Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 23/5/2012, 14:26
Meh. Hurts on hea. Lana'lt on see üksainus laul hea. Eminem ja WT ka head. Aga no Black Velvet.. I don't know you anymore.
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 23/5/2012, 14:38
Hahahaha. xD
Black Velvet ON hea. xD Türi poisile tuleb ju ikka kaasa elada. xD Kuigi ma vbl poleks seda plaati ostnud kui poleks olnud ühte ööd sõbranna juures, kus me terve öö jutustasime ja see plaat vaikselt taustaks ketras. Hea tunne tuleb peale kui nüüd kuulata seda plaati. Aga need lood ON head. xD
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 23/5/2012, 21:29
Black velvet meeldib mulle ka!
Ma tean et mina pole küll õige inimene sind utsitama? Aga kas sul on plaanis täna kirjutada ka?
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 23/5/2012, 21:30
Nope. (A)
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 23/5/2012, 21:52
Ma olen sinus väga pettunud...ma pidevalt käin siin ja siis ma näen, et sa oled postitanud ja mõtlen et ohh jess nüüd on osa. ja siis sa ütled lihtsalt midagi sellist nagu nope või hahaha dissipoint:D
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 23/5/2012, 22:30
*teeb Loorele patsu-patsu*
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 24/5/2012, 21:57
Millal uut osa saab? Jah, ma olen kannatamatu aga no kes ei ole, kui asi MG'd puudutab ?
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 24/5/2012, 22:38
Hah. Homme, kui ma hingata saan jälle.
Everleigh Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 25/5/2012, 10:21
You'll do fine!:)) Ja siis saame häääästi pika osa, eks?
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 25/5/2012, 12:46
Heeeh.... xD
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 26/5/2012, 12:54
Homme on.
Everleigh Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 26/5/2012, 13:05
Homme? Aaa, jah, homme on käes juba : D Tahaks uut osa nüüd ^^
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/5/2012, 22:34
3008 sõna. Minu rekordosa vist. Ma vabandan kirjavigade pärast, kui neid ilmneb. Ma ei suuda üle lugeda seda osa praegu. Ja vabandan, et osaga nii kaua läks. Arusaadavatel põhjustel ei tahtnud ma seda osa üldse kirjutada.
Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (3/7/2012, 21:11). Kokku muudetud 1 kord
Lammas Fanaatik
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/5/2012, 23:15
Selle peale ei oska ma midagi öelda...
Everleigh Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/5/2012, 23:35
Sa ei ole ainuke :/ Kurb.. Markkusest on kahju Ja... ma jään lihtsalt vait nüüd.
Ei, oota. Veel midagi. Mida nad peale matuseid teevad? Nad toovad Sanna tagasi? Kaspar läheb ajas tagasi? Siis hakkab see küll lõputu ringina välja nägema. Kaari läheb Mike päästma, Kaspar oma korda Kaarit/Sannat...
Lammas Fanaatik
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/5/2012, 23:38
Ma arvan, et nüüd sille enam ei spoilerda... aga jah üks küsimus mul tekkis... srsly? taylor swift ja britney?
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/5/2012, 23:38
Ütle, et varsti saavad need piinad läbi!!!!!!!! *nuuksub*
Everleigh Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/5/2012, 23:41
Varsti saab MG läbi! :'( Ooh, ma tahaks teada kuidas see edasi läheb juba! Nii et kiiresti uut palun!
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/5/2012, 23:42
Everleigh - jah, näeme, näeme....
Lammas - millal ma üldse väga spoilerdanud olen? Ah? xD Ja.... midagi lolli oli vaja. xD ...aga samas sellist tüdrukutele pealeminevat. (Sina ei loe. )
Naughty - umm... varsti saab lugu läbi. :) Nii palju võin öelda.
Everleigh - homme ehk. Surun end matustest läbi. :)
Everleigh Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/5/2012, 23:43
Me oleme sulle toeks! *kalli* :)
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/5/2012, 23:45
Ma ju ei taha, et see lugu läbi saaks, ma tahan et kõik hakkaks hästi minema!
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/5/2012, 23:52
*kalli* :)
Nagu mu isa ütleks: tahtmine taevalik, saamine iseasi. Tglt ta nägi mind kui ma kirjutasin seda osa ja hästi kurb olin ja siis ta küsis, et aga miks ma siis nii teen. "Loo jaoks on vaja!" Ja siis ta ütles midagi sarkastilist, mis mulle kahjuks ei meenu... ja ma viskasin teda padjaga. Oh sweet life.
Lammas Fanaatik
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/5/2012, 23:58
Mina siis ei lähegi tüdrukuna arvesse? ja ma nõustun naughty viimase kommentaariga. ja sa oled nagu mina...alguses ikka spoilid kuna see pole üldse oluline ja niikuinii midagi aru ei saa (nagu mina spoilisin sulle spy glassi lõppu ja sa ei mäletanud:D). ja... ja... mis edasi saab? mis siis saab kui mg läbi saab?:S
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/5/2012, 00:04
Sina ei lähe selles suhtes arvesse, et sulle selline musa eriti peale ei lähe enam.
Mnjaa... seda küll. xD Selliseid toredaid spoilereid on ju alati tore anda, eksole? (DEVLEEEEEN! )
Ja siis saab... miks kõik mult küsivad muudkui, et mis saab kui MG läbi saab? Ma ei tea juuuuuuuu. V nh, tean. Aga ütlemine oleks spoilerdamine. xD (A)
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/5/2012, 00:11
Hah...mis ikka saab. Mg vaja raamatuks teha ja siis uue ja uhkema looga jälle lagedale tulla. Egas Sille saa ennast rooste minna lasta.
Sponsored content
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)