| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/10/2011, 23:53 | |
| Täiesti jube nimevalik:D ühesõnaga mulle ei meeldi see nimi kohe üldse mitte
muidu on kõik väga tore:D | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/10/2011, 22:10 | |
| Kuule ma tahan veel. (Ja kes kurat on Tõhk? Mõhk+Tölpa? ) | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 14/10/2011, 23:21 | |
| Pole see minevik nii eriline midagi. Oleksin ma siis vähemalt keskajas või midagi. Ma haiseks ja peaksin kuskil nurga taga pissil käima, aga vähemalt oleks midagi uut... või vana... ah, mida iganes.parim koht Raili.... hmmm, äkki mõni teine nimi??? Ja kas ei oleks juba ammu aeg uue osa jaoks??? | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 16/10/2011, 16:33 | |
| Nonii, kus on uus osa? *pahane* See peaks juba ammu olemas olema! Sille, sa saad kolki, kui sa osa üles ei pane! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 17/10/2011, 22:17 | |
| Hea, et teile meeldis. :) Nime osas ma kõhklesin ise ka. Ega ta eriti ei meeldinud... aga kuna ta sellist vastukaja sai, siis muutsin ära. Nimi peab olema kiiksuga. Hetkel on selleks Sanna, kuid olen veel pakkumistele avatud. Ajame selle nimeasja enne tonksu kui selle kasutust juba tüütult palju muuta tuleb. Käro, tõhk on Tülinorijast Õhuke Hiidkilest Kummitus. ;D Loodan, et meeldib. :) Ma ausalt öeldes ise natukene kõhkvel selle osa suhtes.... Oleks võinud paremini sujuda. Kuid ma tunnen, et seda üleminekuosa praegu paremini teha ei suuda ja ei taha teid nii kaua ootamas ka hoida. :) Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:22). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Stiina 200 posti tüüd
Postituste arv : 220 Age : 29 Asukoht : Jumalast hüljatud paradiisis.
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/10/2011, 11:17 | |
| Eesti keele tunnis on suurepärane tühja kohapeal naerma puhkeda, kuid ma lihtsalt ei suutnud. See oli nii suurepärane (Y) Ootan kannatamatult uut! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/10/2011, 14:52 | |
| Haha. You're welcome. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/10/2011, 22:12 | |
| Muhahahaha. Käro oli täna nii epic. Läksime Kätuga pärast teist tundi koolist ära, Paidesse koolitusele. Näen, Käro istub esta klassi akna peal, lehvitan. Tüüp näitab keskmist sõrme. Pagan... siiamaani naerupisarad silmis. xD Epic! (A) Kümnes osa... juba? Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:22). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/10/2011, 23:55 | |
| Sa pole mu teavitamises kuigi osav olnud:D Aga näed...avastasin juba ise...küll kaks osa aga siiski:D Igatahes väga tore:D see nimi on juba natuke parem...kuigi ma pole veel päris kindel..annan teada kui mul mõni väga hea mõte tuleb:D
uut ka | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/10/2011, 06:59 | |
| Haha. xD Ma üritan! Aga kui sind hetkel MSNis pole... Hakkad SMSteavitusi saama! (I) Kuigi jah, tubli kutsu oled. Anna-anna. ;D | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/10/2011, 19:08 | |
| Noo.. Mul hakkas igav esta, sa said minema. Ja mulle meeldis see osa. | |
|
| |
LittleMissy Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 29 Asukoht : aga mis see sinu asi on ? :)
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 21/10/2011, 14:48 | |
| Ma lugesin eelmist ja loen seda versiooni ka. Ma ei tea veel, kumb mulle rohkem meeldib, aga mõlemad igatahes väga meeldivad. :) Uut siis! | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 23/10/2011, 23:18 | |
| Sanna on mõnus see slap' i värk oli oli hea Uut! Kui hea on koolivaheaeg.... | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/10/2011, 17:38 | |
| No MIS MÕTTES? Ikka veel pole osa? Ai raisk, kui ma Türile jõuan.. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/10/2011, 14:38 | |
| kas uut osa ei võiks tulla ? vaheaeg ja puha | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/10/2011, 16:41 | |
| Hiljem vabandused ja ettekäänded. Praegu pole aega. Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:22). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/10/2011, 17:39 | |
| ta göörlfriendi nimi on Anna ja Kaari nimi on Sanna? tõestivõi? confusing ütleme siis nii:D aga jah:D üsna mittemidagi ütlev osa niiet uut:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/10/2011, 18:59 | |
| Täielik kokkusattumus. Peaks ümber mõtlema nime osas? Mittemidagiütlev? prsh, mul oli lõbus. a endiselt loengus, nii et jutt hiljem. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/10/2011, 20:44 | |
| oh, viimaks kuidagi lühike... ära muuda ta nime mulle meeldib Sanna -selline mõnus nimi, võiks kohe kallistada ja uut tahaks ka palun ruttu | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/10/2011, 21:43 | |
| xD Aitäh. :) Eks ma vaatan... ma hetkel meedialaagris ja kuna ma sebisin end küljenduse gruppi, pole mul homme päeva ajal tööd suurt teha. Tunde ja tunde passimist. Eks siis vaatan, mis teen selle ajaga. Eile olin ma Soomes, enne seda oli külaline... siis polnudki aega kirjutada, (A) Täna rongis Pärnusse kirjutasin pooluimas näoga. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 29/10/2011, 20:23 | |
| Tegus vaheaeg sul siis sa võid vaadata küll, aga nii, et pärast seda ka uus osa valmis oleks muide, mis asi on küljenduse grupp? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|