| Vampire Academy | |
|
+11padjanägu, [h] Naughty MyMystery Everleigh Karolin Prince Kirameki *Nastik. LittleMissy Cilen nasicc Sandy 15 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 2/3/2012, 10:00 | |
| Noh... The Golden Lily ilmub varsti. Sille juba ootab. | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 31/3/2012, 15:38 | |
| Kolmas raamat ilmub eesti keeles 30.aprillil Siin on selle kaanepilt: | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 31/3/2012, 15:49 | |
| Oh kui tore, äkki jõuab see kunagi raamatukokku ka ja ma saan selle laenutada Tallinna Keskraamatukogu võõrkeelse kirjanduse osakonnast saaks ehk isegi ingliskeelse kätte, aga ma ei oska sinna minna | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 31/3/2012, 16:18 | |
| Ma niii armastan eestikeelseid kaanekujundusi. | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 31/3/2012, 17:14 | |
| 30. aprill tuleb eesti keeles kolmas osa. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 31/3/2012, 17:58 | |
| Muidugi pead. Ja pärast oled sa Dimitrist sellises vaimustuses, et ise ka ei usu. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 31/3/2012, 18:08 | |
| Jaja. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 18/4/2012, 20:08 | |
| UUS OSA ON JUBA TULNUD. Jehuu! | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
kettz Piraat
Postituste arv : 16 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 30/8/2012, 13:49 | |
| ma pole veel lugenud, kuid kavatsen hakata lugema (: | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 30/8/2012, 18:17 | |
| Miks eesti keelsetel on heledate juustega tüdruk kaanel? Ma ei tea, miks see mind häirib... *kehitab õlgu* Eniveis, arvake ära, kes uuesti VAd lugema hakkas?! XD | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 15/2/2014, 15:36 | |
| Väga vana teema, aga mina ei jõua viiendat osa eesti keeles ära oodata 13 päeva veel! Kahju, et viies raamat ka kaheks tehakse | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 15/2/2014, 22:00 | |
| Kole kujundus eesti keeles. | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 15/2/2014, 22:11 | |
| Mulle üldse ei meeldi ka need kaanekujundused. Esimesel raamatul on veel okei. Aga kolmandast alates need kummitusmehed paremas ääres veidrad | |
|
| |
Riinu Kojamees
Postituste arv : 39 Age : 23
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 18/3/2014, 21:38 | |
| Väga head! Lemmikud! Sõltuvust tekitavad. Laavin Eriti head karakterid on Rose, Dimitri ja Adrian kuigi Dimitri mulle enam strigoina ei meeldinud. Ja varsti varsti saab viiendat ka lugeda, Yei | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 9/8/2014, 00:11 | |
| Vaatasin ka lõpuks VA filmi ära. Kuradi kahju, et see eesti kinodesse ei tulnud. Ma nägin nii palju vaeva, et see internetist hea kvaliteediga leida, aga lõpuks pidin ikkagi keskpärase -et mitte öelda halvaga- leppima. Ma ütleks, et film oli raamatust väga erinev. Kõik läks liiga kiiresti ja palju asju oli ka ära muudetud/teistmoodi lahendatud. Kuigi see on täiesti normaalne, ega need kaks ei saagi ju täiesti identsed olla. Ilmselt on asi selles, et ma olen neid raamatuid lihtsalt nii palju lugenud ja nendega lihtsalt nii ära harjunud, et film tundus natuke võõras. Näitlejad ei sarnanenud eriti minu ettekujutlusega nendest tegelastest. Rose' näitleja tegi küll hea töö, aga ta oli kuidagi liiga pisike ja süütu välimusega. Natalie oli minu kujutlustes hoopis teistsugune, kuid siin filmis oli ta raudselt kõige nunnuma välimusega tegelane. Miat poleks ma elu sees osanud poisipeaga ette kujutada. Christiani näitleja oli ootamatult erakordselt kena. Dimitri on hoopis teine teema. Alguses arvasin ma, et Danila ei sobi teda absoluutselt mängima. Ta ei olnud nii kena ega täiuslik. Kuid ilmselt ei suudaks mitte ükski näitleja vastata minu ettekujutlusele Dimitrist. Sellist inimest ei ole olemas. Ta on ju jumal. Nii. Igatahes, kuna Danila ei tundunud mulle eriti meeldivat, arvasin, et vähemalt ei ole seda probleemi, et ma pärast filmi temasse tükk aega armunud oleksin (kusjuures seda olen ma kartnud ajast, kui hakkasid levima jutud, et VA-st plaanitakse film teha). Aga ma eksisin. Oi, kuidas ma eksisin. Kusagil selles kohas, kus nad Rosega koos maha kukkusid, taipasin ma, et olen temasse ikkagi armunud. Ja Danila hakkas mulle paugupealt meeldima. Oi, kui väga ma tahaksin praegu ''Frostbite'''i näha. Nii väga, et see teeb lausa haiget. Aga, nagu ma aru sain, on filmitegijatel rahaga probleeme ning neil on vaja mingi teatud summa kokku saada, et see film üldse ekraanidele pääseks. Ma loodan, et nad saavad selle raha kokku, sest ma juba ootan Adriani nägemist. Huvitav, kes teda mängima hakkab. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 10/8/2014, 13:43 | |
| Ma olin filmis nii pettunud. Pettunud olin muidugi ka selles, et seda kinos ei näidatud, mis tuletab mulle jälle meelde, kuidas need kino inimesed panevad kinokavva filme ja kui aeg peaaegu käes on, siis on film kavast kadunud?!??!??!?!?!?!?!? Dimitrit mängiv näitleja mulle meeldis. Rose ei meeldinud ja Lissa... Lissa oleks pidanud olema Rose'ist lühem ja palju nunnum. Ta ei meeldinud mulle üldseeeeee. | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 11/8/2014, 15:14 | |
| Eks sellel filmil paistis tõesti suhteliselt väike eelarve olevat. Ma ei saa ka aru, miks seda kinodes ei näidatud. Kõik need surmavad arsenalid ja lahkulööjad ja näljamängud ju tulid kinodesse. Kuidas siis VA nendest halvem on?! (Minu meelest on see hoopis tegelikult parem ) Haha kusjuures, kui ma esimest korda VA trailerit vaatasin, siis tundus see Lissa näitleja kuidagi nii awkward olevat. Tal ei paistnud eriti näitlemisega kogemust olevat. Aga filmis polnud väga viga. Kuigi, jah ta oleks võinud natuke kaitsetum välja näha. Ja kui kellelgi on tahtmist/võimalust Frostbite filmi tegemiseks raha annetada saab seda teha siit | |
|
| |
shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: Vampire Academy 26/12/2015, 19:54 | |
| Mind tabas just suuremat sorti VA vaimustus. Adriani vaimustus põhiliselt. Lõpetasin eile Kuldse liilia lugemise, kuigi üritasin sellega venitada, sest järgmist osa pole veel eesti keelde kirjutanud. Nüüd on mul tungiv vajadus lugeda VA'd algusest peale, et saaksin Adriani nautida. Verevalemit ka muidugi. Ühesõnaga Adrian on on lihtsalt nii armas. Nii, sain kõik tunded sellega välja öeldud. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Vampire Academy | |
| |
|
| |
| Vampire Academy | |
|