| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+21Everleigh Sulepea Tuki Tarretis Pizza Pingu -Ene- Unicorn Getzzzu Inimeseloom Kampsik c: Mezilane shine Naughty Cilen Milky Orange ^^ Vaimude Tund Sandara Nigra MyMystery Griffu. 25 posters |
|
Autor | Teade |
---|
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/2/2015, 19:24 | |
| Issand, ära ära küll põleta Ma enda bakatöö köitsin ära ja on riiulis. Arvasin, et kui lihtsalt arvutisse jätta, siis ei vaata kunagi. Nüüd ikka hea vahepeal lehitseda. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/2/2015, 21:08 | |
| Eks mul praegugi koduses raamatukogus 2 köidet Ega ma selles mõttes lahti poleks tahtnudki saada, see töö ikka liiga palju väärt... Liiga suur enda panus. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 19/2/2015, 08:21 | |
| Ei no kui topeltports olemas, siis miks mitte üks armas põletamisvideoke ka teha, aga mina vist ikka ei suudaks. Kui mul oleks oma lõputööst kaks köidet, siis ma arvaksin, et olengi need mõlemad eraldi kirjutanud. Või noh, mis ma arvaksin, tunneksin rohkem nii.
7 päevaga, hmmm...see päris hea saavutus. Minu lõputöö koosnes paljustki sellest materjalist, mille valmistamine võttis terve õppeaasta, sest seal pidid ka arvutiplaanid jms kamarajura sees olema ja reaalselt valmis tehtud tööde skeemid ja plaanid, kuid kui nüüd hästi meenutada, siis ega selle kõige kokku klopsimine ja asjade sinna õigesti paigutamine minulgi kauem kui neli päeva ei võtnud, kuid samas jah enamik materjal ootas kuskil arvuti erinevates nurkades nende väljakaevamist ja ütlen ausalt, et mina ka maksimumhinnet ei saanud just täpselt sellepärast, et siiski tekkisid ka mõned lohakusvead jms sisse, aga ma ei kurda ka oma "4" üle, sest tean, et mitte mingit maksimumi ma ka ei andnud ja kui aus olla, polnud ma sedai hinnet väärt. Aga noh, eks paljutki andis lõputöö kaitsmine juurde ja kuna mul jutt jookseb ja suudan seal komisjoni ees igasugu vigurid ära teha, siis vb sealt ka minu hinne. Oi ma mäletan, mis kelbast ma seal kokku tootsin ja mida kõike sekundi pealt kokku ei luuletanud kui nad juhtusidki mingi eriti jabura vea leidma. | |
|
| |
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 19/2/2015, 09:32 | |
| Eks see lõputöö tegemisele kuluv aeg vist olenebki sellest, mis alal lõpetatakse. Mul läks koos materjali korjamisega põhimõtteliselt aasta, küsitlus oli juba kuu aega üleval | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 19/2/2015, 19:24 | |
| Minul ärinduse ja halduse alla kuuluv eriala. Eks 90% materjalist oli olemas, kuid kirjutamine lükkus edasi. Mida lähemal tähtaeg, seda rohkem motivatsiooni oli Eks ma kirjutasin ikka nii, et hommikul ärkasin, kohvi ja let's go, kuni ööni välja. Söögiisu ei olnud, nii et tudusin ja magasin ning iga päev nutsin ka, sest ma olin nii kriitiline enda suhtes Aga see, et komisjoni esimees, kes on juhtival kohal EMTA-s, tahtis mu tööd A-ga hinnata on parim kiitus üldse. Juhendaja kirjutas eile mulle, et mulle jäi hindeks B kuna... kuna... kuna... Mingit põhjendust polnudki Töö oli ülitugev, kaitsmine ülitugev, kuid juhendaja väitis, et ühel meie kursuse tüdrukul, kes ainult A-dele õppis oli nii keeruline teema, et neid kahte tööd ei anna samastada. Psh! Ma kirjutasin reaalsel teemal, mis on üliaktuaalne. See teine aga teemal, mille eesmärk ja aktuaalsus oli olematu. Tööd täiesti erinevatest valdkondadest + selle teise kaitsmine olevat olnud nõrk... Karta on et ei saa võrdustada Aga noh, see selleks. Mulle on see B võrdub A-ga. Protestima ilmselt pole mõtet hakata. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 20/2/2015, 02:04 | |
