| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/11/2011, 20:49 | |
| Ma võtan kastruli! (I) Saame üksteist taguda. :) | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/11/2011, 22:09 | |
| Kui ripsmetele just eraldi pesemismeetodit leiutatud pole, on see asi endiselt ripsmeTu¹¹. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/11/2011, 23:01 | |
| Käro, mis ma siis kirjutasin? *vaatab* Aaaaaaa. xD Issand jumal. *headdesk* xD Jah, Loore! Kui ta aint istub netis ja arvuti taga päevad läbi ja ei liigu, siis ei liigu ju. xD You're slow on the uptake today. Aga... aga... *kratsib* Aga nad said oma Mike'i ja Kaari doosi kätte ju! Aitäh. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/11/2011, 00:29 | |
| see on nagu...sul nende shokolaadis kohviubadega... said esimese ja tahtsid aina veel ja veel:D
Nad enne ei teadnud veel täpselt, mida nad ootasid, aga nüd on neil maitse suus:D
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/11/2011, 07:03 | |
| Kuidas kurat sa mäletad mind ja ¹okolaadis kohviubasid?? *hammas verel* Pagan, kas sa panid mu just neid jälle taga ajama??? | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/12/2011, 19:20 | |
| Vääääääääga mõnus pikk osa Ja Lambal on õigus. Nüüd tuleb täpselt meelde, mis kõik neil kahel olla võiks(oli). Ma ei saanud ühest lausest aru T ema tagant tuleb kiirel samul ka Maiu, ehk Liisa, kes mulle samuti mismõttes nagu 'ehk' ???? ja üks asi oli veel... aga ma ei mäleta enam ja mul tekib küsimus, et kuidas ometi sai Sanna minna Mike' i järele kui ta jätab maha sellise süperhüper vennakese!!! UUT! ja sama pikka! (või pikemat) !!! | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 2/12/2011, 09:08 | |
| Sanna kutsus teda Maiuks, kui ta tsiki nime ei mäletanud. Tegelt on ta Liisa. Sille, ma olen KätuPätuga koos arvutiklassis vene tunni ajal. Be jealous! Ja uut osa tahan, raisk. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 4/12/2011, 12:44 | |
| Karolin - Hah. Aitäh. :) Kaari on... jeah. *naerab* Kahjuks see osa ei tulnud nii pikk... kuid neid pikki osi peaks tulemas olema.:) Puder - (Ah kuidas ma oma geniaalsust armastan. xD) Ma ei viitsi mõeldagi, mis te venes arvutis tegite. *haigutab* Aga 90% ülejäänud ajast on ta minu pinginaaber, nii et take that. xD Everleigh - Ah mine sa ka... ega mina pole süüdi, et ma sellisena sündisin. xD Igastahes. See on on ehe näide sellest, kuidas mu enda elu vahel kirjutamist inspireerib/mõjutab. xD Nimelt on Sille bioloogiahaigeks hakanud. Lausa pisar tikub silma kui mõtlen, et kohekohe on bioloogia läbi... Mul pole elusees nii kena biovihikut olnud. Ja bioloogia õpetaja mõistab mu huumorit. (Halleluuja! ) Näide kõige viimasest tööst (oli vaja toiduvõrgustik koostada): Kui käekirjast aru ei saa, siis minu vabandus on see, et ma vasakukäeline. Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:24). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 4/12/2011, 13:37 | |
| sa kunstnikuks ei ole tahtnud hakata? kusjuures meil oli just bioloogia tunnis põie suurusest juttu tegelikult oli ainus vahe selles, te meie õps teadis vastust peast ja seega jäi see arutelu lühikeseks Sannal võiks selle kassiga tekkida sügav side. ta oleks talle natuke nagu venna est, kellest btw võiksid sa uues osas kirjutada | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 4/12/2011, 13:40 | |
| Haha. Sa tõesti arvad, et ma olen nii hea? *punastab* Aitäh, aitäh. xD Mm... tark õpetaja teil. .D Minu küsimused ajavad minu õpetaja tihti guugeldama. Kuigi noh, tihemini ta teab vastust siiski.... Teile on Kaspar meeldima hakanud? Toreeee. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 4/12/2011, 15:00 | |
| Tegelikult tahtsin veel seda ka mainida, et MG twitter on jälle töös. Mul on see haigus, et kui arvutit formattida, siis ma ei viitsi asju enne kui nad karjuma hakkavad, tagasi lemmikute ribale lisada ning siis ma nendega ei tegele ka. Näiteks ei ole mul veel lehtede kausta seal... aga MG nüüd sain sinna. (Mingi 2-3 nädalat hiljem. Yays. ) Ja tegelikult... pühapäev. Vihma sajab. Sille kirjutab. Järgmise osa lõpus peaks hakkama sisse tulema suuremal hulgal Mike'i. Nii et käige pinda. :) Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:24). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 4/12/2011, 20:43 | |
| pool seitse ! Miks ta pidi koju jõudma pool seitse!
