| Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted | |
|
+8Naughty padjanägu, [h] Karolin Keiti SixxBitch Pharaoh Prince Kirameki Dreamer 12 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Dreamer Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 109 Age : 33 Asukoht : Sinu peas
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 17/10/2010, 18:25 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 24/10/2010, 12:32 | |
| Lumesuudlus
Ma jäin seisma ma jäin suu ammuli vaatama see lumi, mis sadas alla jäätus mu juustesse ja külmus tungis minusse.
Aegamisi langevad hinged igatsus,et keegi neid märkab. Ma seisan ja ei suuda uskuda, kui habras saab elu olla.
Peatus hetkeks tukslemast ja kuulatas ka viivu, jäi vahele minutis paar lööki ja olemine sai uue tähenduse.
Aeg on edasi sammuda, võtta endaga see lummus, näha üha ja üha, valgust enesesse koondades. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 26/10/2010, 13:40 | |
| Vabastus (ma oskan hingata jälle)
Vaba ma olen sinust vaba.. sa ei kummita mind enam öösel ega päeval või kui tuled, siis sind ära saadan valgust su teele heites.. rõõm on taas mu südames ma olen nii tänulik ma näen vaid selgust ja helgus katab mu tundemaa.. poleks eales arvanud, et vabastus võib nii toimuda...
Prii, ma olen sinust prii sa ei tule mu juurde enam päeval ega öösel või kui ise tulen, siis ainult valgust sulle tooma ja meenutama kuis särama lööb su südame ümbrus kui lased lahti hea ja halva ning viibid kahel jalal viibid olematus hetkes siin ilma minevikuta ja ilma tulevikku ootamata sunduslikult otsimata kritiseerival pilgul mõtlemata .. ... ainult tunnetades ainult hingates ainult nähes ainult olles ja nautides elu ning selle huvitava mõiste üle mõtiskledes..
Minu kõige sügavam ja siiram tänulikkus Sulle!
| |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 26/10/2010, 22:34 | |
| Mu sõnavara on end kahetsusväärselt ammendanud, kuid sa tead juba nii või teisiti, mida ma praegu siia kirjutada tahaksin | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 7/11/2010, 20:07 | |
| Üks hing väsis talumast..
Meelevalla suurus on mõju, sind ümbritsevad inimesed, ent tunned end üksi.. miks sa ei taju, et sul on võimalus veel avada uksi?
Kui hapralt sa hingad, vaid sekund ja saabki läbi kõik, kui jalast kukuvad kingad, siis näedki lõppematut und..
Ühtäkki on katnud maad vaikus ja valu nüüd nad näevad ja märkavad, kuid mis enam teha saab? Liiga hilja hoolitsused ärkavad..
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 20/11/2010, 19:04 | |
| Ilus ja ka natuke tõsine. Tõsi ta on - isegi kui oled inimestest ümbritsetud, võid endiselt üksindust tunda... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 21/11/2010, 22:13 | |
| Nutine lugu, kui nii läheb.. aitäh sinu lahkete kommentaaride eest :- ) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 1/12/2010, 11:33 | |
| Tegemist on sõnadega, mis sai kirjutatud aegu tagasi. Leidsin need jälle. Sisu on siis kõige lihtsamast lihtsam - üksijäänud tunne. Arvatavasti saavad need sõnad ka viisi. (Ühtlasi ka viimane masendav teos, mille postitan :- D)
Staring blank
I found myself doing it again being emotionless and missing those days badly
I hate it when I miss it
I choke up The disarray kills me You want to make me weep but I'm dry inside
I hate it when I miss it
I bite my lip as if everything's fine sure it is but I'm thinking over again is it for me?
I hate it when i miss it I hate it Hate it Hate it | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 28/12/2010, 16:24 | |
| (V)algus
vaevu jõuan avada kui juba minusse tungib edev mõte sinust ja minust
silmad, mis tahaks veel magada päevavalgus ärkama sunnib tahan eirata su jahedust rinnus
vii minust see must lase asemele valgus sinus on see kunst luua algust | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 7/1/2011, 23:57 | |
| Viimane luuletus on väga ilus (ja ei, 'ilus' ei ole mu parasiitsõna). Valgus kuluks mulle praegu väga ära, kuid loodetavasti on homne päev parem kui tänane... Alati polegi vaja luuletustesse palju sõnu panna, tihti piisab ka vähestest | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 22/1/2011, 20:42 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 22/1/2011, 20:44 | |
| Kolm ükskõiksust
Kahvatud huuled vahel ka öelda tahaks, aga mõistus ei lase.. äkki pannakse pahaks?
Värvitud silmad, rebimas lahti mind.. nii ei tehta, kuid ma ei vihka seepärast sind..
