| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+21Everleigh Sulepea Tuki Tarretis Pizza Pingu -Ene- Unicorn Getzzzu Inimeseloom Kampsik c: Mezilane shine Naughty Cilen Milky Orange ^^ Vaimude Tund Sandara Nigra MyMystery Griffu. 25 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 21/2/2016, 18:19 | |
| No ma sinu asemel siis kirjeldaksi eesmärki esialgu eessõnas. Kõik sellega seonduv kirja ja järelsõnas siis kirjelda tulemust, mis keeruline oli jne? Äkki nii oleks hea? | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2016, 16:16 | |
| Uuh Auts, mulle ka Samsungid ei meeldi.. Mu esimene 'nutikas' oli ka Samsung. Sellel oli wifi võimalus. Ma olin nii tuus siis wii haha Minul pidas ta ilusti vastu, siis andsin selle oma kulal kalli vennale ja ta viskas selle lihtsalt purjus peaga mööda asfaldit puruks. Tänks. Aga Alaril on Note 3 aga tahab endale Note5te, aga seda Elisas eestis müüma ei hakata. Kas üldse müüma hakatakse eestis haha.. Nüüd on pahane ja nördinud. Aga tal on see Note niiiii suur, käib poes pükse valimas selle järgi kas telefon tasku mahub. Aga see ei ole nii ümar õnneks.. Mulle meeldib kui telefon on kandiline Mul see HTC see elas igasugu asju läbi minuga. Polnud nädalatki minu käes olnud, kui see vanalinnas maha kukkus ja ekraan katki läks. Siis sain ekraani vahetatud, aga seal ühendati kõlar valesti, pidin tagasi viima. See korras, oli telefon ka veits aega korras. Siis.. Sügisel, samal aastal, kukkus see mul vetsupotti.. Saad aru? Noh, viskasin siis riisi sisse kuivama.. peale seda natuke jamas, aga töötas ikka. Sain helistada ja värki. Ja siis nüüd sügisel viskas pildi tasku kogu aeg.. Kuni lõpuks üldse sisse ei lülitanud enam, muidugi see kukkus kevadel maha ja ekraan läks uuesti kakti, peale seda siis hakkaski jamama.. Igatahes, kui HTC üles ütles, sain laenuks Alari vana töö telefoni. Ka Samsung. Omg omg omg.. See hakkas veel hullemini jamama kui see mis mul ennem oli. Nagu.. Üritasin helistada, siis kümme minutit jamasin et ta helistaks. Ei helistanud. Siis vaatan lampi telefoni poole ja see helistab kellelegi. LAMPI! Ja siis kui üritasin trükkida siis see viskas lambiseid tähti vahele kogu aeg ja kustutasin pool teksti lihtsalt heast peast ära. Igatahes. Hea et ma seda kuskile autoalla ei visanud. Ajas ikka närvi mustaks küll. Kuna see Samsung ei tahtnud ka minuga koostööd teha siis sain endale täitsa uue telefoni hihi Olen oma Huaweiga nii rahul praegu. Ema kogu aeg, vaata et sa seda siis potti ei uputa. Hoia ikka.. Well no shit, et hoian. Muidugi suudan ma telefone nii hästi valida, et sellele pole kuskilt kaasi saada. Pean kuskilt eraldi tellima. Mina ja mu nuti saatus Ja iPhone on minu meelest ikka nii over rated ikka.. Üldse Appeli tooted, aga ma ihun hammast MacBookile haha Alari nii vihkab seda, aga hea koolitööd teha. Koolis on ka kõik mac'id. Saab kohe sealt sinna oma kasutajasse sisse logida, ei ole vaja mingeid eraldi programme tõmmata, mis aitavad mingit programmi lahti teha.. aga jah.. Ma nüüd jään vait siis | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2016, 17:21 | |
| Minul on veel nuppudega Nokia... Aga see käitub imelikult, nii et ma pean vist ka nutitelefonile üle minema. Eks näis, kaua selle ekraan vastu peab, sest isegi kui ma telefoni maha ei pilla, võin ma sellele näiteks peale astuda xD | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 22/2/2016, 21:46 | |
| Issand, sul on päris hinnaline antiik siis ju Meie peres on ainult isal tavaline nuppudega. Kõigil teistel võimalikult tutikad suured latakad | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2016, 22:18 | |
| Alaril oli jama sellega.. Ei hakkanud originaal otsaga laadima, siis laadis selle micro laadijaga.. ja nüüd suvel ei hakanud sellega ka laadima. Siis tellis kuskilt mingi jupi ja vahetas selle välja ja nüüd töötab jälle ilusti Saab selle originaal otsaga ka laadida ja | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2016, 22:33 | |
