| Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted | |
|
+8Naughty padjanägu, [h] Karolin Keiti SixxBitch Pharaoh Prince Kirameki Dreamer 12 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 31/12/2009, 18:46 | |
| Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! *ulub veidi arvuti taga* Ilus | |
|
| |
Dreamer Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 109 Age : 33 Asukoht : Sinu peas
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 23/1/2010, 09:17 | |
| Puukallistaja
Ma ei oska midagi öelda sest kindel pole, mida tunnen ja ma ei taha isegi sellele mõelda, sest kardan, et hakkab hullem.
Sinu ümber ma kinni haaran, kauneid mõtteid kallistades mõtlen süda on täitund armastusega ja suu ei ole kindel, mida ütleb
Ma ei tea, kas tunned sama aga miski nii teravalt minust läbi lõikab. Sinu lähedust ma justkui rohkem vajan "ma armastan sind" minu sees vaid hõikab. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 25/1/2010, 00:16 | |
| Näitleja
Näiline ja püüdlik tahab meeldida ja üritab selleks kõike pugeda nahast naha alla ja nahast välja aga peab peab püüdma olema keegi teine teisi kõrgemale seadma süpaatia tekitamiseks veidi pugeda nägusid mitmeid ilmeid tuhandeid näitleja sa oled näitleja nad teavad sa oled mitmes mitmes osas ja tükis mitmes väljendusviisis ja trükis sa oled näitleja näitleja näitleja | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 31/1/2010, 20:48 | |
| Läbi pisarate vaadata ei saa
Nutan tühjaks maailmamere aurustugu hirmud ja mured mul hõõguma võtab vere kui aiman,et sured.
Selles maailmas nägemata ja olemata, kurbuses ja naermata, nukralt otsides kohta, seda leidmata. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 31/1/2010, 20:51 | |
| Me teame kõike
Küsi sõbralt üks küsimus ära arva vastust aima mõtet järjekorras ootamas tüdimus aga kulub kuid väga nõrgalt vastust ei tule sest vastust ei ole ära vasta ära ütle vaata silmad kõnelevad räägivad ise küsivad ning andestavad | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 31/1/2010, 20:53 | |
| Tiibu lehvitades
Ma tahaksin olla lind ainult lind vaadata maailma tundmata midagi lootmata midagi aimamata sedagi kas tee on õige või tee on vale sest ükskõik, mis kõik on tore. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 31/1/2010, 20:57 | |
| Nuga selga
Miks teravat valu tunnen südames, mitte seljas? NUGA SELJAS ometi valu peas valu mõtetes ning kõnedes, aimamata tegelikku näen ausust mõnedes. Vähmalgi määral sõnavara alanes paari fraasi võrra kas lauslollus taganes? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 2/2/2010, 17:05 | |
| Rõõm näha, et sa vahepeal jälle luuletanud oled Hea nagu alati, mõned vabad riimid on ka kohati päris mõnusad | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 23/2/2010, 19:30 | |
| Kujuta pilti, et seisad tühjal väljal sa ei näe põhjust liikumiseks hingamiseks olemiseks | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 8/3/2010, 08:40 | |
| Mis toimub?
Mis siis, kui ühel hommikul ma ei ärka? Miks peaksin tahtma jätkata. Mis siis, kui sa sedagi ei märka et kuskil mujal tahan matkata
Mis siis, kui ma ei taha enam sind näha Suletud silmil kõndida tahan miks arvad, et ma ei vaata selja taha kui hetk tagasi just pöörasin pead.
Mis siis kui mul on kõigest kama kui miski mind ei lohuta su sõnad kaunidki jätan maha sest üksindus mind ei kohuta.. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 9/3/2010, 21:18 | |
| Kuna hetkel on keeruline periood elus, siis saate siin mõnda aega veel depressiooni-luulet lugeda:( andeks.
Kus ma olen?
Tühjad tänavad ulub nukralt tuul kõlksuvad tuule käes väravad tundub tühi maailmaruum
Sammun edasi mööda võõrast linna ma ei tunne siin kedagi mul pole kuhugi minna
Olen kadunud üksi ja endaga ükskõiksust tajunud kõik tähtis tähtsusetuks vajunud
Ma valutan üleni ei leevenda sõnad ei tea, kas tagasi tulengi on liialt suureks muutunud mõrad | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 15/3/2010, 20:59 | |
| Väike mõtisklus ühiskonna tunnis
See kõik pole ju üldse oluline, miks siis seda kuulama pean? Palju tähtsam -kas ümbruskond on roheline, kui teadmine, et tarbima pean.
