| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters |
|
Autor | Teade |
---|
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/3/2009, 14:35 | |
| tere tere ma pean Hamleti ja Jane Eyre läbi lugema. Hamletiga ei ole veel alustanud, kuid Jane Eyre kohe läbi :) | |
|
| |
Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/3/2009, 14:48 | |
| Tere siis ka minu poolt ! :) Õõh, mul venku õps jättis homseks hea ülesande: õppida numbrid pähe ! Nagu, mida? Meil juba ammu õpitud need Kolmandast klassist alates numbrid peas ja selle aasta essal veerandil tegime ka nende peale töö. Aga noh, eks kergem olegi, aga no jah Me peame "Pea suu" läbi lugema. Õõh, Rakveres pole seda kuskilt saada. Hiigelpikad järjekorrad :S Aga noh, siis mul ongi vabandus olemas | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/3/2009, 15:08 | |
| Meil on mata koduülesandeks : "Hea aprillinali mõelda!" xD | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/3/2009, 16:37 | |
| Oi, õige jah, homme on ju esimene aprill. Ma peaksin ise ka vaikselt paar aprillinalja välja mõtlema, et päev lõbusam tuleks | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/3/2009, 17:30 | |
| Ma ei ole kunagi eriti suur aprillinaljade tegija olnud, pigem teen nn. "tavalistel" päevadel nalja | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/3/2009, 18:04 | |
| Ega minagi. Tavaliselt lähevad mu aprillinaljad alati aia taha, ehk siis keegi ei usu neid.
Aga teeks see aasta sellise nalja, et jätaks koolipäeva vahele. See oleks kahtlemata õnnestumine xD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/3/2009, 18:09 | |
| Mul on sõpradega nali ikka korda läinud, aga täiskasvanud ei jää kunagi midagi uskuma xD | |
|
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/3/2009, 18:20 | |
| ma sain täna matas viie niiet ma saan homme oma vanematest aprillisead teha...mu mata hinne on kogu aeg 3 olnud...kodus jäi liiga palju õppida...Euroopa kõigi riikide pealinnad ja 35-e maailma riigi asukoht pähe...vene keeles on mul teha kuskil 10 ülessennet õpikust kuna olin laisk ja ei viitsinud õigel ajal ära teha...joonistada 2 pilti kunstis(eelmise veerandi(meil pannakse poolaasta hindeid...)) niiet ma olen täna kuskil kella kaheni vähemalt üleval...see teeb...*arvutab*4 tundi magamist...pole paha...Pean homme kell 6 ärkama... Koolis näen siis välja umbes selline--> > > > > juba unine...mõeldes magamisest... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/3/2009, 18:56 | |
| soovin edu sulle , ma ise peaksin ka mõned asjad ära tegema aga ma piirdun sellega, et loen Hamleti läbi. | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/4/2009, 18:23 | |
| Meil on homme Tuglase novellide peale lugemiskontroll. Tuglas on isegi tegelikult üsna hea, aga "Maailma lõpus" oli minu arvates, khmm, jah, natuke liiga erootiline Aga mis teha, Siuru ikkagi xD | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/4/2009, 19:21 | |
| Keiti - saaks ma ka ise valida *uneleb* Meil oli täna Mowgli lugemiskontroll |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/4/2009, 19:38 | |
| Werru - Praegu sa mõtled küll, et tahad.Aga kui sul see võimalus on , siis on see palju vastikum. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/4/2009, 19:49 | |
| Ei usu. Ma hakkan LOTRi tsiteerima, lon selle peast ette |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/4/2009, 19:55 | |
| Minul nii ebamugav raamatuid valida, alati mõtlen, et äkki ei sobi ja teised vaatavad imelikult. (Me peame klassiees jutustama) | |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/4/2009, 19:57 | |
| Meil oli eelmine veerand vaba valik.. Ma võtsin Stephenie Meyeri "Breaking Dawni". Mis sest, et keegi teine sellest mitte midagi ei teadnud, ma vatrasin tükk aega klassi ees. Õpetaja oli täiesti sillas. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/4/2009, 20:22 | |
| Klassi ees jutustada on minu arvates pisut jube Kuigi...tegelikult poleks mul midagi selle vastu, kui saaksin tervele klassile "Crusade in Jeans'ist" või näiteks "Loop'ist" rääkida. Kaks maailma parimat raamatut, minu arvates. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/4/2009, 21:23 | |
| Liina - teil ei tea keegi sellest midagi? Ouuuuu, mina olen haruldus meie klassi tüdrukutepooles, sest mina ei fänna Videvikku ja ei joonistanud saksa keeles unistuste tuppa Edward Cullenit.
Klassi ees saaks hakkama küll, kui vaid poisid minu paberikuulidega pommitamise lõpetaksid... |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/4/2009, 21:33 | |
| Meil oli täna armastusromaani peale töö. Ja ma ei mäletanud autorit xD
Lugesin mingit elukahtlast raamatut, "Sina, mina ja vihm". Öäk, märkus. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/4/2009, 22:56 | |
| mul tuleb järgmine lugemiskontroll umbes kuu aja pärast...muidu kui ma saaks valida...siis võtaks HP...ma kõiki osi 3 või mõnda isegi rohkem kordi lugend...Täiesti peast jutustaks kõik osad üpris detailselt... klassiees olemisega mul raskusi pole... kuigi parema meelega vaataks klassikaaslasi kes punastavad, sest nad ei viitsinud jälle raamatut lugeda... | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/4/2009, 16:34 | |
| Aga minu suu vahutab. Terve eilse õhtu ja tänase päeva on jutt täiega jooksnud. Mingi... esimesed tunnid oli topeltmatad. Seal esimese poole pealt läks õps ära, teise poole peal tuli tagasi. Ja siis ma seal tund aega lihtsalt rääkisin; vahet pidamata. Kätu sai vaevu mõne sõna sekka öelda. (Kuigi ta väitis, et ta pole jutukas täna ja minu jutukus hea. ). Vot tak. | |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/4/2009, 16:43 | |
| [quote="Werewolf Took"]Liina - teil ei tea keegi sellest midagi?[quote] Mkm. Ma elan sellise koha peal, et siia ei jõua peaaegu midagi. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/4/2009, 17:22 | |
| ma ei salli sellesuhtes enda sõpru (a), sest nad ei loe ültse. närvi ajab. peavad mind vist kohati friigiks ka. ja siis kui saavad mingi 1 kohustusliku raamatu läbi siis hakkavad mulle umbes seletama, et lahe raamat janii, panevad hullult tarka (a). ok, mul oli vist viha hoog jälle | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/4/2009, 21:18 | |
| homme aikas kt ja peab õppima...loodan teha vähemalt neljale... | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|