| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 30/10/2011, 01:38 | |
| Meedialaagris jagatakse lehe valmistamise toimkondadesse. Ühed kirjutavad arvamuslugu, ühed tegelevad küljendusega ehk siis lehe disainiga.. Fun stuff. | |
|
| |
-mariliis Võlur
Postituste arv : 63 Age : 29
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 30/10/2011, 01:54 | |
| mulle väga meeldib tahan juba uut osa näha | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 31/10/2011, 19:57 | |
| Mul on hea meel, et teile meeldis. :) Ja mulle jõudis just kohale, et homme algab NaNoWriMo. *närib alahuult* Kas ma osalen? Kas ma osalen? Kas mul on aega? Aaaahhhhh. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 31/10/2011, 22:50 | |
| Mina osalen isegi. Siiitapea.
uut osa tahan, raibe. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 31/10/2011, 23:40 | |
| Kurat, sinusugusele tõhule ei saa ju alla jääda. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/11/2011, 23:11 | |
| Yays. NoNoWriMo. Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:22). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Stiina 200 posti tüüd
Postituste arv : 220 Age : 29 Asukoht : Jumalast hüljatud paradiisis.
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 2/11/2011, 11:20 | |
| Ta läheb istub taha nurka Sanna (siiski Anna) kõrvale ning nad jäävad omaette lobisema.
Aga muidu lihtsalt nauditav lugemine. :) | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/11/2011, 21:33 | |
| See on väga hea, et Sanna laulda ei oska suüper osa, mis ma ikka öelda oskan uut! | |
|
| |
LittleMissy Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 29 Asukoht : aga mis see sinu asi on ? :)
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/11/2011, 01:51 | |
| Kas uut enam ei tulegi? :O | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/11/2011, 11:54 | |
| Stiina - aitäh. :) Parandasin ära. Küll vist ainult oma wordi failis... xD (A) Võtan siin ka ette. LittleMissy - Ikka tuleb. :) *häbeneb natukene* Ma kogu aeg mõtlen, et peaks ja peaks ja peaks... aga aega pole. Ma LUBAN, et täna enne magama ei lähe, kui uus osa üleval. *mõtleb nüüd, millal ta üldse koju jõuab...* Ohjah. Aga lubadus on lubadus. Everleigh - No vaat' kes räägib... Sina selle teematamise haiguse mulle kaela tõid ju üldse. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/11/2011, 23:22 | |
| Nonii. Palju õnne. Ma selle kirjutamise vaheaegadel teematasin, nii et vahepeal juhtus minevikku sisse. Loodan, et sain kõik välja poogitud. :) Lõpu kohta nii palju, et ma kasutaksin siin seda interaktiivset lookirjutamist, mida üks teine inimene vist seiklusjuttude? all tegi. te võite sellele postitusele, mis Kaari teeb, vastuse kirjutada ja ma panen need vastused siis loo sisse ka. Loodan, et viitsite. :) Isadepäev oli äge. Olime vanaema juures... pool suguvõsa koos (väike suguvõsa). No ja siis ühes laua otsas mina oma vanaisadega tavaliselt... üks seletab seal teisele, et mingeid plastikasju akende ette vaja, et koeri ei kuuleks haukumas... siis teisel käsi näo ees ja naerab mulle näkku nii et vähe pole. xD V nh, me mõlemad tglt naersime üksteisele näkku. Siis telekast tuli see mingi uus saade, mingi koos sinuga vms. Igastahes seal võideti reis Egiptusesse. Tädi üle ruumi: "Nähh! Saavad kõhulahtisuse endale." xD Jne. Lõbus oli. Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:23). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 14/11/2011, 06:58 | |
| Vaata missugune multitasking mul SINU PÄRAST oli. Ma ei saanud keskenduda ju. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 14/11/2011, 08:59 | |
| | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 14/11/2011, 14:59 | |
| Prsh. Ta oleks võinud Mike'ile otsa joosta. Ja noo.. See on veits veider küll, kui meeleheitlikult ta üritab kutiga suhelda. VÕiks väheke less obvious olla. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 15/11/2011, 21:15 | |
