| Lemmik bänd/laulja ? | |
|
+38Tuki Pump Bee Cool_Girl Ade Karolin Tricia Bluebelli Katu1995 White Wolf cth- black Emma ThatsMe padjanägu, [h] Keku Britney Superstar Krissu GossipGirl Lammas Maiu Laaneoja Audrey Samantha Williams Pingu Prince Kirameki Evy Diana. Liina Espada nasicc Helen Anny Keiti Disaster Sixx- Astrid. Miley Cyrus 42 posters |
|
Autor | Teade |
---|
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 10/6/2009, 15:09 | |
| Ma olen ainus 2gedik, kes eesti musa kuulab RUJA on parim, siis tuleb Smilers, siis Jaak Joala ja siis Singer Vinger, Ska Faktor, Vennaskond jne. v2lismaalt siis.. QUEEN on parim, siis tuleb Taylor Swift, Onerepublic, Muse, McFly and Christina Aguilera. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 10/6/2009, 15:34 | |
| Ma arvan, et on aeg oma lemmikbändide hulka ka Sturm und Drang lisada. Mida rohkem ma neid kuulan, seda rohkem nad mulle meeldima hakkavad | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 10/6/2009, 15:54 | |
| suurelt ja mustalt PARAMORE | |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 10/6/2009, 18:01 | |
| Nii.. Peale seda , kui ma endale uue pässi sain , on midagi imelikku toimunud. Mai tia , metal meeldib kohe väga-väga-väga : ) Igatahes , Bullet For My Valentine, Disturbed, Slipknot, The Veronicas, t.A.t.U Green Day, Bedwetters (mingi üks laul oli , mis meeldima hakkas ) Marilyn Manson, Flo-rida on ka hea . Soulja Boy All american rejects Paramore Peamised =) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| |
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/6/2009, 10:23 | |
| Laulja on Alexander Rybak!! I love him!! Ja bänd on Linkin Park ja paar laulu Queenilt ja paar laulu System of a Downilt ja kindlasti Black Eyed Peas. Ja Flo-rida. | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/6/2009, 14:52 | |
| Taylor Swift (teda kuulan kõige rohkem ), James Blunt, Avril Lavigne Miley Cirus, Nickelback (L), Alexander Rybak, Eminem, vahel ka SP, LP, JB ja Rihanna. Eestist kuulan ka Smilers (L), Tannu ja päikesepoisid, termikas, ruja, Chalice'i üks laul jaa.. kindlasti midagi veel .
Viimati muutis seda black (18/6/2009, 15:16). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : Vahel**) | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 17/6/2009, 15:17 | |
| vahel* | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 18/6/2009, 15:16 | |
| jaajaa | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 19/6/2009, 20:46 | |
| Jep, ka taylor swift minu poolt...
