MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Oo 2012 | |
| | |
Autor | Teade |
---|
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Oo 2012 8/1/2012, 14:43 | |
| Üks Autor : A.H.Tammsaare Pealkiri : Tõde ja õigus (II osa) Leheküljed : 354 Sisu : Jätnud Vargamäele maha tõe ja õiguse otsimisest väsinud ning tulevikulootustes pettunud isa, pöörab kirjanik nüüd kogu oma tähelepanu Andrese pojale, kellel elu alles ees ja kes sellele elule lootusrikkalt vastu astub. Teisest köitest peale esinebki Indrek romaanisarja «Tõde ja õigus» keskse, kõiki osi ühendava kujuna. Koos Indrekuga viib kirjanik lugeja romaani teises köites sootuks uude õhkkonda - maalt linna, Vargamäelt - härra Mauruse «esimese järgu» õppeasutisse. See on uus miljöö uute tegelastega, ja ainult mõnel leheküljel, kus Indrek suvel maale läheb, kohtame jälle vanu tuttavaid Vargamäelt. Arvamus : Kuigi teos on nimetatud Eesti klassikaks, siis mina ei leia, et see on eriti märkimisväärne. Võib-olla ma lihtsalt ei küündi selle tasemeni, aga kõik tegelased paistsid kuidagi arutud; kõik, mida nad rääkisid, võttis enda alla korraga mitu lehekülge ja teemad hüplesid seinast seina, nii et lõppkokkuvõtteks ei saanud ma enamjaolt aru, mida nad ajasid. Eesotsas härra Maurusega. Hinne : 4/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 354 | |
| | | *Nastik. Kärameister
| Pealkiri: Re: Oo 2012 13/1/2012, 17:32 | |
| Kaks Autor : A. de Saint-Exupéry Pealkiri : Väike prints Leheküljed : 80 Sisu : «Väike prints» on autobiograafiline muinasjutt sõprusest, armastusest ja hoolimisest, mis võib muuta teie seni kehtivaid väärtushinnanguid. Raamatus on autori algupärased illustratsioonid. Arvamus : Ma olen seda lugematuid kordi lugenud ja iga korraga muutub raamat minu jaoks järjest paremaks ja paneb mind järjest rohkem mõtlema. See on kirjutatud naeruväärselt lapsikus keeles, aga just see suudabki kõige paremini mõjuda. See on tõepoolest väga hea raamat. Hinne : 9/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 434 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 15/1/2012, 13:55 | |
| Kolm Autor : Roald Dahl Pealkiri : Nõiad Leheküljed : 208 Sisu : Roald Dahli NÕIAD on lugu nõidadest, kellel on kuri plaan kõik Inglismaa lapsed hiirteks muuta, ja väikesest poisist, ühest nõidade ohvrist, kes vandenõule jälile saab ja seda iga hinna eest takistada üritab. Loos on nii nalja kui põnevust. Arvamus : Põhjus, miks ma seda üldse lugema hakkasin, on see, et ma nägin seda oma raamaturiiulis ja mulle tuli meelde, et see oli mu lapsepõlve üks lemmikraamatutest. Mulle tundus, et kuigi see on lasteraamat, peaks see olema veidi nagu "Väike Prints" - ka vanematele vastuvõetav ja huvitav. Aga ei olnud siiski. Väikestele kindlasti väga huvitav, aga mulle tundus suhteliselt igav. Aga Dahl jääb ikka minu lapsepõlve üheks lemmikkirjanikuks. Hinne : 5/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 642 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 23/1/2012, 17:03 | |
