| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+21Everleigh Sulepea Tuki Tarretis Pizza Pingu -Ene- Unicorn Getzzzu Inimeseloom Kampsik c: Mezilane shine Naughty Cilen Milky Orange ^^ Vaimude Tund Sandara Nigra MyMystery Griffu. 25 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/2/2015, 15:55 | |
| Jou-jou-jou! Eksisin siia ka üle pika aja ära. Kuidas käed-jalad käivad? :) Mis siin üldse toimub? See aasta 'Aastas loetud raamatud' asja ei olegi? *üllatunud* Mitte et ma oleks võitnud või midagi, kuid siiski oleks huvitav olnud statistikat näha. | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/2/2015, 16:01 | |
| Jaaa, ma tahan ka nii väga statistikat juba näha Varsti juba märts käes. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/2/2015, 16:32 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/2/2015, 19:06 | |
| Ongi noh.
Kuna keegi teine sellega ilmselt ei tegele, siis ma arvan, et ma võtan asja ise käsile ja toon statistika teieni järgmisel nädalal. Teeks kohe, kuid valmistan end diplomitöö kaitsmiseks ette... | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
Postituste arv : 488 Age : 26 Asukoht : kirjutab
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/2/2015, 19:38 | |
| Jajah Aga järgmine nädal, eks | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
Postituste arv : 488 Age : 26 Asukoht : kirjutab
| |
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/2/2015, 20:17 | |
| Palju edu oma diplomitööga! :) Ma võin tegelikult ka ise selle statistika ära teha aga kui A teeb, siis ma ei hakka vahele nügima.
| |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/2/2015, 22:21 | |
| Ma hetkel kirjutan kõnet omale Ma eelistaks jah ise teha Poolteist kuud olete juba oodanud, jaksate need mõned päevad veel oodata | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 13/2/2015, 23:47 | |
| Okei | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/2/2015, 23:10 | |
| Mul oli täna see õudukas siis ära | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/2/2015, 23:58 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/2/2015, 09:51 | |
| Ülihästi Sain B ning enda meelest olingi seda kõige rohkem väärt. Kui oleksin A saanud, oleksin tundnud, et mind oleks nats ülehinnatud. Kellelgil ei olnud töö suurepärane või kaitsmine nii super, et oleks A-vääriline olnud. Juhendaja, kes oli komisjonis ka, saatis veel õhtul kirja meile, keda ta juhendas, et esimest korda oli vaidlus hinnete üle nii pikk ja energiat nõudev. Tavaliselt lahendatakse hindevaidlused 15-30 minutiga ära, neil läks mitu-mitu tundi ja kokkuvõttes olid enamus hinded keskpärased. Komisjon, eesotsas MTA tähtsa tegelasega, oli ikka piisavalt hirmutav, et kui ma lõpuks istuma sain, olid ka kõige lihtsamad asjad veel endiselt peast pühitud. Kui keegi oleks enne kaitsmist, kaitsmise ajal ja umbes 15 minutit peale seda veel küsinud minult näiteks telefoninumbrit, siis ma poleks suutnud õigesti vastata Imestan, kuidas ma nii kiirelt üldse küsimustele vastasin- mingit pausi ei tekkinud Ilmselt unustasin kõik muu peale oma teemat puudutava | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/2/2015, 20:48 | |
| Tubli, Audrey!
Minu koolitee saab ka kohe-kohe läbi, aga minu liiga pikad päevad kahjuks veel mitte. -.- | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/2/2015, 21:41 | |
| Väga tubli!! :) Nüüd saab lõpuks hääletama juhuu Valik on raske, kuigi ma vist tean juba kellele hääled lähevad | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/2/2015, 22:03 | |
| Nonii, ma tegin teile loetud raamatute statistika ära. Kui on pretensioone/probleeme/küsimusi, siis olete teretulnud vinguma :) Kõik kuulan ära ning kurjaks ei saa, ausalt | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/2/2015, 22:48 | |
| Väga super, Audrey! Mul on hea meel, et see hästi läks sul :) @Griffu, miks sul liiga pikad päevad siis on? Mida sa teed? | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/2/2015, 23:12 | |
| Vabariigi aastapäev on tulemas. Kaitseväelased ja muud lapilised tahavad rongkäigule ja üldse on neil mingi pidupäev. Pittu saab minna aga ainult täies vormiriietuses ja kui keegi on pagunid saanud, siis jumala eest ei tohi vastava autunnusega pagunikatted puududa. Juhtumisi sai selle riigihanke, mis neid pagunikatteid tervele Eesti Kaitseväele teeb, firma, kus töötab mu emme ja peale tema veel mõned inimesed. Annan siin iga päev 12 tundi endast, et need miljon pagunikatet valmis saaks, et firmale trahve peale ei tuleks. Lisaks tahavad muidugi esimese ja teise astme kuperjanovlased oma embleeme ja jalaväelased ja...ühesõnaga liiga palju tööd ühele pisikesele firmale, kuhu mind appi on palutud. (: | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/2/2015, 00:32 | |
| | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/2/2015, 08:14 | |
| Minumeelest kõlab nagu üks jube töörabamine kõlada saab. Fun oleks see ilmselt siis kui saaks koguseid mõistlikeks nimetada ja olen isegi mingi aeg masstoodanguga tegelenud ja võin kindlalt väita, et fun sellest osast on kõigest esimese massi algus. Ja loomulikult palju palju õnne Audrey sulle, et kõik nii ilusasti läks. Tubli! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/2/2015, 11:39 | |
| Tänkjuuu Birgit Just vaatasin enne et ooooo, saab arvuti viimase aasta kooliasjadest ära puhastada. Mul kusjuures oli vahepeal plaan teha oma diplomitööst üks kiiksuga pilt- et lasen omale veel ühe variandi nõuetekohaselt köita, kuid teeks pildi nii, et paneks töö põlema Aga kui kursaõde idee heaks kiitis ja ütles, et ma saaks kuulsaks, mõtlesin, et selline nali hakkaks levides töölesaamist ka segama. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/2/2015, 12:02 | |
| Jah!! Kuigi ma ei usu, et keegi raatsiks oma töö põlema panna. Ükskõik mitu küided sel ka poleks. Mina ei suudaks näiteks. Oma kutseka lõputööd ma küll põlema ei paneks, iial. Samas ongi hea näidata julgust, kes julgeb. Iaüks seda ei julge ja respekt neile, kes raatsivad, aga jah tööle saamise kohapealt ei oska ma midagi öelda. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/2/2015, 15:40 | |
| No ongi Aga mitmekümne leheküljelise bakatöö põletamine oleks tegelikult eriline lollus, arvestades kui palju tööd ja vaeva näinud sellega olen. Aga ''ennasttäis üliõpilasena'' mainin, et 7 päeva kirjutasin | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/2/2015, 15:47 | |
| Päris hästi tehtud siis ju, kui ainult 7 päeva ja B hindeks Ma tean inimesi, kes mitu kuud tegelevad lõputööga, ja ikka ei suuda valmis saada. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/2/2015, 17:34 | |
| Nojaa, eks mul kursakaaslased ka mitu kuud kirjutasid ja ei läinud hästi. Põhimõtteliselt sooviti A siiski panna aga üks komisjoniliige oli kiuslik ja väänati ära noh Aga minu jaoks võrdub see B A-ga, mingit negatiivset emotsiooni küll ei ole :) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|