| Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) | |
|
+21Little Green House LittleStar Pump EITC. Murtagh Lammas Tärru. kcissy Evy Taylor Marmelaad Annu! black bbrit . Everleigh White Wolf Prince Kirameki Kärolyn Jezzy padjanägu, [h] spring 25 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 18/1/2010, 19:48 | |
| Geniaalsus Ekstra 3 oli niiiiiiiiiiiii armas Mulle meeldivad kohutavalt laste vaatenurgad, need on alati nii humoorikad ja see osa ajas mind ka naerma. Nii tore Ausõna, see on üks paremaid jutte, mida ma viimasel ajal lugenud olen | |
|
| |
bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| |
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 18/1/2010, 20:04 | |
| AAH! Mul tuli meelde, mis ma öelda tahtsin. Sul oli kuskil Birgiti vanus 16 ja Ummil 23, aga sa korrutasid koguaeg, et vanusevahe on 6 aastat. Siis on seitse ju, kui nad selliste vanustega on.. | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 18/1/2010, 20:13 | |
| OMG! Sa ei kujuta ette, mida ma mõtlesin! Ma mõtlesin, et Urmas on lolliks läinud, et naerab teiste õnnetuse peale. Siis mõtlesin, et miks ta mänguautodega mängib. Ja siis sain aru, et see EI OLEGI Urmas! Niisiis seisan ma issi ete ning vaatan teda kriitiliselt. <-- ette* Noogutan entusiastlikult ning sätin end vaatama. <-- Entuasistlikult on nüüd küll ühe lasteaialapse jaoks üks rakse sõna. Maasikamoosika. <-- ga* Awww, Rulf oli niiii armas! (L) Ja see, vastus küsimusele "Kes on emo?" oli ÜLIHEA! Ma täiega naersin. Ja ma mõtlesin ka, et kust kohast huvitav selline nimi tuli. Aga see on mõnusalt omapärane, nii et mulle meeldib. (: Ah, see on ikkagi nii armas! Ja tore, et sa kirjutasid selle osa nagu.. mitme aasta pärast. See on mõnus. Ja mulle täiega meeldis see jutt, et sa teaksid, onju. Eksju-onju. Jaaa.. Tänud nende lausete eest XD Jaaaaaaaa... Ma ei oskagi midagi enam öelda. | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 18/1/2010, 20:45 | |
| LÕPETATUD? Ma olen ühe nädalavahetuse eemal ja LÕPETATID?! *jookseb lugema* | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 18/1/2010, 20:49 | |
| kcissy - aitäh! :) Ja ära nuta... ;D Käro - haha. Aga üldiselt, vanusevahe muutus kuueks aastaks siis kui birxi sünnipäev oli ära olnud. Ma lihtsalt Birxi sünnat ei arvestanud sisse. Birxi sünna on maikuus. Vbl olen kuhugi kogemata veel 16 pannud... aga viimases kolmes osas oli ta juba 17. (Ekstras, st.) Lammas - mine. sa. tead. küll. kuhu. oma vahestiga! kuid lõpp hea, kõik hea. ;D Murtagh - aitäh. :) White Wolf - on armas, on armas. Erewin - lapsed... mai tea. Mina alati ootan, minu jaoks huvitav. Aga tore, et see su jaoks üldmuljet ei rikkunud. Prince Kirameki - aitääääh! (: bbrit. - *naerab* aitäh, et minusse usud. ;D aga mul on tunne, et Sille läheb nüüd vahelduseks puhkusele... (A) Tärru. - aitäh! (: sul oli mõnus lustlik kommentaar. miks te viimasel ajal kõik mu näpukad teksti seest välja otsima peate??? xD Masendav. Aga tore kui nimi Rulf meeldis. Suht kahtlane ju siiski. black - HAAAA HAAAAA HAAAAA! XD | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 18/1/2010, 21:07 | |
| Hah. Neid näpukaid ma pole veel viitsinud ära parandada, (A) Aga kui sa nüüd meenutad, et veel peab äkki mõni kannatama... võtan ehk kätte. *vaatab pead kallutades Anni* Tead, ma ise ka leinan Ummit ja Birxi praegu. | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 21/1/2010, 22:05 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 21/1/2010, 22:22 | |
| *naerab* Tänan! Ja kogemus näitab, et pikemad mul ei vea lõpuni välja. | |
|
| |
EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 22/1/2010, 19:42 | |
| Sorrisorrisorri, aga ma ei viitsi sulle siia kommentaari pikalt kirjutada, ma lihtsalt mainin, et ma olen ka läbi lugenud. Oli kohti, mis mulle ei meeldinud, natuke vähem oli kohti, mis meeldisid. Minu arvamust küsides rikkus see natuke illusiooni sellest kõigest ilusast ära. Mitte sellepärast, et oli Rulf (kuigi ma pole mingi lapsearmastaja kah), vaid sellepärast et Birgit tundus olevat nüüd nõme ema, kes ärritus iga pisiasja peale, kes keelas kõike, üldse ei rääkinud Rulf sellest, mida head Birgit teeb, kõik oli halb, ja siis ometi ütles, et ta armastas oma vanemaid. Ma ausalt ka oleks eelistanud sellele mõnda väga armsat osa. Aga see on minu arvamus. Kokkuvõttes tuli ikkagi pikem, kui ma arvasin. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 22/1/2010, 19:58 | |
