MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+48
Sixx-
Karro
ayy2757
Tricia
kcissy
Marmelaad
White Wolf
Katu1995
Bluebelli
Pizza
black
Tärru.
Keku
Helen
Espada
Superstar
Maiu Laaneoja
Lord Esai
GossipGirl
sii1
Miley Cyrus
Disaster
räwr
Keiti
Audrey
Pharaoh
KedaHuvitab
Cho
Unknown Artist
Tuki
NJJ
chelsea
Astrid.
spring
Diana.
ThatsMe
Elven
Emma
Liina
Prince Kirameki
Kärolyn
Lammas
SixxBitch
Krissu
nasicc
swessu
padjanägu, [h]
Pingu
52 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
AutorTeade
White Wolf
Inetu päkapikk
White Wolf

Female Postituste arv : 390

Kooolkooolkooool. - Page 34 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime2/10/2009, 14:27

Meil tuli viimase tunni lõpus nö. direktor suure kellaga klassis.
Ja üks lubas ühel klassivennal prillid ära võtta,kui see edasi mögiseb.Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime2/10/2009, 14:57

no.. me saime vist kõik väga palju kahtesid Very Happy Ainult.. et .. kes nad nüüd said? Very Happy Nagu ma ütlesin - gümnasistid ei saanud meie nimesid teada Very Happy
Vene keeles sai üks saksa keele rühmast(japsxd) viie.. Very Happy
Meil käis kaa direktor. Koos õppealajuhatajaga Very Happy Füüsikaklassis. Tüüp hakkas sellesamuse elektrit andva asjaga mängima Very Happy Mingi asi on, millest ühe käege mingist pulgast kinni hoiad ja teise käega miskit väntad Very Happy
Nii et direktor tuli väikest elektriteraapiat saama.
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime2/10/2009, 15:47

see üritus, mis päeva lõpuks korraldati õpetajate päeva puhul, oli nii fantast lihtsalt! täiesti lõpp! nii fun Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime3/10/2009, 14:10

Veab teil..

meil tuleb esmaspäeval õpsidepäev, ja see tähendab, et meil on esimesed viis tundi täiesti tavalised (including mate kontrolltöö) ja siis kuues ja seitsmes on poole tunnised, kaheteistkümnendikega. Aga meil juhtus muidugi nii, et kuues tund on esta ja seitsmes geo. Esta õps on meie klassijuhataja ja ta pmst käskis nendel 12 klassi tübladel meile töö teha, mida ta ise pärast kontrollib ja hinde paneb (tal on mingi kinnisidee, et teiste arust peab tema õpetatud klass hästi tubli ja eeskujulik olema, aga ta teab väga hästi, et me oleme kooli kõige hullem klass ja et kõikidel eelmistel õpade päeval on meid pmst kõiki päris õppealajuhataja juurde viidud. niiet ta siis võtab igasugused nõmedad vahendid abiks). No tere HOMMIKUST eksole.
ja geos teeme me ilmseltjärjekordset töölehte. Niiet.. sellest õpsidepäevast tuleb üks nõmedamaid üldse.

vot, ja meil ei saa nii teha, et esitled end kellegi teisena. Õps uurib välja milline sa välja nägid ja vsjoo. Keegi paneb kitse kaa ja.. jah.

ma VIHKAN õpside päeva.
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime3/10/2009, 17:58

Ma arvan, et see aasta tuleb õpside päev üliii lõbus:D
me oleme kolmekesi oma esimene klassijuhataja:D teda on nii lahe järgi teha kindlasti:Daga kajuks on tal ainult kaks tundi nendest mida me anda saame:D
loodetavasti saame me siis koju või siis jätkata õpetajate päeva õpilastena:D
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime4/10/2009, 14:28

meil on 6psidep2ev alati lahe olnud.
ah, kuratt. pean minema inkat 6ppima . ma olen selles nii puupea.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime4/10/2009, 14:54

Oh, meil oli õpsidepäev lahe. Ma olin eelmine päev puudunud ning ma oleks ka sellel päeval saanud puududa, kuna mul oli palavik, aga ma ei tahtnud oma mata kontrolltööd hakata järgi tegema. Aga ma olen suht kindel, et see palavik mõjutas mind ka selle päeva juuksul... natuke. xd Ajaloo tunni lõpuks istusin nurgas ja laulsin kõigest kõrist Elektrikut. xD