Ning ikka, seda kõike pean ma ka teadma.. Kuid miks? Miks seda vajan? Kaduvad väärtused esikohale seadma ning unustama, et vihma sajab.. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 23/3/2010, 23:56 | |
| Muinasjutumaa salajane piinakamber
Küll ma olen loll ja pime ja sinisilmne näen veidrusi seal kus neid tegelikult pole või nagu oleks aga ei oleks ka motoorne rahutus ja motoorne arusaamatus mis toimub? ma ei saa midagi aru annad aimu ja samas põletad kõik maha viimseni ma ei jõua tuumani vead mind sisse ja siis lahkud ning jätad üksi ma olen nii segaduses mis ma peale hakkan pime on ja tuletikud on vettinud pisaratest sest mul on hirm ja mul on valus teadsin, et müür on turvaline ja selle taga seista on tore teadsin,et sellisel asjal võimalust pole mis ma siis nüüd teen kael mille otsas pea ja keha mille sees tuksub süda mõistus mis vormindab mõtteid silmad mis loevad sõnu küllap need sõnad on mu enese väljamõeldis mu muinasjutumaa read mis korduma kippudes mind ennast pooma hakkavad on jälle aeg vabastada ja lahti lasta et siis uuesti kukkuda iga kord järjest järjest sügavamale
üksi.. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 24/3/2010, 13:20 | |
| Sõnad ei peegeldanud
Palju palju segaseid lauseid ükski neist sisu ei omanud, iga saadetud rea puhul, endale tegin lollusest aplause oleks näinud komagi aga paljud sõnad jäid kinni suhu.
Sõnad ei peegeldanud Sõnad ei armastanud ütlejat. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 24/3/2010, 13:22 | |
| Mängimine on tore
Ei au ei hiilgust otsi sa ent silmad närviliselt ringi vaatavad sinu käes tuksub su süda mille üllalt rinnust välja rebisid mis endiselt püüab elu pumbata kuid tundub, et tulutult ja asjata
Kui lubad mul arvamust avaldada, siis pean sind küllalt heaks heaks mänguriks, kes oskab kavaldada ja tundeid leludena kohelda isegi võib-olla loed sa mindki veaks sest minapilt ei lase olla sinapilt. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 24/3/2010, 13:29 | |
| Oh, ma pole nii kaua aega su luuletusi lugenud Meeldivad väga, nagu alati | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 20/8/2010, 15:57 | |
| Jäämeri
Need kummalised hoovused ja puhangud mu tundeis, kobamisi kui kividel astuks. Miks nii väga mu loomusel olla vaja on vaba?
Kõrvenõgesed vahel on mu murul, neid maha niita ka ei taha, ent siiski see valu mind maha surub, siis miks vihma mu haavadele ei saja? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 20/8/2010, 16:01 | |
| Roheline armastus
Põllumaal päikese all, sa virgud ja sünteesid ja vaikides ootad ka vihma, hingamiseks kuud küsid. Oleksid kas või niisama lihtsalt kui kuuleksid ühtki mõtet head, armastuseks pole midagi vaja, kas tead. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 20/8/2010, 22:58 | |
| Murumõtted
Idüllis ma kõlgutan jalgu, käed taevasse surun. Küllalt kohatu oli õhtu algus, nüüd vaikselt mälestusi punun.
Ideede küllusesse upu või ära, kuid ükski pole mulle. Miks on avatud see värav, kui sissekäik on mõeldud vaid sulle.
Järsult on haitunud maagia, taevas tumenenud tasa, on unustusse vajunud rääkija, temast mõte vaid kaugustes kajab. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 23/8/2010, 00:13 | |
| Täiesti seosetu
Keerlev maailm ja pöörlev kuu, on pidevalt suletud mu silm, kui kõneleb sinu suu.
Lase neil helidel paitada meeli, püüa kõneleda mu mõttekeeli. On ruumis tihti ruumi, kuid mis puudu on - kaks paari õhetavaid huuli.
Süüdatud mälestused silmist saadud tulega, maailmas toimunud jälestused ei kao ka mitte lumega.
Vempudes ja tempudes katsu eraldada üht - pole maailmamuutjat naljades, kui puudub sisuline siht. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 27/8/2010, 00:31 | |
| My problems are my problems
Stop being my shadow, stop following me. I feel highly low that I cannot even see.
Stop being my star, stop shining on me. I still feel the scar which burnt my tea.
Stop drying my tears. Don't cuddle me. Don't try to fight away my fears let me drown into the sea. | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 27/8/2010, 02:43 | |
| see viimane on väga-väga hea.. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 31/8/2010, 20:12 | |
| Aitäh teile, kes te võtate vaevaks oma mõtteid minu kirjutiste kohta avaldada :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 25/9/2010, 16:33 | |
| Armastuse reaktsioon
Nutuste silmadega vaatlen maailma, on vajalik vajamatu nüüd, jube raske on hingel süü.
On keerukad need lood, punutud võrk, aga ma ei koo. Mida enam ma mõtelda tahaks? Panen kõike iseendale pahaks..
Nii palju head, kui sa oled mu peas, tahaks veel juurde, kuid sa kuulud peatükki suurde, mis on suletute seas. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted 14/10/2010, 01:12 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Dreamer'i luul ja arusaamatud mõtted | |
| |
|