| Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted | |
|
+8Naughty padjanägu, [h] Karolin Keiti SixxBitch Pharaoh Prince Kirameki Dreamer 12 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 26/4/2009, 15:25 | |
| Tuttav olukord, olen ka ise zombiepensionäridega arstikabineti ukse taga kükitanud, olles kõige elusam isik koridoris. Kihvt, et sa selle olukorra luuletuse sisse panid. Väga geniaalne | |
|
| |
Dreamer Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 109 Age : 33 Asukoht : Sinu peas
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 26/4/2009, 20:40 | |
| Ma lihtsalt ei suutnud, pidin kirja panema:D Veidi viimistlemata.. aga noh, las ta oll:D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 14/5/2009, 22:57 | |
| Kevadtuuled
Sa lõhnad armastuse järele, Sinu juuksed ja su ihu, ning sinu silmis pisargi väreleb, mis kukub kallima pihu.
Sa isegi maitsed nagu armastus, Nii magus ja hell, väga üllatav on teie kahe sarnasus, et jääks vaid seisma koos ajaga kell.
Ja sa näed välja nagu armastus, sa oled ilus kui armastus, hoia eemale ennast hukutavast lubadusest, olla igavesti kellegi teise südameklapp. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 14/5/2009, 22:59 | |
| Lõpp läks ära. sorri | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 15/5/2009, 15:19 | |
| Miks ära? See vabavärss seal lõpus oli ju päris lahe :) Tahaksin, et ka mul oleks kevad südames, kuid paraku on seal vaid järeltööd | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 29/5/2009, 15:02 | |
| Mässumeelne
Liblikas lendab südatalvel, sajab juulis lund, supikausis lusika asemel kahvel, tahad näha keset päeva und.
Kuud enese päikeseks pead, päikseprille ööselgi kannad. Valgustab ta sind ehk rohkem, kui tead, Hallusele andeks annad. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 29/5/2009, 15:27 | |
| Sõnatu | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 13/9/2009, 19:14 | |
| Lucy, come back!
Mööda sünkjat teed, sügavuse poole liikudes. Tahab suulae külge kleepuda keel, keset hirmu viibides
Ei julge paremale ega vasakule proovida, pupill laienedes tardunud. Ehk on see kõik vaid mu illusioonide sees aju keelab vaadata.
Keset musta mõttetormi, ma ärgata püüan. Oh oleks see vaid lucid dream endale haldjad siis appi hüüaks. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 13/9/2009, 19:29 | |
| So gut...ich liebe es | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 20/9/2009, 08:13 | |
| Värelevad torketunded
Need jalutavad hingetud kehad siluetid, mille sisemuses valitseb tühjus oleks ometi selle tarbeks midagi teha ja selleks ei pea olema alati põhjus
Sinu sisse ma ronida ei saa et rebida lahti mõtete sisu ka aus poleks see võtta sult võimalus eraldada risu
Sõnu ma kontrollida ei taha ma usun siiralt nende puhtust tean, et sa ei ole mitte kunagi paha mis siis, et varjab end vahel uhkus
Paljugi mis arvad teadvat palju on veel, mida ei tea kõik mida arvad silmaga nägevat pole üldsegi see milleks nähtut pead
Ütleks ma otse, kui öelda oskaks liig raske tundub see halli argipäeva sõnad torkaks kui lahendust leiaks puntraid täis tee | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 20/9/2009, 14:20 | |
| See esimene salm...kas tead, vahel tunnen ka mina samamoodi. Kahjuks ei oska ma seda aga kuidagi väljendada. Tegelikult...tegelikult hakkab mulle vist vaikselt sügismasendus ligi hiilima. Aga see luuletus on väga armas ja liigutav | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 20/9/2009, 15:03 | |
| Minul on kogaeg masendus peal ja ma siis m6tlen t2pselt niimoodi nagu selles luuletuses. Kahju, et ma ise ei oska selliseid asju s6nadesse panna. hea. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 20/9/2009, 16:06 | |
| Kullakesed:D Ärge masenduge Me oleme ühed suured sepad ju . Ärme loo omale masendavat tulevikku :) See luuletus tuli kell seitse hommikul ühe laksuga. Ja kohv on süüdi. Tegelikult polnud ma mitte halvas tujus , vaid tõsises. Silmis oli selline hall tänavapilt. Ja pilti kirjeldada on lihtne ju | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 30/10/2009, 02:18 | |
| Mismoodi
Kuidas ma joonistan taevasse kuu, kui see juba olemas on? Kuidas ma kleebin mustale taustale tähed kui need seal juba helgivalt truult.
Mismoodi saaks ma puhuda tuult kui ta su juukseid juba sasimas on. Mismoodi ma saaksin mõtted eemale muult ja koondada need ümber sinu.
