| Lemmik bänd/laulja ? | |
|
+38Tuki Pump Bee Cool_Girl Ade Karolin Tricia Bluebelli Katu1995 White Wolf cth- black Emma ThatsMe padjanägu, [h] Keku Britney Superstar Krissu GossipGirl Lammas Maiu Laaneoja Audrey Samantha Williams Pingu Prince Kirameki Evy Diana. Liina Espada nasicc Helen Anny Keiti Disaster Sixx- Astrid. Miley Cyrus 42 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 29/3/2009, 13:24 | |
| | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 29/3/2009, 15:13 | |
| Ma võin tegelikult peaaegu igasugust muusikat kuulata:D Mu iPodi'st leiab kõike peaaegu:D Eesti omadest on hetkel kõige kuulatavamad vast Ines, Tätte ja Dahling. Ursula, Liisi Koikson ja Chalice on ka väga kuulatavad. Viimasel ajal kuulan veel üksikuid laule:D GGG "Valgus" Virmalised "Naer" Genialistid ja siis Lenna Kuurmaa lauldud "Saatus naerdes homse toob", Urmas Alenderi lood on ka head:)
Välismaa muusika muutub nii kohutavalt tihti ju:D aga head on: Coldplay, Mika, Good Charlotte, The Fray, filmi "Once" muusika, Kaiser Chiefs, Modest Mouse, R.E.M jne:D ma Suhteliselt ei viitsi rohkem mõelda, aga arvatavasti tuli siit mu muusikamaitse välja:D | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 4/4/2009, 21:27 | |
| Mul on omad kindlad lemmikud olemas : McFly Akon Eminem Selena Gomez Mika Back Street Boys (a) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 4/4/2009, 23:12 | |
| SKA Faktor on üks lemmikutest. |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 5/4/2009, 11:48 | |
| ETF on lemmik ! | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 5/4/2009, 12:51 | |
| Pole vahet, kas äkki olen postitanud Mul muutuvad need kogu aeg niie t postitame veel xD Praegu kuulan Within Temptationi kõige r ohkem. Ülihea (a) Siis muidugi Smash Mouth ja Aerosmith. Samuti Billy Idol ja Beborn Beton ^^ Meeldib ka soundtracki kategooria väga, võtame või Rebecca Lavelle, kes teeb McLeodi tütrete muusikat. Või Enya, LOTRile (L) Aga keldi muusika kipub võimust võtma. River Dance, Enya, Heather Dale jt on ülekõige. *segane jutt* |
|
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 6/4/2009, 16:27 | |
| Mu lemmik bänd on Tokio Hotel..... | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 6/4/2009, 16:57 | |
| Kunagi oli Tokio Hotelil rohkem sisu ning nad ajasid vaikselt oma rida. Viimasel ajal tundub mulle aga üha rohkem, et sisu hakkab kokku kuivama ja alles jäävad vaid kõmu-uudised ja vinged garderoobid. Ja ma ei mõtle seda sugugi halvasti, ma räägin lihtsalt kui fänn, kes on avastanud, et on olemas ka liigutavamaid punte Nende looming on endiselt tasemel ning mul pole sellele midagi ette heita. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 12/4/2009, 17:04 | |
| Ma leidsin ülihea eesti bändi - Analysis. liiga hea lihtsalt kahju, et netis nende muusikat nii palju ei ole. keikka oli eluhea | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 12/4/2009, 18:05 | |
| Huvitav kas DriveSHAFT läheb arvesse? :D Okei, jah, m tean et see kehtib ainult selles sarjas -,- |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 11/5/2009, 20:29 | |
| Simple Plan, MCR, Billy Talent, Green Day, Pendulum, Miley Cyrus, The Beholder, DJ Zany, Mr Puta |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 12/5/2009, 01:27 | |
| Mul on neid palju ja seinast seina XD
Hetke seisuga on: State Of Shock ja Darin
Muidu kuuluvad veel sinna ka: Within Temptation, Nightwish, 30 Seconds To Mars, Emilie Autumn, Sum 41, Bullet For My Valentine, Lifehouse, Paramore, Sylver |
