| Viini Valss | |
|
+15kurmzu Disaster NeverToLate LittleMissy Miley Cyrus black Krissu EITC. Audrey Kärolyn Jezzy Helen nasicc Keiti Sixx- 19 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 14:46 | |
| EITCAitäh KärolynNoh, minu arvates ei pea EV seaduste järgi olema 18 aastane et abielluda, kuigi ma võin ka eksida. Ja kihlumine...Noh, tüüpiline, noor ja loll . Ja siis saaksid nad ikkagi ju oodata Ai-ai, kas sa ka tead kui ära see osade kirjutamine mind vaevab Aga jah, vähemalt olete te siis õnnelikud blackJah, kuupäevade ja faktidega on mul nii nagu on... Ma mainiks ära, et Kadri on nüüd juba 15 aastane, ja mul on mitmeid sõpru kellel on kolm aastat vanem poiss, või siis vastupidi Ja see kiire muutumine...Siit tuleb välja iidne vanarahva tarkus, ära otsusta raamatu üle selle kaane järgi Twist nii palju...Et ma ei teagi, mul sai see fännamistuhin üle, ning ma nagu ei mõtle sellele et kas nüüd see osa sarnanab twile või mitte. Lihtsalt tuleb, sorry kui liialt sarnaneb. Eks ma siis võtan lisatöö üle kontrollida. Vaene mina Aga aitäh et viitsisid kirjutada pika ja sisuka kommentaari, hindan seda Täna ma siis üritan uut osa kirjutada | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 16:28 | |
| mmm, Käku, tuleta meelde ühte oma sõpra, kes on oma tsikiga kihlatud . 16 aastased noored võivad abielluda, kui neil on vanemate nõusolek. vot. |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 19:21 | |
|
Viimati muutis seda Sixx- (17/10/2011, 21:15). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 19:21 | |
| Loodan siis et olete rahul ja et on piisavalt pikk osa Ja seda ka, et KÕIK kes loevad peavad kommima kah, vot tak | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 19:25 | |
| Sellist asja nagu piisavalt pikk osa heal jutul lihtsalt ei eksisteeri. Seega ootan uut ja pikemat. Mul on selle Pauli suhtes juba omad eelarvamused, kes ta olla võib... Aga ma ei taha, et mind läbi sõimataks ning jätan sp enda teada. Jutt oli hea ja armas nagu ikka. :) KIIRESTI uut! | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 19:28 | |
| Oi-oi, ma loodan et su eelarvamused on valed, ja et sa üllatud Ja ma loodan seda su enda huvides Täna, nii tubli nagu ma olen, asun uut osa kirjutama | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 19:31 | |
| Ma loodan ka... Muidu pole üldse huvitav. ja siis äkki tuleb välja, et mul polegi põhjust nii närvis olla. Ja oled-oled tubli. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 19:38 | |
| YAY! Esimene inimene kes mind tunnustab! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 20:07 | |
| Haha. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 20:13 | |
| Issand... tänu Sille kommentaarile jõudis mulle pärale, kes Paul olla võib...
EII!! Sa ei tee seda Michel'ile.
*See on jutt, see on jutt, see on jutt*
Aeh..
