MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+21
Everleigh
Sulepea
Tuki
Tarretis
Pizza
Pingu
-Ene-
Unicorn
Getzzzu
Inimeseloom
Kampsik c:
Mezilane
shine
Naughty
Cilen
Milky Orange ^^
Vaimude Tund
Sandara
Nigra
MyMystery
Griffu.
25 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 00:48

Kõik loeme 50shadesi Very Happy
Ja mkm, me kavatseme palju deitailsemad olla Very Happy 50shadesi võtame kui õpikut, kuidas ei tohi erootikat kirjutada Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 00:49

Ära sellepärast muretse, Prince Kirameki. :) :) Sest isegi sellest väikesest osast, mida ma olen lugenud, ei meeldinud mulle tema kirjutamine absoluutselt.
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 00:52

Oh...noh ma ei hakka tagasi ajamagi, et päriselt ma PK mõtetega päri pole, aga eks see ole jälle omamoodi maitse asi. Halvasti kirjutatud? Täpsemalt mõtled selle all, mida? Võib-olla on sul isegi õigus, aga minule miskipärast meeldis. Äkki mitte just see, mismoodi see kirjutatud on vaid just pigem see teema, millest kirjutatud on.
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 00:56

Lauseehitus, stiil, pidevad sõnakordused, kõik seksistseenid olid nii sarnased, et mingit varieeruvust ei olnud. Mind häirivaid asju oli veel palju, ma võiksin sulle sellest kirjandi kirjutada, miks see halb sari on, aga siis ei jääks mul muude asjade jaoks aega Razz 
Sa võid jääda oma arvamuse juurde, inimeste arvamused ongi erinevad.
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 01:05

Ma jään arvamuse juurde, et see mulle meeldib. Muus osas ma eriti vastu vaielda ei julge, sest tean, et tegelikult on sul õigus, aga ma räägin, et mulle meeldis teema kui selline.
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 01:11

Ma leidsin ühe toreda rollika foorumi Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 01:17

Aga mu inner-goddess istub juba oma seksikas öösärgis keset voodit ja soovitab mul magama jääda...

Nii et I'm out. Ja tublid, et lausa 8lk juttu ajasite/ajasime. Ükskõik kui haige see tekst ka pole Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 01:21

Täna jälle Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 01:34

Täna topelt :)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 12:05

Ma olen juba ootamas! Very Happy  Aga kas me just sama teemaga jätkama peame? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 12:31

Mu inner-goddess ringutab ja raputab pead. Kusjuures hommikul juba mõtlesin, et mida ma tegiiin Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 12:36

Hahaha, You did a great job, Audrey, do not concern yourself with regrettable thoughts. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 12:37

Mu inner-goddess on hommikuti nagu labidaga näkku saanud, nii et .. khmm Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 12:41

Mu inner-goddess mind rahulolevalt ja kiidab ka mind selle eest Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 12:42

Mu inner-goddess on hommikuti näljane ja ma pean praegu midagi süüa otsima Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 12:45

Hahaha Very Happy Ma söön hommikust kell viis õhtul hihi Very Happy Siis kui kutt koju tuleb töölt, ja siis vaatab mind suurte silmadega et mis asja sa oled loll peast, miks sa ei söö midagi? Aga noh õhtul mugin jälle tasa kõik Very Happy 

Mu lemmik hommikud on see, kui ma kooli lähen, ärkan siis samal ajal kui kutt, ja siis ma ei pea ise kohvi tegema. Saan voodis ringi rallida, kuni kohvi tuuakse hih Very Happy Vot siis on mu inner-goddess ülimalt rahul. Kuni hetkeni mil ma pean reaalselt kooli minema Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 12:52

Minu inner-goddess on rahul siis... kui ma ei teagi. Kui ma saan hakkama millegagi, mis näiteks mu emale ei meeldi. Näiteks needid Very Happy Või siis, kui ma ostan raamatu ja saan rahulikult ja vaikselt seda kusagil omaette lugeda. Ja üleüldiselt on mu inner-goddess rahul kui ma saan üksinda toas istuda ja kodus on kõik ülivaikne.

Tranquility is my lifestyle Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 13:01

Uuh neeti ma ei taha, aga tahaks tatokat. Mu vanemad on täielikud tatoka vastased Very Happy  Aga vb sellepärast ongi selline noh, keelatud vili on ju magusam Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 13:04

Mu inner-goddess vajab hommikul esimese asjana perfektset kruusitäit kuuma koorekohvi kahe magustajatablakaga. Kui kohv on jahtunud või liiga lahja/kange pole see hea start mu päevale.

