| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 18:56 | |
| Everleigh - Mulle nii meeldib lugeda, mida te sellelt jutult ootate! *muigab* Oehjah... Ai, see oli üks ütlemata tore osa. Ja Markkuse kohta ma juba ammu vihjeid teinud... kuigi nüüd nii rahul, et ta selle välja ütles. Ain't he the cutest?? Naughty - Kolm korda? Whoa... *kratsib kukalt* Müts maha. Mina ise olen selle osa 2,5 korda läbi lugenud. Ja Markkus on tore! *kaitseb elu hinnaga Markkust* Võtaks ta endale, kui vaid saaks. Naersin, kui ütlesid, et sinu vaatevinklist ka Anna mõrd. *muigab* Aehjah... kuigi ma siiamaani veel naeran Griffu peale. Kontakt Kirsti ütleb (18:26) kuule, palun, ei. Ta ei saanud praegu aru, et ta Markkusesse ära armunud on või midagi. Kontakt Sille . ütleb (18:27) *naerab* ta on sassis omadega hetkel. Kontakt Kirsti ütleb (18:27) Las jookseb peaga vastu seina. Ta ei rännanud ajas selleks, et Markkusega käima hakata. Kammoon, see kutt pidutseb vannis.Kusjuures... ma olen ise ka Markkuse valu kirjeldamisega äärmiselt rahul. :) Ja see joonistus... aeh. Mida sa küll minu pliiatsitükkides näed? *uneleb* Ah well, I'm your Picasso. Ja ma ütlesin, et ühel päeval kahte osa ei saa, mitte et iga päev üks osa! xD | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 19:09 | |
| Sitikas. xD Aitäh. Vaatame... vaatame. xD Noh... selle vastu ma ei vaidle. (Hale)naljakad on nad tõesti. Oeh... Kus on Karolin, kui teda vaja on? Ainus Markkuse-defender vist. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 19:35 | |
| Loodame. xD Mm... Jah? (A) Markkus on alati seal, ta kuulab, annab nõu. Ta oskab teha head nalja ja tõmbleb Tartu-Tallinna vahet ja on armas. Ja ta paneb Kaarit mõtlema ja ennast analüüsima. Kaari tunneb ennast temaga turvaliselt. Markkus on kannatlik ja hooliv ja olemas. Mike on küll lõbus ja teeb nalja ja käib Kaariga igal pool, kuid pigem sellepärast, et tal pole enam Annat, kes ta aega sisustaks ja tal pole Kaari vastu midagi. Ta on armas ja hooliv ja ta on põhjus, miks Kaari tagasi läks. Ma ei taha väga palju nende hingeelu lahata. Ma tahan, et te ise selle peale tuleksite. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 19:45 | |
| | |
|
| |
swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 20:51 | |
| Ma olen koguaeg seda juttu nö salaja lugenud, midagi ütlemata. Aga see on mulle sama palju, või rohkemgi veel, hinge pugenud, kui eelmine versioon. Ja siis ma lugesin siin neid viimaseid kommentaare ja lihtsalt pidin ütlema, et mulle on üpris algusest peale Markkus palju rohkem meeldinud ja nüüd viimasel ajal veel eriti. Ma lihtsalt tahaks nüüd uut osa lugeda, aitäh. :) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 21:06 | |
| Heh. :) Aitäh, et lõpuks endast märku andsid! Ja mul on hea meel, et see versioon ka meeldib. :) (Ja et Markkus meeldib. :) ) | |
|
| |
shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 21:29 | |
| Mulle Markkus meeldib Ja Mike on idioot. Ja jutt on otseloomulikult super! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 21:30 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 21:32 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 21:33 | |
| *naerab* Ei ole ma midagi lubanud. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 21:38 | |
| Ta on Mike. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 21:40 | |
| See tähendas, et ma kiusan sind. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 21:46 | |
| *muutub kurvaks* Kuid noh... õnneks ma ei saa midagi sellevastast teha, mis tegelased mulle ütlevad, seega... tuleb, mis tuleb. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 21:57 | |
| Äkki Mike karjubki mulle, et Kaari ja Markkus on 4eva? xD | |
|
| |
Herbts 200 posti tüüd
Postituste arv : 202 Asukoht : Tähistaeva all...
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 22:06 | |
| see lõpp tekitas küll pisaraid silma nurka.. kuigi mulle meeldib siiski mike natuke rohkem, markkus meenutab suurt venda rohkem.. :) | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 22:10 | |
| Herbts - Mul on hea meel, et pisarad silmanurgas, (A) :) Naughty - hahaha. xD Aga äkki minu Mike on nii jobu? | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |