MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)

Go down 
+27
Gerdyke
Ellukas
Toadily Insane
Chrissu:*
®ebra
R.
Shadowpaw
kiizukutsu
liiisake17
liisucatye
karrrui
Getzzzu
Kärolyn
Metsakas(s)
loveu4ever
Wissel
SugarPiece
Herbts
AliceInWonderland XD
Griffu.
Dragomira
C0oozz
Cilen
Smile*
Mezilane
nasicc
Hippi
31 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime6/6/2012, 19:03

No eks me vaatame seda asja veel Very Happy

Oh, ma ei tea, mis sinna tulema peaks... Juhe on nii koos... Seitsmendat osa on hetkel vaid nii palju:

Olin vähemalt tund aega niisama istunud ja kaks lahjat kokteili kõrist alla valanud, kui hakkasin taas seda häälekest kuulma, mis mind ohtude eest hoiatas. Ära joo rohkem, mine koju, ära räägi Joshuaga, ära räägi mitte kellegiga. Lihtsalt mine siit ära, Summer. Võimalikult ruttu.
„Jää vait,“ sosistasin endamisi ning võpatasin hetke pärast, kui tundsin oma õlal kellegi käe raskust.
„Mida?“
Tõmbusin pingule ja vaatasin, kuidas Claudia end minu kõrvale pingile libistas. Ta naeratas mulle säravalt.
„See polnud sulle mõeldud. Ma räägin siin omaette..“
„Okei.“ Claudia muigas kõiketeadvalt.
Enne, kui ma suutsin mõelda välja midagi arukat, et kohmakat vaikust purustada, märkasin, kuidas Claudia oli terekäe minu poole välja sirutanud.
„Me peaks korralikult tuttavaks saama.“
„Summer,“ vastasin noogutades.
„Claudia Collins, vabandust, et ma enne rannas selline olin.“
„Pole hullu..,“ pomisesin ja vaatasin, kuidas mu värske sõbranna juba mu kõrvalt minema kiirustas. Jälgisin teda hämmastunult.
„Lähen toon meile midagi head juua... Sina püsi siin.“

Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime6/6/2012, 19:12

Kellegagi*

Evan ja Lex on üsna üle visanud küll ja no Will pole mulle kunagi meeldinud, aga...ahaa
*Summer ja Claudia saavad headeks sõpradeks.
*Claudia ja Chad kohtuvad.
*Claudia armub ära.
*Chad saab teada, et Claudia on Summeri sõbranna.
*Chad hakkab Claudiaga käima, sest loodab nii Summerile taas lähedale saada, sest Summer ignob Chadi.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime6/6/2012, 20:04

Ahsoooo Very Happy

Nii et sellisel juhul sa peaks eriti rahul olema. Neid ma ei kavatse eriti osadesse sisse sokutada. Aeg-ajalt ikka aga mitte kogu aeg.

Nüüd vigade parandus seal kus vaja:

* õige
* peaaegu- Claudia näeb Chadi, ma arvan endiselt
* Claudiale hakkab Chad meeldima, aga ma arvan, et ta ei armu ära
* seda vist nagunii
* eeem... EI, ma arvan peaaegu kindlalt Very Happy

Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime6/6/2012, 20:33

* Claudiale hakkab Chad meeldima, aga ma arvan, et ta ei armu ära

Ma esialgu lugesin seda ja sain aru niimoodi, et Chad'ile hakkab Claudia meeldima ja siis ma nagu..ee.. olin üllatunud. Very Happy Kergelt öeldes.
Ja siis ma ikkagi lugesin veel, sest see ei saanud võimalik olla. Ja..uh..ei olnudki. Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime6/6/2012, 20:34

Kuidas Lisal läheb?
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime6/6/2012, 20:40

