MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime9/12/2011, 19:24

No pagan võtku! Very Happy
Sina seal torised midagi, Tormi ajab midagi... siis õps ei saa vait jääda. Ma tahaks nagu kirjutada, mõtteid koguda... ja siis tuleb vaikus, sa jälle küsid midagi, õpetaja seletab, mina seal omaette pomisen Elsale, et jääge vait, jääge vait. XD
Kolm sekundit vaikust: te JÄLLE Ohuga merry-go-round, eksole. Very Happy
No ja siis Sillel seda suurepärast teemat Family Life in 2111 - My Opinion kirjutatud, 400 sõna, ja siis Ohu paneb: Aijaaa. Limiit 200 sõna, 10 prossa siia-sinna.
Ma olin LITERALLY headdesk. Very Happy
Nagu... seriously?!? Mul oli veel nii palju öelda, vabalt oleks nii 600-700 sõna kokku tuld... Ailile täna ütlesin, et mul vahel tunne, et ideed ei mahu pähe ära, siis ta ütles, et jah... mu kirjatöid lugedes on aru saada. XD
Aga ma mõtlesin, et õpetajat huvitavad meie MÕTTED, mitte kokkuvõtmisoskus, sest srsly. Niimoodi jõudis teemast vaid nii üle joosta, et mul hakkas paha kohe. -.-
Oijamh... Very Happy

Loodan, et osa meeldib. :)
Griffu hakkas ka manguma juba. Very Happy
Peab panema... Very Happy

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:26). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime10/12/2011, 21:02

Bioloogiatunnid Mike'iga - viimaks ometi midagi !

See vanaema tundub väga isekas inimene olevat. Ma loodan, et ta rohkem külla ei tule. Seda võiks aga teha Kaspar Very Happy

Btw I totally understand you bout the number of words. How can I put all I have to say in 200 words ??? Its impossible. Or at least I don't like what comes out of it, and my teacher doesn't understand at all . Ugh!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime11/12/2011, 00:02

Muhahaha. Very Happy

And... yeah. High five! Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime11/12/2011, 04:50

Err...
@Nasicc: Kristjan?
@Karolin: Kaspar?
Misasja? *on segaduses*
Eniveis, osa oli ÄGE. Viimase peal lihtsalt. Very Happy
Peaks Griffule pinda käima, et ta sulle pinda käib, kui tema suudab sind panna osasid üles panema Very Happy

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime11/12/2011, 12:05

Kaspar ikka, Kaspar... kusiganes ma ka Kristjan ei pannud. Very Happy
ÄÄ nüüd teisi piina.Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime11/12/2011, 12:48

Tsiteerin: :
"Jõllitan paar sekundit õudusega vanaema ja ei oska siis midagi muud teha, kui vaikselt tema käte vahele koperdada, peas vasardamas: Kristjan on siin, Kristjan on siin."

Siin Kristjan? Very Happy Kes on Kistjan? xD
Ja siis ei piina kui sa uut osa meile annad.. nii täna õhtuks vms Very Happy ^^
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime11/12/2011, 13:38

Seal pidigi ju Kristjan olema. Very Happy Kristjan = Juku. Ta saatis Sanna/Kaari vanaisa juurde koos selle kassiga ju. ;D
Ehk, Kristjan on klassivend, kes ei tea, et Sanna nimi on hoopis Kaari.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime11/12/2011, 15:44

Jeeeee. Very Happy
Mul on kakaod ja päkapikk tõi Daimi. Very Happy
Vbl tuleb kirjutamistuju.... Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime11/12/2011, 19:09

Kirjutasin seda osa, kuulates

Tegelikult ma kuulan seda viimasel ajal kogu aeg... *üritab nüüd iTunesi playcounte enne formatit meenutada* Oma 316. mängimisega on tal veel endise esimeseni - Stay (mingi 600 korda) veel pikk tee minna, kuid siiski. Very Happy

Nautige! :)

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:27). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime11/12/2011, 19:26

Griffu. kirjutas:
Seal pidigi ju Kristjan olema. Very Happy Kristjan = Juku. Ta saatis Sanna/Kaari vanaisa juurde koos selle kassiga ju. ;D
Ehk, Kristjan on klassivend, kes ei tea, et Sanna nimi on hoopis Kaari.

