Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/12/2011, 19:24
No pagan võtku! Sina seal torised midagi, Tormi ajab midagi... siis õps ei saa vait jääda. Ma tahaks nagu kirjutada, mõtteid koguda... ja siis tuleb vaikus, sa jälle küsid midagi, õpetaja seletab, mina seal omaette pomisen Elsale, et jääge vait, jääge vait. XD Kolm sekundit vaikust: te JÄLLE Ohuga merry-go-round, eksole. No ja siis Sillel seda suurepärast teemat Family Life in 2111 - My Opinion kirjutatud, 400 sõna, ja siis Ohu paneb: Aijaaa. Limiit 200 sõna, 10 prossa siia-sinna. Ma olin LITERALLY headdesk. Nagu... seriously?!? Mul oli veel nii palju öelda, vabalt oleks nii 600-700 sõna kokku tuld... Ailile täna ütlesin, et mul vahel tunne, et ideed ei mahu pähe ära, siis ta ütles, et jah... mu kirjatöid lugedes on aru saada. XD Aga ma mõtlesin, et õpetajat huvitavad meie MÕTTED, mitte kokkuvõtmisoskus, sest srsly. Niimoodi jõudis teemast vaid nii üle joosta, et mul hakkas paha kohe. -.- Oijamh...
Loodan, et osa meeldib. :) Griffu hakkas ka manguma juba. Peab panema...
Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:26). Kokku muudetud 1 kord
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 10/12/2011, 21:02
Bioloogiatunnid Mike'iga - viimaks ometi midagi !
See vanaema tundub väga isekas inimene olevat. Ma loodan, et ta rohkem külla ei tule. Seda võiks aga teha Kaspar
Btw I totally understand you bout the number of words. How can I put all I have to say in 200 words ??? Its impossible. Or at least I don't like what comes out of it, and my teacher doesn't understand at all . Ugh!
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 11/12/2011, 00:02
Muhahaha.
And... yeah. High five!
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 11/12/2011, 04:50
Err... @Nasicc: Kristjan? @Karolin: Kaspar? Misasja? *on segaduses* Eniveis, osa oli ÄGE. Viimase peal lihtsalt. Peaks Griffule pinda käima, et ta sulle pinda käib, kui tema suudab sind panna osasid üles panema
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 11/12/2011, 12:05
Kaspar ikka, Kaspar... kusiganes ma ka Kristjan ei pannud. ÄÄ nüüd teisi piina.
Everleigh Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 11/12/2011, 12:48
Tsiteerin: :
"Jõllitan paar sekundit õudusega vanaema ja ei oska siis midagi muud teha, kui vaikselt tema käte vahele koperdada, peas vasardamas: Kristjan on siin, Kristjan on siin."
Siin Kristjan? Kes on Kistjan? xD Ja siis ei piina kui sa uut osa meile annad.. nii täna õhtuks vms ^^
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 11/12/2011, 13:38
Seal pidigi ju Kristjan olema. Kristjan = Juku. Ta saatis Sanna/Kaari vanaisa juurde koos selle kassiga ju. ;D Ehk, Kristjan on klassivend, kes ei tea, et Sanna nimi on hoopis Kaari.
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 11/12/2011, 15:44
Jeeeee. Mul on kakaod ja päkapikk tõi Daimi. Vbl tuleb kirjutamistuju....
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 11/12/2011, 19:09
Kirjutasin seda osa, kuulates
Tegelikult ma kuulan seda viimasel ajal kogu aeg... *üritab nüüd iTunesi playcounte enne formatit meenutada* Oma 316. mängimisega on tal veel endise esimeseni - Stay (mingi 600 korda) veel pikk tee minna, kuid siiski.
Nautige! :)
Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:27). Kokku muudetud 1 kord
Everleigh Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 11/12/2011, 19:26
Griffu. kirjutas:
Seal pidigi ju Kristjan olema. Kristjan = Juku. Ta saatis Sanna/Kaari vanaisa juurde koos selle kassiga ju. ;D Ehk, Kristjan on klassivend, kes ei tea, et Sanna nimi on hoopis Kaari.