Cilen: Õnneks, eks ole Very Happy Aga ei no ma võin kõike veel teha Very Happy

Griffu: Sa nagu meelega peilid minult infot välja? Very Happy No um, Lisat ma pole ka nii kaua maininud... Mulle meeldiks kõikki kadunuid tegelasi mainida aga siis läheb asi äkki liiga laialivalguvaks.
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime6/6/2012, 20:54

Ma tahan lihtsalt uut osa, aga kuna seda ei tule ega tule, siis...
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime6/6/2012, 20:59

Küll tuleb. Hetkel lihtsalt ma ei suuda kirjutada. Ma pean oma praktikaaruandega tegelema ja nii edasi. Ma ei taha siis kirjutada kui mul see nii välja ei tuleks nagu ma sooviks
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime6/6/2012, 21:14

Vähemalt ei ole sul täielikku loomekriisi. See ajab mind hulluks.
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime6/6/2012, 21:22

No suuremas osas siiski on Very Happy Mõtteid on aga oi-oi kui raske on neid kirja panna. Kõik tundub lihtsalt nii vale Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime6/6/2012, 21:26

Mul on eluaeg loomekriis olnud. -.- Võinoh, mõni lihtsalt ei oska kirjutada nii, et põnev lugeda oleks. Mina olen üks neist.
Tagasi üles Go down
Hippi
Vapper lohetapja
Hippi

Female Postituste arv : 130

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime6/6/2012, 21:44

Hmm, sellest kaelakeest niipalju, et minu mäletamist mööda viis Summer selle sinna vanasse majja, kus nad vahepeal kohtusid, ja mõni aeg hiljem "ilmus" see tagasi.
Ma ootan igatahes täiega uut osa! :)
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime6/6/2012, 21:52

Mkm, Hippi. See oli päikeseripatsiga kaelakee, mille Summer Williga puruks tõmbas ja siis sinna varemetesse posti külge sidus. Mind huvitab, mis sellest Chadi initsiaali ja graveeritud perekonnanimega ketist saanud on.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime6/6/2012, 21:54

Griffu: Kui sa nii ise väidad Very Happy Ma siis suudan põnevalt?
Minu meelest see kett peaks olema Summeri käes, või noh... Summeri toas kuskil kola sees Very Happy

Hippi: Ja mina ootan täiega, millal ma jälle kirjutada suudan, et te uut osa lugeda saaksite. Et te mu mõtetest aimu saaks Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime10/6/2012, 19:04

Ma mõtlesin, et ma jagan teiega häid uudiseid- ma hakkasin nimelt seitsmendat osa kirjutama. Nii et peagi saate midagi lugeda :)
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime10/6/2012, 21:36

Ojee, Audrey! See on päeva parim uudis! Very Happy

Aga ma ei teagi, mida sulle soovida. Libedat sulge, äkki? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime10/6/2012, 22:11

Head klaviatuuri Very Happy
Hommikuks saate ehk... Kogun inspi siin ja kirjutan vaikselt :)
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime11/6/2012, 08:04

Sellisel juhul head klaviatuuri Razz
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime11/6/2012, 13:18

Ma loodan, et ma suudan nüüd lähitundide jooksul asja ära lõpetada :) Mul tuli öösel lihtsalt meeletu tudu peale ja sinnapaika see asi jäi Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime11/6/2012, 17:36

Lõpuks ometi sain pidurist mööda. Ammu pole nii kaua üht osa kirjutanud kui seda. Vahepeal piirdus kirjutamine vaid 7 sõnaga Very Happy What a shame, eks ole. Aga nüüd peaks asjad pisut paremuse poole minema. Mul on aega ja tahtmist ja teie kõik panete mind veelgi rohkem kirjutama Wink
Loodetavasti meeldib Very Happy

