MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+48
Sixx-
Karro
ayy2757
Tricia
kcissy
Marmelaad
White Wolf
Katu1995
Bluebelli
Pizza
black
Tärru.
Keku
Helen
Espada
Superstar
Maiu Laaneoja
Lord Esai
GossipGirl
sii1
Miley Cyrus
Disaster
räwr
Keiti
Audrey
Pharaoh
KedaHuvitab
Cho
Unknown Artist
Tuki
NJJ
chelsea
Astrid.
spring
Diana.
ThatsMe
Elven
Emma
Liina
Prince Kirameki
Kärolyn
Lammas
SixxBitch
Krissu
nasicc
swessu
padjanägu, [h]
Pingu
52 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
AutorTeade
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

Kooolkooolkooool. - Page 14 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime31/3/2009, 14:35

tere tere Very Happy

ma pean Hamleti ja Jane Eyre läbi lugema. Hamletiga ei ole veel alustanud, kuid Jane Eyre kohe läbi :)
Tagasi üles Go down
Diana.
Maailmapäästja
Diana.

Female Postituste arv : 791

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime31/3/2009, 14:48

Tere siis ka minu poolt ! :)

Õõh, mul venku õps jättis homseks hea ülesande: õppida numbrid pähe ! scratch
Nagu, mida? Meil juba ammu õpitud need Very Happy Kolmandast klassist alates numbrid peas ja selle aasta essal veerandil tegime ka nende peale töö. Aga noh, eks kergem olegi, aga no jah Very Happy

Me peame "Pea suu" läbi lugema.
Õõh, Rakveres pole seda kuskilt saada. Hiigelpikad järjekorrad :S Aga noh, siis mul ongi vabandus olemas Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime31/3/2009, 15:08

Meil on mata koduülesandeks : "Hea aprillinali mõelda!" xD
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime31/3/2009, 16:37

Oi, õige jah, homme on ju esimene aprill. Ma peaksin ise ka vaikselt paar aprillinalja välja mõtlema, et päev lõbusam tuleks Very Happy
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime31/3/2009, 17:30

Ma ei ole kunagi eriti suur aprillinaljade tegija olnud, pigem teen nn. "tavalistel" päevadel nalja Wink
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime31/3/2009, 18:04

Ega minagi. Tavaliselt lähevad mu aprillinaljad alati aia taha, ehk siis keegi ei usu neid.

Aga teeks see aasta sellise nalja, et jätaks koolipäeva vahele. See oleks kahtlemata õnnestumine xD
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime31/3/2009, 18:09

Mul on sõpradega nali ikka korda läinud, aga täiskasvanud ei jää kunagi midagi uskuma xD
Tagasi üles Go down
Lord Esai
Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Lord Esai

Male Postituste arv : 369

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime31/3/2009, 18:20

ma sain täna matas viie niiet ma saan homme oma vanematest aprillisead teha...mu mata hinne on kogu aeg 3 olnud...kodus jäi liiga palju õppida...Euroopa kõigi riikide pealinnad ja 35-e maailma riigi asukoht pähe...vene keeles on mul teha kuskil 10 ülessennet õpikust kuna olin laisk ja ei viitsinud õigel ajal ära teha...joonistada 2 pilti kunstis(eelmise veerandi(meil pannakse poolaasta hindeid...))
niiet ma olen täna kuskil kella kaheni vähemalt üleval...see teeb...*arvutab*4 tundi magamist...pole paha...Pean homme kell 6 ärkama...
Koolis näen siis välja umbes selline--> study > scratch > confused > affraid > What a Face
Crying or Very sad
juba unine...mõeldes magamisest... Sleep
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime31/3/2009, 18:56

soovin edu sulle Very Happy , ma ise peaksin ka mõned asjad ära tegema aga ma piirdun sellega, et loen Hamleti läbi.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime1/4/2009, 18:13

Meil on raamatuvastamine reedel ja ma otsustasin et ei hakka midagi lugema. (Võime ise valida raamatu, mida lugeda.Peab vähemalt 100 lk olema) Jutustan mingit raamatut, mida kunagi lugesin ja kõik.
Meil pooled vastasid teisipäeval ära, nende hulgas ka üks mu imelik klassiõde, kes oli rääkinud suudlemisest, käimisest ja veel palju "hullemadest" asjadest, mida ta lugenud oli.
Ma ütlen ausalt, et ma läheks näost punaseks Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime1/4/2009, 18:23

