| Igast vigisemine ja ettepanekud :D | |
|
+30Karro Cilen Naughty Natu Mezilane piitertoolen Asssu Audrey Sulesepp imeilus1 Lammas EITC. Maiu Laaneoja Taylor Lord Esai Miley Cyrus Keiti Griffu. Liina Elven Prince Kirameki Kärolyn Tärru. SixxBitch padjanägu, [h] Krissu nasicc Sümmeetria Explode Pingu 34 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 20:12 | |
| Muidugi, Alice. Enam täpsem olla ei saagi! Ma pole enda kodu vaadanud sealt, aga ma kardan, et mind pannakse hoopis teise Eesti otsa. Muide, siin võis vigiseda ka, onju? Ma tahaksin teada, kes oli see geenius, kes need "staatused" välja mõtles. Kas ma näen välja nagu kojamees? | |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 20:16 | |
| Ei tegelikult mulle meeldivad need nimed!:)
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (17/6/2012, 14:08). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Natu Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 270 Age : 26 Asukoht : Kodus
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 20:24 | |
| Mina küll ei vigise näen täpselt välja nagu lumememm:valge nagu lumi pikka oran¾i ninaga ja kehaehitus kahh samasugune nagu lumememmel | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 20:25 | |
| Hahahaaa | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 20:26 | |
| Ma saan aru, et nasicc ja ma arvan ka, et Pingu ja vb ka Griffu (ma tean kindlalt, et sellga tegeles nasicc, teistest ei tea) nägid kõvasti vaeva, et neid välja mõelda. Ja noh, ega on tore ka. :) Nad mõtlesidki seda üllatusena, mis tuleb. Ma ei imestaks, kui varsti oleks kellegil "narkar" staatus. Ärge saage valesti aru, ma pole pahane. Lihtsalt lõbus on. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 20:29 | |
| Ja uuesti täpselt samad sõnad. Mul pole varsti enam mitte midagi rääkida, kõik sõnad öeldakse ennem ära. -Teeskleb solvumist.- | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 20:34 | |
| Sorry. Nagu ma juba mainisin kuskil, siis mulle on arbuus pähe hakanud. Ja noh, kuna ma olen selgeltnägija, siis ma panen ka teiste mõtted kirja. Ei, see on tõsi. Ma nägin ükskord unes, et keegi istus oma nurklauale peale ja sellel murdus nurk ära. Paar päeva hiljem parim sõbranna ütles, et tal murdus nurklaua nurk ära. Ja ma nägin ükskord unes, et mu teine parim sõbranna lõikas juuksed lühikeseks. Umbes kuu pärast sain teada, et ta oligi sellel ajal lõiganud oma juukseid. Ma ei usu, et need on kokkusattumused. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 20:38 | |
| Ma nägin eelmisel suvel kolm korda unes, et kool läks põlema. Kui kooli läksime, tuli välja, et ujula, mis asub samas majas oli põlema läinud.
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (17/6/2012, 14:09). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 20:43 | |
| Ja mina nägin ükskord unes(viis aastat tagasi) kuidas ahvid röövisid minu ja sundisid suppi sööma. Nüüd on minul klassijuhataja väga karvaste jalgadega ja sunnib mind kahelises käima . Agu kui tõsisemalt rääkida, siis ükskord, koolibussiga kooli sõites tundsin et ees on mind ootamas midagi uut- ja vot näe klassi tuli uus õpilane | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 20:44 | |
| Jaaaah, on küll. Ta on praegu külmkapis ja siiamaani on kuulda, kuidas ta peksab seal. Ma vigisen veel natuke. Mind huvitaks väga, mis põhimõttel need punktid tulevad ja lähevad? Ma saan aru, et postitustega, aga miks mõne postituse eest saab plusspunkte ja mõne eest miinuseid? Ja ma ei mõista, kuidas Alice'il nii palju miinuseid saab olla. Kas see töötab kuidagi nii, et pika postituse eest saab palju punkte ja lühema eest vähe? Keegi (nasicc, Pingu, Griffu or someone, kes sellest veel teab midagi) võiks seletada seda. Muidugi, kui üldse keegi mõistab seda süsteemi. :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 20:45 | |
|
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (17/6/2012, 14:09). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 20:52 | |
| Sorry, kehaline Aga minu arust tulid miinuspunktid vabas teemas postituste eest ja enam ma midagi selles süsteemis ei mõika | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 20:53 | |
|
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 21:04 | |
| | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 21:10 | |
| Tänan, Griffu! :) Sai kõik kohe palju selgemaks. Ja ma luban, et ma enam siin teemas offtopicut ei tee. :) | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 16/6/2012, 23:23 | |
| Kaart on lamp. Siin foorumis saab vaadata, kes kasutajatest kust pärit on. (Jutumärkides.) Ma elan Türil, mind paneb Tallinna. Nii et selle pealt võite ainult kaarti, mitte kaasfoorumlaste elukohti, õppida. :) | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 17/6/2012, 14:46 | |
| Veel vigisemist: Kas te tegite seda meelega? Ma ütlen, et kellegil on varsti nagunii "narkar" staatus, tulen siia ja vaatan - mina olen narkar. Aitäh. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 17/6/2012, 15:09 | |
| Mkm, minu teada see ongi. Ja chill. Minu meelest kunagi tuleb selline staatus nagu ''Sõltlane'' ka | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 17/6/2012, 23:43 | |
| Dragomira - ma tegin seda meelega ja julgen ka tunnistada. xD (A) | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 18/6/2012, 00:15 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 18/6/2012, 00:34 | |
| Ma jään vastuse võlgu praegu. Mina näen seda administratsioonipaneeli alt. Aga ma ei oska öelda, kust tavakasutaja selle leiab... keegi teine ehk oskab öelda? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 18/6/2012, 00:44 | |
| Kui vaatad, kes parasjagu foorumis on... Sealt. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 18/6/2012, 10:39 | |
| Jah, see [View the whole list]. Vajutad seda ja kohe tuleb ette! | |