MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Viini Valss

Go down 
+15
kurmzu
Disaster
NeverToLate
LittleMissy
Miley Cyrus
black
Krissu
EITC.
Audrey
Kärolyn
Jezzy
Helen
nasicc
Keiti
Sixx-
19 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Viini Valss - Page 6 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime1/3/2009, 22:04

Aga kuni see lõpp on selline... ärritav. Isegi fakt, et talle Pauli silmad meeldisid! ... siis ma tahan endiselt maha lüüa kedagi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Female Postituste arv : 544

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime1/3/2009, 22:22

Sa võid vabalt Kadri maha lüüa. Siis hakkavad Paul ja Michel geideks, ning ratsutavad valgel hobusel päikeseloojangu poole, suudeldes Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime2/3/2009, 16:57

Täitunud unistus... Very Happy
Pane uus osa parem. ;D Siis on sust kasu ka. (6)
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime2/3/2009, 17:00

Olgu, täna õhtul teen ma end kasulikuks Surprised
Tagasi üles Go down
Miley Cyrus
Skisofreenik
Miley Cyrus

Female Postituste arv : 747

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime2/3/2009, 17:06

UUT !
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Miley Cyrus
Skisofreenik
Miley Cyrus

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime2/3/2009, 18:12

uut osaaaa !!
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime2/3/2009, 18:15

kohe varsti saab

*sööb riisiputru*
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime2/3/2009, 18:40

----

Viimati muutis seda Sixx- (17/10/2011, 21:21). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime2/3/2009, 19:47

Ainult KATSU Kadrit Pauli armuma panna.
Saad teada, mida tähendab Sille Vimm... Very Happy
Aga hea oli!
Niivõrd-kuivõrd armas /(Pauli värk rikkus asja Very Happy )
Ootan uut! flower
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime2/3/2009, 20:27

Aitäh Very Happy ma arvan Very Happy

Aga kui ma ei paneks Kadrit Pauli armuma, siis poleks ju actionit Very Happy
*paneb kiirelt käed kaitseks ette*

Ja mis see nüüd olgu, ise tahate uut osa ja nüüd ei kommenteerigi või.Fain siis Very Happy
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime2/3/2009, 21:11

----

Viimati muutis seda Sixx- (17/10/2011, 21:25). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime4/3/2009, 21:09

----

Viimati muutis seda Sixx- (17/10/2011, 21:26). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Jezzy
Suur ja laisk lohe
Jezzy

Female Postituste arv : 116

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime4/3/2009, 21:28

appiappiappiappiappiappiappi..
ma hakkan nutmaa. see oli niiarmas osa.
Ja nüüd paluks kiiremaskorras uut ka, matean et see osa oli pikk, agaikkagi.
Ma ei väsi küsimast, et kuna Täiskuule uus osa tuleb. (sest see pidi juba ammu juhtuma)
Nii, EI PANE Kadrit Pauli armuma, vb lihtsalt veidi sümpaatiat aga teeme nii et Michel on ikka see The Only One.
Ja actionit mingis muus mõttes, nt mõned pahad mehed röövivad Kadri ära ja siis tuleb Michel - Prints Valgel Hobusel - ja päästab ta Very Happy
njah..

UUUT!
Tagasi üles Go down
Jezzy
Suur ja laisk lohe
Jezzy

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime4/3/2009, 21:30

Muide, ma avastasin ühe vea ka:D

Ma ei pidanud kaua ütlema* et jah öelda, kuid siis turgatas mulle üks asi pähe.
peaks äkki olema, et mõtlema*.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime5/3/2009, 16:17

Oeh...
Ei pane Pauli armuma.
Sest siis ma lõpetan lugemise ära, et saaksin ette kujutada, kuidas Kadri armumist teeskles, et Paul hoopis ära tappa ja õnnelikult Micheliga edasi elada. Wink
Üliarmas osa oli. ^^
Uuut! ;D
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime5/3/2009, 18:56

Jezzy

Homme saate kindlalt uue osa. Täiskuuga on nii, et mul läheb sellega veic aega.
Aga mis siis saab kui Paul ja Kadri avastavad et nad on teineteise elu armastused?
afro
Actionit sa ssad varsti!

nasicc

Panen küll ! Twisted Evil
Tagasi üles Go down
Miley Cyrus
Skisofreenik
Miley Cyrus

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime5/3/2009, 19:44

Tahaks uut osa ja lõigud võiksid olla Razz
Tagasi üles Go down
Jezzy
Suur ja laisk lohe
Jezzy

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime5/3/2009, 20:44

Midagi ei saa, sest nad ei avasta seda! Kohe kindlasti mitte! Kadri eluarmastus on Michel! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime6/3/2009, 13:38

Dvj. *protsestib* Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime6/3/2009, 15:30

Sa ei saa nii teha..

