| Gossip Girl. | |
|
+28champs Praisja imeilus1 misscheri FlyWithMe StripedMämmu Kärolyn Taylor padjanägu, [h] Rikkie nasicc Miley Cyrus Audrey Keiti GossipGirl black SahhMatt Tavaline Autor Krissu Lammas SixxBitch swessu chelsea Pingu Diana. ThatsMe Prince Kirameki Griffu. 32 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Gossip Girl. 20/9/2008, 12:31 | |
| Midagi Pingule meelepärast. Nonii, on keegi vaadanud neid inkakeelseid osi, millest minusugune lollpea mittemõhkugi aru ei saa? Plaanite vaadata eesti keelsete subtiitritega osi, mis hakkavad nädala pärast kell viis kanal kahest jooksma? Emotsioonid selle sarja kohta? Meeldib/ei meeldi, miks?
Viimati muutis seda Griffu. (28/9/2008, 14:07). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 20/9/2008, 12:44 | |
| Ee...ma pole sellest eriti midagi kuulnud. Viitsib keegi seletada, millega on tegu? | |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 20/9/2008, 12:45 | |
| Nimi ütleb küll jah aga.. Ma ei mäleta.. -.- | |
|
| |
Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 20/9/2008, 12:48 | |
| Ma pole seda veel näinud, aga kindlalt hakkan vaatama kui see kanal2-est hakkab :) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 20/9/2008, 13:22 | |
| ohsa mul peas kõik osad siiani Kes ei tea, millega on tegu, siis: Gossip Girl on sari(samanimelise[Eesti keeles klatsimoorid]raamatu ainetel), mis keerleb ümber kuue inimese: Serena, Blair, Dan, Chuck, Nate ja Jenny. Jenny ja Dan elavad küll Brooklinys aga ülejäänud on Upper East Side'i rikkurid, kelle elus on kõik lubatud seni, kuni nad oma perele häbi ei tee. Muidugi toimub seal igastjama millest räägib salapärane Gossip Girl oma kodulehel(nagu meeleheitel koduperenaistes, see Mary Alice vki ). Keegi ei tea kes ta on, aga ometi teab GG kõikke.^^ Serena - hott tüüp, kelle poole kõik pm vaatavad ja tüüp on lihtsalt hull glamuurne ja bläbläblä(mulle ta väga ei istu, aga käib kah xD) Blair - Ülbe tüdruk, kes on vääga perfect kättemaksus ja teisele sita keeramises. Ta kujutab ette et ta elu on mustvalge film(ta iidol on Adrey Hepburn - loodan, et saate pihta :D), kus tema on kõigekeskmes ja kõigi iidol ja nii, aga ometi on ta suht koguaeg üksi. Isegi ta ema keerab talle käru Nate - ooooh, kui hottt tüüp ta onn Selline sõbralik ja suht harilik inimene, kelle perekonnaelu on suhht perses Jenny - tõusik. Ja kohe ropult. Hakkas B-ga sõdima ja lõpuks sai ikka pähe. Dan - Lobamokk no Muidu suht äge ja sattus GG leheküljele tänu Serena'ga käima hakkamisega. Chuck - pervo. Tal on pm kõguaeg mõni lits järel tammumas suht pro rõvedustepeale tulija .^^ Ahjaa. Ja nende tüübude vanemad on kohati veelhullemad, kui nad ise XD Igatahes - soovitan kõigile:) See on supersari PS: Kõmutüdruk on nõme tõlge. | |
|
| |
chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 20/9/2008, 16:23 | |
| Kindlalt hakkan vaatama, kui Kanal2-s tuleb. Raamatuid olen lugenud ja väga meeldivad. | |
|
| |
swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 20/9/2008, 20:13 | |
| Mina olen vaadanud. Plaanin kanal2-st ka vaatama hakata. Hästitore ja lahe on. Mulle niimeeeldib. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 20/9/2008, 22:12 | |
| Naelutan end nendeks aegadeks kindlasti teleka ette | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| |
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 20/9/2008, 22:25 | |
| Olen raamatuid lugenud ja tänks Pingu , tänu sinule sain praegu teada, et seebikas tuleb Ja ma hakkan kindlalt seda vaatama !! | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 20/9/2008, 22:53 | |
