| Lemmik bänd/laulja ? | |
|
+38Tuki Pump Bee Cool_Girl Ade Karolin Tricia Bluebelli Katu1995 White Wolf cth- black Emma ThatsMe padjanägu, [h] Keku Britney Superstar Krissu GossipGirl Lammas Maiu Laaneoja Audrey Samantha Williams Pingu Prince Kirameki Evy Diana. Liina Espada nasicc Helen Anny Keiti Disaster Sixx- Astrid. Miley Cyrus 42 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 20:25 | |
| Mul on praegu lemmik laulja Beyoncé. I laaaav U.
Viimati muutis seda Miley Cyrus (12/5/2009, 16:16). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 20:31 | |
| Hetkel on tõelised Nirvana ja 3 Doors Down'i tuurid. Eks kuu pärast ole jälle midagi muud, vahelduvad niimoodi, hinge jäävad ikkagi. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 20:32 | |
| Oki-doki, siit tuleb PIKK list 1.Guns N´Roses 2.AC/DC 3.Poison 4.Def Leppard 5.Rod Stewart 6.Aerosmith 7.Mötley Crue 8. Johnny Cash 9.Izzy Stradlin 10.Velvet Revolver 11.Led Zeppelin 12.Thin Lizzy 13.Lynyrd Skynyrd 14.Black Sabbath 15.Ozzy Osbourne' 16.Children Of Boddom 17.Van Halen 18.Pink Floyd 19.Elvis Presley 20.Roy Orbison 21.Queen 22.Metallica 23.Scorpions 24.Alice Cooper 25.Snow Patrol 26.Bob Dylan 27.The Who 28.Kiss 29.Nirvana 30.Hardcore Superstar Ma kuulan ikka väärt muusikat | |
|
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 20:34 | |
| Ma pidin jääma kui ma nende järjekorda lugesin | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 20:35 | |
| Nojah, mul on väga mitmekülge muusikavalik. Fakk, ja kõik algas ühe Guns N´Rosesi lauluga Ja kusjuures, neid bände on veel | |
|
| |
Disaster Juudijõulupuu
Postituste arv : 240 Age : 30 Asukoht : At the Freakshow .
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 20:39 | |
| P!nk Within Temptation Evanescence Emilie Autumn Nightwish Lordi Avenged Sevenfold Bullet for my valentine Bring me the horizon 30 seconds to mars Maarja Kivi/Marya Roxx The Rasmus Kidney Thieves His Infernal Majesty Marilyn Manson Nemesea Gackt Lacuna Coil Disturbed Deathstars The Birthday Massacre Ei, tegelt on neid veel ja ma ei pannud need tähtsuse vms järjekorda, vaid nii kuidas nad mul meelde tulid | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 20:42 | |
| | |
|
| |
Disaster Juudijõulupuu
Postituste arv : 240 Age : 30 Asukoht : At the Freakshow .
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 20:45 | |
| Palju ? *grin* See on tegelikult vähe :d | |
|
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 20:46 | |
| | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 20:47 | |
| - Keiti kirjutas:
- Vaata SixxStradlin´i nimekirja!
Erilsemad tooks ikkagi ise ka välja : 1.Poisin 2.Mötley Crue 3.Aerosmith 4.AC/DC 5.Scorpions 6.Alice Cooper 7.Metallica
Oleks Queeni peaaegu unustanud.
Mu vanemad mõlemad austavad sellist muusikat ja olen sellise muusikaga üles kasvanud - kuidas mulle ei saaks siis see meeldida OH MY GOD! ÜKS INIMENE KELLE ELU EI KOSNE AINULT MYLEY CYRUSEST, JONAS BROTHERSIST JA RIHANNAST! DEEM, LOVE YOU! Nii tore on leida iniemsi kes ka head muusikat kuulavad! | |
|
| |
| |
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 20:50 | |
| | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| |
| |
| |
| |
Anny Võlur
Postituste arv : 50 Age : 29 Asukoht : Voodis.
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 21:10 | |
| teeeeheeeee. ma kuulan põhiliselt seda mis hetkel kõrvale hea, isegi emot võin kuulata kui väga tahan. minulemmikud: Tokio Hotel Emilie Autumn põhjendused: TH meeldib mulle sellepärast, et nad alustasid noorena, teevad väga hea kõlaga muusikat, laulude sõnad on lausa vapustavad. lihtsalt südamesse lähevad sellised laulud. EA on vägahea. hea kõlaga muusika ja sõnad panevad ikka mõtlema. | |
|
| |
Helen Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 188 Age : 29
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 21:10 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 21:21 | |
| Mm... Hetkel on päev läbi kedranud Jüri Homenja. Aga muidu... Within TemptationLinkin Park Good Charlotte Evanescence Natalie Imbruglia Eminem ByzAlanis Morrisette Tupac Celine Dion ATB Sarah Brightman Tori AmosSuutsin välja valida isegi need kõige-kõige. | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 21:22 | |
| DBSK for sure!!!!!!!!!!!! Must love it! | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 21:38 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 21:45 | |
| Mul on hetkel Rod Stewart- Baby Jane Nii sweet laul Aga Guns on ja jääb alati mu lemmikuks, isegi kui mul on fännamistuhin möödas, nagu praegu. | |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/3/2009, 22:23 | |
| Totaalne lemmik on Escape The Fate hetkel, aga näiteks
Bring Me The Horizon The Devil Wears Prada Madina Lake Three Days Grace 30 Seconds To Mars Giuseppe Perverdi Big Band Paramore Plain White T's The Script Breaking Benjamin
on ka oma koha leidnud mu playlistis. :) Ja siis on veel palju selliseid artiste, millelt ainult paari laulu kuulan. Näiteks Blink 182, 3 Doors Down, Seether ja From First To Last.
Ja siis veel need artistid, mida lemmikute hulka ei kuulu, aga mida ikka kuulan. Neid on juba liiga palju, et nimetada. :) | |
|
| |
| |
| |
Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 18/3/2009, 09:40 | |
| Hakkame siis loeteluga pihta. Eestimaised: Smilers - "Käime katuseid mööda" on super! Kui mase peal, siis meeldib mingi mere laul, pealkirjaga "Seilan seitset merd" vist. Ice Cream - suht hea. Mul on isegi nende esimene plaat olemas (A) "Salasoov" on kuulatav. Terminaator - the best! Eile just kuulasin "Tänapäeva muinaslugu" ja ärme salga "Juulikuu lumi" on ka superhea noo! Shanon - "Üksinda" on super! Ainult seda lugu nende repertuaarist kuulangi põhiliselt Välismaised: 1. Bändid Sunrise Avenue, Tokio Hotel (kaks lugu), Hoobastank, Simple Plan, Avenged Sevenfold (RAJU ROKK!), Backstreet Boys, Jonas Brothers, 30 seconds to mars, Paramore (decode (l)) 2. Artistid Britney Spears, Enrique Iglesias, Avril Lavinge. Põhiliselt neid kuulangi, aga kindlasti on ka neid, kes kohe meelde ei tule | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? | |
| |
|
| |
| Lemmik bänd/laulja ? | |
|