MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
AutorTeade
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime2/4/2012, 23:22

Esiteks siis kriitikat veits. Pole sa ju seda minult vist ammu saanud Very Happy

Mis sõna on dremonstratiivselt?? Mõiste mis vajaks seletust Rolling Eyes Äkki sa pidasid silmas demostratiivselt? Suspect

Nonii jutt ise. Nutumaik tuli minul mitte lõpupoole suhu, vaid seal kus sa mainisid poole sõnaga seda, mille pärast Sanna/Kaari minevikku läks. Mike surm. Õhh jube meenutada hetkel ja õudne mõelda, et ta nüüd on hoopis Markkusega. Aga Don't põe. ma saan sellest üle. Pean saama.

Kui Mike tähendab supivedeliku siis alustan tänasest peale dieeti, mille nimi on ,,Supivedelik'' Cool

Sanna on nii kuri oma vanaemaga. Loomulikult põhjusega, kuid siiski. confused

PS: Ka sinu teine mänguasi on väga lahe ja muru on juba ju täitsa heinamaaks sirgunud. Anna teada kui muruniitjat palgata soovid Laughing
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime2/4/2012, 23:26

Nope. Ma pidasin silmad hoopis demonstratiivset. xD ;D

Mulle meeldib kui ma nutumaiku suudan tekitada. Mul oli lõpu poole nutumaik. Very Happy Aga saame mõlemad üle. Wink

Ah...soo. xD Hmm... Ma ütlen nii tutvuse poolest, et Griffu põrmustas selle teooria. Kahjuks. Very Happy Aga Mike oleks kindlasti väga meelitatud, kui sa tema nimel supivedelikudieeti pead. ;D

Vanaema on Sannaga ka kuri ju! Very Happy

PS. Eelmine aasta oli meil jah muruniitjat vaja... Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime2/4/2012, 23:48

*lehvitab käega*

Ma olen siiiis, siiin, siiiin!!!!!!!!!! Näed w?? *viibutab nüüd kahte kätt* bounce
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime2/4/2012, 23:50

Ee... jah. Näen küll. xD

Mike kortsutab kulmu ja vaatab ühte naljakalt üles-alla karglevat tüdrukut, kellel käsi ka edasi-tagasi käib. Noormees manab ette tõsise näo ja tõmbab prillid nina ette.
"Mission impossible: eira," pomiseb ta oma diktofoni ning siis käib üks klõps, kui ta selle kinni vajutab. Salamahti astub ta edasi ja läheneb aeglaselt tüdrukule, olles teadlik, et eiramine see küll ei ole.
Mike on juba nii lähedal. Ta sirutab käe... peaaegu puudutab seda veidrat olevust... ja siis virutab too Mike'ile käega, noormehel on valus, ta pöörab selja ja jookseb minema: "TULNUKAAAAAAS!"

Midaiganes ma siia just ka ei kirjutanud. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime2/4/2012, 23:57

Ma loodan, et mina Mike'i ei löönud. Shocked

Ja kui Mike mind tulnukaks peaks, siis see oleks ikka elu masendav juu Very Happy

Loodan, et ma ei pidanud sealt ennast ära tundma Suspect
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime3/4/2012, 07:11

Ei kommenteeri. ;D
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime3/4/2012, 12:58

Miks ma seda kui jahina tõlgendasin? Suspect
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime3/4/2012, 16:19

Hmm, oeh. See osa pani mind ohkama.
Kaari on isekas ja see hakkab vaikselt närvidele käima Very Happy Very Happy
Ei, tegelikult... jah. Polegi midagi rohkem öelda. xD
Uut osa tahaks. Jah. Uut osa ;D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime3/4/2012, 16:38

Naughty - sest sul on naiselik intuitsioon. Wink Tead kui meest lööd. ;D

Everleigh - Isekas... hmm. Very Happy Ehk kunagi-millalgi. ;D
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime3/4/2012, 17:05

Nojah, isekas, tead küll Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime3/4/2012, 17:06

Tean-tean. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime3/4/2012, 17:07

Vut ^^ Aga millalgil uus osa.. see millalgil võiks täna olla (A) Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime3/4/2012, 17:10

Elame, näeme. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime3/4/2012, 17:11

Ma saan varsti saja aastaseks kui ma pean veel kaua ootama Very Happy
Jah, ma olen kannatamatu xD
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime3/4/2012, 17:12

Oh, sul sinna veel aega. ;D
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime3/4/2012, 17:13

