MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Katkine armastus.

Go down 
+2
Keiti
Miley Cyrus
6 posters
AutorTeade
Miley Cyrus
Skisofreenik
Miley Cyrus

Female Postituste arv : 747

Katkine armastus. Empty
PostitaminePealkiri: Katkine armastus.   Katkine armastus. Icon_minitime1/3/2009, 11:05

"Kelly!Külaline tuli."Hüüdis ema esikust."Kes?Charlotte vä?"Küsisin emalt."Charlotte jah."Vastas ema seepeale mulle.Varsti tuli Charlotte mu toa uksest sisse."Tsau!"Hüüdis ta mulle kuidagi kohmakalt.Vastasin samaga ka talle."Sa kutsusid mind."Ütles ta mu kõrvale istudes."Sorri, et ma sellest sulle esimesena räägin, aga sa oled mulle nagu suur õde."Ütlesin talle veidi pabistades."K-k-k-kui kaua?"Küsis ta mult kokutades."Marcost ja kolmandat kuud.Käisin eile rasedustesti tegemas.No muidugi ultrahelis ka."Ütlesin pea kätevahele pandes."Päriselt ka või?Sa oled ju alles 15.aastane."Imestas Charlotte.

"Ma kardan."Sosistasin vaikselt."Miks?"Küsis Charlotte mult."Sünnitada."Sosistasin vaikselt.Charlotte kehitas seepeale õlgu ning ütles:"Ära karda."Mina, aga vaikisin seepeale."Kas sa saaksid täna siia minu juurde ööseks jääda?"Küsisin Charlottelt nuttes.Charlotte noogutas.

Charlotte püüdis mind lohutada, et ma ei nutaks.Sest polnud üldse kasu."Mul on paha Charlotte."Muigasin ma.Charlotte käskis mul pikali heita.Ta lohutas ning rääkis minuga niikaua kuni ma magama jäin.

Charlotte oli täiesti paanikas.Mida teha?Küsis ta endalt.Sain ka seda teada, et Charlotte oli vahepeal, kui ma magasin mu ema juures suures toas ning rääkis kõik ära.

"Kelly.Hommik."Sosistas Charlotte tasakesi.Hõõrusin tasakesi nukkidega silmi ning haikutasin."Hommik jah."Ütlesin uniselt."Kuidas sul on?"Küsis Charlotte viisakuse pärast.Vastasin talle, et parem.Seda tõepoolest oli.

Läksime Charlottega alla kööki, kus muema parasjagu kohvi keetis ja võileibu tegi.Ta tõi tassid koos kohviga lauale+taldrik võileibadega ning soovis head isu.Vastasime samaga."Kuidas sulle seda öelda, aga ma ol......"Alustasin lauset ning ema lõpetas selle."Rase.""Kuidas sa seda tead ema?"Küsisin uudishimulikult."Pole hullu.Charlotte rääkis eile õhtul mulle seda, sest ta oli suures paanikas."Rääkis ema.

"Asiis."Muigasin ma."Mul on väga hea meel, et sa emaks saad, kuid liiga vara."Ütles ema.Endal pisarad voolmais.

Viimati muutis seda Kessu14 (2/3/2009, 20:01). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

Katkine armastus. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Katkine armastus.   Katkine armastus. Icon_minitime1/3/2009, 15:48

Mõned kirjavead jäid silma ja lõpp oleks võinud veidikene põnevam olla.Ma tegelikult kujutan umbes ette, mis seal edasi tuleb, aga siiski ootan uut. Exclamation
Tagasi üles Go down
Miley Cyrus
Skisofreenik
Miley Cyrus

Katkine armastus. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Katkine armastus.   Katkine armastus. Icon_minitime1/3/2009, 15:52

No kirjavigade kohta võis arvata jah :)
Aga tore, et esimest korda ootad mu järjekal uut osa :)
Tagasi üles Go down
Miley Cyrus
Skisofreenik
Miley Cyrus

Katkine armastus. Empty
PostitaminePealkiri: Katkine armastus. /2   Katkine armastus. Icon_minitime2/3/2009, 20:08

***6kuud hiljem***

"Äääää!"Karjus mu pisike musi kelle nimeks on Krissella.Ta on juba kuuajane ning minagi pidasin kaks nädalat tagasi oma sweet sixteen´i.See oli super pidu.Ma pidasin seda ööklubis.Okei selle kinni panemiseks sünna ajal läks ikka täiega maksma.