Aaaa. Blondiin olen Õige, nüüd meenus xD Mind ajas lihtsalt need nimed segadusse
Everleigh Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 11/12/2011, 19:39
Ja nüüd sis siia kommentaar. Ma kommenteerisin seda sulle juba msn'is, kuid copy/past on äge asi vaata Terve see osa on MEGAHÜPERSUPER! Vot nii. Et jah, see eratunni teema oli nii totralt geniaalne. I luuuv Mike (L)
UUT!
Herbts 200 posti tüüd
Postituste arv : 202 Asukoht : Tähistaeva all...
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 11/12/2011, 19:46
Okei, Mike pole bioloogias tugev, aga kas talle tõesti ei jäänud külge, et inimestel pole mitte ribid vaid roided? Aga mulle meeldis! :)
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 11/12/2011, 19:55
Everleigh - Haha. Jeap.
Herbts - *headdesk* xD Tavaliselt on need sõnakõlksud mul tahtlikud, kuid see... xD Aga jumal temaga. Tore, et meeldis. :)
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 11/12/2011, 23:18
Haah. Tuttav bio teema. Jaaaa.. mulle meeldis. prsh.. Obviously. Seal olid Sanna ja Mike. (I)
Karolin Põ(h)jatark
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/12/2011, 19:28
Ma ütlen ka kogu aeg ribid...sest roided on nii pikk ja veniv sõna ribi on kerge ja maitsev
nõustun Everleigh'iga Mike võiks selle töö viie saada ja otsustada, et Sanna on nii hea õpetaja, et ta peab temaga eratunde võtma...vähemalt kolm korda nädalas XD
UUT!
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/12/2011, 19:37
Muhahaha. Tore on neist kirjutada, usute v mitte. Käro päästis selle osa, oskas meeleolumuusikat anda. *pomiseb*muidutelefonivastueivõtaeksole*pomiseb* Lühike, kuid... ülejärgmine osa teeb asja kindlasti heaks. ;D
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:27). Kokku muudetud 2 korda
Karolin Põ(h)jatark
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/12/2011, 20:32
Kaks osa ühe päeva jooksul! *kiljatab*
*loeb ruttu osa läbi*
Mike'i sünnipäev! ütle, et see on järgmises osas! Palun!
Nii äge!!! *tantsib rõõmutantsu* *saab äkki aru, mida ta teeb ja istub maha...oma perekonna väga kahtlustavate pilkude all*
minu poolest võiks uus osa kohe tulla! Mul on praegu nii palju energiat üle! Trenn jäi ära
UUUUUUUUUUUUUUUUUT!!!!!!!!!!!
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/12/2011, 20:41
*naerab* xD 10 tiiru ümber maja? 1, 2, 3, LÄKS! Kahjuks ei saa ma seda öelda. Homme-ülehomme mul suht kiire, kuigi ma hellitan lootusi hommeõhtusest kirjutamisest... Ja ülejärgmine osa peaks sünnipäev olema. Ma arvan... vahelduseks midagi muud ka? See klassifitseerub piinamisena vist... Ja tervita oma perekonda. ;D xD
Karolin Põ(h)jatark
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/12/2011, 20:54
Nad tervitavad vastu
Ja ma elan kortermajas, mille ümbermõõt on umbes...no 1 km tuleb kindlalt ära. Nii et ma lähen kohe!
It is kind of a torment
but I'll manage until there is a new part !
*jookseb minema*
Everleigh Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/12/2011, 20:57
Nii lühike Aga osa oli siiski äge. Mike (L) Mike võiks Annast lahku minna Kas Kaspar tuleb samuti peole?
nasicc Pehme admin
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/12/2011, 20:59
Karolin - Muhahaha. xD Edu.
Everleigh - Miks sa üldse romantiline inimene pole???
Everleigh Magus maius
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/12/2011, 21:14
Ma olen ju Omamoodi romantiline
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/12/2011, 23:20
Nässu, kuidas lugu edasi läheb?
Karolin Põ(h)jatark
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 16/12/2011, 15:24
jah, ma tahaks ka teada
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 17/12/2011, 15:11
Kamooon. Ma jõudsin Rootsis ära käia ja sul pole ikka uut osa.
Mu tuju vajaks vägaväga tõstmist, nii et onju sa paned siia uue osa. (A)
Sponsored content
Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)