| Viini Valss II | |
|
+19eku:) Emma Tärru. Krissu padjanägu, [h] Anny black kikael Lord Esai Triinu:D Jezzy Kärolyn KillerCandyFuck LittleMissy kurmzu EITC. NeverToLate Audrey Sixx- 23 posters |
|
Autor | Teade |
---|
kurmzu Juubilar
Postituste arv : 159 Age : 31
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 15/6/2009, 12:52 | |
| oh paul, paul, pauuul .. mulle on paul nii meeldima hakanud, kuid Michael'i ta ikkagi ei ületa, lõpp läks põnevaks, läks jap, igatahes, seda juttu alati lugedes, soojeneks nagu sajakordselt mu süda, liiga hea! imeline. UUUT! :) | |
|
| |
EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 15/6/2009, 15:22 | |
| Mida sa tegid? Jätsid SELLISE koha pealt pooleli? Tegelikult mulle meeldib. Väga. Igal inimesel peaks olema selline sõber, nagu Paul. Noh, kes helistab peaaegu mõttetute asjade pärast ja siis plärab maha pika teksti millegi muu kohta ja ajab sind veel naerma ka. Nii et Paul on armas, aga noh, nii ainult sõbrana. Michel ... oh, Michel. Ma ei suuda tema kohta kunagi midagi rohkemat öelda. UUT TAHAN. | |
|
| |
NeverToLate Narkar
Postituste arv : 46 Age : 30
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 15/6/2009, 17:39 | |
| Mida sa nüüd veel tegid...lõpetasid parima kohapealt ära Paul on tegelt ...täitsa tore. Aga siiski sooviks ruttu UUT:) | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 15/6/2009, 22:35 | |
|
Viimati muutis seda Sixx- (18/10/2011, 21:56). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 15/6/2009, 22:41 | |
| AR-MAS! Vägagi. :) Ainult et ... õhh. Ma ei taha ettegi kujutada, kui valus Kadril on. Mulle meeldis Michel VÄGA selles osas. See, kuidas ta hoolis Kadrist ... Mulle ei meeldinud see, kui Michel küsis, kas Kadri tahab vaigisteid, sest sõna vaigisti kõlab rohkem nagu rahusti, kui valuvaigisti. UUT. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 15/6/2009, 22:47 | |
| Ma arvasin, et sinu poolt tuleb just kriitikat Rahusti on ju selleks et rahustada, vaigisti panin ma selleks et mitte liiga palju korrata sõna "valu". Aga ma siis lisan sinna ette selle sõna. Saladuskatte all ütlen, et ta hoolibki Kadrist*pilgutab silma* | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 15/6/2009, 22:59 | |
| Miks kriitikat? Kas ma olen siis nii jube kriitik? :) Ja ma tean, et hoolib, sellest on aru saada. Michel ... oh, Michel. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 16/6/2009, 10:30 | |
| Ei, aga teised enamasti piirduvad sellega et ütlevad "hea jutt" või et "armastan", aga sa kritiseerid ja lahkad ja viitsid mõelda. I like it! Michel rocks! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| |
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 17/6/2009, 11:14 | |
| Niiiii hea. Uut tahan ! | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 18/6/2009, 21:28 | |
| Audrey Ma ei mõista, kord ajan teid nutma, siis õnnest segaseks ja siis olete üldse sõnatud :) Raamatut ma juba isegi üritan kirjutada, ainult et..iseasi, kas sellest ka kunagi raamat saab..Kardan, et mitte...
Krissu Aitäh, komplimente on alati hea kuulda!