7. Kavatsused

Olin vähemalt tund aega niisama istunud ja kaks lahjat kokteili kõrist alla valanud, kui hakkasin taas seda häälekest kuulma, mis mind ohtude eest hoiatas. Ära joo rohkem, mine koju, ära räägi Joshuaga, ära räägi mitte kellegiga. Lihtsalt mine siit ära, Summer. Võimalikult ruttu.
„Jää vait,“ sosistasin endamisi ning võpatasin hetke pärast, kui tundsin oma õlal kellegi käe raskust.
„Mis sa ütlesid?“
Tõmbusin pingule ja vaatasin, kuidas Claudia end minu kõrvale pingile libistas. Ta naeratas mulle säravalt.
„See polnud sulle mõeldud. Ma räägin siin omaette..“
„Okei.“ Claudia muigas kõiketeadvalt.
Enne, kui ma suutsin mõelda välja midagi arukat, et kohmakat vaikust purustada, märkasin, kuidas Claudia oli terekäe minu poole välja sirutanud.
„Me peaks korralikult tuttavaks saama.“
„Summer,“ vastasin noogutades.
„Claudia Collins, vabandust, et ma enne rannas selline mõrd olin.“
„Pole hullu..,“ pomisesin ja vaatasin, kuidas mu värske sõbranna juba mu kõrvalt minema kiiustas. Jälgisin teda hämmastunult.
„Lähen toon meile midagi head juua... Sina püsi siin.“
Vaatasin, kuidas Claudia eemale kadus ja ohkasin. Proovisin silmadega Joshuat leida, kuid ei märganud teda. Küll aga ilmus Claudia taas nähtavale, paremas käes poolik veinipudel.
„Punane läheb?“ uuris ta ja sirutas käe kahe klaasi järele.
Noogutasin ja vaatasin, kuidas kaks klaasi säravpunase joogiga täitusid. Seejärel pani Claudia korgi pudelile tagasi ja tõstis klaasi, et minuga pidulikult kokku lüüa.
„Meie sõpruse terviseks! Olgu see pikk ja õnnelik...“
Tahtsin silmi pööritada, kuid ei teinud seda. Meie sõprus... Mingisugusest siirast sõprusest ei saa juttu olemagi. Ei nüüd ega ka kunagi hiljem. See kõik on vaid olukorra tõttu teeseldud. See pole lihtsalt minulik...
„Meie sõpruse terviseks,“ kordasin tajutava monotoonsusega ja võtsin sõõmu veini. Kirtsutasin nina, kuna vein oli minu jaoks natukene liiga mõru.
„Huvitav, kus meie sünnipäevalaps on?“
„Pole teda tükk aega näinud,“ pomisesin ja vaatasin, kuidas Claudia mu kõrval keerles.
„Mis pidu see on, kui Daniel ise on hoopis kuskil ära? Nad raudselt Joshi ja teistega väljas teevad kes teab mida. Aga olgu, meil on siin sees piisavalt tore, eks ju, Summer?“
Võtsin oma veiniklaasi ja silusin nimetisõrmega selle kumerat äärt. Eelnev siider rannas ja nüüd mõned kokteilid olid juba oma töö ära teinud. Punane vein, mida ma ainuüksi selle maitse poolest ei suutnud ära juua, muutis mu enesetunde pisut kehvemaks. Ma teadsin, et kui alkohol
oli mulle mõjuma hakanud, olid kergelt tulised silmad ja palavus minu puhul tavaline nähtus.
„Kuule, Claudia, ma vist..,“ jõudsin öelda, kuid nähes, millise pilguga tüdruk mind vaatama jäi, vaikisin.
„Sa tahad ära minna? Kell on jah palju aga pidu pole veel täies hooski..,“ imestas ta.
Pidu, kordasin mõttes. Mis pidu see selline on? Lihtsalt massiline alkoholi joomine ja ongi kõik.
„E-ei, ma lähen hingan värsket õhku. Ma vajan seda. Siin on raske hingata...“
Claudia tõstis oma veiniklaasi suule ja ma kasutasin hetke ära, et tema juurest minema lipsata.
Peomaja ukselävel jäin seisma. Veranda oli õnneks tühi, kuid mind peatas hoopis miski muu. Claudia ütles midagi, mis mind nüüd hetkega kahe jalaga maa peale tiris.
Kell on palju...
Aga mitte selles polnud asi, kui palju kell on vaid hoopis milleskis muus...
Astusin mõtlikult need mõned sammud verandatrepi poole ja kuulsin eemalt, kus autod pargitud olid, jutuvadinat ja aeg-ajalt naeru, mis tuulesahinas pisut hajutatult peomajani kostus.
