Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Pealkirjata lühijutt. 20/5/2009, 14:01 | |
| Willy..
Hetkel on õhtu.Kell 23.00.Ma mõtlen ainult sinust.Siga!Sa meeldid mulle, kuid mavihkan sind.Mul on sinust kõrini.Olgugi, et mul peas sinust mõtted mõlguvad.Sa oled ju mulle haiget teinud.Mäletad!?Ma loodan tegeliskult, et sa seda kirja ei loe.See teeks mulle ikka haiget, ogugi, et siis kui sa seda kirja loed, olen ma juba taevas.Ma kirjutan selle kirja sulle haiglast, kus ma olen suremas.Ma tahaks, et sa teaks, et armastan ja samaaegselt vihkan sind.Kas sul minust kahju ei ole siis või!?Sa oled liialt mulle haiget teinud.Ma aina tuletan siin suremas meelde meie häid aegu, kuid ikkagi ei suuda ma korragi naeratada.Mul on ja olöi valus.Teatan sulle teate: Meie laps ei sünni.Ta on surnud, sest sa tegid nii temale süütukesele kui ka minule haiget.Milles tema süüdi oli?Mitte milleski ju?Ma ei taha sulle nina alla hõõruda, et sa tegid mulle haiget.Ma tahan, et sa peaksid meeles.. MA ARMASTAN SIND!
Sinu Carin ja sündimata laps .. | |
|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Pealkirjata lühijutt. 20/5/2009, 19:34 | |
| Pisikesed vead olid sees aga muidu hea... Kurb.. | |
|
LittleMissy Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 29 Asukoht : aga mis see sinu asi on ? :)
| Pealkiri: Re: Pealkirjata lühijutt. 20/5/2009, 20:59 | |
| Vahepeal oli su vanus ju pandud 15 .. ja nüüd 11 ? Kumb sa siis oled ? | |
|
Dreamer Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 109 Age : 33 Asukoht : Sinu peas
| Pealkiri: Re: Pealkirjata lühijutt. 20/5/2009, 22:56 | |
| Veits konarlikud laused... aga.. kes palju kirjutab, see hästi kirjutab :) | |
|
Helen Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 188 Age : 29
| Pealkiri: Re: Pealkirjata lühijutt. 21/5/2009, 15:48 | |
| - LittleMissy kirjutas:
- Vahepeal oli su vanus ju pandud 15 .. ja nüüd 11 ? Kumb sa siis oled ?
kusjuures nüüd on ta jälle 15. ma millegipärast arvan, et ta 11 siiski .. | |
|
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Pealkirjata lühijutt. 21/5/2009, 16:10 | |
| Helen-Mul suva mida sina arvad. Minul käib lihtsalt 11AASTANE väike õde ka siin minu kasutajas, paneb oma vanuse ja oma jutte! | |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Pealkirjata lühijutt. 21/5/2009, 20:42 | |
| [khm]seda ütlevad nad kõik...[/khm] |
|
LittleMissy Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 29 Asukoht : aga mis see sinu asi on ? :)
| Pealkiri: Re: Pealkirjata lühijutt. 21/5/2009, 21:56 | |
| heeehh . Mis mõttet on vahetada koguaeg vanust ? 15 , 11 jnejne . Aita oma väikesel õel teha siis uus kasutaja ja mõistaks ka paremini , milline jutt on sinu kirjutatud ja milline jutt on su õe kirjutatud . aga ja , üsna usutav . | |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Pealkirjata lühijutt. 22/5/2009, 21:50 | |
| |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Pealkirjata lühijutt. | |
| |
|