MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Harry Potter

Go down 
+44
Viinamari
Naughty
Hippi
Mezilane
Cilen
Murtagh
*Nastik.
Sulesepp
Espada
Everleigh
Sixx-
kcissy
imeilus1
Katu1995
Marmelaad
TeddyBear
Grape.
Karolin
NamNami
GossipGirl
Emma
FlyWithMe
Maiu Laaneoja
padjanägu, [h]
black
räwr
Pizza
Krissu
Miley Cyrus
Disaster
Keiti
Pharaoh
Mari
Astrid.
Unknown Artist
Anzu
chelsea
Diana.
Lammas
Pingu
Prince Kirameki
Tuki
nasicc
Carmen
48 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
AutorTeade
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

Female Postituste arv : 241

Harry Potter - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime28/3/2010, 21:11

Esimene osa tuleb 19 November 2010 välja ja teine 15 Juuli 2011.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime28/3/2010, 22:59

oi kuidas ma tahan, et see tobe breaking dawn oleks enne 15 juulit Very Happy See poleks tegelikult üldse üllatav..
Aga ülihea oleks, kui viimane sõna jääks siiski Harryle :)
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
NamNami
Juubilar
NamNami

Female Postituste arv : 169

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime29/3/2010, 01:29

Nii, ma laenasin täna sõbralt esimese osa, ja hakkan varsti lugema, esimest korda inglise keeles siis :) Enne olen 1-6 osa ainult eesti keeles lugenud.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime29/3/2010, 13:39

Ma pean lihtsalt ära mainima, et ma olen Harry Potterit (raamatuid ja ka filme) nii kaua jumaldanud ja ikka veel. Ei saa kuidagi üle sellest. Parim!
Tagasi üles Go down
NamNami
Juubilar
NamNami

Female Postituste arv : 169

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime29/3/2010, 14:33

Hehe, mina kaa :) Ma armastasin neid juba siis kui mu ema neid mulle ja mu vennale mingi 4 aastaselt ette luges :3
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime29/3/2010, 16:33

naminami - täpselt! Just! Very Happy Ma õppisin lugema, et ise HP-d lugeda Very Happy
Tänage Rowlingut selle foorumi eest Very Happy Sest Harry Potter oli see üks raamat mis äratas siukese lugemisisu et phoohoh Very Happy Ja isegi kui öelda, et ehk oleks ma siis mõnda teist raamatut kohanud. st100 leidsin ma jusiiski läbi HP RPG-de Very Happy (kes ei tea, siis st100 oli kirjanduslik foorum, mis põhja läks.)

Harry Potter 4ever Very Happy:D
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime29/3/2010, 16:39

Harry Potter on tõesti kõigekõige parem...
praegu tuleb tv1000 pealt saladuste kamber.. Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime30/3/2010, 21:43

Mina hakkasin ka lugema tänu sellele, et Harry Potterid tundusid huvitavad ja siis ma lugesin need kõik läbi. Siis hakkasingi lugemist jumaldama ja nüüd ma ilma selleta lihtsalt ei saa.
Ja RPG foorumid ka muidugi. Ma ei pea vist mainima, et ma olen neist sõltuvuses. Eriti Sigatüüka omadest.
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime15/4/2010, 21:19

Kuidas on võimalik, et ma pole siia teemasse kirjutanud midagi?

Harry Potter on ikka super.
Mul o kõik seitse ramatut eestikeeles plus esimene ja viimane osa ingliskeeles.
...loen vahel siiamaani. Mõnus, mõnus, mõnus, mõnus.
Ning isegi filmid on täitsa head, kuid oomulikult on raamatud mitu korda paremad.

Ma õppisin lugema, et ise HP-d lugeda

Jumala õige Harry Potter - Page 5 Icon_biggrin
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime14/5/2010, 08:45

Ma just avastasin, et ei ole mitu kuud ühtegi HP-d lugenud.. masendav Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime14/5/2010, 12:47

Ma ka mitte aga kõigepealt pean kohustusliku Tõde ja Õigus'e läbi lugema, seejärel Vihurimäe ja veel ühe raamatu ning siis võtan suveks vist Harry Potterid ette jälle, sest need on kerged ja suvel ma nagunii eriti palju ei loe..
Tagasi üles Go down
Grape.
Võlur
Grape.

Female Postituste arv : 56

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime24/5/2010, 20:50

Nii.

Ei, tegelt. Mul pikka juttu ei ole, sest pmst k õ i k on öeldud. Like a Star @ heaven
Niiet, jah. Whee; HP rokib!!
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime25/5/2010, 17:35

Ma just hiljuti lugesin saladuste kambri läbi.. Nii hea oli. Very Happy
Varasemad raamatud ongi tegelikult paremad.. minu meelest. Mai tea miks, lihtsalt lahedam on lugeda sellest, kuidas nad veel väiksed olid ja kuidas Voldemort tõesti oli tabu teema.. ja kui Harry veel loll sellekoha pealt oli ja ei teadnud, et Riddle on Voldu. (Ebareaalne, eks?)

Ja see kuidas oli ära lahendatud see Lord Voldemort ja Tom Marvolo Riddle eesti keelde panemine.. Marvolon. See oli nii-ii naljakas. Very Happy

Aga jah.. Potter for life. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime25/5/2010, 18:36

Ma just üks päev rääkisin emaga HP-st. Ta ütles, et kui ta peaks Vidviku ja Harry Potteri vahel valima, valiks ta Videviku. Ma karjusin sellepeale : "Segi oled või?"
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime25/5/2010, 21:56

Su ema on veider Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime26/5/2010, 17:59

Ma rääkisin kaa oma emaga sellest just hiljuti.. Very Happy Ta küsis, et kas ta peaks need läbi lugema, ja ma et JAAAA. Ja siis lugesin talle kohe ühe hea lõigu ette (see oli sellest, kuidas Fred ja George rääkisid, et Harry läheb oma suure kihvalisega teed jooma) ja siis iga nime juures seletasin talle, et - see on see, ja too on too. Ja siis emps vaatas mind sellise Ah?! pilguga. Very Happy Niietjah.. kui ta neid loeb siis mitte lähitulevikus. Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 23:10

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1300545/Emma-Watson-Hair-mione-Granger-cuts-locks-edgy-new-do.html
ZOMG!

(Jaa, ma tean, et see ei puutu niiiiväga potterisse, aga IKKAGI, OMG!)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 23:13

black kirjutas:

ZOMG!
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime7/8/2010, 22:20

olete väga ¹okeeritud? Very Happy Minumeelest on see küll vägagi mõistetav.. Peale tervet dekaadi nende filmide kallal rügamist lõikaks ma ise kaa Hermione koos lokkidega maha Very Happy aitab kaa :)
seni kuni filmis on Hermione ikka Hermione, on kõik korras Very Happy Watson on nii lahedalt kuulus aga distant. Ta ei tantsi meedia järgi nagu friiking Gaga. Ja see soeng polegi väga hull ju Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime7/8/2010, 22:40

Juuksed sobisid talle igaljuhul rohkem. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime8/8/2010, 01:46

minumeelest ilme pole isegi muutunud Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime8/8/2010, 13:14

Twila Twilaks, aga My Immortal on kirjanduslik õudus, millest keegi ei tohiks ilma jääda. Very Happy Selle autor Tara Gilesbie sai oma idiootsusega tuntuks, it's a must read. Ja peale ülihea ploti, mida edasi, seda hirmnaljakamaks muutub puuduv õigekiri. Very Happy

Kõik on goffikud ja kõik kantakse Slytherini üle. Üks parimatest kohtadest oli see, kui Volxemort andis kellegile püstoli. Ja ka Dumbledore'i sõnakasutus motherfuckers. Very Happy

Näide: We started frenching passively and we took off each others clothes enthusiastically. He felt me up before I took of my top. Then I took off my black leather bra and he took off his pants. We went on the bed and started making out naked and then he put his boy’s thingy in mine and we HAD SEX. (c is dat stupid?)

Link: http://myimmortalrehost.webs.com/chapters122.htm
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

Female Postituste arv : 228

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime8/8/2010, 14:56

Niihaiget juttu annab kirjutada. Very Happy See muutus vahepeal nii absurdseks, et ma jätsin lõike vahele. Mis selle jutu point muidu oli? Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime13/8/2010, 12:14

Pointi polnudki. Aga autori debiilsuse üle on vägev naerda. Sellest on ka ülinaljakaid LotRi ja Pärandi teemalisi paroodiaid tehtud. Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime5/9/2010, 20:10

I cant wait for the filmmmmm.. Kuna mulle viimane raamat väga ei meeldinud, siis see tähendab, et film tuleb minu jaoks nii või naa parem kui raamat, mis tähendab, et see tuleb võimaaaaaaaaaaaaaaaaaaas.. ja ma ei suuda oodata enaaaaam. Very Happy:D:D:D:D
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Harry Potter   Harry Potter - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Harry Potter
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 11Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Harry Potter - The heart of Everything
» James Potter