Olin kindel, et Joshua on seal eemal. Ja sama kindel olin ma ka selles, et täna öösel ma koju ei lähe. Esiteks ma lihtsalt ei tahtnud ja teiseks kartsin ma seda, mis mind seal ees võib oodata. Või kes mind seal oodata võib...
Ta pidi tulema hilja ning nüüd oli hilja. Järelikult...
Ohates astusin verandatrepi viimaselt astmelt liivasele pinnasele ja tundsin hõredalt kukkuvaid vihmapiiskasid. Vihm muutis õhu palju jahedamaks. Hõõrusin oma käsi, et pisut sooja saada, kui autode poole kõndisin, kuid sellest polnud eriti abi.
Nägin eemal autode juures tõesti kampa ja mulle tundus, et nii Joshua kui ka sünnipäevalaps isiklikult seisid seal vestlusringis. Liikusin neile lähemale, ise kõhklustega võideldes. Mul oli üsna ebamugav sinna minna aga mul lihtsalt polnud muud võimalust.
„Joshua,“ laususin küsivalt tema nime nendest paar meetrit eemal seisma jäädes. Nende hoogne elav vestlus oli seejärel kui noaga läbi lõigatud. See katkes järsult ja kõik keerasid end mind vaatama.
„Josh?“ kordasin lühidalt.
Joshua jättis oma sõbrad minu üllatuseks sinnapaika ja tuli minu juurde. „Mis mureks?“ küsis ta küsimuse, mida tema suust oli lausa veider kuulda. See polnud see Joshua, keda mina teadsin. See oli see uus. Uus ja turvaline, mis tegi ta tegelikult veelgi ohtlikumaks. Et kõik plaanipäraselt läheks, pean ma suutma end ühes tükis hoida, et mitte lasta tunnetel enda üle võimust võtta. Ma pean teesklema. Vaid nii saab kõik õnnestuda.
„Ma...“ kogelesin hämaruses tema nägu silmitsedes. Nüüd polnud asi minu kõhkluses. Ka mitte selles, et väljas tõepoolest külm oli ja minul vähe riideid seljas. Ma tundsin Joshua kätt oma alaseljal, kui ta mind oma auto poole juhtis ning me siis selle juures vastamisi seisma jäime.
„Mida?“ küsis ta naeruselt ja sulgesin hetkeks silmad. Ma ei või lasta sellistel asjadel ennast hirmutada. Nii ei tule asjast mitte midagi välja. Ma pean tugev olema.
„Ma ei suuda siin enam olla,“ vuristasin kiirelt ja olin õnnelik, et sellega hakkama olin saanud.
Küll aga ei teadnud ma, mis nüüd edasi hakkab saama.
„Tahad ma viin su ära koju?“ pakkus Joshua.
Raputasin õrnalt pead. „Ma ei taha...“
„Ei taha?“ kordas Joshua ja naeris jälle. „Kuidas sa siis lähed?“
„Ei. Ma ei taha koju minna. Aga ma ei suuda siin ka olla.“
„Miks sa koju ei taha?“ küsis Joshua ja toetas end oma autole.
„Lihtsalt ei taha.“
„Okei, kuhu ma viin su siis?“
„Ma ei tea. Ükskõik kuhu, kus ma saaksin magada. Kus oleks soe...“
Joshua hõõrus oma laupa ja mõtles viivu. „Okei,“ lausus ta lõpuks ja kuulsin võtmete kõlinat, kui ta pisikesele puldile vajutas ja autouksed lukust lahti läksid.
„Istu sisse,“ ütles Joshua ja surus võtme süütesse. „Ma käin korra kähku poiste juures ära. Ütlen, et lähen minema.’’
Kõndisin ümber autonina ja tõmbasin kaassõitjapoolse ukse lahti. Ronisin istmele ja tõmbasin ukse kinni. Vaatasin kuidas Joshua teiste juurde tagasi läks ja nendega sõbralikult käsi kokku lõi.
Raskelt hingates tõmbasin endale turvavöö peale ja jäin ootama, millal Joshua tagasi tuleb. Sulgesin silmad ja üritasin end siin mugavalt tunda. Nautisin head lõhna, mis siin autos oli ja tundsin, kuidas mu keha aeglaselt värinatest vabanes.
Mul oli siin palju parem olla kui väljas külma käes. Mu mõtted said taas vabaks... Need olid ilusad ja head ning toimisid kui rahustina kuni mu silme ette ilmus pilt kahe aasta tagusest suvest... Ajast, mil kõik oli hoopis teist moodi.