Ja see Kristjan...hmm kas seal hakkab midagi susisema??? ma loodan, et mitte
lõpuks ometi Mike *ohkab* ikka olevikus eks???
Aga Kaspar? *lootusrikka näoga*
kui vihmased ilmad sind kirjutama panevad loodan ma, et tuleb vähemalt 3 vihmast ilma veel . Nii palju olen ma nõus kannatama | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 4/12/2011, 20:48 | |
| Miks vanaema teda näha ei tohtind? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 4/12/2011, 21:44 | |
| Everleigh - Mida paganat sul selle kassi vastu on?? Karolin - *kratsib kukalt* Tahaks öelda üht, aga siis ei oleks mingit pinget. xD Ja jah. Mike tuleb olevikus. Hakkab vaikselt sisse imbuma... Aga ma tahan, et Kaaril ka muu elu peale Mike'i oleks. Kaspar... noh, ma arvan, et eks teda saab üht ja teistpidi ikka sisse tuua, jah. Isegi olevikus, kui väga tahta. Seda teevad vihmased ilmad ja üleüldine kohustustevabadus (või nende eiramine). Ja tung kirjutada. Kuid jah... vihmane ilm oli suur osa sellest. ' Puder - Sest et esiteks vanaema ju ei teadnud Kaari minevikusolemisest ja teiseks: ta ütles Kaarile (ehk Sannale) Kristjani ees Kaari. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 5/12/2011, 14:10 | |
| -.- Life happens. Oleks tal rohkem pointi old kui ta ära oleks kadunud? | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 5/12/2011, 14:25 | |
| *kratsib kukalt* As I already told you... life happens. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 7/12/2011, 22:27 | |
| Puder? Nagu täna enne ajalugu.. Jätsime pealinnu meelde. Afganistan - Kabul. "Noh, nagu pabul!" Tripoli oli Tivoli ja.. Me pole normaalsed. Ja kus mu uus osa on? Tappa saad homme, raisk. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 8/12/2011, 07:22 | |
| Muhahahahaha. xD Tead, see oli nii koomiline kui sa minust ja Krissust kolmandal mööda läksid ja karjusid jälle, et uut osa. xD Krissu just käis pinda, et ma Järva Teatajasse paar artiklit kirjutaksin. Siis ma parajasti kurtsin talle, et ma ei jõua midagi teha: lasin just hommikul 3 tundi üle, et und saada, kuna õppisin pool ööd ajalugu (jubejube ) jms. Ja siis sa tulid selle oma uue osaga ja me mõlemad vaatasime vist väga veidralt sind. A no ja siis järgmine vahetund sai huvijuht mu kätte... Ausõna, punktist a punkti b ma tervena ei jõua. xD Ma pean kirjutama näidendi 12ndikele... ja see asi peab 2. nädala pärast laval olema! Puder, sul on ägedaid mõtteid, eksole?! (Ja siis Kristiina kõndis mööda ja teatas, et tahab rääkida minuga ja siis huvijuht jumala võidukalt: Mina sain ta enne kätte! ) Ühesõnaga... jah. Ma täna panen uue osa, kuna teil veab ja ta on mul olemas. Aga juurdekirjutamine... *kratsib kukalt* Eks ma üritan. PS! Puder on nunnu. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/12/2011, 15:41 | |
| Muidugi olen nunnu. Mul on nii lambid hüüdnimed. Ja ma nõuan oma uut osa siia!! Sille ütles, et kui ma vait jään, siis saan uue osa. (H) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|