MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri

Go down 
+13
Kärolyn
Dragomira
FleurDeLis
Bubblegum
Griffu.
Karro
Tuki
Lammas
Naughty
Audrey
*Nastik.
Cilen
nasicc
17 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next
AutorTeade
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 20:19

Äh Tuki, ole nüüd, mis see siis nüüd oli? kas sa arvad et sa oled saamatu??? Neutral Ei taha nau uskuda! Exclamation
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 21:33

Naughty kirjutas:
Minu meelest oli küll viis + Laughing

Ja keegi linnuke siristas, et Audrey'le meeldib ka joonistada. Sinu huumor ja Audrey joonistused kokku ja Babahh koomiks valmis!!! bom

Kes see linnuke küll oli siis? Sest, et minu joonistamisoskust küll mitte keegi siit foorumist eriti hinnata ei saa, sest nad pole mu joonistusi näinudki. Ehk- ma EI OSKA joonistada... Jääksin kirjutamise juurde ikka.

Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 21:50

see oli täiesti usaldusväärne allikas Razz Nimelt see olid sina ise, kes mainis mulle, et sa oskad joonistada *mõtleb veidi* või oli see lause, et sulle meeldib!
Vahet pole kellele meeldib oskab ka! Very Happy

Ega peale ei hakka sulle keegi midagi suruma, lihtsalt pakkusin ühe võimaliku variandi välja! Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 21:52

Um, kas mul on mälukas või midagi? Ma ei oska joonistada, seega mul puudub ka põhjus, miks ma peaks väitma, et ma oskan. Ma ei oska joonistada isegi siis, kui peale makstakse Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 21:59

*Häbeneb natukene* No sellisel juhul oli see lause, et sulle meeldib!

Meeldib eks? I love you

No kui keegi joonistada ei oska siis tuleb see mõte siis vist ära visata või siis peab selle ära tegema keegi kes ei oska joonistada:D
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 22:28

Ausalt öeldes ei meeldi.

Aga ma tahaks osata, et peas tekkinud kujutluspildid ja stseenid oma juttudest paberile võluda. Aga EI. Pole kätt selle peale. Aga vahepeal kui ma joonistasin siis koolis tunni ajal nö riideid Very Happy Nagu disainiks või nii. See oli suht suva asi.
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 22:35

Ma olen ka mõelnud, et tahaks oma Enely valmis joonistada. Tegin vaikselt algust ka, aga ta ei tulnud selline nagu ma tahtsin Sad
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 22:41

Mnjah... Mõtlesin just et tahaks lugeda midagi head aga sellist raamatut pole veel kirjutatud, mis hetkel minu nõudmistele vastaks. Ja oma kõige uuemat juttu ka hetkel kirjutada ei viitsi... Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 22:43

See nüüd küll väga tore uudis ei olnud!!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 22:44

Kumb neist tore ei olnud? Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 22:47

No ega kumbki vist. Üks ponud tore sinu jutu lugejatele ja teine ei tundu väga tore sulle olevat!!
Rolling Eyes

Hakka siis kuukirja seda k...k..mis iganes see ka ponud, asja koostama. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 23:02

KOLUMN, Naughty, KOLUMN! K-O-L-U-M-N Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 23:03

Just seda sama ma silmas pidasingi bounce

No kuulge. On vast sõna leiutatud. Kust minu väike peake peaks seda meeles pidama:D
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 23:05

Tuisupea Very Happy

Ja see pole nagu üldse keeruline sõna Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 23:17

*kerib veidi üesse poole, et vaadata mis see sõna nüüd oligi*

Kolumn, kolumn, kolumn,...,kolumn ja veel kord kolumn! *korutab endale miljon korda veel, et meelde jääks*

No eks ma üritan ennast siis siin harida natukene aega Very Happy

Tusupea? No kus nüüd ütles! Neutral

Kas sa siis hakkasid sellega tegelema w? Suspect
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 23:24

Ma tegeleks kolumniga siis, kui asi juba valmimisjärgus on, sest ma ei tahaks mööda panna tekstiga Very Happy

Võib-olla ma oma vaba nädala jooksul võtan mingi arvustuse näiteks ette... Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 23:27

Selge siis Very Happy

Ma ka siin mõtlesin, et homme proovin testi koostada, vaatan siis mis välja tuleb! Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime12/3/2012, 23:30

Muy buen, Naughty! Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime13/3/2012, 19:52

Lugesin siin kõik need kommentaarid ja ideed läbi ja siis mulle tundub et see asi on päris awesome! Very Happy

Tahaks ka natukese kaasa lüüa selles asjas, aga ma nagu ei oska midagi teha ja ideekesi mul kaa pole, mis siin veel olla võiks.

Ja kolumn? Naughty sa pole ainus kes sellest sõnast aru ei saanud Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime13/3/2012, 19:56

ISSAND JUMAL, Karro! Sind ka veel harima hakkama...

K-O-L-U-M-N! KOLUMN! Nii raske sõna või? Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime13/3/2012, 20:00

Ei no see ei ole raske sõna... Pigem ma nagu pole sellest midagi kuulnud. EI kasuta sellist tarka sõnavara Very Happy Ma olen maakas, mul on teised kõneviisid Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime13/3/2012, 20:24

Tänks Karro, et mind toetama asusid:) ma polegi ainuke maakas. Missiis, et ma hetkel linnas elan, aga ma ka maalt ja hobusega nii et jahm:)

Ja muide tore näha sind siin üle pika aja.

Ja no küll me sulle midagi välja ikka mõtleme, et millega sa kaas lüüa saaksid. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime13/3/2012, 20:26

Olen meelitatud Very Happy

Ma olen kaa tglt linnast, aga suved enam vähem maalt.. Very Happy Nii et sealt mu sõnavara Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime13/3/2012, 20:31

Ma ka sünnipoolest maakas Very Happy Maabeib, nagu mõned ütlevad Very Happy Aga jahm, mis sa Naughty Tallinnas teed? Kool või ülikool? Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime13/3/2012, 20:36

Õpin kutsekoolis juuksuriks! Rolling Eyes

Ja ennem seda õppisin kutsekoolis sisekujundaja assistendiks:D
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri   Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 17Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Meie Juttude kogumik!
» Meie juttude kogumik VOL 2
» All about SNLHMN :)