| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 17/12/2011, 20:50 | |
| Ma jõudsin Tallinnas ära käia technically i'm still there but -details, details ja minu kohta on see saavvutus kahjuks kuid kui majanduslikult mõelda siis ikka õnneks. Kõik need asjad, mis poodides on ja mida neist kokku teha saaks *dreaming* Aga jah selle pika jutu mõte oli sulle selgeks teha, et mul on vaja uut osa | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/12/2011, 00:06 | |
| Haha. Ma jõudsin ka Tallinnas ära käia! (H) Aga te kohe-kohe saate teada, mis edasi saab! ;D Homme mul parem olgu aega, et kirjutada Mike'i sünnipäeva-osa ära. Ma olen selle kirjutamist niiiiii kaua oodanud. Omadel põhjustel, kuid siiski. Mõnus oli lugeda, kuidas te uusi osasid tahate. :) Inspireeriv. ;D Isegi nii inspireeriv, et See kõige parempoolsem raamat seal, eksole... Isegi selle lugemist ei alustanud! (Selle eest saab seekord Griffut tänada... nähtavasti on MSNiterror hea kirjutajapanija... mitte et ma seda soovitaks. Ohjeerum... neid päevi, mil Käro sööklaterrorit tegi... xD Kõik minu lauas juba muigasid kui teda mu selja tagant lähenemas nägid... ) Aga ma loodan, et teile meeldis! :) Sest mulle meeldis seda kirjutada. Ja loodetavasti homme uus osa ka.:) Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:27). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/12/2011, 00:19 | |
| Tubli Nässu, nüüd võid lugema minna. (:
*jääb homset õhtut ootama*
Aga see osa..jeap, see oli vaheosa. Siin polnud mitte midagi, mida su lugejad ootavad. xD | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/12/2011, 21:09 | |
| ...ja kauaoodatud sünnipäev algab... Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:27). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/12/2011, 21:26 | |
| Ja keegi ei hoiatanud sind mu tuleku eest.. Paras. Nüüd ma ei saagi sulle läheneda selja tagant, sest te istute seal nurgas. Ja ma tahan uut. Ja mina oleks Annal küll silma siniseks virutanud. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/12/2011, 21:32 | |
| Muhahahahahaa. xD Ainult parem mulle. Ma juba kirjutan uut. Ja usu mind, Kaari oleks ka, kui talle piisavalt aega oleks antud. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/12/2011, 21:55 | |
| *vaatab rahulolevalt ekraani* Sa kirjutad ikka väga hästi Seda sünnipäeva tasus oodata. Ja isegi Kaspar ilmus hetkeks pildile Äkki ilmuks natuke veel? Ja Sanna ja Mike'i kallistu ah... elu on lill Ja Markkus. Temas tõotab tulla midagi toredat ja kas ma mäletan midagi valesti või oli ta ka eelmises versioonis sees ??? keegi nagu istus kusagil peal mingis vannis... UUT!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa juba kirjutad uut! Väga hea, väga hea | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/12/2011, 21:58 | |
| *vaatab ka rahulolevalt ekraani ja naeratab laaaaaaialt* Aitäh. (: Kaspar... ma veel töötan tema suurema pildileilmumise kallal. Kuid ma vist julgen öelda, et kuigi teda ei saa olema palju, siis see kõik ei saa olema läbi mälestuste. ;D Jah. Markkus oli eelmises versioonis ka. *naerab* Sealt ma ta võtsingi... või noh, selle motiivi. Vaatasin täna oma vanu MG faile üle... neid on ikka parasjagu. Otsisin ühest versioonist selle vanniasja ka üles... oh aegu. Aga kui sellest versioonist rääkida, siis oli ta päris esimeses osas ka sees - see, kes Kaariga oli, kui ta Mike'i surmast teada sai. Uut... homme ehk. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/12/2011, 23:00 | |
| | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/12/2011, 23:22 | |
| No mina ei oleks mingit aega oodanud, vaid virutamine on mu esmareaktsioon.
Everleigh - Caring* | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/12/2011, 23:27 | |
| Jeah, Käro... ma olen seda kogenud. xD Mu toa lauaarvuti kõlarid krõbisevad juba päev otsa... *mõtleb, mis neil küll viga olla võib* | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 18/12/2011, 23:36 | |
| Ups noh. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/12/2011, 20:20 | |
| Ma kuulan Natalie Imbrugliat. Ja tänan jumalat, et tema plaadiga on kaasas ka sõnad. Viimati ostsin endale Hurts Deluxe'i. See oli pettumus, et seal sõnu pold. -.- Muretsege mulle mingi plaadifirma meil. Saadan neile kirja. half way here half way here they whisper you talk so much sense when you're sleeping when you're sleepingOsa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:28). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 19/12/2011, 20:29 | |
| Oh, see Markkus on täiega muhe vend. ;D | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/12/2011, 23:25 | |
| YAYYYY!!!!!! Ja siis ta sebib Markkusega ja Mike saab armukadedaks. Win-win. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 20/12/2011, 23:40 | |
| Spekuleerige, spekuleerige. Sille magab. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/12/2011, 02:17 | |
| Markkus on äge, praeguse seisuga tundub mulle isegi, et ta on seni kõige huvitavam tegelane selles jutus Oeh, kui ammu ma seda lugenud ei ole. Sinu juttude jaoks peab mul mingil põhjusel alati sobiv tuju olema ja selline tunne, et tahaks midagi erilist, mitte järjekordset animet või Korea draamat, aga see on mõnes mõttes isegi hea, sest nii saan ma korraga rohkem lugeda Ootan uut. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/12/2011, 18:47 | |
| Markkus kahe k'ga on tore! UUT! kirjutaks rohkem, aga kiire on ! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/12/2011, 22:27 | |
| Prince Kirameki - Tore sinu kommentaari siin näha. :) Vahva, et sa MGd unustanud pole. Karolin - Nõustun. Paneks õunatükid kuuma vee sisse ligunema... vaataks, mis juhtub. (Käro, ma hoian praegu sõnumiraha kokku. ;D *vihje* ) Niisiis.... kena veerandi lõppu kõigile! Ellika pani täna enda poolt kingid juba kuuse alla... *kratsib kukalt* Nojah. Ma hakkan enda omi alles pakkima... Aga ma teadsin, et ta kingib mulle plaadi (kuna ma küsisin... aga ma ei tea, millise plaadi ta valikust võttis). Mida ma aga ei tea, on see, mis selle teise hiiglasliku paki sees on, millel ka SILLE suurelt peal. Ja nüüd ma närin laupäeva õhtuni küüsi, sest uudihimu tapab. (Ma ausõna pole tegelikult NIIIIII materiaalne, aga, noh... ma olen uudishimulik, ütleme nii. ) Kuusk on nii... kurb see aasta. Meie toa kuusk on ka kahvatu.... minu arust oleks Ellika sellele rohkem karda ja asju panna võinud... kuid see selleks. Järgmise osa saate laupäeval. ;D Nautige! Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:28). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 22/12/2011, 22:54 | |
| Laupäeval, laupäeval... | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|