| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters |
|
Autor | Teade |
---|
White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
| |
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/10/2009, 14:57 | |
| no.. me saime vist kõik väga palju kahtesid Ainult.. et .. kes nad nüüd said? Nagu ma ütlesin - gümnasistid ei saanud meie nimesid teada Vene keeles sai üks saksa keele rühmast(japsxd) viie.. Meil käis kaa direktor. Koos õppealajuhatajaga Füüsikaklassis. Tüüp hakkas sellesamuse elektrit andva asjaga mängima Mingi asi on, millest ühe käege mingist pulgast kinni hoiad ja teise käega miskit väntad Nii et direktor tuli väikest elektriteraapiat saama. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/10/2009, 15:47 | |
| see üritus, mis päeva lõpuks korraldati õpetajate päeva puhul, oli nii fantast lihtsalt! täiesti lõpp! nii fun | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/10/2009, 14:10 | |
| Veab teil..
meil tuleb esmaspäeval õpsidepäev, ja see tähendab, et meil on esimesed viis tundi täiesti tavalised (including mate kontrolltöö) ja siis kuues ja seitsmes on poole tunnised, kaheteistkümnendikega. Aga meil juhtus muidugi nii, et kuues tund on esta ja seitsmes geo. Esta õps on meie klassijuhataja ja ta pmst käskis nendel 12 klassi tübladel meile töö teha, mida ta ise pärast kontrollib ja hinde paneb (tal on mingi kinnisidee, et teiste arust peab tema õpetatud klass hästi tubli ja eeskujulik olema, aga ta teab väga hästi, et me oleme kooli kõige hullem klass ja et kõikidel eelmistel õpade päeval on meid pmst kõiki päris õppealajuhataja juurde viidud. niiet ta siis võtab igasugused nõmedad vahendid abiks). No tere HOMMIKUST eksole. ja geos teeme me ilmseltjärjekordset töölehte. Niiet.. sellest õpsidepäevast tuleb üks nõmedamaid üldse.
vot, ja meil ei saa nii teha, et esitled end kellegi teisena. Õps uurib välja milline sa välja nägid ja vsjoo. Keegi paneb kitse kaa ja.. jah.
ma VIHKAN õpside päeva. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/10/2009, 17:58 | |
| Ma arvan, et see aasta tuleb õpside päev üliii lõbus:D me oleme kolmekesi oma esimene klassijuhataja:D teda on nii lahe järgi teha kindlasti:Daga kajuks on tal ainult kaks tundi nendest mida me anda saame:D loodetavasti saame me siis koju või siis jätkata õpetajate päeva õpilastena:D | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 4/10/2009, 14:28 | |
| meil on 6psidep2ev alati lahe olnud. ah, kuratt. pean minema inkat 6ppima . ma olen selles nii puupea. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 4/10/2009, 14:54 | |
| Oh, meil oli õpsidepäev lahe. Ma olin eelmine päev puudunud ning ma oleks ka sellel päeval saanud puududa, kuna mul oli palavik, aga ma ei tahtnud oma mata kontrolltööd hakata järgi tegema. Aga ma olen suht kindel, et see palavik mõjutas mind ka selle päeva juuksul... natuke. xd Ajaloo tunni lõpuks istusin nurgas ja laulsin kõigest kõrist Elektrikut. xD Aga Keiti - kuidas kurat saab olla ingliskeeles puupea? That's impossible. Ma pole seda kunagi õppinud ja olen ikka alati viieline olnud. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 4/10/2009, 15:02 | |
| asi pole selles, et ma inglise keelest aru ei saaks. Ja mul on ka inka viis, aga siiski. Kui ma pean jutustama, siis ma ei oska lihtsalt s6nu ritta panna ja neid of-e, on-e, at-e, in-e jms vahele toppida. | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 5/10/2009, 19:38 | |
| Ma saan inkaga kergesti hakkama. Viimase töö sain küll kolme kuna mul oli kehv olla töö ajal. Noh jaa mata... mul on kõigest üks hinne seal ja see on ka 1. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 5/10/2009, 19:40 | |
| mul on iga t66 ajal kehv. T2na hakkasin enne kooliminemist m2ratsema, kui mulle meenus inka kodut66. Ja siis l2ksin alles p2rast inkat alles kooli. Ma pole veel yhtegi esmasp2eva korralikult koolis k2inud, | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 5/10/2009, 19:40 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 5/10/2009, 19:41 | |
| minu keeled on null. Okei, ma v6in igas keeles kellegi korralikult l2bi s6imata, aga see on ka k6ik. | |
|
| |
Marmelaad Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 30 Asukoht : Sahtlis
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 5/10/2009, 19:42 | |
| Meil oli täna õpetajate päev, väga viis oli väiksematele tundi anda. Ning pooletel meie naisõpetajatel tulid pisar silma kui me neile laulsime (loe: mina mängisin viiulit). See oli äärmiselt liigutav hetk. Ja kui me neile tunnikontrolli sarnast asja tegime, et teada saada kui palju NAD tegelikult teavad sellest mida me üheksa aastat õpinud oleme, siis tõestasid nad, et nad on õpilastelt tunni rikumist meilt väga hästi õpinud. Igasuguseid huvitavaid hetki toimus koolis, :) ja ühes olen ma kindel, õpetaja töö on veel raskem kui ma seda arvanud olin. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 5/10/2009, 19:43 | |
| mina keeldusin 6petaja olemast, | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 5/10/2009, 19:43 | |
| Meil on reedel õpetajate päev T_T | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 5/10/2009, 19:48 | |
| Ma veendusin ka reedel et õpetaja olla on ikka raske. Järgmisel aastal uuesti aga siis juba meie klass korraldab õpetajatele peo :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 5/10/2009, 19:51 | |
| Ma olin juba eelmisel aastal õpetaja. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 5/10/2009, 20:10 | |
| ma ei kannata v2lja kisavaid v2ike lapsi ja siis omaarusy ylbeid kaheksandike, kellele meeldib mind emoks s6imata. Aga 6pilane on 6psidep2eval lahe olla. | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 6/10/2009, 17:10 | |
| Tänks Keiti. (mina, kui ülbe kaheksandik , kuigi ma pole sind emoks sõimand, ikkagi ) aga meil oli ka suht lahe õpsidepäev ikka :D | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 6/10/2009, 18:58 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 7/10/2009, 15:37 | |
| aiii, pidin t2na seletuskirja kirjutama. | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 7/10/2009, 17:59 | |
| Miks? Mis juhtus? | |
|
| |
Lord Esai Rahvusvahelise kuulsusega tippmodell
Postituste arv : 369 Age : 30 Asukoht : Cast away from this horrible world...
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 7/10/2009, 18:36 | |
| kas lõpuks ometi oli keegi nii julge ja lasi kooli õhku? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 7/10/2009, 18:45 | |
| aii. kui ma oleks kooli6hku lasknud, siis koos 6petajatega. Niiet ma ei oleks saanud seletuskirja kirjutada. Noh, tegelikult on mul m6nus kitukas klassi6de, kes r22kis direktorile, et meie vihjame tema 6e kuritegudele. :) Ja sain laksust seletuskirja. ebaaus. noh, 6nneks polnud ma ainus. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|