MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 22:17

Mind ei ole loos. Very Happy Ei saa. Very Happy
Ja ta pole loll ja jobu ja nõme jms. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 22:19

Mhhhhhhhhhhhhhhh Mad

Igatahes sina ise tahtsid, et inimestel tekiks mingisuguse ootused ja värkki ja nüüd sa i taha minu omasi kuuldagi võtta. Häbi Mad

No kui sa teda üdinisti heaks ei taha teha, siis tee nii, et Markkus nii hea ei oleks, et mike tema varju jääb. Mõistad? Neutral
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 22:21

Ma kuulan su ootusi ja lootusi. Very Happy Ja ma võtan need teadmiseks... ma lihtsalt tahaksin, et lugemine sulle midagi pakuks. Very Happy

*naerab* Very Happy Kõik on võimalik. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 22:23

*hüppas praegu voodist püsti ja jookseb karjudes toas ringi*

Jessssss, jesss, jesssss...!!!!!! Mind võeti kuulda Laughing
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 22:24

Noh... toas võib ikka ringi joosta. xD ;D
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 22:25

Nagu ma aru saan siis homme saab uue osa???
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 22:26

Ma loodan. Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 23:17

Markkus on nii läila, et süda läheb pahaks. Ja mida ta karjub? Inimese kombel saab ka armastust avaldada.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 23:20

Selleks ajaks oli tal hääl maas. (A) Very Happy

Markkus on läila... *läheb seedib* xD
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 23:23

Ikkagi. Sõimab tüdruku näo täis ja siis on ninnuoksenännu? See ongi armastus? Pft.
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 23:30

Jess Griffu j-u-m-a-l-d-a-n sind päriselt ka. olen nüüdsest peale sinu fänn. Päriselt ka Very Happy

Just täpselt see ninnuoksenännu oligi see sõna mille eale mina polek iial tulnud:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 23:31

See oli mees, kes ei suuda enam oma armastatut teisest ninnunännutamas kuulata! Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 23:38

Sina, Nässu, mine tuttu, et sa oleksid hommikul puhanud. Seejärel mine kooli, otsi üles Puder (Puder, pft, misasja, ta on Pätu) ja ütle talle, et Nublu igatseb ja armastab teda ja et ta võiks oma lubadusi pidada ka. Ja siis tule koju ja vorbi uus osa, mis on Goldwin+Sannat täis. Selle jutu pealkiri on Mike Goldwin ja siin on Markkust paaaaaaaaaaaaaaaaaalju rohkem. Nii ei tohi!
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 23:42

Jah Sille saaa aru nagu päriselt ka me tahame Mike Goldwin'iiiiiiiiiiiiiii vs Sanna:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 23:48

Haha. Very Happy Küll ma sinna tuttu ka jõuan... Very Happy Meil ei ole Pudruga homme ühtegi tundi koos... aga kui teda näen, võtan rajalt maha. Very Happy Jumal teab, et tema minuga seda liigagi palju teinud. (6) xD

Mäletate seda Chalice'i lugu? Nelikümmend? Vaadake sõnu. :)
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 23:53

Ma lugesin esimese salmi sõnad läbi ja turtsatasin.
Mike on kaua kuival olnud ja kuna tal on käsi haige (eksameid kirjutas kõvasti-kõvasti), siis pidi Anna võtma. Noh, arusaadav.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 23:55

Miks mitte siis Sanna võtta? Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime13/3/2012, 23:59

Sest Sanna on ilus ja puhas, teda ei tohi kasutada kui nartsa ja seda mõistab sigalakkutäis Mike ka.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime14/3/2012, 00:00

*naerab* Very Happy

See kõlas isegi päris... armsana. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime14/3/2012, 00:01

Vot vot, inspiratsiooni sulle sähh Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime14/3/2012, 00:08

*muigab* Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime14/3/2012, 19:18

Loll Kaari, LOLL, LOLL, LOLL

ei tegelt ta ei ole loll. Markkus läks ära! Ja ma saan temast aru, sest kaua sa kannatad ? *...kurbade naeru , võta need võtmed ja viruta kaevu, ter-*

Igastahes, kuidas selline asi sai juhtuda! Ja Mike, sellel hetkel sain ma aru kui tühi Mike on, nagu keegi oleks Mike 'lt meigi maha võtnud. Paksu meigi.

Enne mõtlesin ma Mike'ile kui okeyle täitsa toredale inimesele. Aga nüüd: Las ta läheb ja on oma Annnaga - nad sobivad täitsa hästi kokku!

Kritikene...ta tundub kuidagi nii üksik. Sanna tal on, aga... ta peaks endale poisi leidma.

Mismõttesnagu! agh! Markkus Crying or Very sad

Ja enne seda ja kogu selle aja kui Sanna Markkusele oma juttu rääkis käis mu peas ringi mõte 'stop talking just shut up, stop talking just shut up, see ei ole hea, ei ole hea'

UUT!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime14/3/2012, 19:55

Jess! Very Happy

Very Happy Very Happy Very Happy

Kas sa oskad seda tühja Mike'i natukene kirjeldada? Ma arvan, et ma sain aru, mida sa mõtlesid. Very Happy Aga lihtsalt igaks juhuks... Kuigi ma ise ei oskaks seda vist sõnadesse panna. Very Happy

Ja Kristil on ju Kaspar! Very Happy Ärme Kasparikest unusta... Very Happy

Aitäh selle toreda kommentaari eest! :)
Ja nii vahva, et keegi Markkust mõistab ka. :)
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime14/3/2012, 21:12

Muidugi! Kuidas ma Kaspari võisin ära unustada! Kristi lihtsalt tundus nii üksik seal.

Tühi Mike... ta... ei ole nii eriline, ta ion ikka tore ja armas ja teeb nalja, aga.... ei ole nii... sügav? anyway I think we are on the same page
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime14/3/2012, 21:20

Yup ja yup. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 25 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 25, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]