis ta järsku ja kallutas oma pead. Ta tulipunased huuled tõmbusid torru.
"Me läksime lahku," surusin läbi hammaste ning nautisin Thalia hetkelist hämmingut.
"Ah nii on lood," venitas ta õnnelikult ja koondas kogu oma tähelepanu mu sinikale.
"Nii jah," tõstsin pea ja proovisin olla julge. Vaim või mitte- Thalia oli ohtlik ja talle meeldis kui ta nägi nõrkust. Seepärast pidin olema julge. Vähemalt praegu kui üksi olen.
"Aga see ei takista mul sulle otsa peale tegemast."
Nüüd oli minu kord hämmingus olla.
"Kas sa teed seda kohe?" küsisin kahtlevalt. Mu süda hakkas katkendlikult põksuma.
"Väga ahvatlev aga... ei."
"Quinn, mis toimub?" kuulsin järsku ema häält.
Thalia vaatas hetkeks ust ja heitis siis vihase pilgu minule.
"Kõik on korras! Mine magama!" hüüdsin ja vaatasin suu lahti, kuidas Thalia hetkega mu toast haihtunud oli.
Vajusin seinale toetudes värisedes põrnadale ning enne kui nutma hakkasin, otsustasin veenduda, et Thalia tõepoolest läinud on. Avasin hiirvaikselt oma toa ukse ning hiilisin alla. Sinna jõudes jooksin välisukse juurde ja tõmbasin selle lahti.
Nähes kedagi seal seismas, taganesin paar sammu. Ma tahtsin karjuda, kuid olin nii hirmunud, et ei suutnud midagi kuuldavale tuua.
Mulle tundus nagu sooviks mu süda rinnust välja hüpata. Ma ahmisin hirmunult suurte sõõmude kaupa õhku sisse ja vaatasin oma teist ehmatust täiesti uskumatult.
"Ma ei suutnud olla lihtsalt," raputas Rafe aeglaselt pead.
"Thalia oli just siin," sosistasin vastu.
Me rääkisime üksteisest täiesti mööda aga sellest polnud midagi.
"Anna mulle andeks, Quinn..."
"Nii hea, et sa siin oled."
Astusin sammu uksele lähemale ja nägin kuidas Rafe kahtlevalt sisse-välja hingas.
Paari sammuga ületas ta meid lahutava vahemaa, libistas käed minu ümber ja suudles mind. "Minu meelest ka," sosistas ta, huuled minu omade vastas ning suudles mind veel kord. Tundsin, kuidas ta õhkõrnalt oma sõrmedega mu paistes silmaümbrust puudutas. Naeratasin ja tõmbasin ta enda vastu ning unustasin kõik, mis vahepeal juhtunud oli, sest luges vaid see hetk...