MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
AutorTeade
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime30/10/2011, 01:38

Meedialaagris jagatakse lehe valmistamise toimkondadesse. Ühed kirjutavad arvamuslugu, ühed tegelevad küljendusega ehk siis lehe disainiga.. Fun stuff.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
-mariliis
Võlur
-mariliis

Female Postituste arv : 63

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime30/10/2011, 01:54

mulle väga meeldib Very Happy tahan juba uut osa näha
Tagasi üles Go down
http://styleofmimi.blogspot.com/
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime31/10/2011, 19:57

Mul on hea meel, et teile meeldis. :)
Ja mulle jõudis just kohale, et homme algab NaNoWriMo. *närib alahuult*
Kas ma osalen? Kas ma osalen? Kas mul on aega?
Aaaahhhhh. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime31/10/2011, 22:50

Mina osalen isegi. Siiitapea.

uut osa tahan, raibe.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime31/10/2011, 23:40

Kurat, sinusugusele tõhule ei saa ju alla jääda. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime1/11/2011, 23:11

Yays. NoNoWriMo. Very Happy

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:22). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Stiina
200 posti tüüd
Stiina

Female Postituste arv : 220

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime2/11/2011, 11:20

Ta läheb istub taha nurka Sanna (siiski Anna) kõrvale ning nad jäävad omaette lobisema.

Aga muidu lihtsalt nauditav lugemine. :)
Tagasi üles Go down
http://ggreenladybugg.blogspot.com/
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime3/11/2011, 21:33

See on väga hea, et Sanna laulda ei oska Very Happy

suüper osa, mis ma ikka öelda oskan

uut!
Tagasi üles Go down
LittleMissy
Juubilar
LittleMissy

Female Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime13/11/2011, 01:51

Kas uut enam ei tulegi? :O
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime13/11/2011, 04:02

Vägev osa! Tahan UUUUUUT.
Selge? Nagu uut osa! Very Happy
Ja ma ei tee nalja, pane oma toredad näpud teematamise kõrvalt ka seda kirjutama :))
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime13/11/2011, 11:54

Stiina - aitäh. :) Parandasin ära. Küll vist ainult oma wordi failis... xD (A) Very Happy Võtan siin ka ette. Very Happy

LittleMissy - Ikka tuleb. :) *häbeneb natukene* Very Happy Ma kogu aeg mõtlen, et peaks ja peaks ja peaks... aga aega pole. Ma LUBAN, et täna enne magama ei lähe, kui uus osa üleval. *mõtleb nüüd, millal ta üldse koju jõuab...* Ohjah. Aga lubadus on lubadus. Very Happy

Everleigh - No vaat' kes räägib... Very Happy Sina selle teematamise haiguse mulle kaela tõid ju üldse. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime13/11/2011, 19:51

(A) Very Happy
Ma ei tea midagi *vilistab mingit x-viisi*
Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime13/11/2011, 23:22

Nonii. Very Happy Palju õnne. Very Happy

Ma selle kirjutamise vaheaegadel teematasin, nii et vahepeal juhtus minevikku sisse. Loodan, et sain kõik välja poogitud. :) Lõpu kohta nii palju, et ma kasutaksin siin seda interaktiivset lookirjutamist, mida üks teine inimene vist seiklusjuttude? all tegi. Very Happy te võite sellele postitusele, mis Kaari teeb, vastuse kirjutada ja ma panen need vastused siis loo sisse ka. Loodan, et viitsite. :)

Isadepäev oli äge. Very Happy Olime vanaema juures... pool suguvõsa koos (väike suguvõsa). No ja siis ühes laua otsas mina oma vanaisadega tavaliselt... üks seletab seal teisele, et mingeid plastikasju akende ette vaja, et koeri ei kuuleks haukumas... siis teisel käsi näo ees ja naerab mulle näkku nii et vähe pole. xD V nh, me mõlemad tglt naersime üksteisele näkku. Very Happy Siis telekast tuli see mingi uus saade, mingi koos sinuga vms. Igastahes seal võideti reis Egiptusesse. Tädi üle ruumi: "Nähh! Saavad kõhulahtisuse endale." xD Jne. Very Happy Lõbus oli. Very Happy

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:23). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime14/11/2011, 02:45

Haha. naiss aga miks on see osa NII LÜHIKE??? -.-
Ootasin pikemat. Ja need klassis inimesed on tolad Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime14/11/2011, 06:58

Vaata missugune multitasking mul SINU PÄRAST oli. Ma ei saanud keskenduda ju. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime14/11/2011, 08:59

Pff! XD Ikkagist Very Happy tahan pikemat Very Happy
Ja rohkem Mike+Kaari/Sannat! Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime14/11/2011, 14:59

