MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime27/11/2011, 20:49

Ma võtan kastruli! (I) Saame üksteist taguda. Very Happy :)
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime27/11/2011, 22:09

Kui ripsmetele just eraldi pesemismeetodit leiutatud pole, on see asi endiselt ripsmeTu¹¹. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime27/11/2011, 22:27

Ma ei gettinud sed see on arvuti, see on internet lauset...mida see tähendas?Very Happy
kas nagu, et kuna ta on arvutis siis talle on trenn raske või mida?Very Happy

Ja ma kardan, et sa praegu tegid oma olukorda hullemaks:D sellesmõttes, et sa nagu näitasid, mis sannal ja mike'l olla võiks:D ära siis imesta kui hakatakse veel hullemalt nende koosolemist küsima:D

aga muidu oli väga hea osa:D
uut:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime27/11/2011, 23:01

Käro, mis ma siis kirjutasin? *vaatab* Aaaaaaa. xD Issand jumal. Very Happy *headdesk* xD

Jah, Loore! Very Happy Kui ta aint istub netis ja arvuti taga päevad läbi ja ei liigu, siis ei liigu ju. xD You're slow on the uptake today. Very Happy
Aga... aga... *kratsib* Aga nad said oma Mike'i ja Kaari doosi kätte ju! Very Happy
Aitäh. Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime28/11/2011, 00:29

see on nagu...sul nende shokolaadis kohviubadega...
said esimese ja tahtsid aina veel ja veel:D

Nad enne ei teadnud veel täpselt, mida nad ootasid, aga nüd on neil maitse suus:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime28/11/2011, 07:03

Kuidas kurat sa mäletad mind ja ¹okolaadis kohviubasid?? Very Happy
*hammas verel*
Pagan, kas sa panid mu just neid jälle taga ajama??? Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime1/12/2011, 19:20

Vääääääääga mõnus pikk osa
Ja Lambal on õigus. Nüüd tuleb täpselt meelde, mis kõik neil kahel olla võiks(oli).

Ma ei saanud ühest lausest aru
Tema tagant tuleb kiirel samul ka Maiu, ehk Liisa, kes mulle samuti

mismõttes nagu 'ehk' ????

ja üks asi oli veel... aga ma ei mäleta enam

ja mul tekib küsimus, et kuidas ometi sai Sanna minna Mike' i järele kui ta jätab maha sellise süperhüper vennakese!!! Evil or Very Mad

UUT! ja sama pikka! (või pikemat) !!!
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime2/12/2011, 09:08

Sanna kutsus teda Maiuks, kui ta tsiki nime ei mäletanud. Tegelt on ta Liisa. Very Happy

Sille, ma olen KätuPätuga koos arvutiklassis vene tunni ajal. Be jealous!

Ja uut osa tahan, raisk.
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime2/12/2011, 19:01

Arvad, et su suudad mulle oma kastruliga midagi tega? xD
Ma ei pea midagi kaasa võtma Cool
Sind saab kõdstades juba piisavalt tublisti kiusata/piinata Very Happy

Ja olgu homme õhtuks osa olemas!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime4/12/2011, 12:44

Karolin - Hah. Aitäh. :) Kaari on... jeah. Very Happy *naerab* Kahjuks see osa ei tulnud nii pikk... kuid neid pikki osi peaks tulemas olema.:)

Puder - (Ah kuidas ma oma geniaalsust armastan. xD) Ma ei viitsi mõeldagi, mis te venes arvutis tegite. Very Happy *haigutab* Very Happy Aga 90% ülejäänud ajast on ta minu pinginaaber, nii et take that. xD

Everleigh - Ah mine sa ka... ega mina pole süüdi, et ma sellisena sündisin. xD

Igastahes. Very Happy See on on ehe näide sellest, kuidas mu enda elu vahel kirjutamist inspireerib/mõjutab. xD Nimelt on Sille bioloogiahaigeks hakanud. Very Happy Lausa pisar tikub silma kui mõtlen, et kohekohe on bioloogia läbi... Very Happy Mul pole elusees nii kena biovihikut olnud. Very Happy

Ja bioloogia õpetaja mõistab mu huumorit. (Halleluuja! Very Happy) Näide kõige viimasest tööst (oli vaja toiduvõrgustik koostada):

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 DSC_1204-3

Kui käekirjast aru ei saa, siis minu vabandus on see, et ma vasakukäeline. Very Happy

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:24). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime4/12/2011, 13:37

Laughing

sa kunstnikuks ei ole tahtnud hakata?

kusjuures meil oli just bioloogia tunnis põie suurusest juttu Very Happy tegelikult oli ainus vahe selles, te meie õps teadis vastust peast ja seega jäi see arutelu lühikeseks

Sannal võiks selle kassiga tekkida sügav side. ta oleks talle natuke nagu venna est, kellest btw võiksid sa uues osas kirjutada
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime4/12/2011, 13:40

Haha. Very Happy

Sa tõesti arvad, et ma olen nii hea? *punastab* Aitäh, aitäh. xD

Mm... tark õpetaja teil. .D Minu küsimused ajavad minu õpetaja tihti guugeldama. Very Happy Kuigi noh, tihemini ta teab vastust siiski.... Very Happy

Teile on Kaspar meeldima hakanud? Very Happy Toreeee. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime4/12/2011, 15:00