| Neli Autor : Jenny Downham Pealkiri : Enne kui ma suren Leheküljed : 304 Sisu : Kuueteistaastane Tessa Scott põeb juba neljandat aastat rasket haigust ja teab, et tal on jäänud elada vaid mõned kuud. Tal on nimekiri asjadest, mida ta kindlasti teha tahab. Näiteks soovib ta saada kuulsaks, rikkuda kõiki reegleid ning… olla kordki elus tõeliselt armunud. Nimekirja järgimine toob kaasa üksjagu äpardusi, aga tänu uutele kogemustele tunneb ta end elusamana kui kunagi varem. „Enne kui ma suren“ on ainulaadne ja erakordne, imetlusväärse siirusega kirjutatud lugu tüdrukust, kelles pulbitseb soov elada – olla, minna, teha, kogeda… võttes igast päevast viimast. Arvamus : Lihtsalt imeline! See ei ole mingisugune masendav raamat vähihaigest tüdrukust, kes kogu raamatu kestel põeb ja lõigub vms, see on midagi, mis muudab kõiki vaateid elule. See muudab tõesti arvamust ja inimest, ja see on nii hästi kirjutatud! Lõppu lugedes ma nutsin oma pool tundi ja muutsin täielikult oma suhtumist kõigesse. Tõesti väga loodan, et keegi selle veel läbi loeb :) Hinne : 10+/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 946 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 23/1/2012, 19:31 | |
| Viis Autor : Brian Selznick Pealkiri : Hugo Cabret leiutis Leheküljed : 536 Sisu : Hugo – orb, kellavalvur ja varas – elab Pariisis ühe pulbitseva rongijaama seinte vahel, kus tema ellujäämine sõltub anonüümsusest. Kui aga Hugo maailm põrkub tema poolt hooldatavate kellade hammasrataste kombel ekstsentrilise raamatukoist tüdruku ning kibestunud, rongijaamas mänguasjakioskit pidava vanamehega, satuvad ohtu nii poisi salajane elu kui ka tema kiivalt varjatud suur saladus. Arvamus : Mm ma ei tea. See raamat oli tehtud filmi järgi (vist), ja see ei olnud üldse raamatu moodi. Lugesin selle ühe tunniga läbi ja ei jätnud mingit muljet. Idee iseenesest on huvitav ja film võib päris huvitavgi olla, aga raamat oli ikka väga läbikukkunud. Lisaks ei ole ettekujutus, et mind huvitab kümnete lehekülgede lehitsemine must-valgeid pilte vaadates, õige, nii et ... Hinne : 3/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 1 482 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 29/1/2012, 16:42 | |
| Kuus Autor : Scott Westerfield Pealkiri : Inetud Leheküljed : 416 Sisu : “Inetud” jutustab maailmast, kus kõik kuueteistkümneseks saavad noored opereeritakse välimuselt täiuslikuks. Raamatu peategelasel Tallyl hakkab see tähtis hetk kätte jõudma ning ta ootab seda õhinal. Pealegi elab tema parim sõber juba seda imelist, lõbusat ja muretut elu, kus üks pidu järgneb teisele ja ümberringi on ainult ilusad inimesed. Siis aga kohtub Tally Shayga, kes suhtub sellesse kõigesse hoopis teisiti. Shay kutsub teda koos endaga Varemetesse, kus elavad inimesed, kes ei taha Muutust läbi teha. Tally keeldub, kuid sellegipoolest viiakse ta ülekuulamisele asutusse, mille olemasolu ta enne ei kahtlustanudki. Ta peab valima – ta kas läheb Varemetesse ja reedab Shay ning sealsed asukad, või temast ei saa kunagi Ilusat. Tally otsus muudab igal juhul tema elu jäädavalt. Arvamus : Algus oli tõepoolest väga vapustav ja originaalne, ja mulle väga meeldis. Arvasin, et olen veel ühe lemmikraamatu leidnud, aga kohe, kui Tally Londonisse jõudis, läks raamat nii kohutavalt igavaks, et iga uue lehekülje kohal oleksin tahtnud raamatu nurka visata. Kui Tally ja David veel Londonist tagasi Inetute Linna naasesid, langes minu raamatu hinne 10-lt väga madalale. Oleksin äärepealt lehekülgi skippima hakanud. Venitati liiga pikaks kogu raamat. Hinne : 7/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 1 898
Viimati muutis seda nastik0120 (2/2/2012, 18:21). Kokku muudetud 1 kord | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 29/1/2012, 22:52 | |