Ma endiselt võrdlen Kadrit ja Michel'i enda ja Temaga.. Ja sa ei tee nii..
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime6/3/2009, 22:18

Fain...Mis ei tähenda et asi katki jääb Very Happy
Tagasi üles Go down
Jezzy
Suur ja laisk lohe
Jezzy

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime6/3/2009, 22:21

Täna pidi kindlalt uus osa tulema. Ma ei suuuda enam, kuna saab? Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime7/3/2009, 00:06

Okei.. ma nüüd üle pikaaja jälle kommin ja mul on kindlasti midagi meelest läind mida ma öelda kavatsesin, aga alustaks siis kaugemalt..
mind hullult häirib, et asjad niimoodi poolikuks jäävad, nagu ntx see, et üks osa lõpes sellega et Michel pidi rääkima sellest mis juhtus kunagi (sry, ei mäleta.. mingi pidu? Very Happy) ja järgmises osas pole sellest sõnagi. Samamoodi, seal oli midagi sellist nagu a'la 'ta vaatas Paulile otsa ja unustas kõik muu' ja järgmises osas pole öeldudki mida see siis nüüd tähendas.. kas nad suudlesid või ta sai tõesti mälukaotuse? (noh, loomulikult ei saand eksole, aga tahaks teada mis juhtus). et jah.. see häirib ;P

Niih.. ja siis see on ikkaveel kahtlane et kaheteistkümnendikele meeldib üks kaheksandik.. jaaa.. noh, see on minuviga eksole vist? Very Happy

Siis, vahepeal oli paar nunnut ja naljakat osa Very Happy
aga see oli jällegi kahtlane et ta ütles et ma ei usu et meil midagi välja tuleb, aga tegelt ma tahtsin hoopis öelda et proovime.. et noh, doesn't make any sense? Very Happy minujaoks^^ Very Happy

Siis.. see Pauli värk on täiesti ebaloogiline.. kuidas ta saab kolm korda möödajalutades kellegisse ära armuda (oletades et 'ma unustasin kõik muu' tähendab suudlemist) ? ebaloogiline.. ise pidi ju nii hullult fall in love with Michel olema.. aga noh, see kõik käib jutu sisse niiet jamh Very Happy

Ja sellest ma nüüd tõesti ei saa aru et.. mis kõikidel nendel juttude kirjutajatel Naistegelase vastu on? miks just tüdruk poissi petma hakkab? Miks Kadri ja Paul, miks mitte Michel ja keegi teine? see on juba täitsa nõme minumeelest.. mulle ei meeldi kui jutukirjutajale tema enda kirjutatud peategelane ei meeldi,
muidugi, ma ei tea ju kas sulle ei meeldi Kadri^^ aga ma lihtsalt eelistaks, et Michel korraldab mingi jama, mitte Kadri ;P Very Happy

siis.. see luupainaja oli natuke imelik Very Happy, mai saand aru miks ta seda nägi? Very Happy aga noh jah.. minu lollus jälle Very Happy

Michel on nunnu.. aga see ei pane imestama kuna temast oled sa teinud selle kannataja.. sorry, see tõesti häirib, et tüdruk kõiges süüdi on ja samas häirib ka see et Kadri üldse sellest Paulist mõtleb, see poleks ju võimalik.. aga jutus on kõik võimalik :/

Ja siis veel et.. viimane osa jäi mõnusa koha peal pooleli, ma loodan et sa sealt edasi ei lähe nii et hüppad hommikust üle, mulle meeldiks hullult llugeda nii et asi järjest läheks.. tõesti, sest see vestlus jäi kuidagi poolikuks ja värki.. noh, ühesõnaga nagu ma enne juba ütlesin siis mulle ei meeldi poolelijäävad teemad.

Ossamalle^^ sorry selle pika posti pärast Very Happy
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime7/3/2009, 08:10

Mhh..jah, seda küll et veic poolikuks jäävad osad, ma üritan siis lõpetada.
aga see on vägagi võimalik et 12. klassi omale meeldib 8.klassi oma, kuigi see on üsna harv juhus. Ja mina ju ei tea mis selle Micheli peas toimub, arvestades seda et ta on üldse välja mõeldud Very Happy

Kuidas ta saab ära armuda?
Jällegi, mina ei tea mida nad mõtlevad. Aga ilmselt noh, oled ju ikka kuulnud sellisest asjast nagu "Love from the first sight"
Ja ISEGI tema ei tea mis temaga toimub, niiet veel vähem tean mina Very Happy

Aga sellepärast on nii, et ma ei ütle ette mis tuleb, ma võin nii teha et Michel sooritab enesetapu, või armub Kadri Pauli, või hakkab Michel sebima kellegi teisega. You never know Very Happy
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime7/3/2009, 11:12

-----

Viimati muutis seda Sixx- (17/10/2011, 21:27). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 6 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Viini Valss
Tagasi üles 
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 11Mine lehele : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Viini Valss II
» Viini Valss III