Andestage, aga uut osa ei pruugi te lausa nädal aega saada. Seda sellepärast et mul on totaalne ideekriis ja ma lähen nädalaks Hiiumaale, niiet ilmselt peate ootama 7-10 päeva. | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 18/6/2009, 22:29 | |
| Tead. Mul sees kõik väriseb... Ausalt! Ma tahan nii teada, mida Michel ütleb... Ja ma tahan nii väga, et Kadri ka välja ütleks... Aga jah.. RUTTU UUT!!! Love Michel!!!! (L)
| |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 19/6/2009, 12:00 | |
| Ma lugesin terve selle loo läbi ja sa ajasid mind nutma! See on lihtsalt nii hea lugu,kõik need kirjeldused ja emotsioonid! Alguses mulle Michel kohe üldse ei meeldinud,ta oli nii õel,aga nüüd muutub juba sümpaatsemaks... See koht,kus Kadri Michelit peksis..oh,see oli nii minu moodi! Aga ma lausa jumaldan Pauli. Paul forever. Ja siis hästi palju on sul u. läksin suurdestuppa või midagi sellist. Uut! | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 25/6/2009, 22:44 | |
| TärruWhoah, always nice to please people Sel juhul pead ootama...kaua...väga-väga kaua...või siis ka mitte EmmaPaul ongi lahe:) Mis see olgu!? Micheli peab armastama, alusta kohe! Miks ma kõiki nutma ajan`? Päriselt ka, ma ei taha seda teha, muidu olete kurvad:) Uuut osa EI SAA TÜKK AEGA, SEST MA OLEN NIIIIII KRDI VIHANE SELLE KURADI SNLHMN.FORUMOTIONI PEALE!!! ARGHH! MIKS?! MIKS?! SEE OSA OLI MUL JUBA VALMIS KIRJUTATUD, NII HEA OSA, JA JUST SIIS..... Ma olen vihane, ning ei mõtle ka Viini Valsile tükk aega. Sorry, aga ma saan närvivapustuse lihtsalt | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
| |
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 30/6/2009, 18:48 | |
| Täna õhtul või homme tuleb uus osa, sest ma sain üle, et otsekirjutamine nii nõme on. Aga..Et mul on üks idee...kolmanda hooaja kohta..ja see võib mage olla, niiet avaldage arvamust..Mis te arvate, kui kolmandal hooajal, ei ole peategelaseks mitte Kadri, vaid Michel? Siis näete ehk Micheli vaatenurka ka, ja äkki see oleks..ma ei tea...põnev? Või mis...Just thinking. Sest mulle endale hakkab see Kadri oma kapriisidega närvidele käima, Michel oleks palju lahedam. Vist... TärruOojaa, see tunne on...niii lahe! | |
|
| |
Triinu:D Kojamees
Postituste arv : 25 Age : 29 Asukoht : In the little rainy town
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 30/6/2009, 19:42 | |
| He mõte oleks... tahan uut osa | |
|
| |
NeverToLate Narkar
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 1/7/2009, 00:47 | |
| Hea mõte:) Kuna siis oleks nagu vaheldust:D | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 1/7/2009, 13:17 | |
| Oh, Michel ... Michel. MUIDUGI on see hea mõte! See meenutaks natuke Twilighti, aga pole hullu, sest see on ju ... MICHEL. Nii et jaaaa, teed küll Micheli vaatenurgast ja enam sul pole muud varianti, sest sa juba pakkusid selle välja ja MULLE meeldis. :) Vot. JA MINA TAHAN UUT. | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 1/7/2009, 23:03 | |
| *nõustub Hannaga ja ohkab õndsalt* | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 2/7/2009, 21:19 | |
| TriinuTänud. Uue osaga läheb aega:) NTLSeda minagi :) Miks Twilighti? Meyer pole seda ju teinudki Just, MICHEL :) Tavai, ma siis kirjutan Michelist.Tänud :)Uuut osa ei saa, sest mul on totaaalne ideekriis. Aga selle eest kirjutan ma kolmandat hooaega! Kui ilus! 2 osa juba valmis! Ma proovin teile midagi kokku möksida täna õhtul või homme. | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 2/7/2009, 22:19 | |
| No ta pole teinud, aga tal on plaan ju teha Twilight Edwardi versioonist. See pole päris sama, aga ma ei öelnudki "see on nagu Twilight", ma ütlesin, et see meenutab Twilighti. Nevermind. | |
|
| |
eku:) Kojamees
Postituste arv : 25 Age : 28 Asukoht : Tartu :P
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 16/7/2009, 02:12 | |
| ülihea story | |
|
| |
NeverToLate Narkar
| Pealkiri: Re: Viini Valss II 20/7/2009, 11:51 | |
| Tegelt ka tahaks uut juba :D | |