| ma lugesin läbi juba siis kui sa ütlesid mulle aga nüüd mõtlesin, et jätan märgi ka maha endast:D:D igatahes ootan uut osa aga... kuidagi... pinget ei ole üldse...on nagu okei täna ei tulnud mike temaga välja...so what... maitea...ootusärevust pole. pole seda, et omaigaaaaad mis edasi saab. ja nüüd kui ta on juba seal minevikus nö sisse elanud võiks juba nagu midagi toimuda rohkem kui see, et ta käib koguaeg koolis ja kutsub mike välja...ma ei ütle, et mike peaks olema kohe mingi okei jei, aga midagi muud võiks siis olla:D Ja võibolla jääb emotsiooni ka väheks...sõnades on küll kirjas, et ta on pettunud aga, ta võiks seda kuidagi rohkem tunda....või oleks loogiline, et ta tunneb näiteks kurbut iga kord kui ta mike näeb kuna ta on olevikus/tlevikus juba surnud või maitea tavaliselt on sul rohkem emotsiooni...praegu on küll mõtted aga tundeid väga nagu pole...võimaitea sa ei pea mind üldse tõsiselt võtma võibolla ma kujutan ette seda endale ja asi on ainult minus:D aga uut ikkagi:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 16/11/2011, 06:53 | |
| Jah, Loore. Sa kujutad ette kõike, mida olemas pole. Ja kahjuks pean ma suga nõustuma... :/ Viimased paar osa on mul nö tundeta kirjutanud... aaahh, nii kaua pole kirjutanud, no paneme siis sõnad paberile. Viimane osa oli nii, et lõik kirja, lugesin, õppisin, lõik kirja, rääkisin inimestega, lõik kirja, õpetasin Ellikale inglise keelt, lõik kirja... sisse ei elanud. Ja mul on sinusugust vaja. xD Tean end käsile võtta. Ja, Loore... mu kurk on kähe. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/11/2011, 21:13 | |
| hmm
Sanna on liiga pealetükkiv . Tõsiselt
aga minu arust oleks ka imelik kui ta kohe ära ära harjuks sellega, et nad nüüd Mike 'iga sõbrad ei ole.
minu jaoks jääb isegi seda viimast natuke väheks. vot see... eimäletamitmesosa oli hea, kui Kaari teda lõi. Siis olid nagu päris emotsioonid äkki välja löönud. praegu tundub nagu ta oleks kuskil ¹okieelses seisundis, kus kõik ei ole veel päris kohale jõudnud
minu arust
ma ootan igal juuhul uut! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/11/2011, 11:44 | |
| *kratsib kukalt* Mulle ei jõudnud see sinu pikem lõik praegu kohale. Ma tahtsin tglt eile uue osa kirjutada, aga... Sille sattus lugema. xD Ja kui ma ütlen lugema, ss ma mõtlen ka, et lugema. 3 raamatut. Ja nüüd ema ütles, et poodi. Saame õega endale advendikalendrid. (H) Ma 18. xD (A) | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 21/11/2011, 20:58 | |
| ei no kunagi ei ole liiga hilja alustada XD pm ma tahtsin lihtsalt öelda, et rohkem emotsioone aga eks ma ootan siis uut osa edasi tore, et vähemalt kellegil on aega lugeda.... | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 21/11/2011, 21:47 | |
| Ma võtsin seda aega. Enne kooli algusest saati 7 raamatut, nüüd nvga 6. Ja ma tegelen selle osaga... või noh, mõtteis on ta vähemalt olemas juba. Reaalselt pole kirjutamiseks aega. :S Homme iseenesest võiks ju... aga koosolek ja koju mingi... jumalteabmillal jälle. :/ *sigh* Kuid MG pole unustatud! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/11/2011, 20:57 | |
| Ma olin vaheajal meedialaagris, eksole... aga see vaheaja nädal oli mul tsirka 4 tundi und öö peale. Seega vaheaja lõpuks kui laager reaalselt aset leidis, olin ma omadega praktiliselt koomas. Kuhugi pidama jäin, pmst magasin jala peal. Ja siis üks hommik... Kätu peksab üles. Ma ei liiguta oimugi, olen edasi teadvusetu. Aga siis kuulen ma maagilist häält maagilise lausega: "Ah, me Artekad..." Sille laksust püsti ja karjub: KES? KUUUS? MIIIIS? KES ARTEKAS? Ülejärgmine inimene must. xD St, et Sille sai endale jutu jaoks informaatori. Nautige! Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:23). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/11/2011, 21:13 | |
| See tundus juba parem....
uut:D mai viitsi rohkem öelda midagi:D | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|