MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)

Go down 
+27
Gerdyke
Ellukas
Toadily Insane
Chrissu:*
®ebra
R.
Shadowpaw
kiizukutsu
liiisake17
liisucatye
karrrui
Getzzzu
Kärolyn
Metsakas(s)
loveu4ever
Wissel
SugarPiece
Herbts
AliceInWonderland XD
Griffu.
Dragomira
C0oozz
Cilen
Smile*
Mezilane
nasicc
Hippi
31 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42  Next
AutorTeade
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 01:28

Huvitav, kui kaua ma oleks vastu pidanud, kui sa poleks selle müstilise noormehe nime Chadiks muutnud. Curtis on päris kole nimi.
"Ma armastan sind," lausus Curtis. Köörtis. Iu. Kurtis. Ütles Kurtis. Kurda mujal, Kurtis. Prsh, kole. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 01:38

Drago: CHAD POLE! Või okei... tal oli kerge kriis. Tavaiks see Very Happy

Griffu: On jah kole. Selle pärast saigi Chad lõpuks nimeks Chad Very Happy Very Happy See on see point, miks ma tegelaste nimedega eriti vaeva näen. Nuputan ja sobitan omavahel, mitte ei võta kohe esimest, mis pähe tekib. Kui ma alustasin kunagi ammu (2009 aasta?) NP kirjutamist, teadsin ma, et tüdruk peab olema Summer. Ja ainuke, mida ma selle tüübi nime kohta teadsin, oli see, et tema nimi peab hakkama C-tähega. Miks, ma ei tea Very Happy Chad tuli suht lambist. Kuidagi väga järsku... Ja kui tuli, teadsin ma, et selleks ta ka jääb. Minu meelest on see nimi 100% sobilik. Ma ei tea, mis teised arvavad loomulikult. Aga no igasugused teised nimed C-tähega- Chris, Christian, seesama Curtis jne... No pole need, mis nimi Chad on Very Happy

Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 01:42

Christer ja Chad on nimed, mida ma kasutan peaaegu igal pool. ;D Lihtsalt armsad nimed. Niiet mina olen sinu valikuga igati rahul. (:
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 01:44

Mulle meeldib see ka, et Chadil on mu koeraga samal päeval sünnipäev. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 02:16

Chadi kasutasid juba enne NP-d?

Ja koeraga samal päeval sünnipäev? Kuule, ära sunni mind nüüd muutma... Very Happy Mis sest, et ma isegi ei mäleta, mis päeval Chadi sünna on... Laughing
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 13:11

Ma ei mäleta, kas ma vaatasin "Tänapäeva tuhkratriinut" enne kui NP'd lugesin. Kui vaatasin enne, siis kasutasin enne. Austinit mängis siiski Chad Michael Murray. ;D

Chad Kinski sünna on 26. aprillil. Summer Elynn Windmilli oma 30.detsembril. Lihtsalt sulle meeldetuletuseks. ;D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 14:23

Ma ARMASTASIN Chad Michael Murrayd, kui mul Tänapäeva tuhkatriinu vaimustus peal oli. Very Happy

Uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 14:38

Kuhu su tunded kadusid, Nässu?
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 14:54

Griffu: mmmmhmhhhhh, kui ma tiinekas olin, siis C.M. Murray oli ka üks teema Very Happy Eks see nimi arenes selle tüübi minevikus tekitatud tunnetega ka. Aga samas sain ma ka pead murda, kuna mulle meeldis ühe varasema jutu tüübi nimi, Chase, ka väga. Kuna see poleks sobinud sellisesse juttu, siis ma nuputasin ja... uurisin isegi igasuguseid nimeportaale.

EDIT: ja tänan meeldetuletamast Very Happy

Nasicc: Uut ei saa... No

Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 15:03

Mulle tuleb alati lambanägu ette, kui ma kuskilt Chase'i nime loen, aga mulle ikkagi meeldib see nimi. Et miks lamba? Sest mingis filmis või sarjas..ühesõnaga, telekast nägin, kuidas üks naine oma poega karjamaal taga ajas, tema nime röökis ja siis näidati lähedalt lambatalle, kes haledalt määgis.
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 15:22

Kuidas Brianil (still sounds like 'praepann') läheb?
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 15:35

Griffu kuule, topeltpostid on ju keelatud Very Happy

Aga... um... Brian oli selline nobody tol hetkel. Mul olid temaga plaanid kuid osa neist puudutasid lõpuks Willi ja nii edasi. Brianit polnud nagu eriti vaja. Aga kui vaja võin sisse tuua mingil moel Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 15:39

*Ei oska telefoniga editida, sry*
Ilmselgelt on aeg end voodist välja ajada ja arvutisse ümber kolida.

Too ta õde mängu parem.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 15:49

Very Happy

Ma plaanisin, aga siis hakkasid mu mõtted keerlema Claudia ümber Very Happy I have plans. Mean plans Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 15:53

Kõike nõmedam, mida sa teha saad, on Chadi ja Claudia paari panemine. Very Happy Edu!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 16:48

Ei no ühel neist tekib pikapeale teise vastu huvi. Meelega või lihtsalt kogemata Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 17:02

Claudial Chadi vastu oleks üsna loogiline. Vastupidine..no kui mõelda sellele, et sa tahad õel olla, siis jeap, ilmselt sa nii teed.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 17:04

Mmm, Griffu Very Happy Ma olen üldiselt jahm, loogiline tüdruk Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 17:12

Kui sind lahkama hakata, siis ma võtan aluseks kaks tüdrukut - Summeri, sest sa oled korduvalt maininud, et tema on põhimõtteliselt nagu sina ja teine tüdruk olen ma ise, sest me oleme aastase vahega samal päeval sündinud. ;D

No ja kui sa loogiline oled siis..siis mul pole mitte midagi selle vastu, et Claudia Chadi ära armuks. Peaasi, et ta siis murtud südamega lõpetaks..aaaaaaaaa, see ongi sinu plaani õel osa. See oleks nii...ilus.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 17:19

Mnjaa, kuid meie kogemused võivad suuresti erineda. Issand... meil juba varsti sünnipäev Very Happy

Kas just ära armub, seda veel ma ei tea. Ja mitte ainult see pole mu plaani õel osa Very Happy Very Happy Kõike ma lihtsalt ei paljasta nii vara.
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 17:27

Noh, hirmus ka, et kaks ette kukub, aaaaahhhh? xD

Chad on hea poiss, ära teda ära riku. Palun. (:
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 17:51

Jube kahju on... Ma igatsen tiineka-aastaid taga Very Happy Very Happy

Chad jääb selliseks nagu ta olnud on. Võib-olla pisut targem, täiskasvanlikum... Veelgi parem kui enne isegi äkki Very Happy Ma ei taha ka teda ära rikkuda. See oleks nagu kogu asja ära rikkumine.
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 17:59

Chad võiks olla jah parem, kui varem. Very Happy Ja nagu ma juba mainisin - neil võiks suur-suur tüli olla ja siis võiks happy end olla, kui nad ära lepivad. Very Happy

Audrey - Palju õnne! Ilus postituste arv sul! :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 18:27

Eks Summer oma käitumisega norib jah pisikest fighti. Happy end? Hm... We'll see about that.

Ja tänan Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime6/6/2012, 18:34

Muidugi happy end, kamooon, Audrey, sa ei saa..võinoh, saad küll, aga...palun ei.

Mis seitsmendas osas juhtub?
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 9 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)
Tagasi üles 
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 42Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad... 77/77