| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Triinut6 Prince Kirameki swessu Cilen Griffu. MissSunshine Lammas Kärolyn Everleigh Constellation Karolin Herbts Naughty nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/5/2012, 19:07 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/5/2012, 19:55 | |
| Everleigh - paari tunni pärast. Naughty - Hah. jah, kuigi mulle tglt meeldib, et nad uusi ja pikemaid osasid tahavad xD(A) Ükskõik kui palju ma siis ka ei viriseks. xD Mm... tegelikult ei näinud me Markkusega seda lõppu. Lõpu algust nägime. Ah well, KIRJUTAMA! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/5/2012, 22:00 | |
| Ma olen nii tubli. xD Teate... mul on see MG kaustik, eksole. Kirjutan tegelaste tausta ja igast muud vajalikku asja sinna. Pikk jutt, millel muidu ainult oma peaga järge hoida... See on selline mõnus mittemidagiütlev sinine kaustik. - Spoiler:
Seda saavad vabalt vaadata ainult inimesed, kes MGst ei tea muud kui et ma sellist asja kirjutan. Ehk siis... suht vähesed. (Kord nägi seda ka Kärolyn - tegelaste pilte, minu range järelvalve all, muidugi. Et ta midagi keelatut ei näeks. ) Igastahes, paar nädalat tagasi oli mul külaline, kelle tegemistele selle kaustikuga ma erilist tähelepanu ei pööranud, kuna tema on ka selles lahtris, kus inimene ei tea suurt midagi peale selle, et MGd kirjutan. Ja siis mul oli laua peal minu pinal ja ta joonistas selle pealt ühe pildi mulle vihikusse. (Mul on teema lehmade ja lillaga. ;D) On sarnased, eh? - Spoiler:
ja - Spoiler:
Ja see IF I WERE A COW on ka tema kirjutatud. Kahjuks on see molutama minu käega tehtud. Pakkusin täna Loorele selle sõna välja. Talle ei kõlvand. Ise tahan selle kuskil siin jutus veel ära kasutada. XD Aga oleks võind viitsida pastakat otsida. Igastahes... Nautige! :) Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (3/7/2012, 21:09). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/5/2012, 22:28 | |
| No, täitsa pekkis! Kurat küll, Sille! Huvitav osa oli. Ja megamega nunnu osa. Ma teadsin juba ette, mis selles osas tuleb! Peale lõpu muidugi. Mul on selline nägu peas: O.o Ma tõsiselt loodan, et sa ei tapa Kasparit ära :S | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/5/2012, 22:31 | |
| Mulle meeldis su reaktsioon MSNis ka. Ah well. Elame-näeme. Mulle ka see osa meeldis. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/5/2012, 22:51 | |
| Tore, et meeldis Ma hakkan sulle varsti uuesti uue osaga pinda käima, nii et pane oma vaim valmis! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/5/2012, 22:55 | |
| Oeh. Tegelen sellega. xD | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/5/2012, 23:11 | |
| Parem oleks, kui tegeled | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/5/2012, 23:16 | |
| Ma mõtlen, et.. Sa polegi selle MG jooksul maratoni teinud. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/5/2012, 23:20 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/5/2012, 18:02 | |
| Sille...kui see on nüüd see, millest me msnis rääkisime...siis miskipärast ma aimasin selle osa lõppu juba poole osapealt ette. Kuigi jahm...ma loodan, et ma tabasin asja valesti ja see pole nii nagu mina arvan või arvama jõudsin hakata selle kohapeal:
„Jah!“ hüüatan. „Kas sa siis ei näe, mille ma kokku olen keeranud? On kergem kui kaob Sanna, mitte Kaari! Mõtle emale, isale, Jaanale... kõikidele neile inimestele: endale!“
„Ja sina mõtle Kristile, Markkusele ja Mike’ile! Mõtle oma töö- ja kursakaaslatele!“ karjub tema, emotsioonid lõpuks vallandumas. „Mida nad teevad, kui Sannat enam ei ole?! Ma ei taha mõeldagi. Sa oled nii suur osa nii paljude inimeste eludest.“
Miski selles lõigus pani mind mõtlema, et äkki ongi nüüd käes see hetk...
Okei igaljuhul lahe osa oli. Tervenisti... See koht veel eriti kus Kaspar rääkis kuidas ta tundis kohe midagi imelikku ja et ta tahab Sannat kallistada ja oehhh...nii awwwiiii | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/5/2012, 18:13 | |
| Jälle uus? Oh, kui sa selles vaimus edasi jätkad, Sille, siis ma vist ei jõua tükil ajal järje peale. | |
|
| |
| |
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/5/2012, 18:42 | |
| Ma olen märganud tõesti. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/5/2012, 19:35 | |
| Muh. Aga tore on usin olla. Aga... jeah. Ma ei oska selle peale midagi rohkemat öelda. Õhtu poole peaksite veel ühe osa ka saama ja... :) | |
|
| |
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/5/2012, 20:39 | |
| Jah.. Et postitad palju osasid järjest. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/5/2012, 20:42 | |
| Aa, et ühel päeval rohkem kui üks osa? Hmm, seda ma vist enam ei tee. xD Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (3/7/2012, 21:10). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/5/2012, 21:06 | |
| | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/5/2012, 21:09 | |
| OMG! Sa ei teinud nii! O.O Sa tapsid Kaari ära... like for real?? Miks see osa nii lühike on? Ah? Ah?! *hakkab nutma* Ma ei oska enam midagi teha... | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/5/2012, 21:10 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/5/2012, 21:35 | |
| | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/5/2012, 21:35 | |
| Sa tapsid minategelase ära. MISMÕTTES? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|