| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 2/4/2012, 23:22 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 2/4/2012, 23:26 | |
| Nope. Ma pidasin silmad hoopis demonstratiivset. xD ;D Mulle meeldib kui ma nutumaiku suudan tekitada. Mul oli lõpu poole nutumaik. Aga saame mõlemad üle. Ah...soo. xD Hmm... Ma ütlen nii tutvuse poolest, et Griffu põrmustas selle teooria. Kahjuks. Aga Mike oleks kindlasti väga meelitatud, kui sa tema nimel supivedelikudieeti pead. ;D Vanaema on Sannaga ka kuri ju! PS. Eelmine aasta oli meil jah muruniitjat vaja... | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 2/4/2012, 23:50 | |
| Ee... jah. Näen küll. xD Mike kortsutab kulmu ja vaatab ühte naljakalt üles-alla karglevat tüdrukut, kellel käsi ka edasi-tagasi käib. Noormees manab ette tõsise näo ja tõmbab prillid nina ette. "Mission impossible: eira," pomiseb ta oma diktofoni ning siis käib üks klõps, kui ta selle kinni vajutab. Salamahti astub ta edasi ja läheneb aeglaselt tüdrukule, olles teadlik, et eiramine see küll ei ole. Mike on juba nii lähedal. Ta sirutab käe... peaaegu puudutab seda veidrat olevust... ja siis virutab too Mike'ile käega, noormehel on valus, ta pöörab selja ja jookseb minema: "TULNUKAAAAAAS!"Midaiganes ma siia just ka ei kirjutanud. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 2/4/2012, 23:57 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/4/2012, 07:11 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/4/2012, 16:38 | |
| Naughty - sest sul on naiselik intuitsioon. Tead kui meest lööd. ;D Everleigh - Isekas... hmm. Ehk kunagi-millalgi. ;D | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/4/2012, 17:06 | |
| Tean-tean. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/4/2012, 17:10 | |
| Elame, näeme. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/4/2012, 17:12 | |
| Oh, sul sinna veel aega. ;D | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 3/4/2012, 17:42 | |
| Just. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 4/4/2012, 19:13 | |
| Sanna elu oleks nagu üks suur klaaskuul, mida hoiavad paigal ainult kolm näppu...ja need näpud hakkavad värisema... | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 4/4/2012, 22:11 | |
| - Karolin kirjutas:
- Sanna elu oleks nagu üks suur klaaskuul, mida hoiavad paigal ainult kolm näppu...ja need näpud hakkavad värisema...
Meeldib. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 5/4/2012, 17:50 | |
| Hästi kokku võetud tõesti. Aga kus uus osa on? Sille!? Oijah. Pane nüüd oma käbarad käima ja pea tööle! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 5/4/2012, 20:55 | |
| Mu pea juba närib seda effing emmgeed juba kolmandat päeva. Aga mingi vaheosa saan teile teha küll. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 6/4/2012, 13:08 | |
| Nonii. Viimased paar päeva olen ma olnud jännis sellega, kuidas ühte uut teemat/asja siia juttu sisse pookida. Ja ma ei suuda ühest viimasest asjast end kuidagi läbi pureda. Ja ma mõtlen sellest igal võimalikul hetkel. Nii et see on mu päris läbi võtnud omadega... ja sellest võib-olla ka selle (vahe)osa alatoon. Nonii. Aga minu üllatusmunamaania sai läbi minu kolmanda üllatusmunaga, millest ma sain: - Spoiler:
.
Nagu.... srlsy???? See pole üldse äge ju... ENAMPAKKUMISEL! Muidu prügikasti. Muru ka kasvab. Vohab, võiks lausa öelda. Eelmine aasta oli ta ainult palju tihedam. - Spoiler:
Kena vaba päeva jätku teile. ;D Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:46). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 6/4/2012, 14:51 | |
| Haha. Lähme lendamaaa, lendamaa, sille lähme L-E-N-D-A-M-A!!!!
Selle lennukiga põrutaks ju autraaliasse. Oli see ikka lennuk?? Oli eks?
See ei ole enam muru, mis sul seal potis kasvab, see on heinamaa. Sinna vaja juba kari lehmi peale ajada, et asi käest ära ei läheks.
Nii jutust siis niipalju, et: September möödub hägus. See on lihtsalt nii cool lause. Loomulikult alles peale seda kui sa seletasid, mida see tähendab.
See oli nii lahe, et Sanna Kaarit koos Jaanaga nägi. Nii vinge. Asi kisub huvitavaks.
Ma siiski loodan, et ei juhtu nii nagu Sanna unes näeb, see oleks katastroof, maailmalõpp, hukk, see tähendab minu ja Mike hukk!
See Markkuse vaikimine lõpus oli kahtlane.
,,Mina ka!'' vihkan kui inimesed sedasi ütleva. Mina ka, mis mina ka. Markkus on loll. Vähemalt tänases osas oli!
Kas sa said siis oma plaani ära järatud või ei??
Ah ja nagu alati jäin siia lobisema ja oleksin peaaegu unustanud mainda, et ma armastan Mike'i(L) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 6/4/2012, 14:57 | |
| Lendama jah. xD Oli küll lennuk... aga nii kole lennuk, et... oleks selline väike ja armas olnud. See ei lendagi! Kohe nina maa poole. Nagu otsiks hukku noh. See on murumaa. Roheline veel. xD A kui laseks tal kuivada... hmmm. Mul on kahjuks ainult üks raske lehm, rahakassa *vaatab selle poole*. Ups.... lammas hoopis. xD Hakka nüüd igal pool ütlema: September möödub hägus. Keegi tuleb tuppa, aja selg sirgu ja ütle tähtsalt: September möödub hägus. Ja see paus oli see paus, kus Markkus neelatas, pisaraid tagasi hoidis ja siis: Mina sind ka ütles. Plaani ei saanud veel käima lükata. See oli vaheosa. MA EI TEA JU VEEL! Jah... photoshopi end ja teda kokku ühele pildile. Siis saab ilusa pildi. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|