| Seitse Autor : Alex Flinn Pealkiri : Koletu ("Kaunitar ja koletis" tänapäeva New Yorgis) Leheküljed : 304 Sisu : Kyle Kingsbury on New Yorgi keskkooliõpilane, keda kadestavad kõik – ta on rikas, sportlik, ilus ja ka muidu igatpidi täiuslik... seni, kuni üks nõid paneb talle peale needuse, mis muudab ta väljastpoolt sama koledaks, nagu ta on sisemiselt. Nüüd on ta koletis, kes päeval end peidab ja öösiti ringi luusib. Kyle’il on aega kaks aastat, et needus murda, pärast seda muutub ta igaveseks ajaks koletiseks. Ainus võimalus saada tagasi normaalne elu, oleks Kyle’i jaoks see, kui temasse armuks tõeliselt mõni tüdrukut, tõestades oma armastust suudlusega… Arvamus : Alguses ma mõtlesin, et küll on pealiskaudne ja mõttetu re-make. Aga mida edasi, seda huvitavam ja imelikul moel paeluvam see tundus. Nii et lõppkokkuvõttes on see vägagi originaalne (kuivõrd originaalne saab olla üks tänapäeva üle toodud muinasjutt), kuigi suhteliselt lihtsakoeliselt kirjutatud. Hinne : 7/10 _______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 2 202 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 2/2/2012, 18:20 | |
| Kaheksa Autor : Scott Westerfield Pealkiri : Ilusad Leheküljed : 352 Sisu : Tally on nüüd ilus ning jälle koos oma sõprade Shay ja Perisega. Nende elu koosneb üksnes lõbutsemisest, kuid ka ilusate seas on oma sõpruskonnad, millesse kuulumiseks tuleb vaeva näha. Tally ihkab saada Krimmide liikmeks ja grupi otsus lubatakse teatavaks teha kostüümipeol. Ootamatult aga ilmub peole Eriliseks maskeerunud Croy, kes tuletab Tallyle meelde tema endist elu londonlaste seas. Tally leiab lõpuks koos oma uue sõbra Zaneiga kirja, mille ta on ise endale kirjutanud. Kirjaga koos on kaks tabletti, mis peaksid ravima ilusaks muutmisega kaasnevad ajukahjustused. Tally ei suuda küllalt kiiresti otsustada ning et Erilised on neid tabamas, neelavad tema ja Zane viimasel hetkel kumbki ühe tableti. Arvates, et nad on mõlemad nüüd terveks ravitud, hakkavad nad kavandama põgenemist Uus-Londonisse ja kutsuvad endaga kaasa veel rea Krimmisid. Kõik ei lähe aga jällegi nagu planeeritud. Arvamus : Igal juhul halvem, kui "Inetud". Otse loomulikult pidi Tally nüüd ka eriliseks saama, et ikka kõik tolleaegse maailma faasid läbi teha. Ja see, kus Tally sattus "eelajalooliste" inimeste juurde, oli täiega üleliigne (jälle). Ainult lõpp avaldas kuidagi rohkem muljet. Shay tundus tõesti muutunud. Aga muidu suhteliselt absurdseks läks (nagu enda lõikumine jms). Ühesõnaga, enam-vähem. Üle keskmise kindlasti. Hinne : 6/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 2 554 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 5/2/2012, 14:30 | |
| Üheksa Autor : Agnes de Lastrade, Valeria Docampo Pealkiri : Suur sõnadevabrik Leheküljed : 36 Sisu : On olemas üks maa, kus inimesed peaaegu ei räägigi. Sellel imelikul maal peab sõnu ostma, aga need on väga kallid. Väike Villem tahab avada oma südant kaunile Silviale. Ta tahaks nii palju öelda, aga see oleks väärt terve varanduse. Arvamus : Nii nunnu. Lugesin seda, sest mu 1 klassijuhatajast emps sundis seda lugema Aga see oli tõesti hästi armas. Mulle isegi meeldis, mis siis, et igal lehel ainult paar lauset. Hinne : 8/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 2 590 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 12/2/2012, 12:30 | |
