| Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) | |
|
+21Little Green House LittleStar Pump EITC. Murtagh Lammas Tärru. kcissy Evy Taylor Marmelaad Annu! black bbrit . Everleigh White Wolf Prince Kirameki Kärolyn Jezzy padjanägu, [h] spring 25 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 8/4/2012, 17:33 | |
| Ohhhhh. See (PIKK) kommentaar tegi olemise nii rõõmsaks praegu kohe! *naerab nagu Ingrid naerab* xD (Jumal tänatud, et ta siia ei satu. ) Esiteks... Hmm. Tuleb jutt siis mul endal ka uuesti üle lugeda, meelde tuletada ja siis sinu kohta käivad lüngad ära täita. ;D *naerab* Ei... aga äkki on kõikidel Birgititel siis mõni ühine joon. Isegi väljamõeldud Birgititel. Võta teadmiseks, et kui välja jätta MG mees/mehed, siis Urmas (ja Sander) on minu lemmikud mehed minu juttudest. ;D Oootooootoooot, kas Edgaril oli selle kas sina oledki see kuulus Sille küsimuse taga ka see teadmine, kui julgelt ma kirjutan või mis? D *on natukene segaduses* Ei, aga äge. Minu arust on vanemad veidrad vaid Ameerika filmides (üldjuhul). Ja mulle meeldib, et sulle mu lahendused meeldivad. Ma pole nii julgeks vist üheski jutus läind peale selle. Ja tglt ma isegi väga julgeks seda ei pea... ah well. Seda oli tore kirjutada. Ainult et kas nende esimest olukorda just asjatamiseks nimetada...? XD Tead... nii tore laps oleks äärmiselt tore. ma ainult ei tea kui reaalne selline laps tglt on. Emo... *naerab* Jeah... *ajab oma nina rohkem alla kui ta tavaliselt on* Ega allapoole ninadega tüdrukud ka ilusad pole ju? Peab nüüd normaalsesse kõrgusse kergitama. XD Ja nautisin. (Va see smail. ) ...ja september möödub hägus. ;D | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 8/4/2012, 17:49 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 8/4/2012, 18:08 | |
| Hah. Mulle pikad kommentaarid meeldivad. Kahjuks ma ise tihti ei oska samadega vastata. Nonii.... Mike, et sa teaksid, tunneb end nüüd ohustatuna. ;D *hingab rahulikult sisse ja välja* Ja siinkohal ma ei hakka sulle miniatakki põhjustama: muretsemiseks pole põhjust. Kuigi ta tundus väga tore olevat. Kuid samas... vaevalt sa mingi nõmediku ka valiksid ja nii õnnelik oleksid. Olen jah smailirassist! | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 8/4/2012, 18:40 | |
| Whoops. xD *naerab üldse mitte pattukahetsevalt* | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 20/4/2012, 22:17 | |
| Haha. Ma ka ei tea, kuid noh... miskit pidi olema. No kuule.... oskan küll. xD Enam-vähem. xD Edasi on nad nagu mõnusalt... vanad. xD :) | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 20/4/2012, 22:22 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 20/4/2012, 22:38 | |
| Aaa. Ok. xD *itsitab* Jjjjeah. | |
|
| |
Milky Orange ^^ Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 311 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 26/3/2014, 22:09 | |
| Ma olin nii õnnetu, kui see läbi sai. Aga järjest oli mõnus lugeda, minu jaoks oli see hetkel nagu mõnusalt väga väga pikk lühijutt. Pean tunnistama, et see meeldis mulle vist isegi natuke rohkem kui Tuba. Naerda sain küll rohkem ja tegelased olid ägedad. Eriti meeldis mulle Birgiti ja Urmase vanusevahe, mis tegi asja palju huvitavamaks. Ning need armsad momendid... Ma ei hakka kõiki välja tooma, aga need olid nii nunnud! Ja see viimane osa, tõesti. Läbi lapse silmade, huvitav oli lugeda. Igatahes ma nüüd vaikselt jätkan seda maratoni sinu juttude lugemisega homme. :) Aitäh, et sa meile selliseid elamusi pakud. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 26/3/2014, 22:52 | |
| Hah. Aitäh, et loed! :) Nii tore on kommentaare lugeda, kui muidu hetkel ei kirjuta, ja siis neist põud on. Ja küll sa oled kiire lugeja! | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
Postituste arv : 488 Age : 26 Asukoht : kirjutab
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 14/12/2014, 17:42 | |
