MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Igast vigisemine ja ettepanekud :D

Go down 
+30
Karro
Cilen
Naughty
Natu
Mezilane
piitertoolen
Asssu
Audrey
Sulesepp
imeilus1
Lammas
EITC.
Maiu Laaneoja
Taylor
Lord Esai
Miley Cyrus
Keiti
Griffu.
Liina
Elven
Prince Kirameki
Kärolyn
Tärru.
SixxBitch
padjanägu, [h]
Krissu
nasicc
Sümmeetria
Explode
Pingu
34 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorTeade
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime12/4/2012, 18:47

Sind ja sinu õelaid nalju! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime12/4/2012, 19:03

Hah, see polnud veel mingi nali. Tegelt ka. Aga tegelt võiks pisut pildi suurust muuta, et see siin küljel pisut rohkem seda ala täidaks...
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime12/4/2012, 19:08

Audrey kirjutas:
Jah, no games. Ma vahepeal mõtlesin selle jutuakna peale vms aga see on vist ka useless kkagi

Jutuaken on olnud kusjuures. Selle chatboxi paigutaks ma kõige koledamate ja mõttetumate asjade kategooriasse Very Happy

Audrey kirjutas:
Hah, see polnud veel mingi nali. Tegelt ka. Aga tegelt võiks pisut pildi suurust muuta, et see siin küljel pisut rohkem seda ala täidaks...

Ja pildi suurust muutma ei hakka, muidu oleks lihtsalt haiglaselt suured need. Ma proovin registration datei maha võtta. Näib et see venitab seda akent.
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime12/4/2012, 19:10

Hah, ma isegi mäletan, kui see chatbox siin teemaks oli kunagi ammuammu

Ja no see pildiasi lihtsalt selle pärast, et mingi aeg jäid mõned pildid nagu megapisikesed Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime12/4/2012, 19:15

aga praegu ei jää ju Very Happy Minumeelest on proportsioonid jumala head praegu.. Ei tahakski nagu väga nende mõõtudega jukerdama hakata:D
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime12/4/2012, 19:38

Kui sellised pikad pildid, siis jah, aga kui sellised pisikesemad... Need jäävad suht tillukeselt mõnikord Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime12/4/2012, 19:44

eiei, et neid suuremaks saada peaks seda külje asja suuremaks tegema. Mkm mitte mingil juhul Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime12/4/2012, 19:46

Hm, kunagi see pilt kattis ju täpselt selle ala ära, mis küljeprofiilile paika pandud oli Very Happy Aga okei, ma rohkem ei jonni Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime12/4/2012, 19:46

Selle suuremaks tegemine tõenäoliselt oleks häiriv.

Ma vaatan et pingule ei meeldi suured asjad Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime12/4/2012, 19:48

Pingu peab silmas seda, et mingi pildi crap ei hakkaks jutte segama.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime12/4/2012, 19:51

Very Happy

Tegelt ka, Naughty, kunagi kellegil oli siin mingi ülisuur pilt profiilis ja oi, kuidas see venitas Very Happy Mul ei tule meelde ka, kes see oli... Very Happy Aga igatahes teda pole ülikaua siin enam näha olnud.
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime12/4/2012, 19:56

No keegi selline inimene nagu MirjamOlen vms. Kui tema profiili vaadata siis no seal on ikka terve suur pildike jääkarudest Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime4/5/2012, 00:00

Mul tuli üks lamp mõte. Vot see riba üleval onja. Kus reas need Portal ja Forum on jne, kas seda eestikeelseks ei saaks muuta? Very Happy Mitte et inglise keelega mul probleeme oleks. Lihtsalt tsipa... ilusam oleks äkki? Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime4/5/2012, 08:39

Teoorias jah. Very Happy
Aga selleks tuleb ise teha uued nupud kuskil Photoshopis vms kohas valmis ja need ükshaaval siia üles panna. Very Happy
(Peab arutama. Very Happy)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime4/5/2012, 12:33

Ei no see oli mul äkkmõte, mitte et nüüd MUST DO vms Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime4/5/2012, 14:44

Aga sellel mõttel iseenesest on jumet ju. ;D
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime4/5/2012, 14:53

Ma lihtsalt mõtlen, et foorum võiks ollagi rohkem eesti keeles ikkagi. Ja üks asi veel. Niisama mainin... Mulle oranz värv ei meeldi Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime4/5/2012, 16:07

Aga eks me kõik peame vahepeal leppima asjadega mis meile ei meeldi.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime4/5/2012, 16:26

Si. Very Happy Ma terve siinoldud aeg sellega leppinud Very Happy
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

Female Postituste arv : 642

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime16/6/2012, 17:17

Ma ei teadnud kuhu mujale seda postitust panna. Lihtsalt tekkis üks küsimus, selle kaardi kohta, mis tuleb ette siis, kui sa vaatad foorumis olijate nimekirja. Kui teha seda kaarti nii suureks, et on näha tervet Eestit suurelt, siis näitab ta neid siniseid plönne. Mina elan aga tegelikult hoopis Harkus mitte Kiilis. Very Happy Seega see sinine plönn näitab ikka väga mööda. Very Happy

Selline küsimus siis, et kas see peabki nii näitama?
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime16/6/2012, 19:02

No ega seda muuta meie ei saa kuidagi. Minu asukohaks näitab ka Pärnut, kuigi ma olen Pärnust väljas. Kõvasti väljas. Ma oletan, et see võib näidata mignit serveriasja või kes teab mida. Ja kui päris aus olla, vahet pole, mida need asjad seal näitavad.
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime16/6/2012, 19:04

Ma tänan seletuse eest. Very Happy
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime16/6/2012, 19:53

Minul näitab see üldse, et ma elan jumal teab, kus kohas see map paneb ikka täiega mööda.
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Natu
Totaalne lumememm, noh!^.^
Natu

Female Postituste arv : 270

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime16/6/2012, 19:55

Mkm ei pane, minu asukohta määras päris täpselt, pani ainult 14 kilta mööda Very Happy
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime16/6/2012, 19:57

See on täpne või! Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 8 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Igast vigisemine ja ettepanekud :D
Tagasi üles 
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 10Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next