Natuke rohkem, kui kuu aega tagasi kolisime me koos Marcoga siia elama.Meil on nelja toaline korter milles on:Suurtuba,lapsetuba,pagamistuba ja kontor.Kontor seepärast, et Marco on 18.aastat vana ning on juba ärimees.

Hoolimata sellest, et laps on veel väike on tal oma tuba.Me käime temaga seal tavaliselt mängimas.Me Marcoga ostsime talle igasuguseid võimalikke Hello Kitty asju kuna mulle meeldib endale ka see.

Okei räägime, siis mu Krissellast.Tal on mustad juuksed ning rohelised silmad.Ta on nii nummi laps.Olgugi, et ma nii vara "emmeks" sain.Ikkagi.Aborti poleks ma niikui nii tahtnud teha.

Issan ma olen juba nii paju rääkinud, et Krissella juba magab.Panin ta vaikselt voodisse ning ise läksin kontorisse.Arvuti oli sees ning vaatasin uudishimulikult Marco kaustasi.Seal olid tema töö asjad.

Telefoni oli kah Marco koju jätnud ning vaatasin uudishimulikult ka seda.Avasin huvi pärast sõnumid ja lugesin neid.Mingisugune naine oli talle kirjutanud sõnumeid.Avasin esimese saadetud kirja:"Millal kohtume.Mu keha igatseb sinu oma järele.Sinu musi Caroliina.

Mul hakkas seda sõnumit lugedes ausalt öeldes paha, kuid uudishimu oli suur ja lugesin järgmiseid.Need järgmiste sõnumite sisu oli põhimõtteliselt sama mis esimeselgi.

Juba kuulsingi kuidas Krissella nutab, aga ma ei tahtnud sellest välja teha.Ma lihtsalt ei suutnud.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

Katkine armastus. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Katkine armastus.   Katkine armastus. Icon_minitime21/3/2009, 00:02

Ausalt öeldes on see liiga lääge Very Happy
Tagasi üles Go down
Miley Cyrus
Skisofreenik
Miley Cyrus

Katkine armastus. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Katkine armastus.   Katkine armastus. Icon_minitime28/3/2009, 12:31

Mokei.
Tagasi üles Go down
muskam
Naerupall
muskam

Female Postituste arv : 10

Katkine armastus. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Katkine armastus.   Katkine armastus. Icon_minitime3/12/2009, 21:03

ma tahaks tegelt edasi lugeda..
Tagasi üles Go down
Taylor
Kuri põhjapõder(???)
Taylor

Female Postituste arv : 199

Katkine armastus. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Katkine armastus.   Katkine armastus. Icon_minitime4/12/2009, 17:00

Emm, kas rasedus mitte 9 kuud ei kesta? Ja kirjavead jubedalt häirivad. Very Happy

Aga tahaks siiski uut osa, sellest võib midagi tulla ikka.
Tagasi üles Go down
http://orkut.com
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

Katkine armastus. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Katkine armastus.   Katkine armastus. Icon_minitime4/12/2009, 21:35

Sama asi, mis Tayloril, rasedus kestab üheksa kuud.
Teie aastaviga veel - 18-aastasena käiakse veel koolis. Ja ma ei usu, et ta ärimees saab olla, kui ta ainult põhikooli ära lõpetas ja gümnaasiumi ei läinud. Pelaegi ... ärimehed käivad ülikoolis ka veel mitu aastat, aga sellele ma luban vastu vaielda - mõnel lihtsalt veab, või on tark, või siis saab kuskil isa firmas tööd.
Tagasi üles Go down
Jezzy
Suur ja laisk lohe
Jezzy

Female Postituste arv : 116

Katkine armastus. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Katkine armastus.   Katkine armastus. Icon_minitime4/12/2009, 21:55

üldiselt, mulle eriti ei paku huvi. aga see raseduse värk, alguses too tüdruk ütles et ta on kolm kuus rase juba ja pärast oli *kuus kuud hiljem*. niiet tal ikkagi kestis 9 kuud :)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Katkine armastus. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Katkine armastus.   Katkine armastus. Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Katkine armastus.
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Armastus
» Armastus..