| Ujea ja Loore. Poleullupoleullu Sari on raamatust väga mööda Aga see ei ole negatiivne kuna sari on minusilmisk ohati parem (a) Ja mis gossip see olgu, mida sa oled juba mitu aastat ettelugenud? AHH!? | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 20/9/2008, 23:16 | |
| Hah:D see on iis järelikult gossip mis ei ole gossip:D:D | |
|
| |
Tavaline Autor Võlur
Postituste arv : 63 Age : 30
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 21/9/2008, 00:08 | |
| Olen kõiki osasi sarjas näinud ja 5'te raamatut lugenud Lõbus on Ja raamatud on tglt kõvasti paremad Ja ma ka hakkan seda arvatavasti vaatama | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 21/9/2008, 00:36 | |
| ilmselt hakkab väga põnevaks muutuma möödatõlge kui nad juba Gossip girli nii odavalt suutsid tõlkida... Loodan, et nad seda väga pläustiks ei keera Ja ma olen vist kaheksat(?) kindlapeale olen seitset lugenud Kaheksas nii kindel ei ole | |
|
| |
SahhMatt Kasutaja
Postituste arv : 47 Age : 34 Asukoht : Realselt : Rohelise kapi taga. Unistustes:Helesinises maailmas.
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 27/9/2008, 22:21 | |
| Ostke keegi mu telekas ära.
Ehk siis: jessjessjeesss, ma olen üks vähestest teismelistest(või siis üleüldse inimestest), kes ei vaaata telekat! Olgu, 1 kord kolme nädala jooksul vaatan. Kuid rohkem küll mitte..jabadabaaaaduuuu. | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 28/9/2008, 00:11 | |
| oumaigaad SahhMatt, nüüd oled küll üliäge.. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 15/11/2008, 23:16 | |
| kõik raamatud, mis eesti keeles ilmunud olen läbi lugenud ja telkust ei vaata seda, sest ma vihkan seda sõna -kõmutüdruk vms. õõh, närvi ajab ju.
aga olen inglise keelseid vaadanud, päris kaugele ikka juba :)
chuck on mu lemmik sarjas ^^ | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 15/11/2008, 23:22 | |
| Ma ka kõiki raamatuid lugenud, aga filmi pole kahjuks ikka veel näinud :/ | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 9/3/2009, 16:28 | |
| Nime olen kuulnud, aga vaadanud pole kunagi | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 9/3/2009, 20:08 | |
| Chuck on kuidagi... pomo... Aga see sobib talle :) Kuidagi tema see pilk ja noh... Aga jah, Nate'i kallistaks katki, ta lihtsalt nii mõnusmõnus... Ja mulle meeldib Blair. Ta on vägevalt õel. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 9/3/2009, 20:15 | |
| Mul jõudis alles praegu kohale, mis asi see on :) Kes seda siis ei teaks :DD
| |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 9/3/2009, 20:16 | |
| Bling ;D Muide... Kui ma seriaali nägin hakkas see mulle meeldima, enne oli see tõesti ümmargune 0 minu jaoks. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 9/3/2009, 20:34 | |
| Ma tahaks ka seriaali näha, olen kõik raamatud läbi lugenud.(võinooh, ma ei tea kas kõik, aga kõik eesti keelsed küll)
| |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 10/3/2009, 18:08 | |
| Välismaal on jah mingi 11- 12 osa ilmunud, meil alles 8 (vist) raamatuid mõtlen ^^ | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 11/3/2009, 21:18 | |
| raamatud on sarja kõrval ilgem jama Aah, ma ootan alles esmaspäeva... siis saab tgeisipäevaöösel kell kolm järgmist osa näha Ma olen kuu aega Gossip Girli nälga talunud | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. | |
| |
|
| |
| Gossip Girl. | |
|