Tegelikult tahtsin veel seda ka mainida, et MG twitter on jälle töös. Mul on see haigus, et kui arvutit formattida, siis ma ei viitsi asju enne kui nad karjuma hakkavad, tagasi lemmikute ribale lisada ning siis ma nendega ei tegele ka. Näiteks ei ole mul veel lehtede kausta seal... aga MG nüüd sain sinna. (Mingi 2-3 nädalat hiljem. Yays. Very Happy)

Ja tegelikult... pühapäev. Vihma sajab. Sille kirjutab. Very Happy

Järgmise osa lõpus peaks hakkama sisse tulema suuremal hulgal Mike'i. Nii et käige pinda. :)

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:24). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime4/12/2011, 20:14

ÜÜüh. Naiss Very Happy
See kass ei meeldi mulle, kuigi see kirjeldus oli mega nunnu!
Ja vanaema.. noh, jamad on vist seal algamas nüüd Very Happy
UUT!
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime4/12/2011, 20:43

pool seitse ! Miks ta pidi koju jõudma pool seitse!

Ja see Kristjan...hmm kas seal hakkab midagi susisema??? ma loodan, et mitte

lõpuks ometi Mike *ohkab* ikka olevikus eks???

Aga Kaspar? *lootusrikka näoga*

kui vihmased ilmad sind kirjutama panevad loodan ma, et tuleb vähemalt 3 vihmast ilma veel . Nii palju olen ma nõus kannatama
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime4/12/2011, 20:48

Miks vanaema teda näha ei tohtind?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime4/12/2011, 21:44

Everleigh - Mida paganat sul selle kassi vastu on?? Very Happy

Karolin - *kratsib kukalt* Tahaks öelda üht, aga siis ei oleks mingit pinget. xD
Ja jah. Mike tuleb olevikus. Very Happy Hakkab vaikselt sisse imbuma... Very Happy Aga ma tahan, et Kaaril ka muu elu peale Mike'i oleks. Very Happy
Kaspar... noh, ma arvan, et eks teda saab üht ja teistpidi ikka sisse tuua, jah. Very Happy Isegi olevikus, kui väga tahta. Very Happy
Seda teevad vihmased ilmad ja üleüldine kohustustevabadus (või nende eiramine). Very Happy Ja tung kirjutada. Very Happy Kuid jah... vihmane ilm oli suur osa sellest. Very Happy'

Puder
- Sest et esiteks vanaema ju ei teadnud Kaari minevikusolemisest ja teiseks: ta ütles Kaarile (ehk Sannale) Kristjani ees Kaari. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime5/12/2011, 13:19

Ta jääb ette noh Very Happy
Ma pool juttu, ei, tegelikult kaks viimast osa ma ootasin, et kassiga juhtub midagi (nt auto sõidab üle või ta ei ilmu enam sinna või on haige vms) Very Happy
Et jah, ei tulnud midagi sellist, seega ma ei saa aru mis point loomal on xD
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime5/12/2011, 14:10

-.-
Life happens. Very Happy
Oleks tal rohkem pointi old kui ta ära oleks kadunud? Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime5/12/2011, 14:24

No, ei aga ta peab ju olema kuidagi seotud edasimineva stooriga? Very Happy
LOL, okay xD
Minu jaoks on oluline, et kõik, mis jutust juhtub ja on, peab minema kokku tegelaste ja tegevusega jne Very Happy Et ots otsaga kokku läheks, mitte ei oleks vahepeal mingit random theme'i, milleks on praegu see kass ja seepärast see häirib mind xD
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime5/12/2011, 14:25

*kratsib kukalt*
As I already told you... life happens. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime5/12/2011, 14:26

Yea... *vingub msn'is edasi* Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime7/12/2011, 22:27

Puder? Very Happy
Nagu täna enne ajalugu.. Jätsime pealinnu meelde. Afganistan - Kabul. "Noh, nagu pabul!"

Tripoli oli Tivoli ja..

Me pole normaalsed.

Ja kus mu uus osa on? Tappa saad homme, raisk.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime8/12/2011, 07:22

Muhahahahaha. xD

Tead, see oli nii koomiline kui sa minust ja Krissust kolmandal mööda läksid ja karjusid jälle, et uut osa. xD Krissu just käis pinda, et ma Järva Teatajasse paar artiklit kirjutaksin. Siis ma parajasti kurtsin talle, et ma ei jõua midagi teha: lasin just hommikul 3 tundi üle, et und saada, kuna õppisin pool ööd ajalugu (jubejube Very Happy) jms. Very Happy Ja siis sa tulid selle oma uue osaga ja me mõlemad vaatasime vist väga veidralt sind. Very Happy

A no ja siis järgmine vahetund sai huvijuht mu kätte... Very Happy Ausõna, punktist a punkti b ma tervena ei jõua. xD Ma pean kirjutama näidendi 12ndikele... ja see asi peab 2. nädala pärast laval olema! Puder, sul on ägedaid mõtteid, eksole?! Very Happy (Ja siis Kristiina kõndis mööda ja teatas, et tahab rääkida minuga ja siis huvijuht jumala võidukalt: Mina sain ta enne kätte! Very Happy)

Ühesõnaga... jah. Ma täna panen uue osa, kuna teil veab ja ta on mul olemas. Very Happy Aga juurdekirjutamine... *kratsib kukalt* Eks ma üritan. Very Happy

PS! Puder on nunnu. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime9/12/2011, 15:41

Muidugi olen nunnu. Very Happy

Mul on nii lambid hüüdnimed. Very Happy

Ja ma nõuan oma uut osa siia!!
Sille ütles, et kui ma vait jään, siis saan uue osa. (H) Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 7 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]