| Mis su teema oli muidu, kui see pole saladus? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| |
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 21/2/2015, 18:59 | |
| Hmm, kõlab huvitavalt | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 21/2/2015, 22:23 | |
| Ongi põnev | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2015, 09:02 | |
| Ilmselt seepärast sul läkski selle valmis saamisega vähem aega, kuna see teema oli sulle huvitav ja põnev | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2015, 17:07 | |
| | |
|
| |
Sandara Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 124 Age : 28 Asukoht : kui otsid siis leiad
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2015, 18:14 | |
| Palju õnne~ Kas me kohtume veel kunagi? | |
|
| |
Griffu. Admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2015, 18:32 | |
| Aitäh! (: Kui mitte selle kooli seinte vahel, siis kokkulepitud kohas kindlasti. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2015, 18:48 | |
| Everleigh: Esialgu tundus lihtne ka aga ei olnud Never ei taha seda sama uuesti läbi elada Griffu: Jaaaaa! Kui küsimusi on selles valdkonnas, võid ka minu poole pöörduda- aitan nõu ja jõuga nii palju kui saan :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2015, 08:18 | |
| Minujaoks tundub kõik see, mida Audrey õpid, täielik ulme. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/2/2015, 16:54 | |
| Naughty, õppis pigem nüüd | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/2/2015, 18:40 | |
| Ma võtan seda kui komplimenti, Birgit Eks ta paras ulme oli jah, teatud perioodidel mulle ja kõrvaltvaatajate jaoks. Mulle kui inimesele, kes matemaatikaga väga sina peal just põhi- ja keskkoolis polnud, veel eriti Siiani mõtlen, et oleks näiteks inglise keelt õppima läinud, oleks lihtsam olnud... Oleks ajakirjandust õppima läinud (nagu väga soovisin...) oleks palju lihtsam olnud... Aga ütleksin nii, et ma olen rahul et õppisin nii laia asja, mitte rangelt ühte ja sama. Oli huvitav ja väljakutseid pakkuv. Ületasin end. Aastate jooksul kukkus meil grupist välja 17. Praegu pean plaane kuidas edasi. Loodetavasti leian midagi erialast, kui mitte, siis esialgu peab midagi muud tegema. Plaanis on ka magistrisse minna. Võib-olla :) | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/2/2015, 19:16 | |
| Sa oled selline inimene, kelleks mina kunagi ei saa.☺ | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/2/2015, 19:36 | |
| Cileeeeen, mis sa nüüd Sa ei peagi selliseks saama nagu mina, kõigil on ju oma tee. Ja mis puudutab kirjutamist, siis selles oled sa väga hea ning lähed aina paremaks. PS: Minult uus osa viibib nats | |
|
| |
Griffu. Admin
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/2/2015, 19:56 | |
| Saatke mulle PM'e oma lemmikjuttude linkidega ja lemmikautorite kasutajanimedega Varsti teen kokkuvõtte!!! | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/3/2015, 19:23 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2015, 03:21 | |
| Nähtud, möllasid mul täpselt maja kohal | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2015, 10:36 | |
| Täna öösel oli jah super :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2015, 16:33 | |
| Mulle ka paistsid magamistoa aknast sisse nii ilusasti et lihtsalt pikutasin pea padjal ja vaatasin. Nii nunnu oli. | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2015, 18:03 | |
| Tohutu kena värvidemäng oli. Lubatakse ka täna midagi tagasihoidlikuma, kuid piisavalt, et kaamerale jääks. Eks näis Eilsest sain küll mitu head pilti ja palju-palju inspiratsiooni | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|