„See on minevik, Summer. See on minevik,“ kordasin endamisi vaikselt ja vaatasin, kuidas Joshua pöördus ning auto poole sammuma hakkas. Kuna ma ei teadnud, mida Joshua mõtles ja kavatses minuga peale hakata, oli mul ärevuseks põhjust küllaga. Ometigi teadsin ma, et asjad üle käte minna ei saa. Nii palju kontrolli ma asjade kulgemise üle oman kindlasti.
„Uhh,“ istus Joshua autosse ja libistas oma käe läbi niiskete juuste. „Hakkame siis minema...“
„Kuidas nad sinu lahkumisse suhtusid?“
„Ei kuidagi. Said aru.“
„Okei,“ venitasin ja hakkasime liikuma.
„Muusikat soovid?“
„Muidugi,“ vastasin ja Joshua hakkas automaki nuppe vajutama. „Vali siis ise midagi välja, mida tahad.“
Klõpsisin raadiokanaleid edasi-tagasi, jättes selle viimaks ühele, kust tuli muusika, mis ma teadsin, et Joshuale peale läheb.
Vajusin mõnusasti istme seljatoele ja vaatasin välja. Me ei pidanud õnneks mu kodust või kuskilt mujalt lähedalt mööda sõitma, seega tundsin ennast üldjuhul hästi. Aga mu südame pekslemine rääkis enda eest. Ma tajusin, et ta on siin. Kuskil. Kaugel või lähedal, aga ta on siin. Ootab mind. Loodab. Igatseb... Pigistasin silmad kinni ja proovisin ajas tagasi rännata, et meenutada seda tohutut valu ja neid hingepiinu, mida ma tema pärast läbi elama pidin, et koguda endasse jõudu. Et tuletada endale meelde, mille pärast ma seda kõike teen. Miks ma mängin seda ohtliku mängu, mis mind ühe hetkega hävitada võib. Miks ma iseendale haiget teen...
Avasin silmad ja märkasin endal Joshua pilku.
„Oled väsinud?“
Ma ei olnud väsinud, kuid ma otsustasin talle valetada. Võib-olla päästab see mind millestki.
„Kuhu me siis läheme?“ küsisin ja proovisin naeratada, lootes, et see mul liiga kunstlikult välja ei tulnud. Joshua vaatas mind hetkeks ja koondas seejärel kogu oma tähelepanu teele.
„No kuna sa ei taha koju minna... Sa ei taha vist, et ma sind su sõprade poole ka ära viskaks?“
„Veider oleks nende poole sisse vajuda. Vaata, mis kell on.“
„Kell on piisavalt palju,“ naeris Joshua ja lisas kiirust.
Piisavalt palju...
„Piisavalt palju, et nad ei rõõmustaks mind nähes,“ laususin vaikselt, pälvides Joshua imestava pilgu.
„Aga..,“ alustas ta, kuid vaikis kohe.
Ma uskusin end teadvat, mida ta öelda tahtis ning ma teadsin, mida ma vastanud oleks. Olin rahul, et Joshua oma lauset ei lõpetanud.
„Nad nagunii magavad, seega ma ei tahaks neid segama hakata. Tüütan parem neid, kes ärkvel on,“ naersin ja vaatasin Joshuat, kes pilgu taas minule lõi ja mulle samaga vastas.
„Sa ei tüüta mind. See on vaid puhas rõõm.“
Veider oli Joshuaga nii rääkida. Temaga kahekesi olla.
„Kuhu me siis ikkagi teel oleme?“ küsisin uuesti.
„Minu poole?“ vastas Joshua küsivalt.
Noogutasin.
„Sa pole seal vist kunagi käinud, ega?“
„Muidugi mitte. Kes oleks?“ proovisin vaimukas olla, kuid kukkusin läbi.
Joshua muigas.
„Su vennaraas on.“
See ei üllatanud mind eriti. Ma isegi teadsin seda, sest kunagi said nad Kentiga ülihästi läbi. Üleüldse oli nende läbisaamine mitmefaasiline. Kunagi ammu nad piinasid üksteist, siis mingil hetkel olid kui parimad sõbrad, peale mida nende suhted halvenesid ja sõprusest sai lihtsalt tutvus. Tõsiselt halvenesid need kaks aastat tagasi... Siis kui Kent valis oma poole hea ja halva vahel.
„See oli vist väga ammu?“ küsisin ettevaatlikult ja Joshua noogutas.
„Mul poleks selle vastu midagi, kui ta nüüdki tuleks aga tema otsustas nii. Kes olen mina, et teda veenda?“