Ainult 78 aastat umbes Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime3/4/2012, 17:42

Just. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime4/4/2012, 19:13

Sanna elu oleks nagu üks suur klaaskuul, mida hoiavad paigal ainult kolm näppu...ja need näpud hakkavad värisema...
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime4/4/2012, 19:48

Issand Karolin. Kõlab kuidagi just täpselt nii nagu asjad ongi. Hea viis kogu jutu mõte sõnadesse panna! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime4/4/2012, 22:11

Karolin kirjutas:
Sanna elu oleks nagu üks suur klaaskuul, mida hoiavad paigal ainult kolm näppu...ja need näpud hakkavad värisema...

Meeldib. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime5/4/2012, 17:50

Hästi kokku võetud tõesti. Aga kus uus osa on?
Sille!? Oijah. Pane nüüd oma käbarad käima ja pea tööle!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime5/4/2012, 20:55

Mu pea juba närib seda effing emmgeed juba kolmandat päeva. Very Happy
Aga mingi vaheosa saan teile teha küll. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime6/4/2012, 13:08

Nonii. Viimased paar päeva olen ma olnud jännis sellega, kuidas ühte uut teemat/asja siia juttu sisse pookida. Ja ma ei suuda ühest viimasest asjast end kuidagi läbi pureda. Ja ma mõtlen sellest igal võimalikul hetkel. Very Happy Nii et see on mu päris läbi võtnud omadega... ja sellest võib-olla ka selle (vahe)osa alatoon.

Nonii. Aga minu üllatusmunamaania sai läbi minu kolmanda üllatusmunaga, millest ma sain:
Spoiler:
Nagu.... srlsy???? See pole üldse äge ju... Very Happy
ENAMPAKKUMISEL! Muidu prügikasti. Very Happy

Muru ka kasvab. Vohab, võiks lausa öelda. Very Happy Eelmine aasta oli ta ainult palju tihedam. Very Happy
Spoiler:
Kena vaba päeva jätku teile. ;D

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:46). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime6/4/2012, 14:51

Haha. Lähme lendamaaa, lendamaa, sille lähme L-E-N-D-A-M-A!!!! Very Happy

Selle lennukiga põrutaks ju autraaliasse. Oli see ikka lennuk?? Oli eks? Very Happy

See ei ole enam muru, mis sul seal potis kasvab, see on heinamaa. Sinna vaja juba kari lehmi peale ajada, et asi käest ära ei läheks. Very Happy

Nii jutust siis niipalju, et: September möödub hägus. See on lihtsalt nii cool lause. Loomulikult alles peale seda kui sa seletasid, mida see tähendab.

See oli nii lahe, et Sanna Kaarit koos Jaanaga nägi. Nii vinge. Asi kisub huvitavaks. Very Happy

Ma siiski loodan, et ei juhtu nii nagu Sanna unes näeb, see oleks katastroof, maailmalõpp, hukk, see tähendab minu ja Mike hukk! Very Happy

See Markkuse vaikimine lõpus oli kahtlane.

,,Mina ka!'' vihkan kui inimesed sedasi ütleva. Mina ka, mis mina ka. Markkus on loll. Very Happy Very Happy Vähemalt tänases osas oli!

Kas sa said siis oma plaani ära järatud või ei??

Ah ja nagu alati jäin siia lobisema ja oleksin peaaegu unustanud mainda, et ma armastan Mike'i(L) lol!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime6/4/2012, 14:57

Lendama jah. xD
Oli küll lennuk... aga nii kole lennuk, et... oleks selline väike ja armas olnud. See ei lendagi! Kohe nina maa poole. Nagu otsiks hukku noh. Very Happy
See on murumaa. Roheline veel. xD A kui laseks tal kuivada... hmmm. Very Happy Mul on kahjuks ainult üks raske lehm, rahakassa *vaatab selle poole*. Ups.... lammas hoopis. xD
Hakka nüüd igal pool ütlema: September möödub hägus. Keegi tuleb tuppa, aja selg sirgu ja ütle tähtsalt: September möödub hägus. Very Happy
Ja see paus oli see paus, kus Markkus neelatas, pisaraid tagasi hoidis ja siis: Mina sind ka ütles. Very Happy
Plaani ei saanud veel käima lükata. See oli vaheosa. MA EI TEA JU VEEL! Very Happy
Jah... photoshopi end ja teda kokku ühele pildile. Siis saab ilusa pildi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 35 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 35, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]