| Kümme Autor : Rebecca James Pealkiri : Kaunis kurjus Leheküljed : 306 Sisu : See on kaasahaarav lugu seitsmeteistaastasest tüdrukust, kelle elu muutub pöördeliselt, kui ta õde tapetakse. See on lugu uue õnne leidmisest ja selle kaotamisest. See on lugu ebaõiglusest, elu kummalistest keerdkäikudest ja kohtumistest, mis võivad elu muuta veel rohkem kui õe surm. See lugu ei alga algusest ega lõpust, see lugu jutustab korraga minevikust, olevikust ja tulevikust, viies lugeja läbi peategelase mõttekäikude peatselt juhtuvate ja juba juhtunud sündmusteni. Kaasahaarav jutustus tõmbab lugeja karakterite pöörasesse maailma. Peale kümmet esimest lehekülge oled sa sunnitud lugema veel kümme ... ja siis veel ... ja veel ..., kuni sinu ees on lahti hargnenud kõik saladused, kõik lahtised otsad. Arvamus : Esiteks on kirjeldus vale. Seal ei ole tulevikku. Seal on ainult olevik, minevik ja veel kaugem minevik. Oleks võinud vähemalt raamatu läbi lugeda, enne kui kirjutada see lühikokkuvõte. Ütleks, et alguses kasutati liiga palju sõna "rabav", igal leheküljel mingi 3 korda, ja see pisiasi ajas kohutavalt vihale. Lisaks oli imelik, et 14-aastast hüüti titeks jms, ma ise olin ka alles 14 ja ma ei kirjeldaks oma käitumist üldse nii, nagu raamatus oli. Üldiselt huvitav, kuid äärmiselt stereotüüpne. Ja tüüpiline. Kõik korraga surevad ja kõik jäävad rasedaks. Aga jah. Lugeda vast tasub. Hinne : 7/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 2 896 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 20/2/2012, 14:06 | |
| Üksteist Autor : Erich Maria Remarque Pealkiri : Läänerindel muutuseta Leheküljed : 182 Sisu : „Läänerindel muutuseta” on kindlasti üks ajaloo kuulsamaid sõjavastaseid romaane. See on ühe „tundmatu sõduri” jutustus Flandria kaevikutest Esimese maailmasõja päevilt, milles kajastuvad sõjaaja koledused, elu tule all, lõputu ootamine kaevikutes ja võõrdumine kodustest. Kuigi sõdurite mällu talletuvad ka mõned eredamad sündmused, ei ole selles loos siiski heroismi ega seiklusvaimu, vaid ainult sügav reedetuse ja kibestumuse tunne, mis varjutab iga sõja läbi teinud põlvkonna elu. Arvamus : Äärmiselt hea raamat. Kuigi väga sünge, on see tõesti realistlik ja selle läbilugemisest piisab, et mõista, kui jube on sõda. See loob nii elava kujutluspildi, et hakkab endalgi päris õudne. Iga päeva möödudes romaanis kustus see lootusesäde, et sa jääd sõjas ellu, iga päevaga muutus kõik järjest tühjemaks ja mõttetumaks ja oli tunne, et sa ise oledki sõjaosaline. Absoluutselt parim kohustuslik kirjandus, mida ma lugenud olen, ja selle peab iga inimene tõepoolest läbi lugema, et mõista, kui kohutav võib olla sõda, sest tegelikult ei kujuta meie põlvkond (ja tegelikult ka eelmine) seda üldse ette. Hinne : 9/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 3 078 | |
| | | Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Oo 2012 20/2/2012, 17:42 | |
| Raamat ''enne kui ma suren'' mulle nii head muljet muidugi ei jätnud nagu seda sinult võib välja lugeda, kuid see oli tõesti väga hea raamat. :) | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 23/2/2012, 15:42 | |
| Kaksteist Autor : Erich Maria Remarque Pealkiri : Lissaboni öö Leheküljed : 330 (ei leidnud õiget pilti) Sisu : See on romaan Teise Maailmasõja-aegsetest põgenikest, kes soovivad iga hinna eest pääseda Ameerikasse, kuniks Euroopas sõda vaibub. Üks selline kohtab kail tunmdatut, kes on nõus loovutama oma kaks laevapiletit juhul, kui põgenik temaga öö veedab. Romaani kestel räägibki too salapärane "tundmatu" Schwartz oma elust ja reisidest ja põgenemistest oma naise Heleniga. Arvamus : Ei avaldanud nii sügavat muljet, kui "Läänerindel muutuseta". Kuigi käesoleva raamatu lugesin vabatahtlikult. Võib-olla vajasin ma mingit tegevust või siis elavamat arutlust. Muidu rääkis ainult üks osapool ja see ei tundunud väga paeluv. Aga siiski päris hea. Hinne : 5/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 3 408 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 1/3/2012, 21:57 | |