| Hmm... *seedib* Ise panin ka, et Birx jäi tahaplaanile. Samas on natukene imelik mõelda, et tema paarist lausest ja köökiloivamisest midagi sellist välja lugeda sai. Ja see, et ta keelas Urmasel Rulfi emoks kutsuda... *kehitab õlgu* Rasedus, väsimus... Peale selle ma üritasin nad ka natukene... jahtunumaks teha. Vähemalt mingi 10 aastat koos olnud... asi hakkab tahes-tahtmata tavaliselt rutiini poole kiskuma. Ja igasuguste asjadega nõustumine ja üksteise jumaldamine sellises eas... jah. Üldiselt kahju, et lõpp vähem meeldis. | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 22/1/2010, 22:01 | |
| Ma tean, et see on reaalsus ja puha, aga kuigi ma enda juttudes teen elueest reaalsust, armastan ma ise unistustes elada. Kohutavalt. Ma ainult unistangi. :) Aga ma ei ütle, et see halvem oleks olnud, see on lihtsalt minu arvamus. Kirjutatud ikka hästi ja naljakaid kohti oli ka ja puha. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 22/1/2010, 22:04 | |
| Unista siis. :) | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 2/4/2010, 23:37 | |
| Mida tegi täna Hanna? Luges Sille jutu jälle läbi! Ma lihtsalt täna ärkasin üles ja ma teadsin esimesest sekundist peale, et ma tahan seda lugeda. Ma ei teagi, miks. Võib-olla nägin ma midagi unes. Igatahes. Hommikul lugesin selleni läbi, kuni nad tülli läksid, praegu lugesin lõpuni. Ja ma lugesin oma viimast kommentaari, ja ... nüüd on täietsi vastupidi. Mulle täiega meeldis viimane osa, see oli just armas, just see, kuidas ... see kõik. Mul on praegu imelik tuju. Vabandust selle pärast. Kordan seda, mida ma millalgi enne ütlesin: kirjuta veel midagi nii armast ja nunnut, ainult kolm korda pikemalt. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 4/4/2010, 11:12 | |
| Ehhee. Siis on hästi. Eile mulle isegi kangestus bussi peal istudes üks stsenaarium... ja ülla-ülla. Peategelane oleks täiskasvanud mees. Ma nüüd ei tea, kui vana tüdruk/naine oleks... kas veel kooliealine (mis teeks asjad päris keeruliseks), v ss natukene vanem... Vaja mõelda veel sellele. Kuigi ma ei tea kui armas ja nunnu see asi oleks. | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 5/9/2010, 01:25 | |
| Mis sa arvad, kes luges su jutu juba kolmandat korda läbi? Jap. Mina. See on sul ikka päris hea jutt, kui ma seda ikka ja jälle muudkui loen. Eriti veel, kui ma teen seda öösel. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 23/9/2010, 21:58 | |
| Heh. Armas. :) | |
|
| |
Little Green House Juubilar
Postituste arv : 172 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 8/6/2011, 11:48 | |
| Lõpp oli armas, mulle meeldis see, et sa tegid selle lapse vaatenurgast. Ja Rulf/Robert on tõesti armas nimi, kuigi minuarust oli EITC-il natuke õigus, et Birgitist oli saanud selline ilgelt kiiresti ärrituv ema. Aga teisest küljest, rasedad naised ärrituvadki alati igasuguste pisiasjade peale ja hakkavad mingihetk arvama, et kogu maailm on nende vastu Niiet arvatavasti läheb see üle. Jutt oli tore, hästi kirjutatud...see oli ka väga lahe, et sa need 3 lauset kokku said Väga originaalne idee | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 8/6/2011, 13:42 | |
| *naerab* Tänan. Tore on selliseid kommentaare lugeda. Ja jah... rasedad on tujukad. *mõtleb, et peaks üle vaatama, milles see tujukus seisnes* Selle Rulfiga meenus mulle praegu Lastetuba... Lillelaadal. Hoiame seal selliseid väikeseid lapsi ja siis üks poiss tuleb nuttes meie juurde. Emmet tahab. Noh, küsime, mis ta nimi oli (üldiselt me teame nimesid, aga kui sul seal korraga 20 last ringi jookseb, läheb keeruliseks... ). Tema: "Riu." Kortsutasin kulmu ja skännisin nimekirja. Midagi Riu sarnast seal küll polnud. Kutsun siis sõbra appi kuulama, mis ta nimi on: "Riu." Henri siis vaatas ka jumala lolli näoga mulle otsa ja vaatas nimekirja üle. Kutsusime Kätu kuulama: "Riu." xD Ja siis Kätu hakkas naerma ja ütles, et eelmine aasta oli ka mingi Riu. Aga ta ei mäletanud, mis jama sellega oli. Siis Riu sai oma emmeigatsusest üle ja läks mängima. Ja siis küsisime mingilt paarilt lapselt ja siis need ütlesid: "Aa. Kriu. Kristjan." Ja saad sa aru... hiljem tuli välja, et see mingi 5aastane poiss ei tea oma nimegi.... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 8/6/2011, 19:31 | |
