| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 8/1/2012, 22:22 | |
| WTF?!?!?! MIIIIIIKS Sanna siuke idikas on ja talle KAELA PIDI LANGEMA?!?! Gaah, sa ikka üldse ei oska normaalseid tegelasi luua. Nojah, sa ise ka peast soe. Ja kuidas on Mike ja Sanna sellest 'I'm gonna slap you and you're gonna be okay with that' faasist jõudnud 'aajou, ma tulen su juurde ööseks' faasi? Seda üleminekut ma küll ei märganud. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 8/1/2012, 22:32 | |
| Everleigh - *naerab* xD Sina ka unustad meil... Kärolyn - Sest et Kaari IGATSES OMA VENDA! Miks ta siis idikas on? (Sel ei ole vähimatki seost minu idikaks olemisega. ) See läks vaikselt (kuigivast pigem minu peas. ma tahan, et te mõtleksite ja jätan vahel liiga palju kirjutamata. ). Alguses ei saanud üldse läbi. Siis tuli bioloogia asi... vaikselt arenes... sünnipäev (setback, kuid siiski), ja siis nüüd (kui ma selle otsa välja ütlen) kui Mike ja Anna enam ninapidi koos ei ole kogu aeg, on Mike'il teiste asjade jaoks ka aega - nagu ta tahtis üks päev eksprompt midagi Sannaga teha. Ja praegu helistas Kaari talle sp, et kedagi teist nagu ei olnud, kelle juures olla, kui Kaspar on vanaisa pool. Kuigi... oleks võinud sinna kirjutada, miks ja kuidas Liisa ja Kristjan ei sobi nt. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 14:54 | |
| sa võiksid kogu aeg osi nii tihti üles panna Ma saan täiiesti Sannast aru. Kui mina ei saaks oma venda näha.... Like I said I totally get her Kuid ma arvan, et Kaspar ei saa Sannast praegu üldse aru. Kaspar, kes tõi roosi awww.... UUT! Ruttu, palun! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 21:59 | |
| See oleks veider ka, kui Kaspar kohe Sannat mõistaks. Kui mitte võimatu... Ja uus tuleeeeeeeb. Mina olen tubli. Ja nagu ma aru sain, siis ma pole ainus, kes Mike Goldwini armastab. AITÄH TEILE KÕIGILE, KES TE SELLELE JUTULE KASVÕI ÜHE PUNKTI ANDSITE! :) Terve tänane päev säras tänu sellele. (: Nautige! :) Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:31). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 22:10 | |
| AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW. Ja sa võitsid. ^^ Õnne!!! ^^ Ma andsin ainult sinule punkte. Viis tükki. Sest ma midagi muud ei loe. ja selle eest pead sa mulle viis osa andma. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 22:11 | |
| Võitsin jah! Aitäh! Ohjeerum... mis sai heast tahtest ja millegi tegemisest ilma vastutasu ootamata? | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 22:29 | |
| Ära kadus. "I like big butts and I cannot lie.." Kummitab. See võiks Mike'i telefonihelin olla ja siis Sanna laseks endale tagumiku implantaadid panna. Sest noh.. Mike likes big butts and he cannot lie. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 22:32 | |
| Ahah. xD Mina lõõritan siin Eesti lippu. Homseks peab peas olema. Jube asi. Isegi kaasahaaravat viisi pole... | |
|
| |
Herbts 200 posti tüüd
Postituste arv : 202 Asukoht : Tähistaeva all...
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 22:39 | |
| Teil alles nüüd muusikaajalugu? Gaah, ma ei salli seda laulu enam selle õpsi pärast. Kaunistagem Eesti kojad.. Teeks mingi epic loo. Kirjutakski siukest random paska kokku, et kellegi helin oli see ja.. Hullu segast peksaks. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 22:46 | |
| Kaunistagem Eesti kojad kolme koduvärviga, mille alla eesti pojad ühiselt võiks koonduda. Ühine neil olgu püü ühes vennaarmuga. Kostku võimsalt meie hüüe: Eesti, Eesti, ela sa! Jeerum. ma ei oska. ...no ja siis sina seletad mulle, et mul pole normaalseid tegelasi ega midagi. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 22:48 | |
| Nooo.. Jah. Sina oled sina. Mina pole kunagi normaalne olnud, a sul vist ikka mingi hiilgeaeg oli. ...Or not. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 22:50 | |
| Vot ma praegu ei jaga... mis hiilgeaeg? | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 22:55 | |
| Normaalsuse hiilgeaeg. Sealt edasi oli downhill. Ära muretse, sul polnud seda. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 22:57 | |
| *teeb nägusid* Mul on tunne, et Läänesaar ei jaga minu huumorit ka... Vaatas mind pool tundi imelikult. *aeh* Raske poolaasta tuleb. Aga see läheb liiga OTks kätte siin juba, (A) | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 23:03 | |
| Who cares. Mäletad mu 19nda leheküljeni jõudmise vallutusi? See oli OT. See siin pole miskit. Ja Läänesaar on veider. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 23:09 | |
| Noh... jah. xD Ja me juba 23. leheküljel... jaruu. Vist... Kas just veider, aga jah... me ei ole temaga samal lainepikkusel. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 23:10 | |
| 23 jap. Ja ta on veider. Ausalt. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 9/1/2012, 23:11 | |
| No eks me saame teada seda... | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 11/1/2012, 18:51 | |
| Mul oli täpselt sama moodi- jutu lõpuks hakkasid suunurgad juba vaikselt krampi tõmbuma Ja uus osa võiks tõesti täna tulla | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 11/1/2012, 22:25 | |
| nii originaalne Aga samas lihtsuses peitubki võlu Ja Paluuuuuuuuuuuuuuun uuut osaaaa!! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 12/1/2012, 11:56 | |
| Uus osa tuleb loodetavasti homme. :) Kool, y' know. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
| |
|
| |
| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|