Ma pole enam üldse kaua oma lemmikhommikuid kogeda saanud. Keska ajal meeldis mulle koju jääda jut näiteks reedeti, siis oli nii rebel olla kuidagi Very Happy Et reede ja teised koolis ning ma siis kodus...

Tallinnas koolis käies olid vahel näiteks loengud E-N ja siis oli reede hommikul nii mõnus LuxEkspressis Pärnusse loksuda Very Happy Weird maybe.
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 13:10

Ma sõin just kaeraputru ja mu inner-goddess ei ole rahul sest mul on kõht endiselt tühi xD

Aga mu isa on tatokad, kuid emale need ei meeldi. Noh, me elame nüüd kõik lahus, aga ta ikka ei seedi seda mõtet, et mul võiks mingisugune olla. Just wait lol Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 13:11

Oh ma olin viljandis siis eriline rebel. Hommikul ärkasid, vaatasid kella, meh ei viitsi ja magasid edasi. Kui mingi praktiline aine oli, siis ikka läksid kooli, aga kui mingi loeng oli, siis magasid südamerahuga ühikas Very Happy 
Nüüd Tartus olen ikka alati korralik. Käin koolis ja.. Utsina kursaõde ka kooli minema ikka, kes ei tea isegi mida ta teha tahab. Very Happy

Aam ja mu kutil on tatokad ja needid. Kui esimest korda koju tuli, ma olin niiiiiii paanikas, ma nii kartsin mida ema ja isa ütlevad. Ma reaalselt olin nutma hakkamas, kui ta maja ette jõudis haha Very Happy Aga noh, vanemad pole siiani midagi sitasti öelnud nii et Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 13:14

Ma olin põhikoolis rebel. Panin enamus ajast poppi. Inimesed veel imestasid kuidas ma sain läbi. 8-9 klassis ma hakkasin rohkem käima ja siis avastati, et mul on keelte peale talenti ja ma sain isegi aastate lõpus aukirja oma "teenete ees keeltes" mis oli üpriski nagu "wtf all i did was some translating" but o well, i accept the glory Very Happy

Kui mul oli ka kunagi noormees (ta elas Soomes, seega see oli kaugsuhe) ja ma pidin tema vanemaid esimest korda nägema, siis ma olin suhteliselt suures paanikas. Ma ei suutnud hingata, tema aga naeris mu üle ja lohutas mind. Tuli välja, et tema ema ja isa olid aga väga chillid tüübid Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 13:19

Kui me käima hakkasime, oli ta ka soomes tööl Very Happy pooldeist aastat pidasime sellise suhtega hakkama Very Happy Siis tal viskas villand ja tuli ka eesti tagasi Very Happy 
Aga me olime mingi kuu vist koos olnud, kui ta juba minu koju tuli. Sellepärast oli esiteks paanika ja teiseks oli see, et mu isal oli tol samal päeval sünnipäev. Et what how to act and shit Very Happy haha Very Happy Ja siis järgmisel päeval läksime tema juurde maale, kus pidime jaanipäeva pidama. No omg.. Ta vend oli, et tere ma olen see ja kes sina oled? Tema sõbranna. Siis kutt pani, et ei mu naine. Siis vend vaatas mind, emm.. alustame uuesti, mina olen see ja see, olen vend Very Happy  Ja siis ta ema oli ka nii.. Ma ei tea.. Nii awkward oli kõik lihtsalt hahah Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 13:23

Kui mu poiss esimest korda minu vanemaid nägi, siis see oli mingi neli kuud hiljem ja eestis. Ma isegi ei mäleta, mida me tähistasime, aga midagi ikka oli ja vanaema (tema puhul täiesti tavaline) tõi ukraina viina ning utsitas teda jooma. No ta jõi klaasi kiirelt tühjaks ja see rõõmustas mu vanaema nii väga, et ta näitas pöialt ja kallas pitsi uuesti täis XD

Aga jah, me läksime samal aastal lahku ja mu ema süüdistas kõiges mind. O well.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime27/1/2016, 13:26

Ma tagasi vaadates mõtlen, et oleks võinud vabalt veeelgi rohkem puududa, kui pidevalt klassijuhatajale oma puudumisi põhjendama poleks pidanud Very Happy Ei kaotanud midagi nende puudumistega, kül laga nüüd igatsen kooli taga Very Happy

PS: Valmistan teile üht megaposti ette Wink
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 17 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 44Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44  Next