| Viini Valss | |
|
+15kurmzu Disaster NeverToLate LittleMissy Miley Cyrus black Krissu EITC. Audrey Kärolyn Jezzy Helen nasicc Keiti Sixx- 19 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Viini Valss 1/3/2009, 22:04 | |
| Aga kuni see lõpp on selline... ärritav. Isegi fakt, et talle Pauli silmad meeldisid! ... siis ma tahan endiselt maha lüüa kedagi. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Viini Valss 1/3/2009, 22:22 | |
| Sa võid vabalt Kadri maha lüüa. Siis hakkavad Paul ja Michel geideks, ning ratsutavad valgel hobusel päikeseloojangu poole, suudeldes | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Viini Valss 2/3/2009, 16:57 | |
| Täitunud unistus... Pane uus osa parem. ;D Siis on sust kasu ka. (6) | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 2/3/2009, 17:00 | |
| Olgu, täna õhtul teen ma end kasulikuks | |
|
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Viini Valss 2/3/2009, 17:06 | |
| | |
|
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Viini Valss 2/3/2009, 18:12 | |
| | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 2/3/2009, 18:15 | |
| kohe varsti saab
*sööb riisiputru* | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 2/3/2009, 18:40 | |
|
Viimati muutis seda Sixx- (17/10/2011, 21:21). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Viini Valss 2/3/2009, 19:47 | |
| Ainult KATSU Kadrit Pauli armuma panna. Saad teada, mida tähendab Sille Vimm... Aga hea oli! Niivõrd-kuivõrd armas /(Pauli värk rikkus asja ) Ootan uut! | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 2/3/2009, 20:27 | |
| Aitäh ma arvan Aga kui ma ei paneks Kadrit Pauli armuma, siis poleks ju actionit *paneb kiirelt käed kaitseks ette* Ja mis see nüüd olgu, ise tahate uut osa ja nüüd ei kommenteerigi või.Fain siis | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 2/3/2009, 21:11 | |
|
Viimati muutis seda Sixx- (17/10/2011, 21:25). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 4/3/2009, 21:09 | |
|
Viimati muutis seda Sixx- (17/10/2011, 21:26). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Jezzy Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 116 Age : 30
| Pealkiri: Re: Viini Valss 4/3/2009, 21:28 | |
| appiappiappiappiappiappiappi.. ma hakkan nutmaa. see oli niiarmas osa. Ja nüüd paluks kiiremaskorras uut ka, matean et see osa oli pikk, agaikkagi. Ma ei väsi küsimast, et kuna Täiskuule uus osa tuleb. (sest see pidi juba ammu juhtuma) Nii, EI PANE Kadrit Pauli armuma, vb lihtsalt veidi sümpaatiat aga teeme nii et Michel on ikka see The Only One. Ja actionit mingis muus mõttes, nt mõned pahad mehed röövivad Kadri ära ja siis tuleb Michel - Prints Valgel Hobusel - ja päästab ta njah.. UUUT! | |
|
| |
Jezzy Suur ja laisk lohe
| Pealkiri: Re: Viini Valss 4/3/2009, 21:30 | |
| Muide, ma avastasin ühe vea ka:D
Ma ei pidanud kaua ütlema* et jah öelda, kuid siis turgatas mulle üks asi pähe. peaks äkki olema, et mõtlema*. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Viini Valss 5/3/2009, 16:17 | |
| Oeh... Ei pane Pauli armuma. Sest siis ma lõpetan lugemise ära, et saaksin ette kujutada, kuidas Kadri armumist teeskles, et Paul hoopis ära tappa ja õnnelikult Micheliga edasi elada. Üliarmas osa oli. ^^ Uuut! ;D | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 5/3/2009, 18:56 | |
| JezzyHomme saate kindlalt uue osa. Täiskuuga on nii, et mul läheb sellega veic aega. Aga mis siis saab kui Paul ja Kadri avastavad et nad on teineteise elu armastused? Actionit sa ssad varsti! nasiccPanen küll ! | |
|
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
| Pealkiri: Re: Viini Valss 5/3/2009, 19:44 | |
| Tahaks uut osa ja lõigud võiksid olla | |
|
| |
Jezzy Suur ja laisk lohe
| Pealkiri: Re: Viini Valss 5/3/2009, 20:44 | |
| Midagi ei saa, sest nad ei avasta seda! Kohe kindlasti mitte! Kadri eluarmastus on Michel! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Viini Valss 6/3/2009, 13:38 | |
| Dvj. *protsestib* | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Viini Valss 6/3/2009, 15:30 | |
| Sa ei saa nii teha..