Aga Keiti - kuidas kurat saab olla ingliskeeles puupea? That's impossible. Very Happy Ma pole seda kunagi õppinud ja olen ikka alati viieline olnud. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime4/10/2009, 15:02

asi pole selles, et ma inglise keelest aru ei saaks. Ja mul on ka inka viis, aga siiski.
Kui ma pean jutustama, siis ma ei oska lihtsalt s6nu ritta panna ja neid of-e, on-e, at-e, in-e jms vahele toppida.
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime5/10/2009, 19:38

Ma saan inkaga kergesti hakkama. Viimase töö sain küll kolme kuna mul oli kehv olla töö ajal.
Noh jaa mata... mul on kõigest üks hinne seal ja see on ka 1.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime5/10/2009, 19:40

mul on iga t66 ajal kehv.
T2na hakkasin enne kooliminemist m2ratsema, kui mulle meenus inka kodut66.
Ja siis l2ksin alles p2rast inkat alles kooli. Ma pole veel yhtegi esmasp2eva korralikult koolis k2inud,
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime5/10/2009, 19:40

Ma ei õpi üldse keeli...
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime5/10/2009, 19:41

minu keeled on null.
Okei, ma v6in igas keeles kellegi korralikult l2bi s6imata, aga see on ka k6ik.
Tagasi üles Go down
Marmelaad
Tsiklimees
Marmelaad

Female Postituste arv : 430

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime5/10/2009, 19:42

Meil oli täna õpetajate päev, väga viis oli väiksematele tundi anda. Ning pooletel meie naisõpetajatel tulid pisar silma kui me neile laulsime (loe: mina mängisin viiulit). See oli äärmiselt liigutav hetk. Ja kui me neile tunnikontrolli sarnast asja tegime, et teada saada kui palju NAD tegelikult teavad sellest mida me üheksa aastat õpinud oleme, siis tõestasid nad, et nad on õpilastelt tunni rikumist meilt väga hästi õpinud.
Igasuguseid huvitavaid hetki toimus koolis, :) ja ühes olen ma kindel, õpetaja töö on veel raskem kui ma seda arvanud olin.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime5/10/2009, 19:43

mina keeldusin 6petaja olemast,
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime5/10/2009, 19:43

Meil on reedel õpetajate päev T_T
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime5/10/2009, 19:48

Ma veendusin ka reedel et õpetaja olla on ikka raske. Järgmisel aastal uuesti aga siis juba meie klass korraldab õpetajatele peo :)
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime5/10/2009, 19:51

Ma olin juba eelmisel aastal õpetaja.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime5/10/2009, 20:10

ma ei kannata v2lja kisavaid v2ike lapsi ja siis omaarusy ylbeid kaheksandike, kellele meeldib mind emoks s6imata.
Aga 6pilane on 6psidep2eval lahe olla.
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime6/10/2009, 17:10

Tänks Keiti. Very Happy (mina, kui ülbe kaheksandik Very Happy, kuigi ma pole sind emoks sõimand, ikkagi Very Happy)

aga meil oli ka suht lahe õpsidepäev ikka Very Happy:D
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime6/10/2009, 18:05

esimene kaheksandik, kes mulle emo ei ytle. Very Happy
jaa, 6pilane 6psidep2eval on mega lahe olla. Eriti, kui su s6branna sulle tundi annab.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime6/10/2009, 18:58

Siis küll :)
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime7/10/2009, 15:37

aiii, pidin t2na seletuskirja kirjutama.
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime7/10/2009, 17:59

Miks? Mis juhtus? Very Happy
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
Lord Esai
Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Lord Esai

Male Postituste arv : 369

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime7/10/2009, 18:36

kas lõpuks ometi oli keegi nii julge ja lasi kooli õhku?
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime7/10/2009, 18:45

aii. kui ma oleks kooli6hku lasknud, siis koos 6petajatega. Niiet ma ei oleks saanud seletuskirja kirjutada.

Noh, tegelikult on mul m6nus kitukas klassi6de, kes r22kis direktorile, et meie vihjame tema 6e kuritegudele. :)
Ja sain laksust seletuskirja. ebaaus. noh, 6nneks polnud ma ainus.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 34 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 34, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next