| Kolmteist Autor : George Sand Pealkiri : Angibault' mölder Leheküljed : 322 Sisu : Romantiline veski, mahajäetud ja uuesti kasutusele võetud mõisad, hulluksajav või kõhklusi tekitav armastus ja pöördelistel aegadel inimeste ette kerkivad valikud. Ajalooline põnevus-, seiklus- ja armastusromaan. Arvamus : Iseenesest on sü¾ee vägagi huvitav, aga liiga imalalt ja igavalt kirja pandud, nagu sellele ajale tavaks oli. Samas on "Jane Eyre" nt väga hästi kirjutatud, nii et ma ei oska öelda, miks see raamat mulle eriti ei meeldinud. Tõenäoliselt liiga imal siiski. Aga George Sand'i looming ikkagi klassika, nii et lugesin lõpuni. Kohati sarnanes Jane Eyre'ile (hullumeelne ja tulekahju), aga siiski üpris okei. Hinne : 5/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 3 730 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 13/3/2012, 16:18 | |
| Neliteist Autor : Jerome David Salinger Pealkiri : Kuristik rukkis Leheküljed : 202 Sisu : Salingeri teosed on kui head veinid, mis aastatega oma väärtust ei kaota, vaid juurde saavad. Kuristik rukkis on Holden Caulfieldi lugu, mida ta jutustab nii liigutava armsusega, milleks üksnes Salinger võimeline on, põimitud selliste vaimukussähvatustega, mida ei suuda tuhmistada ükski mööduv aastakümme. Holden on poiss, kes on maailmaga pahuksisse läinud. Õnneks leidub siiski maailmas veel midagi siirast, mille nimel elada... Arvamus : Ma väga vabandan, aga sellist raamatut pole mingit mõtet kohustuslikku kirjandusse lisada. Tõepoolest, keda peaks huvitama see, kuidas üks 16-aastane poiss end vanemaks valetab ja suitsetab kaks päeva jutti ja on üldse mingi idiootne masetseja, kes on kõige ja kõigi peale solvunud ja ei näe maailmas midagi positiivset, räägib oma surnud vennaga ja minestab keset tänavat ära? Lõpuks toimus tegevus ainult 2 ööpäeva jooksul, mis on täiesti vastuolus sellega, et selle aja jooksul jõudis peategelane ööbida kümnes hotellis ja saada endale prostituut ja käia 50 baaris ja muuseumis ja kodus. Hinne : 3/10. Ei saanud lihtsalt loo mõttele pihta. ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 3 932 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 14/3/2012, 10:53 | |
| Viisteist Autor : Chris Kala Pealkiri : Ebaõnnestunud! Leheküljed : 354 Sisu : "Ebaõnnestunud!" räägib ühest noorest isehakkajast poisist Chris Kala, kes teeb seda, mida hing ihaldab. Ta ei lase ennast mõjutada ühelgi kõrvalisel teguril ega sõprade arvamusel, rääkimata ka vanemate soovitustest. "Ebaõnnestunud!" annab põhjaliku ülevaate sellest, kuidas tänapäeva noored elavad ja pidutsevad. Teoses on seksi, raha, armastust, verd, sõprust, suhted vanematega ja kõike muudki, mida ühe pubeka elu võib sisaldada. Arvamus : KOHUTAV. Täiesti õudne. Alguses tundus päris tabav ja vaimukas, aga juba 50 lk pärast oli tahtmine raamat nurka visata. Esiteks jäi mulje, nagu poleks seda toimetatud. Kõik kohad vigu täis, nii et peaaegu võimatu lugeda. Teiseks parasiitsõnad ja tuim iga päeva kirjeldus, mis mind tõesti ei kottinud. Nõmedad vastuolud ja püüd olla diip, mis ilmselgelt välja ei tulnud. Mõttetu loo kulg ja üleüldse täiesti pointless raamat. Hinne : 1/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 4 286 | |
| | | Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Oo 2012 14/3/2012, 11:01 | |
