MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Viini Valss

Go down 
+15
kurmzu
Disaster
NeverToLate
LittleMissy
Miley Cyrus
black
Krissu
EITC.
Audrey
Kärolyn
Jezzy
Helen
nasicc
Keiti
Sixx-
19 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
AutorTeade
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Female Postituste arv : 544

Viini Valss - Page 4 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 14:46

EITC

Aitäh Wink

Kärolyn

Noh, minu arvates ei pea EV seaduste järgi olema 18 aastane et abielluda, kuigi ma võin ka eksida. Ja kihlumine...Noh, tüüpiline, noor ja loll . Ja siis saaksid nad ikkagi ju oodata Very Happy
Ai-ai, kas sa ka tead kui ära see osade kirjutamine mind vaevab Very Happy Aga jah, vähemalt olete te siis õnnelikud Very Happy

black

Jah, kuupäevade ja faktidega on mul nii nagu on... Very Happy
Ma mainiks ära, et Kadri on nüüd juba 15 aastane, ja mul on mitmeid sõpru kellel on kolm aastat vanem poiss, või siis vastupidi Wink
Ja see kiire muutumine...Siit tuleb välja iidne vanarahva tarkus, ära otsusta raamatu üle selle kaane järgi Very Happy
Twist nii palju...Et ma ei teagi, mul sai see fännamistuhin üle, ning ma nagu ei mõtle sellele et kas nüüd see osa sarnanab twile või mitte. Lihtsalt tuleb, sorry kui liialt sarnaneb. Eks ma siis võtan lisatöö üle kontrollida. Vaene mina Very Happy
Aga aitäh et viitsisid kirjutada pika ja sisuka kommentaari, hindan seda Wink

Täna ma siis üritan uut osa kirjutada Sleep
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 16:28

mmm, Käku, tuleta meelde ühte oma sõpra, kes on oma tsikiga kihlatud Very Happy. 16 aastased noored võivad abielluda, kui neil on vanemate nõusolek. vot.
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 19:21

----

Viimati muutis seda Sixx- (17/10/2011, 21:15). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 19:21

Loodan siis et olete rahul ja et on piisavalt pikk osa Very Happy

Ja seda ka, et KÕIK kes loevad peavad kommima kah, vot tak Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 19:25

Sellist asja nagu piisavalt pikk osa heal jutul lihtsalt ei eksisteeri. Very Happy
Seega ootan uut ja pikemat. Wink
Mul on selle Pauli suhtes juba omad eelarvamused, kes ta olla võib... Very Happy Aga ma ei taha, et mind läbi sõimataks ning jätan sp enda teada. Very Happy
Jutt oli hea ja armas nagu ikka. :)
KIIRESTI uut! Very Happy
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 19:28

Oi-oi, ma loodan et su eelarvamused on valed, ja et sa üllatud Very Happy
Ja ma loodan seda su enda huvides Very Happy

Täna, nii tubli nagu ma olen, asun uut osa kirjutama Surprised
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 19:31

Ma loodan ka... Very Happy
Muidu pole üldse huvitav. Very Happy
ja siis äkki tuleb välja, et mul polegi põhjust nii närvis olla. Very Happy

Ja oled-oled tubli. Wink
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 19:38

YAY! Esimene inimene kes mind tunnustab! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 20:07

Haha. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 20:13

Issand... tänu Sille kommentaarile jõudis mulle pärale, kes Paul olla võib...

EII!! Sa ei tee seda Michel'ile.

*See on jutt, see on jutt, see on jutt*

Aeh..

UUT!!
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 20:15

Mul on kaks võimalus, üks on see mida teie arvate, ja teine on veel hullem Very Happy

Varsti uus ka
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 20:21

Jutt super! Cool

Kui valsist ja tantsimisest rääkida... Tänu sinu jutule tuli mul see meelde kui me õppisime kekas tüdrukutega valssi jõuluballiks!!! Mingi alguses tantsisime tüdruk-tüdrukuga, mis oli eirti haige... Hakkasime kõik erinevates suundades minema. Siis mingil ajal kekaõps naeratas ja ütles, et peaks poisid appi võtma ja ma pidin tantsima koos poisiga, kes mulle meeldis ja kellel oli minusse mingit moodi crush(tunnis koguaeg mingi pilkude mäng käis)
Ai-ai-ai, algus oli ikka suht värin mul, keka dressides ja tema käsi ümber minu, lõpp oli suht fun ja see pilkude teema läks veel tõsisemaks...