Prsh. Ta oleks võinud Mike'ile otsa joosta. Very Happy

Ja noo.. See on veits veider küll, kui meeleheitlikult ta üritab kutiga suhelda. Very Happy VÕiks väheke less obvious olla. Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime15/11/2011, 21:15

ma lugesin läbi juba siis kui sa ütlesid mulle aga nüüd mõtlesin, et jätan märgi ka maha endast:D:D
igatahes ootan uut osa
aga...
kuidagi... pinget ei ole üldse...on nagu okei täna ei tulnud mike temaga välja...so what...
maitea...ootusärevust pole. pole seda, et omaigaaaaad mis edasi saab. ja nüüd kui ta on juba seal minevikus nö sisse elanud võiks juba nagu midagi toimuda rohkem kui see, et ta käib koguaeg koolis ja kutsub mike välja...ma ei ütle, et mike peaks olema kohe mingi okei jei, aga midagi muud võiks siis olla:D
Ja võibolla jääb emotsiooni ka väheks...sõnades on küll kirjas, et ta on pettunud aga, ta võiks seda kuidagi rohkem tunda....või oleks loogiline, et ta tunneb näiteks kurbut iga kord kui ta mike näeb kuna ta on olevikus/tlevikus juba surnud või maitea tavaliselt on sul rohkem emotsiooni...praegu on küll mõtted aga tundeid väga nagu pole...võimaitea sa ei pea mind üldse tõsiselt võtma võibolla ma kujutan ette seda endale ja asi on ainult minus:D
aga uut ikkagi:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime16/11/2011, 06:53

Jah, Loore. Sa kujutad ette kõike, mida olemas pole. Very Happy
Ja kahjuks pean ma suga nõustuma... :/ Viimased paar osa on mul nö tundeta kirjutanud... aaahh, nii kaua pole kirjutanud, no paneme siis sõnad paberile. Viimane osa oli nii, et lõik kirja, lugesin, õppisin, lõik kirja, rääkisin inimestega, lõik kirja, õpetasin Ellikale inglise keelt, lõik kirja... sisse ei elanud.
Ja mul on sinusugust vaja. xD Tean end käsile võtta. Very Happy

Ja, Loore... mu kurk on kähe. Sad
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime19/11/2011, 21:13

hmm

Sanna on liiga pealetükkiv . Tõsiselt

aga minu arust oleks ka imelik kui ta kohe ära ära harjuks sellega, et nad nüüd Mike 'iga sõbrad ei ole.

minu jaoks jääb isegi seda viimast natuke väheks. vot see... eimäletamitmesosa oli hea, kui Kaari teda lõi. Siis olid nagu päris emotsioonid äkki välja löönud. praegu tundub nagu ta oleks kuskil ¹okieelses seisundis, kus kõik ei ole veel päris kohale jõudnud

minu arust

ma ootan igal juuhul uut!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime20/11/2011, 11:44

*kratsib kukalt*
Mulle ei jõudnud see sinu pikem lõik praegu kohale. Very Happy
Ma tahtsin tglt eile uue osa kirjutada, aga... Sille sattus lugema. xD Ja kui ma ütlen lugema, ss ma mõtlen ka, et lugema. 3 raamatut.
Ja nüüd ema ütles, et poodi. Saame õega endale advendikalendrid. (H) Ma 18. xD (A) Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime21/11/2011, 20:58

ei no kunagi ei ole liiga hilja alustada Very Happy XD

pm ma tahtsin lihtsalt öelda, et rohkem emotsioone

aga eks ma ootan siis uut osa edasi

tore, et vähemalt kellegil on aega lugeda.... Sad
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime21/11/2011, 21:47

Ma võtsin seda aega. Very Happy
Enne kooli algusest saati 7 raamatut, nüüd nvga 6.
Ja ma tegelen selle osaga... või noh, mõtteis on ta vähemalt olemas juba. Reaalselt pole kirjutamiseks aega. :S Homme iseenesest võiks ju... aga koosolek ja koju mingi... jumalteabmillal jälle. :/
*sigh*
Kuid MG pole unustatud! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime22/11/2011, 20:57

Ma olin vaheajal meedialaagris, eksole... aga see vaheaja nädal oli mul tsirka 4 tundi und öö peale. Seega vaheaja lõpuks kui laager reaalselt aset leidis, olin ma omadega praktiliselt koomas. Kuhugi pidama jäin, pmst magasin jala peal. Ja siis üks hommik... Kätu peksab üles. Ma ei liiguta oimugi, olen edasi teadvusetu. Aga siis kuulen ma maagilist häält maagilise lausega: "Ah, me Artekad..."
Sille laksust püsti ja karjub: KES? KUUUS? MIIIIS? KES ARTEKAS?
Ülejärgmine inimene must. xD St, et Sille sai endale jutu jaoks informaatori. Very Happy

Nautige! Very Happy

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:23). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime22/11/2011, 21:13

See tundus juba parem....

uut:D
mai viitsi rohkem öelda midagi:D
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]