|
| |
Superstar Naljatila
Postituste arv : 92 Age : 30 Asukoht : Kambja
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 21/5/2009, 18:09 | |
| Kõige lemmikum on siis Tokio Hotel, aga mul on siuke karvane tunne, et nad lähevad oma muutustega liiga liiale ning lõpuks võivad nad totaalseks US5-eks ära minna (mitte, et mul nende vastu midagi oleks, aga siiski.. oma algstiili vms võiks ju jätta). -.- Järgmine lemmik on Paramore, siis My Chemical Romance, Good Charlotte, The Veronicas, Nickelback, 30 Seconds To Mars, Avril Lavigne, Demi Lovato ja siis on veel igast kolle ja tonte. Üldiselt on mu telefonis igasugust muusikat, aga suht lemmikumad tõin välja. Aga rohkem läheb peale selline rock, mingit drum'n'bass-i ja trance'i eriti ei fänna, aga mõned lood on isegi kuulatavad. Kindlasti unustasin osad ära, aga elab üle. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 21/5/2009, 19:12 | |
| Mulle meeldib ka The veronicas (Juba alates hetkest kui nad üldse tegutsema hakkasid) Üldiselt hip-hop jne.. (Ne-yo, Chris brown..) Muidugi kuulan ka muud stiili. Tokio Hotel? Eee, mitte minu maitse... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 21/5/2009, 21:35 | |
| oioi, Alexander Rybak peab kindlasti minu nimekirja lisanduma. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 22/5/2009, 21:46 | |
| Ja minu nimekirja peaks lisanduma Slipknot, Limp Bizkit ja Ayumi Hamasaki. Ayu "Evolution" ja "Startin" on lihtsalt liiga head, kuigi need on jaapani keeles. ^^ |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 22/5/2009, 21:48 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 22/5/2009, 21:50 | |
| Nooojah. Kui aus olla, siis sama siin, Maiu x2.
Ja lisaks sellele veel Hadise, Yohanna, Sakis Rouvas, Sasha Son ja kõi ülejäänud, kes ESC finaalis olid. Urban Symphony on juba eesti eelvoorust saadik. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 22/5/2009, 22:26 | |
| aw hmm. kelle ma veel lisan..... ahjaaa, muidugimuidugi. Eesti omadest Analysis. :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 23/5/2009, 11:53 | |
| Skaaaaa Faktooooooooorrr... |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 23/5/2009, 12:14 | |
| | |
|
| |
Britney Narkar
Postituste arv : 44 Age : 28 Asukoht : tallinn
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 28/5/2009, 16:30 | |
| Mulle meeldib Britney Spears JA MIND EI HUVITA, kui keegi arvab, et selline musa on pask. POP ruulib! Muidu meeldib mulle veel nt. Goo Goo Dolls ja Kylie Minogue, aga ausalt öeldes mu maitse muutub kogu aeg ja kui panna üles kõigi aegade kõik lemmikmusa, siis ei mahuks see siia üldse ära | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 29/5/2009, 09:58 | |
| Mu ühe hea sõbra lemmiklaulja on Britney. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 6/6/2009, 23:59 | |
| Cinema Bizarre(LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL)(KKKKKKKKKKKKKKKKKKKK) Evanescence Lady GaGa Muusika, mis teeb tuju heaks(soovitan :p) Marylin Manson Rob Zombie (viimasel ajal ei kuula enam :p) Rammstein LaFee Eisblume (mõlemal best songs ever :p) AnCafe The GazettE t.A.t.U Miyavi P!nk Ja veel miljon muud asja. |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? 7/6/2009, 20:59 | |
| Simple Plan, Paramore, Justin Timberlake jpt. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Lemmik bänd/laulja ? | |
| |
|
| |
| Lemmik bänd/laulja ? | |
|