| Gossip Girl. | |
|
+28champs Praisja imeilus1 misscheri FlyWithMe StripedMämmu Kärolyn Taylor padjanägu, [h] Rikkie nasicc Miley Cyrus Audrey Keiti GossipGirl black SahhMatt Tavaline Autor Krissu Lammas SixxBitch swessu chelsea Pingu Diana. ThatsMe Prince Kirameki Griffu. 32 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 17/11/2010, 08:05 | |
| Mingi kord oli tal kurguni kinni see kleit, aga rindade juurde oli ikka mingisugune suur auk lõigatud... See oli ick. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 17/11/2010, 16:40 | |
| mulle meeldivad Blairi kleidid kõvasti rohkem. Serena on veits... slutty | |
|
| |
imeilus1 Vapper lohetapja
Postituste arv : 129 Age : 28 Asukoht : tartuuu
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 17/11/2010, 16:52 | |
| xD, serenal jamh, suht slutty kleidid. nt see mis tal blairi sünnal oli. tagumik oli ka näha. ime, et rinnad tookord sees püsisid. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 17/11/2010, 16:56 | |
| ma ei sallinud vist mitte ühtegi kleiti, mis tal Tripi suhte ajal oli. Selline sexy sekretär talle väga ei istunud mulle igatahes ei meeldinud Jenny kleidid on kaa alati ilusad | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 17/11/2010, 17:13 | |
| ...ohh, mul ilgelt hea meel et jenny back on... lemmik tegelane mul(Y)
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 17/11/2010, 21:33 | |
| Mind ei aja keegi rohkem marru kui Jenny. Ta pole otseselt ebameeldiv... aga ta on niiiiii tüütu. Närvi ajab. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 17/11/2010, 23:07 | |
| jenny oli teises ja kolmanda hooaja esimeses pooles vägatore Siis läks natuke käest ära Alguses on liiga pussy. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 18/11/2010, 07:32 | |
| Natukene käest ära... Esimeses hooajas oli ta armas. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 18/11/2010, 12:23 | |
| ...mulle meeldib ta praegune stiil... üliarmas minumeelest. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 18/11/2010, 17:32 | |
| Miks siin puke-smaili pole? | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 19/11/2010, 21:06 | |
| Jenny ei meeldi mulle gossip girlis.. aga laval meeldib ta mulle väga | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| |
| |
Praisja Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 189 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 30/11/2010, 19:14 | |
| Haha, mõnus olemine teil siin. Ma olen ammune fänn tegelikult, aga siia pole sattunud. Selle Pingu esimene tutvustus oli koom Ma olen kunagi ammu neid raamatuid lugenud, aga kui ma õigesti mäletan siis ma 3. raamatust kaugemale ei jõudnud. Ma ei mäleta miks. Aga ausalt öeldes ei tahaks tutvusi soojendada ka. Mis eeslaste tõlkesse puutub, siis ma ütlen kohe kindlalt, et eestlased tõlkida ei oska, nad tõlgivad alati nii kanti kui vähegi saab. See on lausa jube. Ma vaatan GG ainult netist tõmmatuna, sest ma ei viitsi oodata, millal nad ükskord Eesti kanalitele jõuavad ja ma eelistan subtiitriteta vaadata. Siis ma saan keskenduda ainult sarjale ja mitte ägestuda nendeöle kantidele lausetele. Kui kaugel keegi on üldse? Ma ootan kannatamatule 4 hooaja 10 osa. See oli USA's 29. nov, nii et varsti saan vaadata. Mulle räigelt meeldivad Blair ja Chuck. Blair on selline äge mutt Ja see ei ole üldse halvaga ta on kaval, sarapärane, kaitsev ja väga hooliv, aga jah, ei näita eriti välja. Chuck on täitsa oma moodi Kuigi jah, ta on natukene pervo, aga ta meeldib mulle ikkagi. See, mis ta Blairile seal lõpuballil tegi oli nii armas. Ja võib-olla väike spoiler mõnele, aga kui ta kuuli sai ja seal maas lamas - ma hakkasin nutma ja närvitsesin: "Chuck ei tohi surra. Chuck ei tohi surra." See film ikka räigelt tõmbab endasse, täiesti hullumeelne. Ma olen seal peaaegu kõigiga õiendanud ja ema vaatab teisest toast kahtlaselt. Aga keda huvitab Mulle täitsa meeldib Pretty Reckless, aga jah see Jenny karakter ajab suht närvi. Üks hetk ta tahab olla Queen Bee ja siis tahab jälle kõigiga läbi saada ja siis jälle nagu tahab võimu ja siis läheb tahaplaanile ning see, millega ta praegu tegeleb, on küll kirss tordil. Räigelt tahaks teada, miks see Juliet tahab Serena elu ära rikkuda? Ja ma ei saa aru mida see Jenny seal Serena vastu tõmbleb. Tüdruk ei ole talle midagi teinud. Blair oli ju see, kes tema vastu sõda seal kuulutab. Serena pole kunagi mu lemmik olnud. Ma ei vihka ka teda, aga mul on tast suht kahju ikkagi. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 30/11/2010, 20:00 | |
| Ma lugesin kunagi 7 raamatut ära... siis võttis 8nda raamatu ilmumine vist isegi aastaid... (väga väike olin) ja selleks ajaks oli raamatutest suva. Sari peale tulnud. Eilne osa oli... tüütu. Kuidagi... igav. Nii valus kui mul seda ka tunnistada pole. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 30/11/2010, 20:20 | |
| minu meelest oli tore | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 2/12/2010, 20:58 | |
| minu lemmik koht oli, kui Vanessa hetkega otsustas siiski Blairi eest ära joosta "Mom I'm coming home" geniaalne. Blair on endale raudse nime teinud | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 3/12/2010, 18:36 | |
| heh, minu arvates oli ka kuidagi uimane osa... midagi suuremapoolset ei juhtunud | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 7/12/2010, 19:50 | |
| Täääääitsa lõpp. Kas eluaegne (noh, vaevalt, kuid siiski) Chairi fänn avastas just, et talle meeldiks näha Dairi? Pole võimalik... Aga mul Chuckist hetkel täitsa suva. meeldis, et nad vahepeal maha rahunenud üksteise suhtes ja Blair ja Dan nii armsad... xD ja kuidas Blairil väikestviisi denial on, et ta enam Dani ei dislaigi. Ja see lõpp... issand jumal. me likes Ben. xD Hea osa oli. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 19/12/2010, 16:02 | |
| mina armastama seda sarja niii väga :D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 19/12/2010, 20:08 | |
| 24 jaanuar. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 19/12/2010, 23:40 | |
| miks sa nutad? big deal, et 24 jaanuar Eelmine aasta oli minumeelest räigem. Mitu kuud oli see irmus auk. 24 jaanuar on tühiasi | |
|
| |
champs Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 6 Age : 31
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 25/12/2010, 13:07 | |
| See on tõsiselt maailma parim sari. . mida ei näidata veel mingi sada aastat! :S | |
|
| |
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 5/1/2011, 19:17 | |
| mul leevendab Pealegi ei ole midagi eluolulist ootamas... nagu näiteks Chuck ja Blair :D | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. | |
| |
|
| |
| Gossip Girl. | |
|