Kas ma üldse peaksin lumehelbeid küsima, kui pole sedagi väärt? Kas ma üldse õigesti sul mõista andsin, et pole mu otsustamatusel otsa ega äärt.
Ja mismoodi ma nüüd kokku korjata saaks su pisarad maast? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 30/10/2009, 02:22 | |
| Me kohtusime unenäos
Sa tulid Sa tulid mu unenäkku ma esimest korda vaatasin sul näkku sa kõhklesid ja rääkisid kuid ma ei mõistnud sind.
Sa tulid Sa astusid uksest sisse ja juba teadsid et ma teadsin kuid me ei öelnud.
Sa tulid Sa tulid ja veel kord ütlesid, et kõik mis öeldud, algas siin, ja ka lõppes siin.
Sa tulid Sa tulid ja embasid mind ning eemaldusid, su silmad täitusid ja hirmunult käitusid ning aeglaselt lahkusid.
Sa läksid Sa läksid ja ma ei peatanud sind | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 1/11/2009, 22:05 | |
| Maailmavallutaja salapiinad
Keset üksildust ja ikalt ma karjun pikalt karjun ja karjun, kuniks hääl on kähe ja ikka tundub, et lärmi on vähe.
Nüüd siis kurk kuivab ja kibe on voolav pisar ka meelekoht tuikab aga ikka roimar minus, küsib juurde lisa
Aita mul aidata aita mul mõelda aita mu teeseldud ükskõiksus maha salata aita mul rohkem öelda
Mul tundub võlts kõik ning kohutavalt aega neelab võit iseenda ja sinu üle ma olen ja ei ole maailmavallutaja | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 2/11/2009, 18:36 | |
| Praise you! Kas tead, mulle tundub, et su stiil sarnaneb natuke Doris Kareva omale...mis tähendab loomulikult, et...väga hea! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 2/11/2009, 21:55 | |
| Tead, ma olen oma elus 2 Kareva luuletust lugenud.. ja ma üldiselt on Doris väga sümpaatne naisterahvas mulle:D. Aga meelega ei jäljenda stiili. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 8/11/2009, 16:32 | |
| Teadusentsüklopeedia
Mõttetud lokaalid ja seosetud vokaalid. Pilla teravmeelsusi nagu nooli vastu lauda. Pole ju selle vastu aus sa, kellele keeldud laulmast.
Ekstreemsed mõttevälgatused illusoorses pildis. Nii sürrealistlik äratus, tekkis ses sildis.
Loe ja veeri ja eksponeeri, mõtle natuke ka. Sõnu tähendusse transponeeri ja muuseas mainida - hirmraskelt suudled sa.
Miks ei oska lugeda, kalkuleerida ning hinnata? Oma mõtteist välja pugeda ja aju teist poolkera rünnata?
Viimati muutis seda Dreamer (8/11/2009, 21:30). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 8/11/2009, 20:15 | |
| Ma lihtsalt armastan su luuletusi. Polegi nagu rohkem midagi öelda | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 26/11/2009, 21:35 | |
| Nutuäärel
Minus mässab ja pulbitseb meri neis laintes ma kardan ju uppuda mul jalgadest justkui kadunud veri ja soolane vesi mu silmi tahab kippuda
Ma eemale jooksen peitu siis poen taevas tähti üle vaid loen kõik nad alla sinule tooks ja põimiks nad ühte looks
Päästepaati otsin, kuid pelgan tahaks nagu pääseda ja samas ei tahaks südame all ma kui kaasas kannaks relva ma kardan ja ajan mõistusel südame pahaks
Ma eemale jooksen peitu siis poen taevas tähti üle vaid loen kõik nad alla sinule tooks ja põimiks nad ühte looks | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 27/11/2009, 20:20 | |
| Millest inspiratsiooni ammutasid? Ilus. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 27/11/2009, 21:33 | |
| Ma ei tea, esimene rida turgatas pähe, kui klaveril senjoor Bachi lugu harjutasin ja ülejäänu tuli väikese kirjutamispingutusega. :) | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 12/12/2009, 12:17 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 30/12/2009, 02:01 | |
| Libahunt
Libahunt end ei avalda, ta üksikult täiskuuöödel hulgub ning mõtetes üks vaid mõlgub, kuidas vabaneda piinast mis temast võtmas viimast?
Nii raske ja rusuv, kuis võtta, kuis jätta? salamisi oma varju pelgab ja saatust püüab maha matta.
Miks nii kaunis kuu nii palju piina peab tooma miks isegi tuul paneb ta valust roomama?
[u] | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted | |
| |
|
| |
| Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted | |
|