MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 18:56

Everleigh - Mulle nii meeldib lugeda, mida te sellelt jutult ootate! Very Happy *muigab*
Oehjah... Very Happy Ai, see oli üks ütlemata tore osa. Very Happy Ja Markkuse kohta ma juba ammu vihjeid teinud... kuigi nüüd nii rahul, et ta selle välja ütles. Very Happy
Ain't he the cutest?? Very Happy

Naughty - Kolm korda? Whoa... Very Happy *kratsib kukalt* Müts maha. Very Happy Mina ise olen selle osa 2,5 korda läbi lugenud. Very Happy

Ja Markkus on tore! Very Happy *kaitseb elu hinnaga Markkust* Võtaks ta endale, kui vaid saaks. Very Happy

Naersin, kui ütlesid, et sinu vaatevinklist ka Anna mõrd. Very Happy *muigab* Aehjah... kuigi ma siiamaani veel naeran Griffu peale. Very Happy

Kontakt Kirsti ütleb (18:26)
kuule, palun, ei. Ta ei saanud praegu aru, et ta Markkusesse ära armunud on või midagi.
Kontakt Sille . ütleb (18:27)
*naerab*
ta on sassis omadega hetkel.
Kontakt Kirsti ütleb (18:27)
Las jookseb peaga vastu seina. Ta ei rännanud ajas selleks, et Markkusega käima hakata. Kammoon, see kutt pidutseb vannis.

Kusjuures... ma olen ise ka Markkuse valu kirjeldamisega äärmiselt rahul. :)

Ja see joonistus... aeh. Very Happy Mida sa küll minu pliiatsitükkides näed? Very Happy *uneleb* Ah well, I'm your Picasso. Very Happy

Ja ma ütlesin, et ühel päeval kahte osa ei saa, mitte et iga päev üks osa! xD
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 19:07

Sa igavene sitikas. Ära hakka siin nüüd pidurdama. Sul läheb nii hästi ja sa lihtsalt ise tahad kohutavalt kirjutada ja siis seda meistriteost meie homme näidata What a Face

Oled jah minu Picasso ja tead mis mulle sinu joonistuste juures meeldib. Need on nii nii naljakad:D

Ei mulle ei meeldi Markkuse tunded ja ilmselt on Grifful õigus Kaari tõesi ei läinud ajas tagasi selleks, et Markkusega sebida. No ja vannis idutsemine on juba oma teema.

Just no. Mike forever! drunken
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 19:09

Sitikas. xD Aitäh. Very Happy Vaatame... vaatame. xD

Noh... selle vastu ma ei vaidle. (Hale)naljakad on nad tõesti. Very Happy

Oeh... Very Happy Kus on Karolin, kui teda vaja on? Very Happy Ainus Markkuse-defender vist. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 19:28

Mh...No küll ta varsti jõuab!

Kas sa tahad väita, et sina oled Markkuse poolt? affraid
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 19:35

Loodame. xD

Mm... Jah? (A) Very Happy

Markkus on alati seal, ta kuulab, annab nõu. Ta oskab teha head nalja ja tõmbleb Tartu-Tallinna vahet ja on armas. Ja ta paneb Kaarit mõtlema ja ennast analüüsima. Kaari tunneb ennast temaga turvaliselt. Markkus on kannatlik ja hooliv ja olemas.

Mike on küll lõbus ja teeb nalja ja käib Kaariga igal pool, kuid pigem sellepärast, et tal pole enam Annat, kes ta aega sisustaks ja tal pole Kaari vastu midagi. Ta on armas ja hooliv ja ta on põhjus, miks Kaari tagasi läks.

Ma ei taha väga palju nende hingeelu lahata. Very Happy Ma tahan, et te ise selle peale tuleksite. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 19:44

Ja mina tahan, et sa siis vorbiksid Maiki natuke rohkem selliseks, kes Kaarist hoolib!

Eks?
aitähh! Wink
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 19:45

Juba jooksen. xD
Tagasi üles Go down
swessu
Tsiklimees
swessu

Female Postituste arv : 430

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 20:51

Ma olen koguaeg seda juttu nö salaja lugenud, midagi ütlemata. Aga see on mulle sama palju, või rohkemgi veel, hinge pugenud, kui eelmine versioon. Ja siis ma lugesin siin neid viimaseid kommentaare ja lihtsalt pidin ütlema, et mulle on üpris algusest peale Markkus palju rohkem meeldinud ja nüüd viimasel ajal veel eriti. Ma lihtsalt tahaks nüüd uut osa lugeda, aitäh. :)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 21:06

Heh. :)

Aitäh, et lõpuks endast märku andsid! Very Happy

Ja mul on hea meel, et see versioon ka meeldib. :) (Ja et Markkus meeldib. :) )
Tagasi üles Go down
shine
Helmut
shine

Female Postituste arv : 906

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 21:29

Mulle Markkus meeldib
Ja Mike on idioot.
Ja jutt on otseloomulikult super! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 21:30

AITÄH! :)
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 21:32

Shine Shocked Miks sa Mike kohta nüüd sedasi pidid ütlema Mad

No jah, ta on natuke idioot, aga mitte palju. Ta on armas ka ju ikka natukene, eks Neutral

Ja pealegi Sille pidi ta normaalsemaks veel tegema. Eks Sille?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 21:33

*naerab* Very Happy
Ei ole ma midagi lubanud. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 21:36

Aga sa ikkagi teed eks? Pead tegema ta on ju ikkagi Mike! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 21:38

Ta on Mike. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 21:39

Mida see siis nüüd tähendas. Kiusad mind w? Very Happy Kas see tähendas jad või eid?Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 21:40

See tähendas, et ma kiusan sind. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 21:43

Kohutav inimene. Very Happy Ma loodan igatahes, et uus osa tuleb varsti ja siis ma loodan veel, et seal ei ole Markkust. Tead ja kui sa mind sedasi kiusad siis ei meeldi ta mulle enam üldse Mad
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 21:46

*muutub kurvaks* Very Happy
Kuid noh... õnneks ma ei saa midagi sellevastast teha, mis tegelased mulle ütlevad, seega... tuleb, mis tuleb. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 21:48

Õudsad tegelased sul siis:D Välja arvatud Mike! lol!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 21:57

Äkki Mike karjubki mulle, et Kaari ja Markkus on 4eva? xD
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 22:06

Shocked see lõpp tekitas küll pisaraid silma nurka..
kuigi mulle meeldib siiski mike natuke rohkem, markkus meenutab suurt venda rohkem.. :)
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 22:08

Midaa sa ajad. Puhta lollik läinud. Mike ei teeks seda. Talle ei meeldi kui Kaari Markkusega liiga palju on. Ise kirjutasid ühes osas, et väidetavalt Mike unustas Markkuse linnatulekust rääkida, kuid olen kindel, et ta ei tahtnud. Nii et ära aja eksa segast siin. Minu Mike ei oleks nii jobu Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 22:10

Herbts - Mul on hea meel, et pisarad silmanurgas, (A) :)

Naughty - hahaha. xD Aga äkki minu Mike on nii jobu? Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime13/3/2012, 22:14

Sille! Kas sa saad nüüd ruma jutu jätta. Mike pole loll, jobu, nõme, idioot ega mitte ükski muu selline kole asi. alien
Mike on armas, vaimukas ja väga väga tore poiss, kes peab õppima ennast Kaari juuresolekul kontrollima. Ja sina Sille pead teda õpetama Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 24 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]