MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Igast vigisemine ja ettepanekud :D | |
|
+30Karro Cilen Naughty Natu Mezilane piitertoolen Asssu Audrey Sulesepp imeilus1 Lammas EITC. Maiu Laaneoja Taylor Lord Esai Miley Cyrus Keiti Griffu. Liina Elven Prince Kirameki Kärolyn Tärru. SixxBitch padjanägu, [h] Krissu nasicc Sümmeetria Explode Pingu 34 posters | |
Autor | Teade |
---|
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 17/7/2012, 13:43 | |
| Kas keegi oskab öelda, miks siia foorumisse juttu postitades ei saa kasutada taandridu? Isegi kui ma tühikuga taandridu teen, ta ei lase neid läbi. On sellel mingi kindel põhjus? :) Tähendab ma olen aru saanud, et selle asemel oleks mõistlik kasutada tühje ridu, aga mulle meeldivad taandread rohkem ja ma ikkagi tahaksin teada, miks taandridasid ei saa. | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 17/7/2012, 13:50 | |
| Minu meelest siia ei sobiks taandrida. Siin on kena, kui kõik ühel joonel on. Võib-olla on asi ka teksti joonduses... Justify või mis asjad need kõik on... Aga ma ei tea... Mulle vist eriti ei meeldiks taandrida | |
| | | Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 17/7/2012, 14:26 | |
| Aga mulle meeldib. Tegelikult kui koolis paberile kirjutad ja koguaeg taandridu kasutad, siis on pool juttu taandrida, see on veidi kahtlane. Aga arvutis on taandread jumala normaalsed asjad. :) | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D 17/7/2012, 14:51 | |
| Taandread näevad siin foorumis inetud välja imho. Kui ma oma jutu osi Wordist kopin, siis Quick Reply kastis on need alles ja see pole oluliselt kenam kui tühi rida lõikude vahel. (Ja paberil pole neil ka midagi häda, 11 aastat kirjandeid lepitab paberi ja taandrea suhted ilusti ära.) |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Igast vigisemine ja ettepanekud :D | |
| |
| | | | Igast vigisemine ja ettepanekud :D | |
|
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 10 | Mine lehele : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | |
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|