UUT!! | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 20:15 | |
| Mul on kaks võimalus, üks on see mida teie arvate, ja teine on veel hullem Varsti uus ka | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 20:21 | |
| Jutt super! Kui valsist ja tantsimisest rääkida... Tänu sinu jutule tuli mul see meelde kui me õppisime kekas tüdrukutega valssi jõuluballiks!!! Mingi alguses tantsisime tüdruk-tüdrukuga, mis oli eirti haige... Hakkasime kõik erinevates suundades minema. Siis mingil ajal kekaõps naeratas ja ütles, et peaks poisid appi võtma ja ma pidin tantsima koos poisiga, kes mulle meeldis ja kellel oli minusse mingit moodi crush(tunnis koguaeg mingi pilkude mäng käis) Ai-ai-ai, algus oli ikka suht värin mul, keka dressides ja tema käsi ümber minu, lõpp oli suht fun ja see pilkude teema läks veel tõsisemaks... See jutt ja eriti üks peatükk meenutas seda nii selgelt!!! | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 20:23 | |
| Oijah, ma tean seda tunnet | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 20:35 | |
| Proovi vaid midagi halba teha, sa siis ellu ei jää. Aga samas, kui sa teeks midagi halba, siis lõpp võib ju hea olla. uut. | |
|
| |
Jezzy Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 116 Age : 30
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 21:07 | |
| Super! Tegelt mul ka juba mõned mõtted kes Paul olla võib. Matean et see on armastusjutt ja värki aga minuarvates võiks mingit actionit sisse tuua. Agajahh, see on kõigest minu arvamus .. Mmm, ja minumeelest poleks üldsegi halb mõte siia veits ulmet sisse panna. (Rõhk sõnale veits ) Jään uut ootama. (RUTTTU UUUUT!!!!) PS! MUIDE KUNA FULL MOON´ILE UUS OSA TULEB? SEE PIDI 18.VEEBRUAR JUHTUMA AGA TÄNA ON JUBA 23. (Ma tean et sa eiole mingi trükimasin ja sul ka oma vaba aeg , AGAIKKKAGI, SA LUBASID) | |
|
| |
EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 21:15 | |
| Mul pole täna tuju pikalt kommenteerida. Aga mulle meeldib. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 21:18 | |
| JezzyKohe saate teada kes Paul on, sest ma lõpetan parasjagu järgmist osa! Aga Full Moon..Mhh, ma pean aega võtma ja kriblam uut osa, ma luban et ma võtan seda aega üsna varsti Niiet hold on veic UUS OSA TULEB 5 MINTSA SEES! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 21:24 | |
| 5 minti on läbi.. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 21:24 | |
|
Viimati muutis seda Sixx- (17/10/2011, 21:16). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 21:29 | |
| Niii armas! =) ja oligi õigus mul! Ootan uut. | |
|
| |
Jezzy Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 116 Age : 30
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 21:39 | |
| Hehh, ja Paul oligi see, kes ma arvasin et ta on:D Jätkuvalt ülihea jutt. | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 22:16 | |
| Korraks tagasi eelmise teema juurde, ma tean et Kadri on 15 (mida see nüüd juba tähenas? ) ja kolm aastas pole muidugi probleem, mul on maitea.. vanemad, vanavanemad ja hästipaljud tuttavad ka kolme aastase vahega aga ma üritasingi enne öelda et 20 ja 23 või 17 ja 20 kõlab täitsa loogiliselt, aga just see 15 ja 18 tundub kahtlane, neil on nii suur vahe nagu.. et selle kolme aasta jooksul toimub mingi maitea, hiigelsuur muutus ju inimestes ;P, okei, läks vist liiga, filosoofiliseks^^ vms.
ja see Twi, einoh, ega ta nüüd niipalju ei sarnane, lihtsalt mainisin ;P
Aga nüüd uute osade juurde, nende kahe osa üldpildi rikkus täielikult tänane koolipäev kuna kui ma seda lugesin siis millegipärast Michel ja Kadri meenutasid mulle koguaeg ühte paari meie koolist, ja see paar ei meeldi mulle absull.. vhõh, vastik, aga lõpuks sain lahti sellest värgist ja nuh.. mind natuke häirib et Michel nii.. kuidagi, tundeline vms on ;P, see on kuidagi.. tavatu ja maitea, aga küllap peabki nii olema..
muide, kuidas seda Michel'i nime tuleb hääldada?
ja muidu, hea, uut | |
|
| |
EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 22:27 | |
| Mõttetu* Kuskil lauses oli see kirjaviga. Muidu ... ma ei tea. Kujutan ma ette, või läheb tüüpiliseks? Mingi kutt, kisab teise kuti peale, kes tegi talle kunagi midagi halba ja tuleb nüüd jälle selle esimese kuti ellu tagasi, et teha talle jälle midagi halba, ja kõik mingi tüdruku nimel? Ma ei tea. Uut. | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Viini Valss 23/2/2009, 22:49 | |
| Ma teadsin, et nii juhtub.. oeh. Aga ikkagi hea. Lõpp oli armas. (A) uut. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 24/2/2009, 15:14 | |
| nasicc & JezzyAitäh blackMa ei teagi...Mulle endale just meeldib et Michel sellinne..emocional on nii armas ju [Mi¹el] , ma ei taha üldse hääldust kirjutada, rikub nii ära, kuidagi selline Vene Mi¹a Aga kõlab ilusti EITCMa nagu üldse mitte paha pärast, aga noh, palun ära neid ennustamisi tee, sest sa veel ei tea mis juhtub, ja mõnele lugejale see maybe ei meeldi Et noh, vaatab ootab mis juhtub Krissu Tänan | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Viini Valss | |
| |
|
| |
| Viini Valss | |
|