| HAHA Riu, no tõepoolest, XD GOSH, MA EI SAA LIHTSALT *naerupisarad* !!!!! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 8/6/2011, 19:35 | |
| Ei... see oli priceless küll. xD Aga ma usun (loodan), et järgmine aasta on see mul meeles. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 8/6/2011, 20:07 | |
| A kui ei ole, siis mul igatahes on | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 8/6/2011, 20:38 | |
| | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) 8/4/2012, 17:22 | |
| Ma ikka otsustasin, et kuigi see teema on lõpetatud, siis panen kommi ikka siia. Siis kõik ikka näevad, mida ma sinu jutust arvan
Niisiis...Kõigepealt arutaks tegelastets. Urmas tundus mulle ka alguses mingi 40-aastase vanamehena. Ausalt ka. Kuid kui ma sain teada, et vend on 22, siis ohooo, läks kohe põnevaks. Ja, et ta veel nii kena ka. *unistab silmad kinni ja ohkab* See oli nii naljakas, kuidas alguses sellise naisteõardi muje jättis, aga pärast sedasi Birgitit söögiga meelitama hakkas. Hahahahaa Siis need Urmase vaatenurgad olid jutu kõige paremad kohad. Päriselt ka. Birgiti omad mulle nii palju ei meeldinud. Alguses jättis Birgit mulle ka lapsiku mulje, kuid hiljem kui tema ka hakkas seal...mmmm...kuidas nüüd öelda...siivutumalt käituma, muutus minu arvamus temast kohe. Ma küll ei tahaks sellest siin foorumisse avalikult muljetada, kuid pähh, mis mul ikka varjata. Birgit on esiteks mu nimekaim ja pealekauba täitsa minumoodi tegelikult. Ma mõtlen iseloomu. Tal oli päris palju ühist minuga ja see tegi jutu lugemise veidi imelikuks. Lihtsalt nii imelikuks. Selline tunne nagu loeksin iseendast juttu!
Nüüd siis räägiks jutust üldiselt.
No ilmselt on seda sulle juba palju öeldud ka, et selle jutu kirjeldused olid päris julged. Ja ilmselt sellepärast ka see jutt kuulsaks saigi. (hahaha, nagu Edgar sulle ütles: ,,Sina oledki see kuulus Sille!'' Ahahahahahahaa ) naljakas oli see, et vanemad seda nii kergelt võtsid. Või noh, tavaliselt vanemad nii mõistvad ei ole, eriti mõistmatud on just isad. Mulle meeldis see väike rüselemine Urmase ja selle poisi...vot nimi ei tule meelde kahjuks...selle kes seal kohvikus hakkas hüppama, vahel. (mõistad?) See andis jutule mõnusa särtsu. Hästi huvitavalt oli lahendatud ka see koht kui nad eelemine päev oma asjatamisega ühelepoole olid saanud ja Birgit jalga lasi. Muidu oleks liiga imal olnud ja just õige tegu oli esimesena Urmase vaatevinklit meile avaldada, kuigi ma märkasin, et keegi oleks Birgiti oma soovinud. Noup Urmase oma oli kõige õigem üldse. Seda oli lihtsalt nii südantsoojendav lugeda, kuidas ta muretses ja paanitses ja mismoodi mehe enesehinnang kohati isegi madalamale langes. Tubli! Siis lõpus need ekstrad, oli ikka tase. Emmm...*mõtleb* Kas see rüselemine oli ka ekstras juba? Igatahes mulle meeldis viimane ekstra, see mis oli kirjutatud lapse vaatevinklist. Issand jumal *unistab, et tema laps kunagi sama nunnu tuleb* Lihtsalt nii cool laps neil ju. Ja nii armas, kuidas ta isa läks torkima voodisse, mitte ema. tavaliselt kipub vastupidi olema. Lapsele oli isa ikka päris korraliku hüüdnime välja mõelnud. Hah. Emo. Mida asja. Ei imestanud üldse, et Birgit sellepeale veidi pahuraks muutus. Laps ka: ,,Mulle meeldib emo olla!'' Hahahaha
ma tahaks sulle kohe midagi üüratut selle saavutuse kohta öelda, aga ma ei saa. Liiga palju kiitust ajaks nina liigselt püsti ja püstiste ninadega tüdrukud ei ole ilusad. Seega ei kiida liiga palju. See mu edaspidine moto.
Igatahes minu soovitus sulle: Kui sa kunagi peaksid MG-ga ühelepoole saama, siis võiksid veel ühe sama julgete kirjeldustega hakkama saada. See oleks üks järjekordne võimas saavutus.
Naudi nüüd minu jumalikku kommentaari sulle, mis tuli otse südamest siia foorumisse. Värskelt kirjutatud soe kommentaar!
Ning meie traditsiooniline lause: September möödub hägus! Keep going Sille! Ja sinu lemmik smile !!!!!!!!
| |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) | |
| |
|
| |
| Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) | |
|