| Ma lihtsalt pean mainima, et "Ebaõnnestunud!" on kõige halvem raamat, mida ma kunagi olen lugenud ja mul oli kange tahtmine see raamat osta, punase pastakaga vead ära parandada ja see autorile saata, et ta saaks aru, kui vilets ta kirjutamisoskus on, aga pärast seda, kui ta Facebookis kellegi küsimusele oma vigade kohta vastas, et kas kirjavead on siis autori süü, otsustasin ma sellest mõttest loobuda | |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Oo 2012 14/3/2012, 16:50 | |
| Olime Padjanäoga Apollos Tallinnas reedel ja siis ühel hetkel ta oli, et: "Näe! Chris Kala." Mina olin, et KEEEESSS?! Raamat ei kutsu. xD | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 17/3/2012, 11:38 | |
| Kuusteist Autor : Kristel Kriisa Pealkiri : Piinatud hinged Leheküljed : 168 Sisu : Kuidas ja kas üldse olla selline nagu kõik teised? Millal usaldada mõistust ja millal tundeid? Keda süüdistada aastate eest juhtunus? Kas armastusest alati piisab? Arvamus : Noh... algus tundus oma prototüüpidega äärmiselt tüüpiline. Stiilis vastandame puhta loodusetüdruku linnas elavate mimmidega. Lõpuks hakkas asi muidugi paranema. Jäi mulje, et raamatule peab järg tulema, aga teist osa ma küll ei viitsiks enam lugeda. Päris normaalne lugemine, kindlasti mitte nii hull kui ülejäänud Tänapäeva võitjad. Hinne : 6/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 4 454 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 17/3/2012, 18:56 | |
| Seitseteist Autor : Neil Gaiman Pealkiri : Coraline Leheküljed : 178 (Lugesin teise versiooni, aga sellest oli liiga väike pilt ) Sisu : See raamat pajatab haarava ja rahutukstegeva loo, mis ehmatas mu poolsurnuks. Juhul kui sa ei taha leida end voodi alt, pöial suus, hirmust värisemas ja kohutavaid häälitsusi tegemas, soovitan väga ettevaatlikult sellest raamatust eemalduda ja otsida endale mõni muu meelelahutus, näiteks uurida lahendamata jäänud kuritegu või teha väikesi loomakesi. Arvamus : Kuigi see on suunatud noorematele kui mina, oli see ikkagi päris jube. Mul hakkas vägagi kõhe ja tahtsin rutem läbi lugeda, et reaalsusesse tagasi jõuda. Õõh. Hinne : 7/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 4 632 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 19/3/2012, 13:53 | |
| Kaheksateist Autor : Stephanie Doyon Pealkiri : See pidid olema sina Leheküljed : 200 (õige raamatu pilt jällegi liiga väike) Sisu : Rebecca Lowe on armunud. Ainuke probleem on see, et ta pole oma armastatuga kunagi kohtunud. Või on? Pärast nädalatepikkust armastuskirjade vahetamist kavatseb Rebecca viimaks ometi oma netiarmastusega näost näkku kohtuda. Aga kui ta näeb Jordan Westi nende salajasel kohtumispaigal, ei tea üllatusest keeletu Rebecca, mida edasi teha. Ükski teine poiss ei häiri Rebeccat rohkem kui Jordan oma päästan-maailma suhtumisega, samas tundub, et keegi ei mõista teda poisist paremini. Kas mõeldamatust võib saada «see õige»? Arvamus : Kõige tavalisem armastusromaan, aga kuidagi nii hästi kirjutatud, et ei saanud ennem käest ära, kui läbi loetud sai. Eks ta üks ajaviiteromaan ole, aga kuidagi väga kaashaarav, ise ka imestan Hinne : 8/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 4 832 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 27/3/2012, 22:43 | |