Külmast läbipaistev süda, mida mitmekordne müür kaitseb.. Kes sinna pääseda püüab? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 22/1/2011, 20:45 | |
| Kohalolek
Talletades seda külma ja karget õhku igasse rakku, sulgedes minutiks silmad... selle sagina sees tunnen ma end nii rahuliku ja nii ausana. Langev lumehelves peatub mu silmade kohal.. ja laseb mul tunda rõõmu. Mu sõrmed külmetavad ja ninaots punetab.. jah, on väga külm. On nõndamoodi külm, et mu süda jäätuks ühes koos langeva pisaraga, aga valgus hoiab teda soojas. Ja ma vahel veel püüan mõtelda, kuid tulu ei tule. See ei ole see. See on kui armastamine mõistusega - poolik, kalkuleeritud ja arukas.. Need sekundid on pühendatud ülimale ja võimsaimale, rahule ja lootusele, tarkusele ja armastusele - Hingele. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 22/1/2011, 20:46 | |
| Ma võin ja saan
Ma võin ma saan korjata aasalt kevade ja tuua peotäitega kuldset suve
Ma võin ma saan anda tähtedele tähenduse ja nad teele panna meie unistusi täitma
Ma võin ma saan pühkida su silmist pisarad ja puhuda päikesega sinu näole naeru ja armastuse
Ma võin ma saan muuta tühjuse valikuks ja mõista selle olemust
Ma võin ma saan | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 22/1/2011, 20:47 | |
| Ma ütlen ausalt
Ma ütlen ausalt keset ulgumerd ma tegelikkuses seilan iga laine on uus ja iga tuulehoog riivab valusalt.. kui oleks ometi teadlik sa, et igas öös ma teadmatult silman taevatähti kordi kuus, siis tunneks sa et ka sinu osa on suur selle maailma ees ja muru kasvab edasi olenemata teest.. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 25/2/2011, 15:17 | |
| Speechless
Well, I'm pretty disappointed. When sun came out, I thought I'm free from clouds you sent. But no, they're back again. To all - I just want to shout. I don't want to be here. I don't want to remember or be remembered. Can't give any time. Can't say any words. Can't watch you. I think I'm done with you.
Viimati muutis seda Dreamer (29/4/2011, 11:36). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 28/4/2011, 18:04 | |
| Südameloom
Mu selge meel on leidnud sind minu südameteel kõndimas, peos lill.
Ehk aimamata veel kõnnid ja lookled tahaks kohtuda - äkki jooks teed? Või lihtsalt oma vabadusega hoopled?
Ma tundsin sinus ära üksildase minu Ma tean ja kujutan ette, et jälle plaanin hüpet külma vette.
Las möödub aeg ja lugu peatu kas või ainult mõtetes arutu armastus tulgu las valgus pimedusega üllatub. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 28/4/2011, 18:07 | |
| Pime ei ole pime ta näeb paremini kui nägija. Nagu nägija kunagi näha ei oska SÜDAME ABIGA | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 28/4/2011, 18:08 | |
| KIRJAVAHEMÄRK TAHAB ERALDADA LAUSET LAUSEST MÕTET MÕTTEST SÕNU SÕNADEST SIND NÄGEMAST MIND | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 30/4/2011, 13:54 | |
| Väga kaunid, eriti "Südameloom" I like it! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 30/4/2011, 19:04 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 21/6/2011, 23:34 | |
| Vabadus olla kõike
Neis hetkeis tahaks astuda välja sellest uksest, miks nii madalale laskuda, ja vastu võtta kutse, mis endast sind ära viib kui alla sund kisubki, ehk pole õige tunda nii ning hoopis alla anda pisutki? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 21/6/2011, 23:35 | |
| Lihtne kurbus seletamatu keegi ei näe kuid olemas sinus | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 14/12/2011, 00:20 | |
| Oktoobri pimedus
Siunavate tänavalaternate ja õhtu valguses porilombist mööda ja kogemata ka sisse astudes Miks ei kao, miks ei kao need paganlikud mõtted ja teod?
Võib-olla peaks andestust paluma sinult ja teistelt ehk hoopis alustama peaks endast? Ja vabandust paluma seal samas peegli ees sellelt, kes sind igakord sama näoga vaatab. Kas siis etteheites või armastuses tähtsust pole Kuid andestama peab, sa tead..
Miks tahad sa seda või noh, teda keda ei saa, kes vabadust soovib või hoopiski enese pealehakkavust ja tahtejõudu proovid mitte just saavutatava pärast vaid enesetunde parandamiseks või teisalt püüad vaigistada kära ego jutluste möla mis ei lase sul öösel magada?
Tuleb tuttav ette? Ei saa öösel magada? Mille pärast ei saa? Või kelle? Ehk und näedki aga millest? Või kellest?
Nõnda vähkredki küljelt küljele luupainajast luupainajasse silmi avades, et taha teada kas kell irvitades su näole sülgab või rahulikult aitab sind unele seada?
Ega hommikki parem pole astud uuesti seekord küll rahumeelselt aga rattasse siiski tagasi vuta-vuta eks jookse parema homse poole sest sa ei oska olgu, sa ei taha tajuda tänase headust hetke võlu praegu ja kohe mõju ja tunnetamise jõudu. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 15/3/2012, 09:45 | |
| Green-eyed monster
I want to run leave you and them behind I want to have plain fun just leave all the signs
Never felt like it constantly refused to embrace now when I admit feelings a bit I can't even look at your face
And if I see things differently maybe just being jealous I close my eyes to those who come and easily go
| |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted | |
| |
|
| |
| Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted | |
|