Mulle ei meeldinud see kaudne jutt, seega soovisin teemat vahetada. Aga kuna ma olin Joshua sõnadest endiselt pisut mõjutatud, ei suutnud ma piisavalt kiirelt tegutseda.
„Aga noh, mis olnud, see olnud. Vahet pole.“
„Ega jah,“ ohkasin ja lootsin vaid, et Joshua mõtetes pole samas sündmused, mis minu. „On veel pikk maa sõita?“
„Ei. Natukese aja pärast oleme kohal.“
Peagi keeras Joshua kitsamale kõrvalteele, mis lookles suurte puude vahel. Märkasin eemal laternate valgust ja heledat suurt maja, mille aknad olid pimedad.
„Vanemad on kodus?“ küsisin.
„Isa on ärireisil. Tuleb mõne päeva pärast ja läheb siis jälle. Töö, töö ja ainult töö.“
„Aga ema?“ uurisin edasi, tundes ise ka end ebamugavalt. Mida ma ometi uurin? Mind ei peaks see üldse huvitama.
„Kes seda teab, kus tema on. Ta ajab oma asju.“
Joshua peatas auto tumeda suure Mercedese kõrval ja keeras süüte välja.
„Lähme siis,“ lausus ta ja väljusime samaaegselt autost.
Järgnesin Joshuale majani ja vaatasin, kuidas ta võtmekimbuga mässas. Kui ta ukse lahti sai, osutas ta mulle käega, et ma esimesena siseneksin.
Mul oli selline tunne nagu ma kõnniks jahimehe ülesseatud püünisesse, kust on võimatu pääseda. Kord, kui juba lõksus oled, siis sealt sa välja ei saa. Sinu rapsimine mässib sind ennast vaid rohkem võrku... Kõik sõltub nüüd vaid jahimehest endast ja sellest kas ta halastab sulle või ei.
„Tunne end kui kodus,“ lausus Joshua, kui kõndisime elutuppa. Ta poetas võtmekimpu lauale ja ma kaotasin ta silmist.
Istusin diivanile ja vaatasin suurt telekat, mis minust paar meetrit eemal oma hiiglasliku mattmusta ekraaniga lausa ebareaalne tundus. See telekas tundus pisut liiga suurena.
„Soovid midagi juua?“ kuulsin Joshua häält.
„Ee, sama mida sinagi?“ hüüdsin kahtlevalt vastu ja lasin pilgul suures ruumis ringi rännata. Samme kuuldes, kaotasin näolt paanika ja proovisin ennast unustada. Joshua ilmus nähtavale, käes kaks suurt klaasi, milles oli ei miski muu kui mahl.
Naeratasin kergendust tundes ja sirutasin käe, et klaas vastu võtta. Kui ta oleks tulnud alkoholiga, oleksin pidanud sundima end seda jooma. Mahla vastu polnud mulle mitte midagi. Peale kokteile ja veini oli see parim asi üldse.
„Tänan,“ laususin siiralt ja Joshua võttis laualt telekapuldi, enne kui minu kõrvale diivanile istus.
Ekraan lõi hubaselt valgustatud toas särama ja hetkega tundus kõik korras olevat. Ma rahunesin. Mu süda ei tormanud enam. Mul oli hea olla. Mul hakkas külmast joogist hoolimata soe. Kuigi ma lubasin, tõotasin, et ei jää magama, vajusid mu silmad peagi aeg-ajalt kinni. Ma kartsin, et Joshua tegi mu mahlaga midagi, kuid siis matsin selle mõtte maha. Ta ei teeks seda, kui ma olen tal juba käes. Ta ei teeks seda. See on lihtsalt pika päeva loomulik kulg. Ma olen väsinud ja selles asi ongi.
Panin klaasi lauale ja nõjatusin mugavalt vastu diivani pehmet seljatuge ning lasin silmadel kinni vajuda. Mu pea vajus kergelt Joshua poole ja mu hingamine muutus ühtlasemaks. Telekast kostuvad hääled jõudsid minuni justkui kuskilt kaugelt.
Kuulsin mõne hetke pärast teist kõlksu, kui Joshua oma klaasi vaikselt lauale üritas panna ning siis tundsin, kuidas ta oma käe diivani ja mu selja vahele libistas, nii et see mu piha ümber jäi.
Ära lase tal endaga nii teha, Summer...
Liigutasin end pisut ja blokeerisin kõik hoiatavad hääled oma peas. Lasen küll, mõtlesin ja lasin end vabaks, et vajuda unne, kus ma olen kaitsetu.
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime11/6/2012, 18:22