| Üheksateist Autorid : Kami Garcia ja Margaret Stohl Pealkiri : Ilusad olendid Leheküljed : 482 Sisu : Gatlini maakonnas polnud midagi üllatavat. Või vähemalt nii ma arvasin. Tuli välja, et enam rohkem eksida poleks saanudki. Lena Duchannes on hoopis teistsugune kui kõik, keda Gatlini väikelinnas eales nähtud, ja ta näeb kõvasti vaeva, et varjata oma võimeid ning needust, mis on tema suguvõsa kummitanud juba mitu põlve. Ethan Wate’i, kes loeb kuid ajani, kui tal on võimalik Gatlinist põgeneda, hakkavad painama unenäod tüdrukust, keda ta pole kunagi kohanud. Kui Lena kolib elama linna kõige kurikuulsamasse häärberisse, kisub mingi arusaamatu jõud teda tüdruku poole... Arvamus : Oi, palju huvitavam kui see kirjeldus! Mulle meeldis ja see avaldab muljet, sest viimasel ajal pole ühtki uuemat ja samal ajal head raamatut kätte saanud. Tavaelu kirjeldus tundus algul isegi huvitavam kui kogu see nõidusevärk, aga mida edasi, seda rohkem süvenesin. Mingi väike seik ei lase mul seda raamatut lemmikuks märkida- võib-olla olen ülearu tüdinud vampiiridest, sukkubustest, nõidadest ja needustest. Aga see raamat on üle prahi. Tahaks teisi osi juba lugeda Hinne : 9,5/10 ___________________________________ Loetud lehekülgi siiani : 5 314 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 31/3/2012, 20:25 | |
| Kakskümmend Autor : Sandra Glover Pealkiri : Poiss eikuskilt Leheküljed : 112 Polnud õiget pilti, again. Sisu : Mis juhtub siis, kui paar vanglast pääsenud suli sinu kuueaastase kasuõe sisse vehivad ja sulle tuleb appi ehtne paravõimetega tulnukas? Või hoopis osav petis ja kõhurääkija, kes paneb su uskuma, et on telepaat? Või on ta siiski külaline tundmatust galaktikast? Arvamus : Jubejubejube. Kohutavalt lapsik (kaanele märgiti vanus 10+, kuid minu arvates pigem 3-5-aastastele) ning tüüpiline. Ei ole võimalik arvudes väljendada, mitmeid täpselt samasuguseid raamatuid ja filme maailmas on. Nii ebaoriginaalne, et võtab pea valutama. Hinne : 0/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 5 426 | |
| Pealkiri: Re: Oo 2012 7/4/2012, 23:34 | |
| Kakskümmend üks Autor : Aarne Ruben Pealkiri : Ilusast naisest ei saa head muumiat Leheküljed : 302 Sisu : 1) võtke paar banaanilindu; 2) pöörake rüütli pead võllas; 3) ravige oma haavad onguentiga; 4) lahendage mõistatus peast (tźte) või tehke midagi varjualusega (toit); 5) te ei pea midagi riivama, et tulla juulis; 6) kuivatage koera, võimalikult mere lähedal; 7) minnes sinna, võrgutage naine; ja magage temaga; 9) kuni see kõik laiali paisatakse; 10) Või on nii, et meie peakesed seda ei võta. Umbes niisugune, raskesti tõlgendatava sisuga krüptogramm jäi maha kurikuulsast piraadist Olivier Levasseur’ist. See on ainuke teejuht sadu miljoneid maksva peidetud varanduse juurde, mille jälile püüab jõuda Eesti päritolu semiootik Jaagup Vihmasagar koos kahe välismaise kolleegiga. Aarne Rubeni uus põnevusromaan on globaalse haardega: varanduse jäljed viivad mitmele India ookeani saarele. Arvamus : Mehel on ikka megalai silmaring. Sain niiniinii palju huvitavaid asju loetud, aga samas läks asi kohati liiga keeruliseks (minule kui nt relvade ja bioloogia jms alal täielikule võhikule). Algul tundus olevat kuidagi liiga sarnane väikse poisi unistusele aardelaeka kohta ja mitmetigi absurdne, aga laias laastus täitsa okei. Hinne : 6/10 ______________________________ Loetud lehekülgi siiani : 5 728 | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Oo 2012 8/4/2012, 01:31 | |
| Salingeri ''Kuristik rukkis'' on ka minul läbi loetud. Vabatahtlikult, muide. Ütleme nii, et sellel raamatul on oma point sees. Minu jaoks oli. Ma ei saanud sellele kohe pihta, kuid hiljem leidisin selle mõtte | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Oo 2012 | |
| |
| | | | Oo 2012 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|