MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Igast vigisemine ja ettepanekud :D

Go down 
+30
Karro
Cilen
Naughty
Natu
Mezilane
piitertoolen
Asssu
Audrey
Sulesepp
imeilus1
Lammas
EITC.
Maiu Laaneoja
Taylor
Lord Esai
Miley Cyrus
Keiti
Griffu.
Liina
Elven
Prince Kirameki
Kärolyn
Tärru.
SixxBitch
padjanägu, [h]
Krissu
nasicc
Sümmeetria
Explode
Pingu
34 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
AutorTeade
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 10 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 10 Icon_minitime17/7/2012, 13:43

Kas keegi oskab öelda, miks siia foorumisse juttu postitades ei saa kasutada taandridu? Isegi kui ma tühikuga taandridu teen, ta ei lase neid läbi. On sellel mingi kindel põhjus? :)

Tähendab ma olen aru saanud, et selle asemel oleks mõistlik kasutada tühje ridu, aga mulle meeldivad taandread rohkem ja ma ikkagi tahaksin teada, miks taandridasid ei saa. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 10 Icon_minitime17/7/2012, 13:50

Minu meelest siia ei sobiks taandrida. Siin on kena, kui kõik ühel joonel on. Võib-olla on asi ka teksti joonduses... Justify või mis asjad need kõik on... Aga ma ei tea... Mulle vist eriti ei meeldiks taandrida Very Happy
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 10 Icon_minitime17/7/2012, 14:26

Aga mulle meeldib. Razz Tegelikult kui koolis paberile kirjutad ja koguaeg taandridu kasutad, siis on pool juttu taandrida, see on veidi kahtlane. Very Happy Aga arvutis on taandread jumala normaalsed asjad. :)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 10 Icon_minitime17/7/2012, 14:51

Taandread näevad siin foorumis inetud välja imho. Kui ma oma jutu osi Wordist kopin, siis Quick Reply kastis on need alles ja see pole oluliselt kenam kui tühi rida lõikude vahel.
(Ja paberil pole neil ka midagi häda, 11 aastat kirjandeid lepitab paberi ja taandrea suhted ilusti ära.)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D   Igast vigisemine ja ettepanekud :D - Page 10 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Igast vigisemine ja ettepanekud :D
Tagasi üles 
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 10Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10