MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Triinut6
Prince Kirameki
swessu
Cilen
Griffu.
MissSunshine
Lammas
Kärolyn
Everleigh
Constellation
Karolin
Herbts
Naughty
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime28/5/2012, 00:13

Ma mõtlen tglt juba tükimat aega, et peaks Lugu ühest mehest, tema naisest, elust ja armastusest lõpuni kirjutama. Väike projektike. Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime28/5/2012, 01:26

Haha:D ma olen oma jutuga juba surmast edasi jõudnud niiet:D
aga jah...suur projekt:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime28/5/2012, 10:17

Mhmh. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 00:19

Nonii.
Kas miski on teie päevast nii suur osa olnud, et kui see kaob, ei oska te midagi peale hakata enam oma ajaga? Tahaks nutta ja tahaks seda miskit tagasi ja... *ohkab* See on nagu see (minu arust cheesy, aga noh, jah...) ütlus: Never make anything your everything, because when it's gone, you've got nothing.
Minuga juhtuski see.
Ja tuju on nii... blaaaah.
MA SAIN OMA 10 HOOAEGA SÕPRU VAADATUD!!!!
*tahab veel*
See osa on Sõpradele. :)

Spoiler:
Ma peaks ka seal kuskil olema...

Igastahes. Mul on muidugi juba substitute leitud. xD Lõpetan MG ära... õpin Hispaania keelt (ma ei kujuta ette ka, miks ma vanematele nagu uni selle õpiku ostmisega peale käisin?!)...

Spoiler:

Me llamo Sille. Para mi cien las patatas fritas, por favor!
Läheb hästi, eksole?! xD

Ja siis ma tahan KOGU AEG oma raamatuid pildistada. Kui nad vaid ise huvitavaid asendeid sisse võtaksid... Hakkaks raamatumodellindusega tegelema... Aga alustuseks (kuna mulle nii meeldib oma raamatutest pilti teha! xD) teile City of Lost Souls, mille ma täna sain. Ma ei tea, miks ma seda loen ja miks see sari mulle meeldib... ei tea. Kuigi Loore aitas sellele natukene valgust heita. Very Happy
See on nii äge särav! xD

Spoiler:

Nautige!

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (3/7/2012, 21:12). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 01:08

Olgu tal uni lühike...
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 01:33

Ujea ma olen number 4000:D

wait a minute....mis aastas tegevus toimub praegu?Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 07:26

Ma lugesin selle osa juba eile ära aga ei hakanud enam kommenteerima. Liiga unine olin, kuigi ma olen praegu ka nagu mingi zombie : D
Kurb on. Mike oli armas oma kõnega : D Litsilaks (Y) Way to go, Mike!
Veider. Jutt algas om Mike surmaga ja matustega ja nüüd on nad kõik Kaari matustel hoopis.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 11:10

2012. aastas on nad praegu. Wink
Ja palju õnne, Lammas. Very Happy
Asi tegi täisringi, huh?
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 12:20

I'm quite speechless after reading all this Sad

Mul on kahju, et Sanna ära suri ja ma loodan, et Kaspar läheb ajas tagasi, et teda päästa, aga mul on tunne, et sellest tuleks veel hullem ajaparadoks kui see, mille Kaari tekitas ning mis saaks Sanna kummitusest?

Iseenesest võiks ka Georg ajas tagasi minna ja takistada enda esimest varianti ajas tagasi minemast, sest siis ei oleks Kaarit üldse olemas, kuna Malle abielluks teisega, ning keegi ei peaks Sanna surma pärast kannatama, lisaks sellele ei saaks ilmselt Mike ka surma, kuna tal jääks Kaariga tülitsemata Laughing

End of my lame theory Embarassed

Tahan uut Very Happy
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 13:35

*naerab* xD
Mulle meeldib teie teooriaid ja ootusi-lootusi lugeda. Very Happy
Uut võib isegi täna saada! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 18:10

Kas ma olen teile kunagi öelnud, et MGle on fan-arti tehtud? Very Happy
See pilt on 2010. aastast ja autor on Ingrid. Ja sellel on Kaari ja Mike. :)
Spoiler:

Aga täna tegin ma midagi, mida ma varem pole teind (va Lugu mehest, tema naisest, elust ja armastusest puhul, kuid seal on see väga vajalik): nimelt arvestasin välja, mis igas osas kuni loo lõppu välja toimub ning... koos selle osaga on veel tulemas 5 osa + epiloog. Kui te olete selle osa ära lugenud, on jäänud veel 4 osa ja epiloog...

