Kell on hommikul 9:07 mul ei ole enam und. Ärkasin ülesse ja läksin vaatama kas on veel keegi ärkvel, poole trepi peal tuli ema mulle vastu
Ema: Noh, miks sa nii vara üleval oled?
Mina: Ma ei tea , uni kadus ära ja mõtlesin et tulen vaatan kas keegi on veel üleval.
Ema: No selge, aga kui sa natuke toibud ja ärkad siis mine linna peale, osta omale mõni uus riie , sulle ju meeldib ¹hoppas käija
Mina: muidugi meeldib .
Ema: tule siis ma annan natuke sulle raha ka.
Mina: okei, aitäh. Ma siis sätin ja lähen
Ema: minemine.
Ma poleks uskunudki ,et päev võib nii hästi alata, eks ma siis lähen söön midagi ja panen riide ja lähen jalutan vaikselt linna poole.
Kell oli 10:20 kui ma valmis sain , ma mõtlesin tükk aega kas helistada Kätile või mitte. Aga ma siiski võtsin telefoni ja mõtlesin et kutsun tema ka linna peale.
Aga Käti ei vastanud ja ei jäänud muud üle kui üksi linna minna.
Ja muidu minu pere on 4 liikmeline ,isa: Riivo, ema: Kaia ja minu armas õde Laura. Kes on veel 17 aga saab varsti 18 .
Jõudsin siis supermargetisse mmmis meile alles hiljuti ehitati käisin poed läbi ja siis istusin ühe jäätise aparaadi kõrvale ja tellisin omale jäätise, natuke hiljem tuli sinna üks üli armas poiss ja ta ostis omale ka jäätist ja siis ta tuli istus minu kõrvale ja vilksamisi jäid meie pilgud üksteist vaatama.
Järgmine osa on pikem :)