| Anyways, mul on lõug nii valus Ostsin eile kuivatatud banaanilaaste näksimiseks, nüüd on kõik hävitatud ja lõug annab täiega tunda | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2016, 23:08 | |
| Öäkkk. Kuivatatud banaan. Söö värsket, annab ikka õigema ahvi tude. xD | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2016, 23:20 | |
| No õiged banaanid kaovad liiga ruttu Kusjuures ma alguses ei söönud kuivatatud banaani aga sõbranna õpetas sööma Pasteeti ka kunagi ei söönud ja siis kui avastasin, et ta sõi, siis ma ka julgesin proovida | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2016, 23:24 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2016, 23:34 | |
| Kuivatatud banaan on niiii hea.. Ja pasteet.. Ma söön ainult teatud poe pasteete.. Ma kunagi sõin vanaema enda tehtud, aga ma sõin vist üle ennast.. Ja nüüd ma ei taha selle lõhna ka tunda. Vanaema rääkis, et kui neil käisin siis kogu aeg ainult pasteeti sõingi hihi | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 23/2/2016, 23:36 | |
| Aga seda mina ei mõista kuidas inimesed suudavad hapukapsast süüa! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/2/2016, 00:39 | |
| Teine vanaema teeb hapukapsa suppi, ja viimati kui seal käisin siis tal oli ka see, siis küsis veel et kas ma tahan Tartu kaasa ka võtta seda. Vaatasin teda lolli näoga, et ega ma nüüd nii ema moogi ka ei ole, et ei me ei taha seda Alari ei söö peeti. Nagu peet! See on nii.. Uskumatu. Bor¹¹ on ju nii hea ja tema ei söö peeti... Wat | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 24/2/2016, 13:27 | |
| Öäh, hapukapsasupp Jube. Mul oli kunagi bor¹ lemmiksupp mingil veidral põhjusel. Mingil hetkel sai isu täis ja siiani pole lusikatäitki proovinud ka enam | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 1/3/2016, 18:28 | |
| Ma söön ikka nii väheseid asju, et kohutav | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/3/2016, 16:54 | |
| Ma söön peaaegu kõike... mis on väherasvane sest ma ei saa eriti palju rasvast toitu süüa. Ja ei, tegelt ma ei saa isegi midagi süüa, milles oleks piimatooteid sees. x) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/3/2016, 18:42 | |
| Ma viimasel ajal olen seda natuke rikkunud aga üldiselt ma pole juba üle 2 aasta valget saia või suhkrut tarvitanud Valge surm ju. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/3/2016, 21:11 | |
| Nii tubli.. Ma siin ka vahepeal joon ilma suhkruta teed. Saia ma söön, aga nii vähe. Vanasti oli, et kui igav oli siis sai kohe külmkapi kallale mindud ja võikut tehtud, aga enam nii ei tee Aga nüüd olen üksi kodus ja ei taha nagu üldse süüa. Ei pea kellelegi süüa tegema, siis nagu ei viitsigi | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 9/3/2016, 21:44 | |
| Mul toitumiskava juba väga pikka aega olnud, alles nüüd viimasel ajal kergelt patustama hakanud | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 11/3/2016, 01:18 | |
| Kusjuures toitumiskavast rääkides, kas ma olen ainuke, kellele härra Orgu pealetükkivus igal pool meedias närvidele käib? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/3/2016, 13:20 | |
| Lugesin et härra Orgu arvates me peaksime kõik kükitades pissima, et kui potipeal istume siis soolikas ei ole nii vaba kui kükitades. Mida helli nagu? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 16/3/2016, 19:13 | |
| Ulme tüüp (mitte heas mõttes)... Kuskil kirus seda Atkinsi dieeti aga samas selles kaalukaotamise saates tundus üsna Atkinsi-pärane toidukorv | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 17/3/2016, 22:02 | |
| Pizza on kadunud | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 18/3/2016, 14:48 | |
| Kõht tühi, Karro? Meenuta Orgu sõnu- pizza pole normaalne söök. Nisu- see on valge surm! | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|