*ohkab*
Ta on mu elu suur osa olnud juba 2007. aastast.

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (3/7/2012, 21:12). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 18:17

Parem oleks, et tal on hea plaan:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 18:33

Uuuuhhh... xD (A) Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 19:09

Sama, mina ma mõtlesin, Lammas Very Happy
See oli oli.. ma ei tea. Hea, kuid nukker. Mul on Kasparist ja Georg'st kahju.
Kaari hakkab juba harjuma kummitus olemisega? Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 19:13

Ta on juba paar nädalat kummitus olnud. See teeb haiget, aga tal ei ole enam jaksu... pealegi hakkab temas lootuseseeme idanema. Very Happy Georgil on plaan! Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 19:22

Haha. On jah, millesse ta ise kahjuks skeptiliselt usub XD
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 19:28

Tõesti parem oleks Very Happy

Tükk aega oli 79 osa ja 79 osa ja nüüd 81 ! Õnnepäev ja ma sain mata proovieksami ka veel viie- elu on lill Very Happy ...kuni homseni.

igastahes, Markkusest on endiselt tohutult kahju, I wish they could let him in on the secret. aga see on ju suurepärane mõte! Miks Markkus midagi teada ei või?

...ja ainult kolm osa veel Sad

UUT!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime30/5/2012, 19:29

Haha. Very Happy Palju õnne! Very Happy

Noh... Markkus pani tähele, et Georgi jalaga kõik korras... aga see oli ka kõik. Tal muudki mõtteis.

...jah. Peaaegu. Neli osa + epiloog. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 16:05

Uhhh...Näete, ma jõudsin ka siia, kuigi jahm, pean kohe ära ka minema. Masendav! Crying or Very sad Pole aega msniski korralikult olla, aga Silleeee...palun helista mulle homme siis, eks. Siis näeme. *happy dance*

Aga jutt...mis...ainult neli osa veel ja epiloog. Puha sassis oled omadega w?

Usud tõesti, et suudad selle kõik nüüd nii kiirelt kokku võtta?

Okei igatahes ma hoian pöialt ja loodan tõesti, et sa lõpetad selle jutu väga meeldejäävalt ja tabavalt. Wink

Muidu need kaks osa korraga lugedes mõjusid siiski nukkralt, kuid mulle tundub, et asjad hakkavad siiski rõõmsamaks muutuma. Ma ei taha uskuda, et see nüüd jääbki selliseks nukkrust täis looks. Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 17:02

Ma võtan asjad kokku omal moel. Very Happy
Ja neljast osast + epiloogist peaks piisama. Very Happy
Noh... elu peab ju kuidagi edasi veerema, huh?
Ja helistan-helistan. ;D
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 17:12

Uskumatu et see läbi saab :/
Mul hea meel, et ma sind ikka pinnisin (H)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 18:26

Mul oli tollal: JÄÄÄ VAAAAAAIT! (nagu Muumipapa tädi, selle häälega), aga nüüd TÄNAAAAAAAN! Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 18:38

Haha Very Happy
Jeaaa, hommiku vara ma saadan sõnumi "Tahan MG'd!!!" XD
Ja nii suht kogu aeg, kuni ta lõpuks end liigutama hakkas Very Happy
Aga PALUN ^^
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 18:45

Lõbusad ajad. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime31/5/2012, 22:22

Olid jaa. Aga no, küll ma leian uue jutu mida sult nõudma hakata Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 12 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 17Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]