See jutt ja eriti üks peatükk meenutas seda nii selgelt!!! Wink
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 20:23

Oijah, ma tean seda tunnet Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 20:35

Proovi vaid midagi halba teha, sa siis ellu ei jää. Wink
Aga samas, kui sa teeks midagi halba, siis lõpp võib ju hea olla.
uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Jezzy
Suur ja laisk lohe
Jezzy

Female Postituste arv : 116

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 21:07

Super!
Tegelt mul ka juba mõned mõtted kes Paul olla võib.
Matean et see on armastusjutt ja värki aga minuarvates võiks mingit actionit sisse tuua. Agajahh, see on kõigest minu arvamus ..
Mmm, ja minumeelest poleks üldsegi halb mõte siia veits ulmet sisse panna. drunken (Rõhk sõnale veits Very Happy)
Jään uut ootama. (RUTTTU UUUUT!!!!)

PS! MUIDE KUNA FULL MOON´ILE UUS OSA TULEB? SEE PIDI 18.VEEBRUAR JUHTUMA AGA TÄNA ON JUBA 23. (Ma tean et sa eiole mingi trükimasin ja sul ka oma vaba aeg , AGAIKKKAGI, SA LUBASID) Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 21:15

Mul pole täna tuju pikalt kommenteerida.
Aga mulle meeldib.
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 21:18

Jezzy

Kohe saate teada kes Paul on, sest ma lõpetan parasjagu järgmist osa! Very Happy
Aga Full Moon..Mhh, ma pean aega võtma ja kriblam uut osa, ma luban et ma võtan seda aega üsna varsti Very Happy
Niiet hold on veic Very Happy

UUS OSA TULEB 5 MINTSA SEES!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 21:24

5 minti on läbi.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 21:24

----

Viimati muutis seda Sixx- (17/10/2011, 21:16). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 21:29

Niii armas! =)
ja oligi õigus mul! Very Happy
Ootan uut. Wink
Tagasi üles Go down
Jezzy
Suur ja laisk lohe
Jezzy

Female Postituste arv : 116

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 21:39

Hehh, ja Paul oligi see, kes ma arvasin et ta on:D
Jätkuvalt ülihea jutt.
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 22:16

Korraks tagasi eelmise teema juurde, ma tean et Kadri on 15 (mida see nüüd juba tähenas? Very Happy) ja kolm aastas pole muidugi probleem, mul on maitea.. vanemad, vanavanemad ja hästipaljud tuttavad ka kolme aastase vahega aga ma üritasingi enne öelda et 20 ja 23 või 17 ja 20 kõlab täitsa loogiliselt, aga just see 15 ja 18 tundub kahtlane, neil on nii suur vahe nagu.. et selle kolme aasta jooksul toimub mingi maitea, hiigelsuur muutus ju inimestes ;P,
okei, läks vist liiga, filosoofiliseks^^ vms.

ja see Twi, einoh, ega ta nüüd niipalju ei sarnane, lihtsalt mainisin ;P

Aga nüüd uute osade juurde, nende kahe osa üldpildi rikkus täielikult tänane koolipäev kuna kui ma seda lugesin siis millegipärast Michel ja Kadri meenutasid mulle koguaeg ühte paari meie koolist, ja see paar ei meeldi mulle absull.. vhõh, vastik, aga lõpuks sain lahti sellest värgist Very Happy
ja nuh.. mind natuke häirib et Michel nii.. kuidagi, tundeline vms on ;P, see on kuidagi.. tavatu ja maitea, aga küllap peabki nii olema..

muide, kuidas seda Michel'i nime tuleb hääldada? Very Happy

ja muidu, hea, uut Wink
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 22:27

Mõttetu*
Kuskil lauses oli see kirjaviga.
Muidu ... ma ei tea.
Kujutan ma ette, või läheb tüüpiliseks?
Mingi kutt, kisab teise kuti peale, kes tegi talle kunagi midagi halba ja tuleb nüüd jälle selle esimese kuti ellu tagasi, et teha talle jälle midagi halba, ja kõik mingi tüdruku nimel?
Ma ei tea.
Uut.
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime23/2/2009, 22:49

Ma teadsin, et nii juhtub.. oeh. Aga ikkagi hea. Wink
Lõpp oli armas. (A)
uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime24/2/2009, 15:14

nasicc & Jezzy

Aitäh Wink

black

Ma ei teagi...Mulle endale just meeldib et Michel sellinne..emocional on Very Happy
nii armas ju Very Happy
[Mi¹el] , ma ei taha üldse hääldust kirjutada, rikub nii ära, kuidagi selline Vene Mi¹a Very Happy Aga kõlab ilusti Surprised

EITC

Ma nagu üldse mitte paha pärast, aga noh, palun ära neid ennustamisi tee, sest sa veel ei tea mis juhtub, ja mõnele lugejale see maybe ei meeldi Very Happy Et noh, vaatab ootab mis juhtub Wink

Krissu Tänan Wink
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Viini Valss   Viini Valss - Page 4 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Viini Valss
Tagasi üles 
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 11Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Viini Valss II
» Viini Valss III