Loll, LOLL Summer! Nii kuradi loll. Lihtsalt ütlemata LOLL!!!!
Ugh, ma ootasin nii kaua uut osa ja sina tegid nüüd niimoodi. Joshuast küll head inimest ei tohi saada. See oleks ju täiesti ennekuulmatu..

Aga okei. Muidu oli jube tore, et uus osa tuli. Kuigi sa tegid seal niimooodi.. Jajah, igatahes mulle kohutavalt meeldib, kuidas sa kirjutad. Very Happy Nauditav oli lugeda. Üks viga oli ka muidu.

„Pole hullu..,“ pomisesin ja vaatasin, kuidas mu värske sõbranna juba mu kõrvalt minema kiiustas.
Kiirustas peaks vist olema, eks. Very Happy

Uut ootan taas! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime11/6/2012, 18:47

Ma ei ole loll Very Happy

Ee, sa oled vääääga valesti aru saanud, kui arvad, et Joshist hea inimene saab. Ei saa. Aga mõnda aega võib olla ''hea'', et inimene sind usaldama hakkaks. Summer teab, et lõpuni ei või ta Joshi usaldada. Kuskil on piir...

Mh, Cilen, ei. Ära ütle, et ''kuigi sa tegid seal niimoodi''... Mis sa siis hiljem veel ütled, kui... Oi appi...

