| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 16:42 | |
| Haa, õpetajatepäeval olen ma ka õpetaja Ootan juba. Saab väikestele muusikat anda | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 16:45 | |
| wau. muusikat oleks lahe anda, ma peaks (kunagi tulevikus) nendele raudselt matat v6i midagi sellist andma. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 16:49 | |
| ma tahaks keemiat anda enne olid lühikesed juuksed, saanuks nii hästi puksi järele teha. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 16:52 | |
| Nüüd jälle pikad? Kokkutuleku piltidel olid sul vist lühikesed juuksed??? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 17:09 | |
| üsna pikad on võrreldes aastatagustega. ega nad väga palju pole kasvanud kokukast saati. oeh, kaks aastat veel. järgmine aasta saab rebaseid retsida | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 17:12 | |
| Rebaste retsimine on nii lahe | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 17:24 | |
| mulle ka meeldib. kuigi väga haigeid ülesandeid pidime eelmine aasta tegema XD seda siis koolis, mitte sellejärgsel toiduretsil metsas. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 19:50 | |
| Ma oletan, et meil tuleb see üsna koom:D järgmine neljapäev peame kell 6.45 koolis olema:D ämber käeotsas:D | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 19:52 | |
| Oota, Loore, kas kõik peavad olema? | |
|
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 20:02 | |
| Kas keegi 9.klassi lõpus inka valis/valib? Mul on juba kindlalt ära otsustatud, et inka tuleb... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 20:06 | |
| valinvalin | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 20:08 | |
| ei pea:D ainult rebased minuteada:D Ma valisin kaa inka eksami:D viie sain:D suht kerge...suuline oli kõige nõmedam osa. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 20:09 | |
| vähemalt on peale minu veel lolle... Meie klassist olen ainult mina... Suuline on just lahe... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 20:20 | |
| meil tegid klassist enamuse inglise keele jaah. see oli nii lihtne. suuline osa oli idiootne XD 6.45?!?!?! holy! ma enamasti ei ärkagi nii vara! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 22:05 | |
| Ma valisin inka. Suuline osa oli... jamh. Tglt läks kõik suht hästi, aga ma unustasin end poole pealt muudele asjadele mõtlema. Siis midagi poolikult vastasin dialoogis ja õps näitas mu märkmete poole, et mul vaja öelda, kus me kohtume, ka. Ma oleks siis end tõesõna .... jamh. Aga kergendus oli suur kui pärast nägin, et ikka 15 punkti sain, (A) Rebaste retsi kardan. Pole ise asjadel eelnevatel aastatel pilku peal hoidnud, aga mune löödavat pähe puruks, siis alati terve koolimaja haiseb, klassiga pannakse garderoobi tunniks ajaks luku taha... (*tänab õnne, et humanitaaris 20 õpilast on* Reaalis 33 või midagi. (6) Mis siis veel... üks aasta oli räige asi... keedetud spagett keelele ja öeldi, et vihmauss. Pooled olid roopinud. Ja mingit sitta lastakse ka süüa... Jne. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 22:15 | |
| kell 5.55 äratus. Bussile alles pool 8.
Ma olen hull, eksole??? | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 22:17 | |
| Ma ärkan tavaliselt 6.30 aga ikkagi...jube:D mai taha nii vara:D ma pean enne kuute minema hakkama siis:D mingi viis ärkama noh:D ja kell 8 õhtul on veel pidu polymeris niiet arvatavasti ei saa vara magama kaa...ühesõnaga jube.... ja see on neljapäeval reedel kooli:D ja esimesed tunnid on animatsioonid...ehk tunnid kus ma tahan olla:D
ja meie selle aasta 12ndikud on sellised kes meid niisama küll minema ei lase:D korraldatud on küll:D me peame tegema 1x1m koogi:D ja koolikoti asemel peab olema ämber:D ja me peame klassi peale välja mõtlema rebaste hümni:D ja see on kõigest see mis on plakati peal kirjas:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 22:25 | |
| Teil tundub asi inimlik olevat. Mina ärkan veerand kaheksa. :) | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 22:47 | |
| Veerand kaheksa olem nina juba kõigi ootuste järgi tavaliselt mustamäel:D Asi ongi imelik ja seega ma ei tea mida oodata ja see on hirmus:D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/9/2009, 23:05 | |
| meil tehakse kool alles 7.30 lahti xD kilekotte jagati meil garderoobis, säästuka omi, pidime sinna kõik tõstma. siis anti puhastuslapid ja kõigilt, kellel on, meik maha. edasi oli laud, kus nende valikul mingi imelik riideese anti. poisid said ujukad ja trikood jmt lahedat. siis joonistati jmt. lahe oli. aga keegi ei loopinudki mind munaga | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2009, 08:42 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2009, 14:30 | |
| meil tehakse kool lahti vist ka 7.30 aga ma ei tea ka t2pselt . ja meie rebaste v2rk on v2ga v2ga v2ga p22h. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2009, 14:36 | |
| ***************************** (rida ebatsensuurseid väljendeid) Klassivanemaks taheti jälle. Tõstsin kisa. Ja siis otsustati, et aeg on, mõtleme sellele. Et kuna Sille on praegu nagu enamuse soov, siis mine palun esmaspäeval koosolekule... Hiljem, klassiõega koju jalutades, ütles ta hästi. "Kui ta ütles, et mõtleme sellele vahepeal, siis ta mõtles, et Sille, mõtle sellele. Ja see koosolekule saatmine on esimene osa moosimises..." Peab nõustuma vist. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2009, 14:52 | |
| meil tahtis klassi k6ige veidram (see on praegu sada korda lahejendatud s6na, kui tegelt peaks olema) tydruk klassivanemaks saada. Aga otsustati, et j2tkavad need kaks tykki, kes eelmiselgi aastl olid. ja, ma ei tahaks elusees klassivanem olla. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/9/2009, 16:57 | |
| Viiendast klassist suht taheti mind... Ütlesin ära. Eelmine aasta pooled hääled olid mul (12) samas, kui teised said 1-2 häält. No katsu sa siis ära öelda. Ma olin peet näost. XD Ja see oli totaalne õudusunenägu. (Mitte eriti, kuid siiski...) See klassi koordineerimine ja selle kamba eest nö vastutamine ei istu mulle. Iga kord kui midagi läks valesti, sain mina pea peale; iga kord, kui nad hakkasid ajama: "tahan varem tunnist ära, jätame ära..." saadeti mind klassijuhataja/õppealajuhataja (ühes isikus; see aasta ka) juurde. Ja see oli tüütu ja mõttetu ja... Lihtsalt ei istunud. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|