| Harry Potter | |
|
+44Viinamari Naughty Hippi Mezilane Cilen Murtagh *Nastik. Sulesepp Espada Everleigh Sixx- kcissy imeilus1 Katu1995 Marmelaad TeddyBear Grape. Karolin NamNami GossipGirl Emma FlyWithMe Maiu Laaneoja padjanägu, [h] black räwr Pizza Krissu Miley Cyrus Disaster Keiti Pharaoh Mari Astrid. Unknown Artist Anzu chelsea Diana. Lammas Pingu Prince Kirameki Tuki nasicc Carmen 48 posters |
|
Autor | Teade |
---|
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Re: Harry Potter 28/3/2010, 21:11 | |
| Esimene osa tuleb 19 November 2010 välja ja teine 15 Juuli 2011. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Harry Potter 28/3/2010, 22:59 | |
| oi kuidas ma tahan, et see tobe breaking dawn oleks enne 15 juulit See poleks tegelikult üldse üllatav.. Aga ülihea oleks, kui viimane sõna jääks siiski Harryle :) | |
|
| |
NamNami Juubilar
Postituste arv : 169 Age : 27 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Harry Potter 29/3/2010, 01:29 | |
| Nii, ma laenasin täna sõbralt esimese osa, ja hakkan varsti lugema, esimest korda inglise keeles siis :) Enne olen 1-6 osa ainult eesti keeles lugenud. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Harry Potter 29/3/2010, 13:39 | |
| Ma pean lihtsalt ära mainima, et ma olen Harry Potterit (raamatuid ja ka filme) nii kaua jumaldanud ja ikka veel. Ei saa kuidagi üle sellest. Parim! | |
|
| |
NamNami Juubilar
Postituste arv : 169 Age : 27 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Harry Potter 29/3/2010, 14:33 | |
| Hehe, mina kaa :) Ma armastasin neid juba siis kui mu ema neid mulle ja mu vennale mingi 4 aastaselt ette luges :3 | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 29/3/2010, 16:33 | |
| naminami - täpselt! Just! Ma õppisin lugema, et ise HP-d lugeda Tänage Rowlingut selle foorumi eest Sest Harry Potter oli see üks raamat mis äratas siukese lugemisisu et phoohoh Ja isegi kui öelda, et ehk oleks ma siis mõnda teist raamatut kohanud. st100 leidsin ma jusiiski läbi HP RPG-de (kes ei tea, siis st100 oli kirjanduslik foorum, mis põhja läks.) Harry Potter 4ever :D | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Harry Potter 29/3/2010, 16:39 | |
| Harry Potter on tõesti kõigekõige parem... praegu tuleb tv1000 pealt saladuste kamber.. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Harry Potter 30/3/2010, 21:43 | |
| Mina hakkasin ka lugema tänu sellele, et Harry Potterid tundusid huvitavad ja siis ma lugesin need kõik läbi. Siis hakkasingi lugemist jumaldama ja nüüd ma ilma selleta lihtsalt ei saa. Ja RPG foorumid ka muidugi. Ma ei pea vist mainima, et ma olen neist sõltuvuses. Eriti Sigatüüka omadest. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Harry Potter 15/4/2010, 21:19 | |
| Kuidas on võimalik, et ma pole siia teemasse kirjutanud midagi? Harry Potter on ikka super. Mul o kõik seitse ramatut eestikeeles plus esimene ja viimane osa ingliskeeles. ...loen vahel siiamaani. Mõnus, mõnus, mõnus, mõnus. Ning isegi filmid on täitsa head, kuid oomulikult on raamatud mitu korda paremad. Ma õppisin lugema, et ise HP-d lugeda Jumala õige | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Harry Potter 14/5/2010, 12:47 | |
| Ma ka mitte aga kõigepealt pean kohustusliku Tõde ja Õigus'e läbi lugema, seejärel Vihurimäe ja veel ühe raamatu ning siis võtan suveks vist Harry Potterid ette jälle, sest need on kerged ja suvel ma nagunii eriti palju ei loe.. | |
|
| |
Grape. Võlur
Postituste arv : 56 Age : 26 Asukoht : Foreverland.
| |
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Harry Potter 25/5/2010, 17:35 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Harry Potter 25/5/2010, 18:36 | |
| Ma just üks päev rääkisin emaga HP-st. Ta ütles, et kui ta peaks Vidviku ja Harry Potteri vahel valima, valiks ta Videviku. Ma karjusin sellepeale : "Segi oled või?" | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 25/5/2010, 21:56 | |
| Su ema on veider | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Harry Potter 26/5/2010, 17:59 | |
| | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Harry Potter 6/8/2010, 23:10 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Harry Potter 6/8/2010, 23:13 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 7/8/2010, 22:20 | |
| olete väga ¹okeeritud? Minumeelest on see küll vägagi mõistetav.. Peale tervet dekaadi nende filmide kallal rügamist lõikaks ma ise kaa Hermione koos lokkidega maha aitab kaa :) seni kuni filmis on Hermione ikka Hermione, on kõik korras Watson on nii lahedalt kuulus aga distant. Ta ei tantsi meedia järgi nagu friiking Gaga. Ja see soeng polegi väga hull ju | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Harry Potter 7/8/2010, 22:40 | |
| Juuksed sobisid talle igaljuhul rohkem. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 8/8/2010, 01:46 | |
| minumeelest ilme pole isegi muutunud | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Harry Potter 8/8/2010, 13:14 | |
| Twila Twilaks, aga My Immortal on kirjanduslik õudus, millest keegi ei tohiks ilma jääda. Selle autor Tara Gilesbie sai oma idiootsusega tuntuks, it's a must read. Ja peale ülihea ploti, mida edasi, seda hirmnaljakamaks muutub puuduv õigekiri. Kõik on goffikud ja kõik kantakse Slytherini üle. Üks parimatest kohtadest oli see, kui Volxemort andis kellegile püstoli. Ja ka Dumbledore'i sõnakasutus motherfuckers. Näide: We started frenching passively and we took off each others clothes enthusiastically. He felt me up before I took of my top. Then I took off my black leather bra and he took off his pants. We went on the bed and started making out naked and then he put his boy’s thingy in mine and we HAD SEX. (c is dat stupid?)Link: http://myimmortalrehost.webs.com/chapters122.htm |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
Postituste arv : 228 Age : 28 Asukoht : Kose
| Pealkiri: Re: Harry Potter 8/8/2010, 14:56 | |
| Niihaiget juttu annab kirjutada. See muutus vahepeal nii absurdseks, et ma jätsin lõike vahele. Mis selle jutu point muidu oli? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Harry Potter 13/8/2010, 12:14 | |
| Pointi polnudki. Aga autori debiilsuse üle on vägev naerda. Sellest on ka ülinaljakaid LotRi ja Pärandi teemalisi paroodiaid tehtud. |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Harry Potter | |
| |
|
| |
| Harry Potter | |