| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Triinut6 Prince Kirameki swessu Cilen Griffu. MissSunshine Lammas Kärolyn Everleigh Constellation Karolin Herbts Naughty nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 25/4/2012, 23:07 | |
| Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (3/7/2012, 21:20). Kokku muudetud 17 korda | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 25/4/2012, 23:23 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 25/4/2012, 23:24 | |
| Ma pole veel suppi keetma hakanudki, kullakene! (Ja see oli nii tabav, et ma ei lisa praegu midagi siia. xD) | |
|
| |
| |
| |
Herbts 200 posti tüüd
Postituste arv : 202 Asukoht : Tähistaeva all...
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 26/4/2012, 08:51 | |
| Naughty - minu ütlemine oli tabav! xD See, et ma pole suppi veel keetma hakanudki. (Ok, tglt see on juba soe, kuid siiski. xD) Herbts - *naerab* Eks ma annan endast parima. ;D | |
|
| |
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 26/4/2012, 19:08 | |
| Ta...MIDA ? !
Ja ma arvasin, te mul on küik välja mõeldud. Nüüd paiskasid sa küll kõik minu oletused segi.
Malle ei meeldi mulle, vanaema või mitte, mures või mitte, ta on üks ebasümpaatne inimene.
UUT! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 26/4/2012, 22:29 | |
| Naughty - *hingab, käsi südamel* Jumal tänatud! Karolin - vot sellist reageeringut ma ootasingi. xD Aga väga tore. Uut... homme ehk. :) | |
|
| |
Constellation Piraat
Postituste arv : 19
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/4/2012, 22:55 | |
| TA MIDA?! *jawdrop* Tegelikult ma karjusin/torisesin su peale MSNis juba piisavalt, seega ütlen ma siinkohal, et sa oled suurepärane suspense'i ülevalhoidja, ja siin parem olgu varsti uus osa. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/4/2012, 23:03 | |
| Jaruuu! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/4/2012, 01:10 | |
| Teate, Constellation avastas, et Mike'iga saab Twitteris rääkida ka. Nii et kes Mike'il silma peal hoiavad ja tunnevad, et kommenteeriks... laske tulla. :) Võite olla kontvõõrad või lihtsalt mõni inimene tema loengust vms... Mitte keegi jutu tasemel tähtis, aga keegi tema elust. Ja ta vastab. ;D See on nüüd see osa, mille pärast ma tükk aega pead murdsin. Kuna see poole öö ajal kirjutatud, tundub ta mulle hullu tohuvapohuna. Loodan, et asi nii hull ei ole. See teema on seostatud varasemate teemadega (ja teadlik ülesehitus algas Malle ja Sanna viimasest vestlusest Tartus), kuid jutus on vaja palju reaktsioone ja asju kohandada. Nii et kõik ei ole loogiline. Kuid see kohandamine tuleb... Nautige! Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:50). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Constellation Piraat
Postituste arv : 19
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/4/2012, 01:19 | |
| Ma olen suhteliselt ¹okis. *kallistab George'i edasi, no matter what you say* Ma isegi ei oska midagi öelda.
Äkki ma oskan pärast magamist midagi öelda... ... jah, ma tulen hiljem tagasi ja kommenteerin pigemalt.
Zomg. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/4/2012, 09:49 | |
| | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/4/2012, 19:49 | |
| Kaari on isekas. Tal on vedanud, ta näeb, mida ajarändamine teeb, ta saab õppida tema vigadest. ma loodan, et Kaari saab sellest varsti aru.
Sa võiksid kirjutada teistest ka - Kristist, Markkusest jne. Asi muutub kuidagi väga masendavaks.
UUT ! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/4/2012, 19:51 | |
| Heh. Ülejärgmine osa on jõulud (Markkuse pool). Ja siis on mul äge vana-aastaõhtu plaanis. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/4/2012, 20:14 | |
| No mina juba kartsingi, et see sasipuntra jundar, mille sa oled kokku keeranud, hakkab lahti hargnema, aga tuhkagi. Hoopis veelgi hullemaks sasipuntraks läks asi. Ja selles osas sai nii mõnigi asi veidi selgemaks, aga siiski on kõik endiselt nii masendavalt lootusetu kui aus olla ja tõessti Sanna on pisut isekas, kuigi jah, ma küll ei teaks mina ma sellises olukorras tema asemel teeksin.
Ma tegelikult lugesin seda asja kaks korda, sest esimesel korral ei saanud ma eriti mitte kui millestki sotti ja muideks sa mainisid, et kirjutasid seda öösel. jah seda oli märgata. Peaksid selle osa kindlasti üle vaatama, sest siin esinesid ikka sellised veidrad laused, et ma ei saanudki aru, mis toimub. Mingid asjad tundusid väga kahtlased. Ei teagi, kas olid mingid näpikad või lihtsalt ma olen loll!
Igatahes harutamist sulle veel jagub ja ma loodan, et sa saad oma puntra siiski harutatud. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/4/2012, 20:35 | |
| Naughty - *hingab sügavalt sisse* Jeaaaah.... see pundar. Jah. Aga ma vaatan selle üle... millalgi. Täna olen ma päev otsa Sõpru vaadanud ja teed joonud ja naernud nagu pooletoobine. (H) | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 29/4/2012, 13:46 | |
| Paha Sille. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 29/4/2012, 14:04 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 29/4/2012, 14:10 | |
| Nooooohhh... xD Teisip kindlasti uut osa ei tule, sellele eelnevatel-järgnevatel päevadel jah. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 29/4/2012, 14:55 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 29/4/2012, 14:59 | |
| Miks sa siis segaduses oled? | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |