MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+48
Sixx-
Karro
ayy2757
Tricia
kcissy
Marmelaad
White Wolf
Katu1995
Bluebelli
Pizza
black
Tärru.
Keku
Helen
Espada
Superstar
Maiu Laaneoja
Lord Esai
GossipGirl
sii1
Miley Cyrus
Disaster
räwr
Keiti
Audrey
Pharaoh
KedaHuvitab
Cho
Unknown Artist
Tuki
NJJ
chelsea
Astrid.
spring
Diana.
ThatsMe
Elven
Emma
Liina
Prince Kirameki
Kärolyn
Lammas
SixxBitch
Krissu
nasicc
swessu
padjanägu, [h]
Pingu
52 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next
AutorTeade
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

Kooolkooolkooool. - Page 28 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime10/9/2009, 17:12

selline asi on haige.
meil on alati k6ik iseenda eest vastutanud.
Meil on klassis poiste kamp ja siis kaks tydrukute kampa. Yhes on enam-v2hem seitse tykki , aga teises ainult neli. Ja siis selles seitsmeses kambas tahab igakord yks tydruk klassivanemaks saada ja kui ta s6brad ta poolt h22letavad, siis ta saabki. Tegelikult suhteliselt haige.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime10/9/2009, 17:32

Meil ka enam-vähem vastutatakse ise... Aga nagu... kõiki on vaja tööle panna. Võistlused, etendused-värgid... Kingituste jaoks raha korjamine... totaalne õudusunenägu. Very Happy Käi mitu nädalat: Tõid ära? - Homme toon. -Tõid ära? -Homme.

Mu eelmises klassis olid ka grupid, aga kuidagi... kõik olid kõikidega sõbrad ja said läbi ja mingit... vaadatai asju objektiivselt, kui tegudeks läks. Mitte vaid isiklikust vaatepunktist.
Hetkel uus klass... *ei oska midagi öelda* Minu endise klassi omad eriti häält ei teinud kui tekkis see klassivanema asi päevakorda. Very Happy Rohkem teised... Peab küsima, miks nad mind tahavad. Very Happy
Kuigi, kui aus olla, siis peale seda, kui õps ütles, et õpilasesindus peaks see aasta ka uuesti jalad alla saama, olin ma mingi nii, et oi... Mõtleks prioriteedid ümber... Very Happy Aga hetkel kaaluvad halvad asjad head üles. Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime10/9/2009, 18:09

Meil pole umbes neli aastat juba klassivanemat olnud:D ja nüüd ka ei ole:D
alati on kõik olnud enda eest väljas lihtsalt:D
ja klassiga tehtavad asjad on alati kaosed olnud kuna keegi ei viitsi:d loodetavasti see asi nüüd natuke paraneb...tahakski rohkem kõiki tundma õppida:D
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime10/9/2009, 19:23

meie klassis sama asi. enam-vähem.
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime10/9/2009, 19:41

Kolm sõna: MA VIHKAN KEEMIAT !!!

oi.. ma olen padjanägu, muidu. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime10/9/2009, 19:49

Ma vihkan matat. Kuda sa padjanägu olla saad? Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime10/9/2009, 19:56

sest et black on mu kaksikõde ? Very Happy

ja ma vihkan matat kaa.. tähendab,.. tegelikult ma ei vihka matat. ma lihtsalt praegu ei saa sellega eriti hakkama, aga nojah. aga keemiat ma vihkan, täiega.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime10/9/2009, 20:17

mina ei vihka midagi. k6ik see on vajalik, aga m6nikord k2ib m6ni tund n2rvidele kyll.
meil on t2itsa v22rakad inka6psid koolis.
Tagasi üles Go down
swessu
Tsiklimees
swessu

Female Postituste arv : 430

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime10/9/2009, 20:47

Ma vihkan vene keelt ja oma klassijuhatajat/inka õpsi.
See on kõik mis ma praegu ütlen.
The end.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime10/9/2009, 21:00

kkeeeemia on niiii lahe! ma vist loen uuesti ühe raamatu läbi Very Happy matas peab normaalselt ajusid rakendama. ja vene keeles sain esimese sõnade töö 4+!!!! ja ma ei teadnud ühte sõna kümnest. oli 2 viite, inimestelt, kes enamasti saavad kolmesid Very Happy ja ülejäänud suht said neljad, üks neli miinus, kolm miinus, kolm pluss ja kaks Very Happy isegi pingnaaber sai lihtsalt nelja Very Happy aga järgmine töö läks palju paremini. teadsin kõike ja isegi kaks pehmendusmärki lisasin õigetesse kohtadesse Very Happy oh, vene keel on nii tore. teksti ilmeka lugemise eest sain ka viie. *happydance* (well, actually, i just tried to moonwalk at work Very Happy)
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime10/9/2009, 21:32

mul on vene keeles alati suht h2sti l2inud. Very Happy
see on isegi naljakas, sest ma ei salli seda keelt.
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime10/9/2009, 21:37

Ma vihkan vene keelt.
Meie koolis lihtsalt ei osata seda õpetada. What remindes me,et tänane töö läks metsa,kuna vihik,kus materjal oli sees,jäi kooli. Crying or Very sad
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime10/9/2009, 21:40

Kaksikõde! Nii lahe Very Happy
Mu emal on ka.

Tore et mul veel vaid 2 aastat seda jama on. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime11/9/2009, 20:12

Keemia on nii naljakas Very Happy Meil on nii naljakas õpetaja. Tüüp nutab seda ühte tuba taga xD Klassivennad mõnitavad teda sellega, aga ega tema sellest aru ei saa. Arvab, et siiras kaastunne:D:D Õudsalt ebasümpaatne inimene on.

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=248890
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=248888
Ta on saatnud linnavalitsusse 100 kirja! Very Happy Ta oli isegi pealtnägijas. Oi, mu õpetaja on kuulsus. Very Happy

Aga ta hingeldab nii imelikult ja esimesed kaks tundi on küll ülimõttetud olnud. Kordame kuuenda klassi materjali.

Vene keel on jama. Ma ei saa mittemidagi aru ja iga tund on jube raske und eemale peletada.

Meil oli täna spordipäev, kuhu ma ei läinud. Tegin klassile ilmselt teene, sest me võitsime Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime11/9/2009, 20:19

Meie keemia õpetaja on neljast tunnist kahes otseselt minuga õiendanud, lubanud mulle kahe või ühe panna - nii kuidas ta ise soovib ja käskinud kardinad kõrvetava päikese eest uuesti üles kerida. Oh, kuidas ma keemiat armastan. :@
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime11/9/2009, 20:41

siis sa vihkad ju õpetajat mitte ainet. keemia on JUMALA TORE!
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime11/9/2009, 20:58

keemia on selline veider 6ppeaine.
m6nikord on t6esti v2ga tore, aga teinekord on lihtsalt haige.
ja inimesed miski p2rast tihti vihkavad 6psi, kuid ytlevad et vihkavad 6ppeainet. Kuigi 6ps teebki aine ka tihti vastikuks. Mul v2hemalt kyll.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime11/9/2009, 21:00

"Asi on mõtlemises kinni,"- meie klassi moto praktiliselt.

*sama ei saa küll mata kohta öelda* XD
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime11/9/2009, 21:03

meil on mata nagu ... Noh seda ei saagi eriti s6nadesse panna. Mata on t6eliselt veider tihti. Asi pole selles, et aru ei saaks sellest, kuidas teha vaid aru ei saa sellest mida teha.
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime11/9/2009, 21:20

No, kui ma õpetajat vihkan, on mul raske ainet armastada, võimis ?

aga matas on meil supper õps. aine ise on minu jaoks veitsa raske (jaa, olen pikkade juhtmetega ja ma ei eitagi seda) aga õps on parim. sõna otseses mõttes. Tuli ülikoolist reaali, et meiesugustele matat õpetada. Very Happy Vaene mees. :)
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime11/9/2009, 21:25

ehhe.
tegelt ma m6istan kyll, et aine muutub siis vastikuks, kui 6ps on vastik . (endal oli inkaga niimoodi viis aastat)
meil on mingi vanamutt mata 6ps.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime11/9/2009, 21:48

Nice.

Kunagi käisid meil koolis mingid noored õpetajad ja üks neist oli eriti nunnu kutt :)
Mnjaaa, tihtipeale on asi ka õpetajas kinni Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime11/9/2009, 22:20

naljakas on see, et noored naised saavad tavaliselt täiega pähe meilt, aga noored mehed kõikidele meeldivad Very Happy nagu.. ma nagu saan aru, et tüdrukutele vbl sellised nunnumad meeldivad, aga need kutid kes tulevad vahel, meeldivad poistele ka, samas kui nooremaid naisi hakatakse täiega kiusama.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime11/9/2009, 22:24

osades asjades on mehed mõjuvamad Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime11/9/2009, 22:31

ilmselt jah.. Very Happy
mulle hullult meeldis (mitte sellesmõttes Very Happy) üks praktikant kes meil mingis kuuendas klassis oli vist, sest ta ei saatnud laule klaveril vaid kitarril, ja see oli nii mõnusalt vaheldusrikas, ja ta oskas hästi mängida ka ja.. üldse lahe tund oli Very Happy
aga naispraktikas läks täiega närvi ja õpetas meile mingit indiaanlaste laulu kolm tundi järjest Very Happy et jah nagu.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 28 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 28, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next