Aaaa. Blondiin olen Very Happy Õige, nüüd meenus xD Mind ajas lihtsalt need nimed segadusse Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime11/12/2011, 19:39

Ja nüüd sis siia kommentaar. Ma kommenteerisin seda sulle juba msn'is, kuid copy/past on äge asi vaata Very Happy
Terve see osa on MEGAHÜPERSUPER! Vot nii. Very Happy
Et jah, see eratunni teema oli nii totralt geniaalne. I luuuv Mike (L)

UUT!
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime11/12/2011, 19:46

Okei, Mike pole bioloogias tugev, aga kas talle tõesti ei jäänud külge, et inimestel pole mitte ribid vaid roided?
Aga mulle meeldis! :)
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime11/12/2011, 19:55

Everleigh - Haha. Very Happy Jeap. Very Happy

Herbts - *headdesk* xD Tavaliselt on need sõnakõlksud mul tahtlikud, kuid see... xD Aga jumal temaga. Very Happy
Tore, et meeldis. :)
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime11/12/2011, 23:18

Haah. Tuttav bio teema. Jaaaa.. mulle meeldis. prsh.. Obviously. Seal olid Sanna ja Mike. (I)
Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime12/12/2011, 19:28

Ma ütlen ka kogu aeg ribid...sest roided on nii pikk ja veniv sõna ribi on kerge ja maitsev Very Happy

nõustun Everleigh'iga Mike võiks selle töö viie saada ja otsustada, et Sanna on nii hea õpetaja, et ta peab temaga eratunde võtma...vähemalt kolm korda nädalas XD

UUT!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime12/12/2011, 19:37

Muhahaha. Very Happy
Tore on neist kirjutada, usute v mitte. Very Happy
Käro päästis selle osa, oskas meeleolumuusikat anda. Very Happy
*pomiseb*muidutelefonivastueivõtaeksole*pomiseb*
Lühike, kuid... ülejärgmine osa teeb asja kindlasti heaks. ;D

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:27). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime12/12/2011, 20:32

Kaks osa ühe päeva jooksul! *kiljatab*

*loeb ruttu osa läbi*

Mike'i sünnipäev! ütle, et see on järgmises osas! Palun!

Nii äge!!! *tantsib rõõmutantsu* *saab äkki aru, mida ta teeb ja istub maha...oma perekonna väga kahtlustavate pilkude all*

minu poolest võiks uus osa kohe tulla! Mul on praegu nii palju energiat üle! Trenn jäi ära Sad

UUUUUUUUUUUUUUUUUT!!!!!!!!!!!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime12/12/2011, 20:41

*naerab* xD
10 tiiru ümber maja? Very Happy 1, 2, 3, LÄKS! Very Happy
Kahjuks ei saa ma seda öelda. Very Happy Homme-ülehomme mul suht kiire, kuigi ma hellitan lootusi hommeõhtusest kirjutamisest... Very Happy Ja ülejärgmine osa peaks sünnipäev olema. Ma arvan... vahelduseks midagi muud ka? Very Happy See klassifitseerub piinamisena vist... Very Happy
Ja tervita oma perekonda. ;D xD
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime12/12/2011, 20:54

Nad tervitavad vastu

Ja ma elan kortermajas, mille ümbermõõt on umbes...no 1 km tuleb kindlalt ära. Nii et ma lähen kohe!

It is kind of a torment

but I'll manage until there is a new part !

*jookseb minema*
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime12/12/2011, 20:57

Nii lühike Sad
Aga osa oli siiski äge. Mike (L)
Mike võiks Annast lahku minna Very Happy
Kas Kaspar tuleb samuti peole?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime12/12/2011, 20:59

Karolin - Muhahaha. xD Edu. Very Happy

Everleigh - Miks sa üldse romantiline inimene pole??? Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime12/12/2011, 21:14

Ma olen ju Very Happy
Omamoodi romantiline Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime13/12/2011, 23:20

Nässu, kuidas lugu edasi läheb?
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime16/12/2011, 15:24

jah, ma tahaks ka teada Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime17/12/2011, 15:11

Kamooon. Ma jõudsin Rootsis ära käia ja sul pole ikka uut osa.

Mu tuju vajaks vägaväga tõstmist, nii et onju sa paned siia uue osa. (A)
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 8 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]