Meil on homme Tuglase novellide peale lugemiskontroll.
Tuglas on isegi tegelikult üsna hea, aga "Maailma lõpus" oli minu arvates, khmm, jah, natuke liiga erootiline Very Happy Aga mis teha, Siuru ikkagi xD
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime1/4/2009, 19:01

Meil on homme kaks esimest tundi mated:S:D tuleb vääääga igav päev:D
aga yay ma sain oma kooli sisse:)Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime1/4/2009, 19:21

Keiti - saaks ma ka ise valida *uneleb*

Meil oli täna Mowgli lugemiskontroll Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime1/4/2009, 19:38

Werru - Praegu sa mõtled küll, et tahad.Aga kui sul see võimalus on , siis on see palju vastikum.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime1/4/2009, 19:49

Ei usu. Ma hakkan LOTRi tsiteerima, lon selle peast ette Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime1/4/2009, 19:55

Minul nii ebamugav raamatuid valida, alati mõtlen, et äkki ei sobi ja teised vaatavad imelikult. (Me peame klassiees jutustama)
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

Female Postituste arv : 619

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime1/4/2009, 19:57

Meil oli eelmine veerand vaba valik.. Ma võtsin Stephenie Meyeri "Breaking Dawni". Very Happy Mis sest, et keegi teine sellest mitte midagi ei teadnud, ma vatrasin tükk aega klassi ees. Very Happy Õpetaja oli täiesti sillas. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime1/4/2009, 20:22

Klassi ees jutustada on minu arvates pisut jube Very Happy
Kuigi...tegelikult poleks mul midagi selle vastu, kui saaksin tervele klassile "Crusade in Jeans'ist" või näiteks "Loop'ist" rääkida. Kaks maailma parimat raamatut, minu arvates.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime1/4/2009, 21:23

Liina - teil ei tea keegi sellest midagi?
Ouuuuu, mina olen haruldus meie klassi tüdrukutepooles, sest mina ei fänna Videvikku ja ei joonistanud saksa keeles unistuste tuppa Edward Cullenit.

Klassi ees saaks hakkama küll, kui vaid poisid minu paberikuulidega pommitamise lõpetaksid...
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime1/4/2009, 21:33

Meil oli täna armastusromaani peale töö. Ja ma ei mäletanud autorit xD

Lugesin mingit elukahtlast raamatut, "Sina, mina ja vihm". Öäk, märkus.
Tagasi üles Go down
Lord Esai
Lord Esai

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime1/4/2009, 22:56

mul tuleb järgmine lugemiskontroll umbes kuu aja pärast...muidu kui ma saaks valida...siis võtaks HP...ma kõiki osi 3 või mõnda isegi rohkem kordi lugend...Täiesti peast jutustaks kõik osad üpris detailselt...
klassiees olemisega mul raskusi pole... kuigi parema meelega vaataks klassikaaslasi kes punastavad, sest nad ei viitsinud jälle raamatut lugeda...
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime2/4/2009, 16:34

Aga minu suu vahutab. Very Happy Terve eilse õhtu ja tänase päeva on jutt täiega jooksnud. Very Happy Mingi... esimesed tunnid oli topeltmatad. Seal esimese poole pealt läks õps ära, teise poole peal tuli tagasi. Ja siis ma seal tund aega lihtsalt rääkisin; vahet pidamata. Very Happy Kätu sai vaevu mõne sõna sekka öelda. Very Happy (Kuigi ta väitis, et ta pole jutukas täna ja minu jutukus hea. Very Happy ).

Vot tak. Very Happy
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

Female Postituste arv : 619

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime2/4/2009, 16:43

[quote="Werewolf Took"]Liina - teil ei tea keegi sellest midagi?[quote]

Mkm. Very Happy Ma elan sellise koha peal, et siia ei jõua peaaegu midagi. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime2/4/2009, 17:22

ma ei salli sellesuhtes enda sõpru (a), sest nad ei loe ültse. närvi ajab. peavad mind vist kohati friigiks ka. ja siis kui saavad mingi 1 kohustusliku raamatu läbi siis hakkavad mulle umbes seletama, et lahe raamat janii, panevad hullult tarka (a).
ok, mul oli vist viha hoog jälle Razz
Tagasi üles Go down
Lord Esai
Lord Esai

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime2/4/2009, 21:18

homme aikas kt ja peab õppima...loodan teha vähemalt neljale...
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 14 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next