MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+48
Sixx-
Karro
ayy2757
Tricia
kcissy
Marmelaad
White Wolf
Katu1995
Bluebelli
Pizza
black
Tärru.
Keku
Helen
Espada
Superstar
Maiu Laaneoja
Lord Esai
GossipGirl
sii1
Miley Cyrus
Disaster
räwr
Keiti
Audrey
Pharaoh
KedaHuvitab
Cho
Unknown Artist
Tuki
NJJ
chelsea
Astrid.
spring
Diana.
ThatsMe
Elven
Emma
Liina
Prince Kirameki
Kärolyn
Lammas
SixxBitch
Krissu
nasicc
swessu
padjanägu, [h]
Pingu
52 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Kooolkooolkooool. - Page 26 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime4/9/2009, 19:06

Noh, selle kõigega võrreldes käin ma ikka heas koolis. Õppida pole veel mitte muhvigi Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime4/9/2009, 19:19

meil on lugeda. ehk mitte midagi xD
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime4/9/2009, 19:35

Oh...yeh...praegu....*ähib*...oli k-k-kirjutamismaraton!
Ja saingi valmis! Fiki kolmanda osa, millel on 2349 sõna^^
See oli väheke offtopic.
Einoh, saksa keele tund puhub alati elu sisse^^
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 19:37

omg! ma tulin koju, viisin koti laua juurde ning hakkasin kooliasju vaatama! ja õppisingi pm kohe ära! enne panin ainult arvuti käima, et mjuutorrent töötama hakkaks Very Happy aga nagu omg! esimese asjana kohe ära õppida. HUGE progress!
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 19:40

tsiisas tõesti Very Happy
ma tulin koju, Sõin (ma olin näljast nõrkemas Very Happy xd), lülitasin arvuti sisse ( ;D), tsillisin siin ringi, ja alles Siis õppisin natuke ära Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 19:52

oeh, mul oli just enne viimast tundi söömine Very Happy ja saime erakordselt palju ka täna süüa, seega mul kõht tühi polnud Very Happy
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 19:57

Veab,Bethu.Very Happy
Meie uus klassijuss on nõme. Mad
Ma istun akna all ja ma mates pm ei saanud kirjutada kuna päike paistis nii kõvasti silma. Ja siis me tõmbasime rulood alla ja ta tõmbas need UUESTI üles ja ütles et ei tohi alla lasta,meil Eestis nii vähe päikest. Ma ütlesin talle,et mai saa kirjutada juu ja siis hakkas ta irisema et"ära vingu,sa oled koolis"ja "homme tule siis sirmiga". Kus kurat ma sul selle SIRMI saan? Pealegi,oli mul,nagu ka kõigil teistel akna all istujatel lühikesed varrukad aga no NII palav,et sure või ära-aga rulood alla tõmmata ei tohi.
Pealegi,enne kooli algust õpikute kättejagamise päeval jäi ta pool tundi hiljaks(ma ei saanud minna,saatsin vanaema järgi,aga tal oli vaja tööle minna,ja ta ei jõudnud õpetajat ära oodata)ja siis esimene september rääkis,et "need,kes korraldusi ei täitnud,saavad õpikud täna kätte". Ise sa ei täitnud korraldusi. Mõtlesin,et ütleks talle seda,aga samas esimene päev-ei taha ju kohe alguses probleeme tekitada.
Vot. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 20:04

kuule jah, ma pean ka oma klassijuhatajal talda lakkuma Very Happy aga tegelt see polegi nii raske ja head hinded hakkavad voh,, kuidas tulema Very Happy sellepärast sain eelmisel aastal teise kursuse? (oli see mingi muu sõna?) viie kirjanduse Very Happy jeah (H) nüüd ma meeldin talle Very Happy nüüd on chill Razz kui ma kõik tõde ja õiguse osad läbi loen, olen vb ta lemmik või keegi selletaoline Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 20:13

hm. mulle ennustas esimeses klassi yks 6petaja, et ma l6petan kuldmedaliga . xdxd
nagu, mida need esimesed klassi viied loevad?
aga ma ei tea. ma meeldin suht k6igile 6psidele. ma pole selline vinguv, aga pole ka selline vaikne nohik ja hinded on mul v2ga normaalsed.
aga oma klassijuhatajat ma vihkan millegip2rast
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 20:33

kuule jah, esimesed 9 klassi ei loe tegelikult üldse midagi nii palju Very Happy ma lõpetasin üheksanda ainult eesti keele eksami neljaga, ülejäänud viied. njah, nüüd on kuldmedaliidee ammu maha maetud. aga samas, lõpueksamitega on vabalt head tulemused võimalikud :) u know what, ma vist teen 6 riigieksamit! Very Happy
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 20:37

Bethu,kuidas sa nii tark oled??? 6 riigieksamit??
Me läksime see aasta just suurde majja,ja kõik on teised õpsid,seega pole mingit arvamust veel välja kujunenud.
Igatahes olin ma pm kuni neljandani selline viied-neljad lugemisfriik. Ja siis läks meie klassijuss ühe poisi pärast ära ja tuli uus. Ja tulid ka uued õpetajad prantsuse keeles. Ja siis oli asi äkki nii kaugel,et direktor tuli õiendama. Embarassed
Igatahes on mul plaanis uues majas kõigile hullult pugeda.Very Happy
Aga ma kardan,et see ei tule välja,kuna olen loomu poolest selline kõik-peab-olema-võrdne tüüp.
Ja Keiti,ma täiesti mõistan miks sa oma klassijuhatajat vihkad. Mul oli nii,et kui viiendas tuli uus klassijuss,siis tundus vana nagu ingel. Ja nüüd tundub viienda oma nagu ingel ja esimene nagu jumal. Mul on vist midagi viga. elephant
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 20:42

6 riigieksamit???

*ahmib õhku*

ou dziisas!
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 20:46

no 5 peab nkn olema ju. aei, 3 on riigieksamit, 2 võivad kooli oma olla, õigus Very Happy
no see aasta ma pean nkn keemia ära tegema, aga samas võiks ju geograafia ka. järgmine aasta on kirjand, bioloogia ning matemaatika. tegelt mul matat päris vaja ei ole, aga võiks ikkagi tehtud olla. ja kuna ma UKsse lähen, siis peaks inglise keel ka tehtud olema. kuigi jah, ma ei kujuta ette, kui kehv mul see tuleb, aga võiks siiski teha. seetõttu pean eriti palju lugema ja kuulama raamatuid Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 20:50

Gashhh, sa oled tubli Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 20:52

wish to educate myself and reach far Very Happy ei tohiks midagi niii rasket olla :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 20:53

Noh, mina annan vahel lihtsalt alla. aga ma tahaksin peale keskat EIE'sse minna Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 20:57

pärast* Very Happy

EIE?
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 20:59

alla ei tohi kunagi anda. see on kuidagi v2ikesest peale mul selline moto olnud. ma kas v6i kannatan hingeliselt palju, aga l2hen ikka l6puni.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime7/9/2009, 20:59

Pärast on õigem või?? Wink

Eesti Iluteeninduse Erakool

(üks neist: jumestaja, juuksur, küünetehnik)Muidugi see pole kindel. Või Tartu poole psühholoogiat õppima Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime8/9/2009, 15:58

muidugi on. https://snlhmn.forum.co.ee/fenomenaalne-realiteet-f81/kevadkvartal-t881.htm otsi "arendusnurk" ja loe see koht läbi. kasulik, i'd say.

oeh, mind kutsub tartu. tähendab, ma olen kutse juba vastu võtnud, mul asi täiesti kindel Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime8/9/2009, 21:52

Eelmine kolmapäev kaks tundi jäid ära, nejapäeval ka. Reedel jäi viimane tund ära. Esmaspäeval jäid kaks viimast tundi ära, täna 1 tund. Homme kaks tundi, neljapäeval kaks tundi ja reedel tund. Esmaspäeval... noh, okei. Sel nädalal meil ei peakski meeskonnatöid olema, seega... siis vist ei jää enam ära. Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime8/9/2009, 21:57

wtf?!
kuidas sul niipalju tunde ära jäi ?! Very Happy
meil võiks ka jääda.. Very Happy aga need ägedad õpsid ei lase isegi viis minti varem ära Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime8/9/2009, 22:03

meil j2i t2na yks tund 2ra kuna avastati, et meil ei ole seda tundi tegelikult n2dalas nii palju etten2htud.
ja homme on kahe mata asemel ainult yks mata, sest 6ps l2heb arsti juurde ja siis keegi asendab teda ning ta ei taha meiega kahte tundi v6tta.
jahnoh, meil toimuvad yldse veidrad asjad koolis. Meile pole veel yhtegi t66-6petust ega kunsti olnud. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime9/9/2009, 14:55

Meil esta õps haige ja siis oli meeskonnatöö õps haige ja siis geograafia õps pidi kusagil ära olema eelmine reede, see reede ka... Järgmine teisipäev jääb veel üks tund ära ja järgmine kolmapäev ka vist kaks tundi. Edasi ei tea veel... Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime9/9/2009, 15:51

hm. veab.
me saime nyyd l6pliku tunniplaani teada. See on n6me.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 26 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 26, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next