| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Triinut6 Prince Kirameki swessu Cilen Griffu. MissSunshine Lammas Kärolyn Everleigh Constellation Karolin Herbts Naughty nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/5/2012, 21:37 | |
| Haha, Kärolyn ütles hästi (Y) XD Lühike ja konkreetne. Naughty, ei tahtnud. Aga ma ei oleks tahtnud, et ta surma saab. Ja Kaspar piinleb. Ikka veel. Nad kõik piinlevad.. peale Kaari. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/5/2012, 21:41 | |
| Eeehhh... jah. Käro kommentaar ehmatas mu täitsa ära, (A) Kirsti... jah. Jah jah jah jah. (Mul on nii kurb olla.) Tiina - piinlevad. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/5/2012, 21:54 | |
| Ajaa.. sellele ma ei mõelnudki. Nojah siis. Ma olen liiga nõutu, et midagi veel öelda... mul on neist kõigist kahju. | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/5/2012, 00:22 | |
| Mul on siiralt kahju, et Sille nii külmavereline mõrvar on.
Mike, Sanna-Kaari, who's next? Vanaisa? No ta on vana ka juba. | |
|
| |
| |
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/5/2012, 01:48 | |
| Ühesõnaga. Nüüd teab Kaspar ajamasinast ja tema tahab nüüd ajas tagasi minna, et Sanna-Kaari elu päästa ja...
Ei, Sille ütles, et sellel on mittepalju osi jäänud. Noooh. Ju siis nüüd hakkab kõik vaikselt paika loksuma. | |
|
| |
| |
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/5/2012, 11:44 | |
| Tõesti, Sillele ei ole tarvis selliseid mõtteid juurde anda :X Ta suudab iseseisvalt katastroofi välja mõelda. Lihtsalt loodame, et ta ei tapa veel kedagi ära | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/5/2012, 22:18 | |
| Ma tõsiselt ka nutan praegu MIKS SA NII TEGID? Vahet pole, mind ei huvita... AGA MIKS, MIKS PIDI SANNA SUREMA????? Tegelikult oli see ju hea, kogu see segadus lahenes äkki, aga miks nii? nüüd sa pead külll uue osa ruttu valmis kribama!! | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/5/2012, 22:39 | |
| Jea.. millal sa meile uut osa annad? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/5/2012, 22:51 | |
| Ma loodan, et homme...
(Ja olen õnnelik, et te nii emotsionaalsed olete. (A) ) | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 21/5/2012, 22:44 | |
| Tänast ei ole palju järgi enam.. muide | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 21/5/2012, 22:51 | |
| Juba kirjutan. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 21/5/2012, 23:01 | |
| Jeei Tubli Sille, tubli | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/5/2012, 00:05 | |
| Ma ei osta plaate kuigi tihti, aga kui ma ostan, siis ma tahan, et plaadiga tuleksid ka laulusõnad. Mulle meeldib lamada põrandal või voodis, kuulata plaati, ise samal ajal sõnu lugeda ja võib-olla ka kaasa laulda. Täna ostsin ma endale Lana del Rey plaadi ja olen üliõnnelik, sest seal vahelduseks olid sõnad. Viimane plaat, mille ma ostsin, oli detsembris Hurts ja kammoon. KES PAGAN EI PANE HURTSI PLAADI JUURDE SÕNU?!? Ma olin nii pettunud. Enivei. Kas te teate, miks vahel ei panda sõnu plaadi juurde? Mis loogika sellel on? Jagasin oma vähesed isiklikud plaadid pastakatega kaheks: vasakul on plaadid, millega olid sõnad kaasas; paremal plaadid, millega polnud. Ja paremal pool on peaaegu sama palju plaate kui vasakul pool. Hmh. (PS. Jah, mul on veider muusikamaitse. ) - Spoiler:
Järgmises osas saate Kristi, Markkuse ja Mike'i reageeringu ka. Loodan, et see osa meeldib. Mulle ei meeldi eriti kirjutada nii, et Sanna surnud. Üldse ei meeldi. Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (3/7/2012, 21:11). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/5/2012, 00:16 | |
| ooeh...matused on kindlasti...lõbusad | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/5/2012, 15:35 | |
| Mendav, masendav. Ükkõik kui badas vanaisa ka oli ja ükkõik, mis geniaalne idee tal just tuli, Sanna on ikkagi surnud. Vaesed Markkus ja Mike ja Kristi. UUT! | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/5/2012, 16:08 | |
| Ma just avastasin,e t ma ei kurvasta üldse Sanna surma pärast:D võibolla on osa see, et ta on veel jutus aga ma ei kurvasta kuna see tundub nii loogiline, et lõpuks ta päästetakse ära ja ta ei jää surnuks....sa ei saa ju ometi kurva lõpuga seda juttu kirjutada:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/5/2012, 16:16 | |
| Everleigh - äge, et selle osa kohta sai öelda korraga kurb ja naljakas. Karolin - jah... Kuigi minu arust see, et Malle sai litaka, tegi asjad rõõmsamaks. Lammas - ei või iial teada. xD | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/5/2012, 21:20 | |
| | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/5/2012, 21:26 | |
| JEEEEEE! xD (Mis sest, et ma ise sama arvan. ) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|