MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
AutorTeade
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime17/12/2011, 20:50

Ma jõudsin Tallinnas ära käia
technically i'm still there but -details, details
ja minu kohta on see saavvutus Very Happy kahjuks kuid kui majanduslikult mõelda siis ikka õnneks. Kõik need asjad, mis poodides on ja mida neist kokku teha saaks *dreaming*
Aga jah selle pika jutu mõte oli sulle selgeks teha, et mul on vaja uut osa
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime18/12/2011, 00:06

Haha. Very Happy
Ma jõudsin ka Tallinnas ära käia! (H) Very Happy
Aga te kohe-kohe saate teada, mis edasi saab! ;D Homme mul parem olgu aega, et kirjutada Mike'i sünnipäeva-osa ära. Ma olen selle kirjutamist niiiiii kaua oodanud. Very Happy Omadel põhjustel, kuid siiski. Very Happy
Mõnus oli lugeda, kuidas te uusi osasid tahate. :)
Inspireeriv. ;D
Isegi nii inspireeriv, et
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 DSC_1267
See kõige parempoolsem raamat seal, eksole... Very Happy Isegi selle lugemist ei alustanud! Very Happy (Selle eest saab seekord Griffut tänada... nähtavasti on MSNiterror hea kirjutajapanija... mitte et ma seda soovitaks. Very Happy Ohjeerum... neid päevi, mil Käro sööklaterrorit tegi... xD Kõik minu lauas juba muigasid kui teda mu selja tagant lähenemas nägid... Very Happy)
Aga ma loodan, et teile meeldis! :)
Sest mulle meeldis seda kirjutada. Very Happy
Ja loodetavasti homme uus osa ka.:)

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:27). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime18/12/2011, 00:19

Tubli Nässu, nüüd võid lugema minna. (:

*jääb homset õhtut ootama*

Aga see osa..jeap, see oli vaheosa. Siin polnud mitte midagi, mida su lugejad ootavad. xD
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime18/12/2011, 16:30

Vaheosa või mitte; toimus seal midagi või mitte.. I LIKED IT! Very Happy
Ja Kaspar tuleb sinna ^^ Ma olin ülihäppi kui selle teada sain!
Ei jõua järgmist osa ära oodata! Seega KIIRESTI uut , paluuuun (A) Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime18/12/2011, 21:09

...ja kauaoodatud sünnipäev algab... Very Happy

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:27). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime18/12/2011, 21:26

Ja keegi ei hoiatanud sind mu tuleku eest.. Paras. Nüüd ma ei saagi sulle läheneda selja tagant, sest te istute seal nurgas. Sad

Ja ma tahan uut.

Ja mina oleks Annal küll silma siniseks virutanud.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime18/12/2011, 21:32

Muhahahahahaa. xD Ainult parem mulle. Very Happy

Ma juba kirjutan uut. Very Happy

Ja usu mind, Kaari oleks ka, kui talle piisavalt aega oleks antud. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime18/12/2011, 21:55

*vaatab rahulolevalt ekraani*
Sa kirjutad ikka väga hästi
Seda sünnipäeva tasus oodata.
Ja isegi Kaspar ilmus hetkeks pildile Very Happy Äkki ilmuks natuke veel? Ja Sanna ja Mike'i kallistu ah... elu on lill Very Happy Very Happy

Ja Markkus. Temas tõotab tulla midagi toredat Very Happy ja kas ma mäletan midagi valesti või oli ta ka eelmises versioonis sees ??? keegi nagu istus kusagil peal mingis vannis...

UUT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sa juba kirjutad uut! Väga hea, väga hea Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime18/12/2011, 21:58

*vaatab ka rahulolevalt ekraani ja naeratab laaaaaaialt* Very Happy Very Happy
Aitäh. (:
Kaspar... ma veel töötan tema suurema pildileilmumise kallal. Kuid ma vist julgen öelda, et kuigi teda ei saa olema palju, siis see kõik ei saa olema läbi mälestuste. ;D

Jah. Very Happy Markkus oli eelmises versioonis ka. Very Happy *naerab* Very Happy Sealt ma ta võtsingi... või noh, selle motiivi. Very Happy Vaatasin täna oma vanu MG faile üle... neid on ikka parasjagu. Very Happy Otsisin ühest versioonist selle vanniasja ka üles... oh aegu. Very Happy
Aga kui sellest versioonist rääkida, siis oli ta päris esimeses osas ka sees - see, kes Kaariga oli, kui ta Mike'i surmast teada sai. Very Happy

Uut... homme ehk. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime18/12/2011, 22:11

Woah! Oh sa mu meie, plikade kaklus! Very Happy
Mike.. õeh, ma ei oska midagi öelda tema kohta, kuidagi olen nii pettunud temas xD
Aaga nevermind, uut, palun! :))
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime18/12/2011, 23:00

Very Happy Very Happy
Saad üle. Wink
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime18/12/2011, 23:07

Obviously, cuz I still love him Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime18/12/2011, 23:22

No mina ei oleks mingit aega oodanud, vaid virutamine on mu esmareaktsioon.