Ja suva see R-täht Very Happy Muidu oleks asi äkki liiga perfektne Very Happy

Kaua uuega läheb, ei oska ma öelda.
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime11/6/2012, 21:40

Oli väga-väga-väga tore üle pika aja NP uut osa lugeda. :)

Ja minu arvates oli küll mitte väga põnev (ei toimunud palju sellist, et "Appiiiiii!" või "Ooooh!"), aga väga hästi kirjutatud osa. Põhimõtteliselt jäi tegevus joomisest kuni autos sõitmiseni umbes 10-15 minuti sisse ja sa oskasid selle aja nii pikalt meile ära sisustada. :) Mina üritan, ma kordan Üritan, midagi kirjutada, aga selleks, et sinu tasemele jõuda, kulub mul ilmselt aastaid. Very Happy

Nii, veidike sisust ka. Vastupidiselt Cileni arvamusele mulle lausa meeldis, et Summer Joshiga läks. See oli kuidagi õige, vähemalt hetkel. Mulle on Josh kuidagi meeldima hakanud. Ma tean küll, et ta pole tegelikult selline armas ja hooliv, hoopis paras jobu on, aga ikkagi. Very Happy Ehk tuleneb see mu tohutust hulgast järjejuttudest, mida ma vahepeal lugenud olen. Nüüd otsustasin ma raamatu võtta. Sellega on kindel, et lõpp on olemas, mitte järjejuttudega, mis on jäänud pooleli aastal 2009. Very Happy

Veel üks asi, mille peale ma alles tulin, on see, et kui ma varem jumaldasin Chadi, siis nüüd on mul temast suva. Mul pole temast isegi kahju. Või noh, äkki on siiski, aga ma olen ennast nii palju Summeriga samastanud, et ma mõtlen samamoodi nagu tema. Ehh, ma arvan, et kui Chad tegelikult nähtavale ilmub, siis tuleb jumaldamine tagasi. Aga ei saa kindel olla. Very Happy

Ma ei teagi nüüd, kas mul oli rohkem tühja juttu või loba, aga igatahes ma ootan uut osa. Ootan kasvõi terve suve, aga sul Peab uus osa valmis olema selleks ajaks, kui ma maha suren. Very Happy Muidu ma pole su sõber enam. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime11/6/2012, 22:33

Mhh...

Ega kogu aeg ei peagi nii põnev olema. Ja see sõit oli tegelt natuke pikem, kestis kauem. Ma venitasin seda osa sõnade arvu pärast ka näiteks.

Josh peaks olema teile endiselt vastik ja mõjuma ohtlikuna aga eks seda annab veel korraldada...

Ma olen ka Chadi vastu hetkel ükskõikne. Aga ma usun, et see võib muutuda, kui ta tuleb Very Happy Kui sa samastad end Summeriga, siis sa mõtled tegelikult nagu mina.
Summeri aluseks olen ma ise.
Ja Chad... Ma ei igatse teda. Veel.
Aga NP1-s tekkis küll tema vastu omamoodi crush nagu Very Happy Ma kardan, et nüüd võib kõik korduda Very Happy

Ja no eks ma annan endast parima. Õnneks ma tean, mis järgmises osas toimub seega on hea alustada :)
Tagasi üles Go down
C0oozz
Võlur
C0oozz

Female Postituste arv : 56

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime11/6/2012, 22:37

Mulle kohe üldse ei meeldi Joshua. Ta tundub endiselt kuidagi mitte usaldusväärne inimene ja arvan, et ta ei saa ka selleks kunagi Very Happy
Nojah, tegelikult täitsa meeldis, et ta Joshiga läks, aga kas ta üritab, siis nii Chadi unustada vms? Very Happy Hah, tal ei õnnestu Chadi unustada Very Happy Very Happy (ma nii ennasttäis).

Kui Dragomiral on hetkel Chadist suva, siis mul on lihtsalt kahju. Ta tahtis Summerit näha ja sellepärast sõitis teisest maailma otsast kohale ja mida teeb Summer? lihtsalt on kuskil diivanil
koos Joshuaga. Very Happy

Pole kindel, kas see kommentaar midagi tarka ka sisaldab Very Happy Aga ühes asjas olen kindel, UUUUUUT!! Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 10 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)
Tagasi üles 
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 42Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad... 77/77