Nickelback, David cook, Chris cornell, Chris brown, Beyonce ne-yo ciara Jpt. pitbull ja üldiselt hip-hop, house, r'n'b... | |
|
| |
cth- Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 6 Age : 27 Asukoht : Viljandi ^^
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 29/9/2009, 17:27 | |
| Marilyn Manson System Of a Down Linkin Park Foo Fighters Tokio Hotel Metro Station Him Paramore 30 Seconds to Mars
neid on veelgi .. | |
|
| |
White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 29/9/2009, 18:11 | |
| Taylor Swift ABBA(ei tohi naerda:D) Evanscene Enya Pink
Viimati muutis seda White Wolf (29/9/2009, 18:41). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Katu1995 Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 197 Age : 29 Asukoht : :O
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 29/9/2009, 18:14 | |
| Ashley Tisdale:) Miley Cyrus:) Vanessa Hudgens. Jonas Brothers. | |
|
| |
| |
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 29/9/2009, 19:41 | |
| Peaks seda kuulama^^ endale meeldib muidu Gynti "Hommik helgel" | |
|
| |
Bluebelli Juubilar
Postituste arv : 157 Age : 29 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 18/10/2009, 12:29 | |
| Mul pole õrna aimugi, kas ma olen siia teemasse juba kirjutanud või ei, aga ma armastan vanemat ja enamasti ka väga rasket muusikat. Ozzy ja Jovi teevad head muusikat, vihkan aga mileycyrusstyle-muusikat ja JB-d. | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 28/10/2009, 16:22 | |
| DBSK, Super Junior, 2PM, 2ne1, Wonder Girls, Big Bang, G-Dragon, Rain, Miyavi, An Cafe, Gackt, Arashi, A'ST1, Epic High, f(x), FT Island, LM. C, SHINee, SS501 | |
|
| |
Bluebelli Juubilar
Postituste arv : 157 Age : 29 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 12/11/2009, 21:45 | |
| Billy Idol ja Cranberriesed on ka head. Pluss veel mingid teatud vanemad bändid. Ehk siis olen tõsine 1950.-2000. aastate musa fänn. Selle aja poppmuusika mulle kahjuks nii väga ei istu. | |
|
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 13/11/2009, 13:04 | |
| The Knife, Simple Plan ja Kate Havnevik on minu lemmikud. Kõik nendest on täiesti erinevad artistid/bändid, aga ma tõesti armastan neid kõiki. (: | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 13/11/2009, 20:47 | |
| Mul ei olegi mingeid lemmikpände ja vaevalt oskan ma öelda, mis ¾anri ma kuulan *mõtleb, et miks ta siis siia üldse kirjutab...ei tea, aga kirjutab ikka edasi* Mulle meeldib selline rahulik muusika, kuigi vahel kuulan ma mingeid v ä g a imelikke laule. Näiteks terve eelmised pool aastat kuulasin ma india muusikat. The Script, Mika, Coldplay, Dagö, James Blunt, Smilers,...praegu vist rohkem nimesid ei tule meelde ja siis loomulikult KLASSIKA, tõeline lemmik on Debussy ning ma lausa armastan muusikalide laule, ma sain sünnipäevaks mingi plaatide kogumiku, kus on kõik laulud erinevatest muusikalides, mai tea kas see nimi teile midagi ütleb: "The songs of Andrew Lloyd Webber" Favortite songs of his hit musicals
padjanägu: Jah ma tean, hämmastav, eks ole. | |
|
| |
White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 14/11/2009, 12:57 | |
| Ma tean,et see pole esimene kord,kui ma siia kirjutan. Igatahes... Mulle meeldib selline rütmikas,lõbus muusika.Nagu näiteks ABBA,Mika jne. Siis ka ballade,17-18 sajandi muusikat,Hiina ja India laule,siis vahest ka midagi müstilist,hoopis teistsugust. Kui keegi on näinud ,,Laibast pruut"-i,siis sealt on minu vaieldamatult lemmik See. P!nk meeldib mulle juba enda välimuselt ja tema laulud on ka kiiduväärt.
Nooremana "fännasin" täiega Rihannat ja Avril Lavinget.Nüüd enam nende muusikat eriti ei kuula.
| |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 14/11/2009, 13:01 | |
| uu, Elvis kindlasti! olen unustanud mainida. Pink Floyd on ka äge. ja Kosmikud. Kosmikute ja Rein Rannapi plaat "Ilus maa" on lihtsalt LIIIIIIIIIIGA hea! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 14/11/2009, 13:03 | |
| Little Boots, Daughtry (oli vist) "No Suprise" lihtsalt nummi lugu. Mõnus kitarrikas | |
|
| |
Ade Naerupall
Postituste arv : 11 Age : 31 Asukoht : Lourdes
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 15/11/2009, 00:16 | |
| beethoven, moonlight sonata. it's like.. like, i don't know, beethoven expressed it completely, i can't. but otherwise, every single one of simple plan's songs. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? | |
| |
|
| |
| Lemmik bänd/laulja ? | |
|