Everleigh - Caring*
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime18/12/2011, 23:27

Jeah, Käro... ma olen seda kogenud. xD

Mu toa lauaarvuti kõlarid krõbisevad juba päev otsa... Very Happy *mõtleb, mis neil küll viga olla võib* Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime18/12/2011, 23:36

Ups noh. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime19/12/2011, 20:20

Ma kuulan Natalie Imbrugliat.
Ja tänan jumalat, et tema plaadiga on kaasas ka sõnad. Very Happy Viimati ostsin endale Hurts Deluxe'i. See oli pettumus, et seal sõnu pold. -.- Muretsege mulle mingi plaadifirma meil. Saadan neile kirja. Very Happy

half way here
half way here they whisper
you talk so much sense
when you're sleeping
when you're sleeping

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:28). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime19/12/2011, 20:29

Oh, see Markkus on täiega muhe vend. ;D
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime19/12/2011, 20:38

eee...Markkus ei meeldi mulle Very Happy
Ok, tegelt meeldib aga tundub et talle meeldib Kaari ja see pole hea.. või on aga ei ole kaa... Nevermind xD Osa meeldis nagu kõik eelmisedki. Uut!
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime20/12/2011, 23:25

YAYYYY!!!!!! Ja siis ta sebib Markkusega ja Mike saab armukadedaks.

Win-win. Very Happy

Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime20/12/2011, 23:40

Spekuleerige, spekuleerige. Very Happy
Sille magab.Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime22/12/2011, 02:17

Markkus on äge, praeguse seisuga tundub mulle isegi, et ta on seni kõige huvitavam tegelane selles jutus Very Happy

Oeh, kui ammu ma seda lugenud ei ole. Sinu juttude jaoks peab mul mingil põhjusel alati sobiv tuju olema ja selline tunne, et tahaks midagi erilist, mitte järjekordset animet või Korea draamat, aga see on mõnes mõttes isegi hea, sest nii saan ma korraga rohkem lugeda Wink

Ootan uut.
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime22/12/2011, 18:47

Markkus kahe k'ga on tore! Very Happy
UUT!
kirjutaks rohkem, aga kiire on !
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime22/12/2011, 22:27

Prince Kirameki - Tore sinu kommentaari siin näha. :) Vahva, et sa MGd unustanud pole. Very Happy

Karolin - Nõustun. Very Happy

Paneks õunatükid kuuma vee sisse ligunema... vaataks, mis juhtub.
(Käro, ma hoian praegu sõnumiraha kokku. Very Happy ;D *vihje* Very Happy)

Niisiis.... kena veerandi lõppu kõigile! Ellika pani täna enda poolt kingid juba kuuse alla... *kratsib kukalt* Nojah. Ma hakkan enda omi alles pakkima... Very Happy Aga ma teadsin, et ta kingib mulle plaadi (kuna ma küsisin... aga ma ei tea, millise plaadi ta valikust võttis). Mida ma aga ei tea, on see, mis selle teise hiiglasliku paki sees on, millel ka SILLE suurelt peal. Ja nüüd ma närin laupäeva õhtuni küüsi, sest uudihimu tapab. Very Happy (Ma ausõna pole tegelikult NIIIIII materiaalne, aga, noh... ma olen uudishimulik, ütleme nii. Very Happy)

Kuusk on nii... kurb see aasta. Meie toa kuusk on ka kahvatu.... minu arust oleks Ellika sellele rohkem karda ja asju panna võinud... kuid see selleks.

Järgmise osa saate laupäeval. ;D

Nautige!

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:28). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime22/12/2011, 22:48

Oh! Ma sain siiski osa, YAY ^^
Hmm.. see Anna võiks end põlema panna. Idioot selline -.-
Mike ja Kaara aka Sanna võiksid ballile koos minna Very Happy
Aga see selleks. Osa meeldis. Väga. Ja nüüd kärmelt uut!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime22/12/2011, 22:54

Laupäeval, laupäeval... Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 9 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]