| Mina sain veel ühe sinu vanadest juttudest loetud Aga jah... Urmas oli vist mu lemmik tegelane Ta oli selline kuidagi tore ja rahulik. Ma lihtsalt ei saanud aru sellest, kuidas teised Urmast õllekõhuga keskealiseks pidasid. No ei mahtunud pähe! Eriti meeldisid mulle tema mõtted alguses, kui nad teineteist veel hästi ei tundnud. Noh, siis kui nad veel oma tundeid ei tunnistanud. Naljakas oli see, kuidas Urmas alguses Birgitit lapseks pidas, temaga multikaid vaatas jne Lõpus oli ta nagu rohkem tema ise. Selline avameelsem ja... armsam Birgit jättis mulle ka alguses sellise lapsikuma mulje. See kuidas ta mõtles ja kuidas ta Urmase ees käitus... See oli kuidagi tobe, aga nalja sai Tegelikult Birgit mulle üldse ei meeldinud. Alguses vähemalt. Tundus mulle kuidagi litsakana ja rumalana. Ma VIHKAN selliseid! Ja mulle tundus kummaline ka see, kuidas nad nii kiiresti voodisse läksid. Ma sain aru küll, et see tegelikult polnud kiiresti, aga arvestades, et Birgit oli kuusteist (minu vanune), ja nad polnud veel kordagi suudelnud, siis tundus see mulle väga imelikuna. Lõpus oli ta nagu natuke täiskasvanum, aga ikkagi üks sellistest teismelistest, kellest üritan eemale hoida. Joonas oli loll. Mulle ei meeldinud algusest peale. See köögiintsident oli vastikult naljakas, aga mulle ei meeldinud see, et Birgit tema peale pahane ei olnud. Ja mulle meeldis väga-väga, kui ta Urmaselt kere peale sai Urmas oleks võinud talle ühe korraliku obaduse ka virutada Ja Rulf oli armas. Kohati tundus ta mulle küll väga rumal, aga eks lapsed sellised ju ongi (kui vana ta oli üldse?) Ise küll sellist ei tahaks, sest ta oli minu jaoks liiga kaasaegne, aga mis teha, kui mulle miski ei meeldi Kogu see lugu oli väga (VÄGA) naljakas ja kogu aeg olin millegi üle naerda Mul on nii hea meel, et oled selle jutu siia kunagi üles pannud ja meiega jaganud. Väga tore oli tagantjärele ka neid kommentaare lugeda ning iga natukese aja tagant itsitada Aitäh, aitäh, aitäh sulle Sille, et oled olemas ja meie päevi rõõmsamaks tegemas AITÄH!
Ps: Kus su uued jutud on? Miks ma ei näe?
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 22/12/2014, 23:48 | |
| Aaaahhh! Ma ARMASTAN seda, kui selline pikem kommentaar tuleb, kus kuulen, mis meeldis ja mis ei meeldinud jms. :) Aitäh! Tuju tegi hetkel päris heaks niimoodi. :) Ja Rulf, kui õigesti mäletan, oli 3. Ja kui ma õigesti mäletan, siis (tsssss) Urmas ja Birgit olid easter eggidena ka Liivi ja Steni jutus. :) Ja uusi jutte siin ei ole, sest neid ei ole olemas... (A) Ja PALUN! :) (Ja aitäh lugemast!) | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 23/12/2014, 02:29 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 23/12/2014, 22:05 | |
| Urmas ja Birgit polnud nimedega, vaid kirjeldustega. Aga mul on tunne, et sa oled kõik enam-vähem loetava ära lugenud. Peale MG, aga seda hetkel pole saadaval. Ja ma teaaaaan. Kaua veel seda kuulen, hakkan ehk jälle kirjutamagi. | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 24/12/2014, 03:28 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 26/12/2014, 20:28 | |
| Noh, jõulud möödas - kus mu uus arvuti siis on? | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 27/12/2014, 07:09 | |
| Hah. XD Ei saa ühte ilma teiseta. | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 27/12/2014, 18:55 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 28/12/2014, 08:00 | |
| A mul on vihik ka olemas... | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 28/12/2014, 17:19 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 28/12/2014, 20:24 | |
| Demit. Väljapressimine. | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 29/12/2014, 11:22 | |
| Vaatame. Eksamid on ja asja.... kuidas aega jääb. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) | |
| |
|
| |
| Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) | |
|