| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+21Everleigh Sulepea Tuki Tarretis Pizza Pingu -Ene- Unicorn Getzzzu Inimeseloom Kampsik c: Mezilane shine Naughty Cilen Milky Orange ^^ Vaimude Tund Sandara Nigra MyMystery Griffu. 25 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 22:53 | |
| Hahahaha, oh shit eks. Samas kui nad loevad nii ahnelt fifty shades of greyd ja teevad samal ajal veel põrandad märjaks, siis neil ei tohiks olla mingisugust õigust siin kurta. Demokraatia! Mul on õigus väljendada ja kirjutada üles oma ideed ja teha nendega, mida ma tahan. Pealegi eesti autoritelt (aasta tagasi vist, vb rohkem??) ilmusid mingisugused erootilised raamatud ka, seega me ei peaks midagi kartma. The border has already been breached. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:00 | |
| Karro, kui ma siin foorumis ringi töllerdan ja satun lugema midagi sellist, et raputan pead ja ei usu kui head asja loen, mõtlen ikka, et võiks kätte võtta ja oma kirjastuse luua. Küll ma juba teaks, kust kirjanikke enda alla saaks... Ja no las langeb- reklaam ju meile. Reklaam=tähelepanu Sul pole üldse ärilikku mõtlemist, sa va kunstiinimene MM: Kusjuures kui see raamat ''Kasuisa'' tuli välja ja seda meeeeeeletult üleshaibiti, siis ma seda lugedes ootasin ka ikka mõnda rõvedat seksistseeni, mis oleks asja palju valusamaks/reaalsemaks teinud. Aga seda polnud. Tüüpiline 15-aastase i-wanna-be-a-writer-üllitis. Ja samas mis selles üldse häbeneda on, milleks seda varjata või mitte kirjeldada, kui enamus siiski teab, kuidas asi toimub ja mis tagajärjed on ja kuidas üldse mehe-naise suhe sügavamaks areneb. Kas see siis pole rõve, kui keegi kirjeldab, kuidas kellegi keel teise inimese keele ümber ''tantsiskleb''? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:02 | |
| Ma ei ole seda raamatut ka lugenud XD Aga ma ei tea, pilti vaadates ma ka oletasin, et selle kasuisa värgiga tuleb tõenäoliselt mingi haige asi, aga nüüd sa siis avasid mu silmad. Mis seal siis toimus? Mingi mees tuli oma naisu juurde, kellel on laps ja sellel mehel on veel omakorda laps ja siis toimub draama ja lõpuks lepivad kõik ära? | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:03 | |
| Okouuu! No ma siin tõesti tunnen end kergelt vahelesegajana, aga ega ma sellest tegelikult ei hooli. Mulle meeldib vahele segada.
Uskumatu, mida minu väikesed silmakesed nägema peavad. Ma mingi natuke aega ei ole foorumis ja siin valmib ilma minuta, mingisugune erootiline, sadomasohhistlik (ma ei tea, kuidas seda sõna kirjutatakse), rõveduste tipus olev enesepiinamise ja mõningal määral vaimselt imelikult käituvate inimeste looke, mida ma vist nagu tahaks lugeda, aga samas sain vist igasuguste nahapiinamise trauma terveks eluks. Mis teil inimesed viga on? See kui te oma käsi ja nukke ja jumal teab mida veel katki teete ei ole mõnusalt valus vaid jube mõnusalt rõve. Ma vist parem tõesti laseks Christianil ennast piitsutada. Ja muide mina lugesin alles nüüd mõned päevad tagasi selle triloogia läbi ja tuleb tõdeda, et mõneti on see tõesti veidi naiivne ja osad kohad isegi veidi lapsikud, sellise loo jaoks, kuid ma ei kurda. Üldjoontes mulle meeldis.
Mulle meeldib see ka, et te siin kõik oma inspiratsiooni jagate. Väga meeldiv.
Ja muide nagu Audrey mainis, et Morfiinis võib erootikat või mis iganes seksivärki ette tulla, siis minu uues jutus "Soome PRINTS või hukatus" tuleb seda ka kohe kindlasti. Vältimatu lihtsalt. Ja kui aus olla, siis me juba sellises vanuses ka, et mingi häbiasi see polegi. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:07 | |
| Siin ei olnud enesepiinamisest mitte mingisugust juttu. mitte keegi ju ei rääkinud siin sellest, kuidas ta võtan ja oma nahka ära rebib ja ma ei tea, lõikab arterisse ja vaatab, kuidas veri voolab välja ja naudib samal ajal agooniat. Ei. Pigem need väikesed pisiasjad, mis teevad valu nauditavaks Ega sa ei peagi seda mõistma. Igaüks on omamoodi. Aga jah. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:12 | |
| Kõik lähme nurka seisma ja häbenema kui oma juttudes seksistseenidega hakkama saame | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:13 | |
| WHY Never be ashamed of what you've written! Unless... its bad. Very very bad. Like seriously bad. Then you can go and stand in a corner and never leave. | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:18 | |
| Kriiti süüa? That's a first. Mis maitse kriidil on? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:21 | |
| Või hoopiski ligitõmbavalt. Oleme ausad -- alaealised on huvitatud erootikast sest see on midagi uut ja huvitavat ja kui keegi kirjutab sellest avalikult, siis muidugi tullakse seda asja vaatama ja veel oma "professionaalset" arvamust jagama | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:22 | |
| Kriiti ja sütt sõin ma ka kui ma väike olin. Ja kui ma uue raamatu saan või koolis uus õpik oli, siis ma nuuskisin ka seda. Ja kui ajakirjade vahel on neid lõhna testreid siis need nuusin ka kohe üle | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:26 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:27 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:28 | |
| Say its for the "research purposes" | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:29 | |
| Las minestab. Kui kirjutajaid on ja lugejaid ka, siis ta peaks rõõmus olema | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:30 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:31 | |
| Miks ta sinu üle rõõmus ei peaks olema? | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:36 | |
| Hahah, selge No mul on nt kalduvus käsi pesta. Koguaeg. Ma suudan poolteist tundi maksimum olla ilma kätepesuta, kuid pärast seda läheb põrgu lahti x) Minu suurim kiiks tõenäoliselt. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:37 | |
| MM: long story Mu kiiks on pidevalt kontrollida, kas mul on kõik kotis olemas | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:38 | |
| Oh do tell! | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 26/1/2016, 23:42 | |
| AGA... Teie soov sai täidetud, mu armsad foorumikaaslased. Asukoht enne arhiivi Ootan sinna massiliselt omaloomingut. Vastasel juhul esseed teemal ''Miks ma pole midagi erootilist kirjutanud'' | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|