| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 22:17 | |
| Mind ei ole loos. Ei saa. Ja ta pole loll ja jobu ja nõme jms. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 22:19 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 22:21 | |
| Ma kuulan su ootusi ja lootusi. Ja ma võtan need teadmiseks... ma lihtsalt tahaksin, et lugemine sulle midagi pakuks. *naerab* Kõik on võimalik. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 22:24 | |
| Noh... toas võib ikka ringi joosta. xD ;D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 22:25 | |
| Nagu ma aru saan siis homme saab uue osa??? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 22:26 | |
| Ma loodan. | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 23:17 | |
| Markkus on nii läila, et süda läheb pahaks. Ja mida ta karjub? Inimese kombel saab ka armastust avaldada.
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 23:20 | |
| Selleks ajaks oli tal hääl maas. (A) Markkus on läila... *läheb seedib* xD | |
|
| |
Griffu. Admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 23:23 | |
| Ikkagi. Sõimab tüdruku näo täis ja siis on ninnuoksenännu? See ongi armastus? Pft. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 23:31 | |
| See oli mees, kes ei suuda enam oma armastatut teisest ninnunännutamas kuulata! | |
|
| |
Griffu. Admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 23:38 | |
| Sina, Nässu, mine tuttu, et sa oleksid hommikul puhanud. Seejärel mine kooli, otsi üles Puder (Puder, pft, misasja, ta on Pätu) ja ütle talle, et Nublu igatseb ja armastab teda ja et ta võiks oma lubadusi pidada ka. Ja siis tule koju ja vorbi uus osa, mis on Goldwin+Sannat täis. Selle jutu pealkiri on Mike Goldwin ja siin on Markkust paaaaaaaaaaaaaaaaaalju rohkem. Nii ei tohi! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 23:42 | |
| Jah Sille saaa aru nagu päriselt ka me tahame Mike Goldwin'iiiiiiiiiiiiiii vs Sanna:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 23:48 | |
| Haha. Küll ma sinna tuttu ka jõuan... Meil ei ole Pudruga homme ühtegi tundi koos... aga kui teda näen, võtan rajalt maha. Jumal teab, et tema minuga seda liigagi palju teinud. (6) xD Mäletate seda Chalice'i lugu? Nelikümmend? Vaadake sõnu. :) | |
|
| |
Griffu. Admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 23:53 | |
| Ma lugesin esimese salmi sõnad läbi ja turtsatasin. Mike on kaua kuival olnud ja kuna tal on käsi haige (eksameid kirjutas kõvasti-kõvasti), siis pidi Anna võtma. Noh, arusaadav. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 23:55 | |
| Miks mitte siis Sanna võtta? | |
|
| |
Griffu. Admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 13/3/2012, 23:59 | |
| Sest Sanna on ilus ja puhas, teda ei tohi kasutada kui nartsa ja seda mõistab sigalakkutäis Mike ka. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 14/3/2012, 00:00 | |
| *naerab* See kõlas isegi päris... armsana. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 14/3/2012, 00:08 | |
| *muigab* | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 14/3/2012, 19:18 | |
| Loll Kaari, LOLL, LOLL, LOLL ei tegelt ta ei ole loll. Markkus läks ära! Ja ma saan temast aru, sest kaua sa kannatad ? *...kurbade naeru , võta need võtmed ja viruta kaevu, ter-* Igastahes, kuidas selline asi sai juhtuda! Ja Mike, sellel hetkel sain ma aru kui tühi Mike on, nagu keegi oleks Mike 'lt meigi maha võtnud. Paksu meigi. Enne mõtlesin ma Mike'ile kui okeyle täitsa toredale inimesele. Aga nüüd: Las ta läheb ja on oma Annnaga - nad sobivad täitsa hästi kokku! Kritikene...ta tundub kuidagi nii üksik. Sanna tal on, aga... ta peaks endale poisi leidma. Mismõttesnagu! agh! Markkus Ja enne seda ja kogu selle aja kui Sanna Markkusele oma juttu rääkis käis mu peas ringi mõte 'stop talking just shut up, stop talking just shut up, see ei ole hea, ei ole hea' UUT! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 14/3/2012, 19:55 | |
| Jess! Kas sa oskad seda tühja Mike'i natukene kirjeldada? Ma arvan, et ma sain aru, mida sa mõtlesid. Aga lihtsalt igaks juhuks... Kuigi ma ise ei oskaks seda vist sõnadesse panna. Ja Kristil on ju Kaspar! Ärme Kasparikest unusta... Aitäh selle toreda kommentaari eest! :) Ja nii vahva, et keegi Markkust mõistab ka. :) | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 14/3/2012, 21:12 | |
| Muidugi! Kuidas ma Kaspari võisin ära unustada! Kristi lihtsalt tundus nii üksik seal.
Tühi Mike... ta... ei ole nii eriline, ta ion ikka tore ja armas ja teeb nalja, aga.... ei ole nii... sügav? anyway I think we are on the same page | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 14/3/2012, 21:20 | |
| Yup ja yup. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|