Ma endiselt võrdlen Kadrit ja Michel'i enda ja Temaga.. Ja sa ei tee nii.. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 6/3/2009, 22:18 | |
| Fain...Mis ei tähenda et asi katki jääb | |
|
| |
Jezzy Suur ja laisk lohe
| Pealkiri: Re: Viini Valss 6/3/2009, 22:21 | |
| Täna pidi kindlalt uus osa tulema. Ma ei suuuda enam, kuna saab? | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Viini Valss 7/3/2009, 00:06 | |
| Okei.. ma nüüd üle pikaaja jälle kommin ja mul on kindlasti midagi meelest läind mida ma öelda kavatsesin, aga alustaks siis kaugemalt.. mind hullult häirib, et asjad niimoodi poolikuks jäävad, nagu ntx see, et üks osa lõpes sellega et Michel pidi rääkima sellest mis juhtus kunagi (sry, ei mäleta.. mingi pidu? ) ja järgmises osas pole sellest sõnagi. Samamoodi, seal oli midagi sellist nagu a'la 'ta vaatas Paulile otsa ja unustas kõik muu' ja järgmises osas pole öeldudki mida see siis nüüd tähendas.. kas nad suudlesid või ta sai tõesti mälukaotuse? (noh, loomulikult ei saand eksole, aga tahaks teada mis juhtus). et jah.. see häirib ;P
Niih.. ja siis see on ikkaveel kahtlane et kaheteistkümnendikele meeldib üks kaheksandik.. jaaa.. noh, see on minuviga eksole vist?
Siis, vahepeal oli paar nunnut ja naljakat osa aga see oli jällegi kahtlane et ta ütles et ma ei usu et meil midagi välja tuleb, aga tegelt ma tahtsin hoopis öelda et proovime.. et noh, doesn't make any sense? minujaoks^^
Siis.. see Pauli värk on täiesti ebaloogiline.. kuidas ta saab kolm korda möödajalutades kellegisse ära armuda (oletades et 'ma unustasin kõik muu' tähendab suudlemist) ? ebaloogiline.. ise pidi ju nii hullult fall in love with Michel olema.. aga noh, see kõik käib jutu sisse niiet jamh
Ja sellest ma nüüd tõesti ei saa aru et.. mis kõikidel nendel juttude kirjutajatel Naistegelase vastu on? miks just tüdruk poissi petma hakkab? Miks Kadri ja Paul, miks mitte Michel ja keegi teine? see on juba täitsa nõme minumeelest.. mulle ei meeldi kui jutukirjutajale tema enda kirjutatud peategelane ei meeldi, muidugi, ma ei tea ju kas sulle ei meeldi Kadri^^ aga ma lihtsalt eelistaks, et Michel korraldab mingi jama, mitte Kadri ;P
siis.. see luupainaja oli natuke imelik , mai saand aru miks ta seda nägi? aga noh jah.. minu lollus jälle
Michel on nunnu.. aga see ei pane imestama kuna temast oled sa teinud selle kannataja.. sorry, see tõesti häirib, et tüdruk kõiges süüdi on ja samas häirib ka see et Kadri üldse sellest Paulist mõtleb, see poleks ju võimalik.. aga jutus on kõik võimalik :/
Ja siis veel et.. viimane osa jäi mõnusa koha peal pooleli, ma loodan et sa sealt edasi ei lähe nii et hüppad hommikust üle, mulle meeldiks hullult llugeda nii et asi järjest läheks.. tõesti, sest see vestlus jäi kuidagi poolikuks ja värki.. noh, ühesõnaga nagu ma enne juba ütlesin siis mulle ei meeldi poolelijäävad teemad.
Ossamalle^^ sorry selle pika posti pärast | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 7/3/2009, 08:10 | |
| Mhh..jah, seda küll et veic poolikuks jäävad osad, ma üritan siis lõpetada. aga see on vägagi võimalik et 12. klassi omale meeldib 8.klassi oma, kuigi see on üsna harv juhus. Ja mina ju ei tea mis selle Micheli peas toimub, arvestades seda et ta on üldse välja mõeldud Kuidas ta saab ära armuda? Jällegi, mina ei tea mida nad mõtlevad. Aga ilmselt noh, oled ju ikka kuulnud sellisest asjast nagu "Love from the first sight" Ja ISEGI tema ei tea mis temaga toimub, niiet veel vähem tean mina Aga sellepärast on nii, et ma ei ütle ette mis tuleb, ma võin nii teha et Michel sooritab enesetapu, või armub Kadri Pauli, või hakkab Michel sebima kellegi teisega. You never know | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 7/3/2009, 11:12 | |
|
Viimati muutis seda Sixx- (17/10/2011, 21:27). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Viini Valss | |
| |